tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post5608716516080020174..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastís per XocoaddictesGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger61125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81681427250112835932011-03-16T13:27:31.658+01:002011-03-16T13:27:31.658+01:00Moltíssimes felicitats Gemma, per compartir tantes...Moltíssimes felicitats Gemma, per compartir tantes experiències.... <br /><br />Ahir vaig descubrir el teu blog, i deseguida el vaig voler compartir amb una persona que estimo molt. I demà, un dia molt important per tots dos, ho celebrarem amb el teu pastís de xocoadictes. Som llaminers de mena!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22164174824274315292009-05-24T23:19:15.252+02:002009-05-24T23:19:15.252+02:00A mi tampoc me'n sobra!!! Està boníssim, però l'he...A mi tampoc me'n sobra!!! Està boníssim, però l'he de fer pel dilluns i estem tot el cap de setmana fora i el voldria fer i congelar abans.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35582794219095096352009-05-24T18:23:42.281+02:002009-05-24T18:23:42.281+02:00em sap greu, però no ho sé... no en va sobrar cap ...em sap greu, però no ho sé... no en va sobrar cap trosset, je jejeje...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6537698574915407522009-05-24T17:43:22.650+02:002009-05-24T17:43:22.650+02:00Gemma, saps si aquest pastís es pot congelar?Gemma, saps si aquest pastís es pot congelar?Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56768503687005016762009-05-10T23:18:00.000+02:002009-05-10T23:18:00.000+02:00Avui he fet aquest pastís i ha quedat boníssim!!! ...Avui he fet aquest pastís i ha quedat boníssim!!! Segur que el repetiré més vegades, és tan fàcil de fer!!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32625736939390871612009-03-12T15:04:00.000+01:002009-03-12T15:04:00.000+01:00Mum, moltes gràcies, ja ho he arreglat a la recept...Mum, moltes gràcies, ja ho he arreglat a la recepta!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48547015182803830572009-03-08T21:29:00.000+01:002009-03-08T21:29:00.000+01:00He fet el pastís .... un èxit !!!!!gràcies per aqu...He fet el pastís .... un èxit !!!!!<BR/>gràcies per aquest meravellós blog.<BR/><BR/>ULL! algú deia que li havia sortit la base massa espessa a mi em va passar el mateix, però vaig anar al web on també hi ha la recepta i ho fa amb 25 gr de farina i amb 25 gr de cacao ; així m'ha sortit perfecte!!!mumhttps://www.blogger.com/profile/11885027789029999102noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39705264581447629312009-02-24T10:28:00.000+01:002009-02-24T10:28:00.000+01:00Dolors, haurem d'investigar aquesta recepta de coc...Dolors, haurem d'investigar aquesta recepta de coca, je je je...<BR/>Sense thermomix no ho he provat, però en aquest blog està explicat com es pot fer:<BR/>http://webos-fritos.blogspot.com/2008/08/tarta-stradivarius.html<BR/>Espero que t'hagi ajudat :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23168386183354559752009-02-22T10:27:00.000+01:002009-02-22T10:27:00.000+01:00Hola Gemma,Felicitats pel blog!M'ha fet molta gràc...Hola Gemma,<BR/>Felicitats pel blog!M'ha fet molta gràcia la recepta del gelat amb tortell d'olot, doncs jo sóc d'allà...Ara a veure si esbrines com fan la coca de llardons a la mateixa pastisseria ja que impressiona les cues que es formen per comprar-la ja que ningú la sap copiar...jejej<BR/>Res, que jo ja he fet el pastís de xocoaddictes i va fer furor! Tot i que ens va agradar moltíssim, jo a l'hora de fer-lo vaig tenir un petit dubte: al no tenir la termomix, vas dir que calia seguir les instruccions del flam royal oi? Cal afegir la quantitat de llet que indica la caixa igualment?és que al haver fos la crema de llet amb la xocolata...no sabia si també s'hi havia de posar la llet...total que vaig fer un mig mig perquè em feia por que llavors quedés massa liquid i no quallés saps? Res, va quedar com va quedar, boníssim!però amb aquest petit dubte...<BR/>Apa, fins la propera recepta que ja en són unes quantes a la llista de pendents!<BR/>Gràcies pel teu blog!<BR/><BR/>DolorsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38176138594095320992009-02-17T21:40:00.000+01:002009-02-17T21:40:00.000+01:00Ui, ara he vist que encara no t'havia confirmat qu...Ui, ara he vist que encara no t'havia confirmat que el pastís havia estat tot un èxit! Mare meva, que bo! Impressionant, excel·lent, boníssim! Em sembla que el repetiré mooooltes vegades, aquest :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27905297537480121512009-02-11T16:21:00.000+01:002009-02-11T16:21:00.000+01:00La maria va fer 3 anys ahir, i em va demanar un pa...La maria va fer 3 anys ahir, i em va demanar un pastís de xocolata .-) i recordava que tenies un amb moooolta xocolata. El vaig fer. Boníssim.<BR/>Per cert, em van regalar un motllo d'aquests xupi guais...ja s'ha acabat que s'enganxin les coses!<BR/><BR/>RaülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11870900470300652432008-12-24T08:14:00.000+01:002008-12-24T08:14:00.000+01:00Silvia, espero arribar a temps... es que era fora ...Silvia, espero arribar a temps... es que era fora i fins ara no he vist el teu comentari. Aquest pastís es millor fer-lo amb un motlle de base ferma i parets desemmotllables, d'aquells que les parets tenen una tanca i es poden obrir... saps quins vull dir? Ja em diras com t'ha quedat, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4430679787770229542008-12-23T17:54:00.000+01:002008-12-23T17:54:00.000+01:00Em penso que aquest "cau" per al sopar de demà ^^ ...Em penso que aquest "cau" per al sopar de demà ^^ Gràcies per adreçar-nos al web de la Su per a les ànimes que vivim sense Thermomix! ;)<BR/><BR/>La pregunta del milió (jo no acostumo a fer "pastissos-flam"): quin motlle fas servir? Jo normalment utilitzo motlles de silicona normals i corrents... vols dir que el podré desemmotllar, o hauria d'utilitzar un motlle desemmotllable? Carai, quin embarbussament!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8163952258885081392008-11-29T23:44:00.000+01:002008-11-29T23:44:00.000+01:00Hola em dic Sílvia : m'acabo d'iniciar amb això de...Hola em dic Sílvia : m'acabo d'iniciar amb això dels blogs, però estic disfrutant de debò. Sempre m'ha agradat la cuina i ara encara i disfruto més amb tanta informació. Demà mateix faré els pastis de xocolata perque ha d'estar...<BR/>Moltes gràcies per penjar tantes coses. Poc a poc us començo a "coneixer" a tots.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10512383374852507112008-11-25T10:28:00.000+01:002008-11-25T10:28:00.000+01:00Hola Sílvia i Renata!La versió sense thermomix és ...Hola Sílvia i Renata!<BR/>La versió sense thermomix és igual de fàcil ;)<BR/>La podeu llegir aquí:<BR/>http://webos-fritos.blogspot.com/2008/08/tarta-stradivarius.htmlGemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78060558045946137582008-11-24T22:03:00.000+01:002008-11-24T22:03:00.000+01:00Hola Gemma,gràcies per a posar la recepta, però ¿s...Hola Gemma,<BR/>gràcies per a posar la recepta, però ¿saps on la puc trobar sense emprar la thermomix? Jo no en tinc i ja em vas dir que es podia fer sense... Com que em va encantar, volia fer-lo jo...<BR/>Moltes gràcies, RenataRenata Gimenezhttps://www.blogger.com/profile/10856820632305698746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72593336852617599322008-11-23T23:19:00.000+01:002008-11-23T23:19:00.000+01:00Xof... xof... xof... (aquest soroll és la bava que...Xof... xof... xof... (aquest soroll és la bava que em cau)<BR/><BR/>Penses que es pot fer sense la thermomix? Com que no hi entenc gaire, no sé quines diferències hi ha entre fer-lo amb Thermomix o sense. No he provat mai de fer cap recepta pensada per a thermomix, però és que aquesta l'haig de fer com sigui!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14767045744880778242008-11-23T16:12:00.000+01:002008-11-23T16:12:00.000+01:00Aurora, és ideal per una celebració així, perfecte...Aurora, és ideal per una celebració així, perfecte! Ja em diràs si l'has fet, pots estar segura que triomfaràs :)<BR/><BR/>Otto, bona sort, digue'm si et queda bé, eh?<BR/><BR/>Alicia, és gairebé el mateix pastís! Deu haver anat circulant pels blogs, fins a arribar a la Su i a l'Eva...<BR/>Quina bona idea afegir xoco amb llet i ametlles, quin vici!!! Aquest el torno a fer amb el teu consell, seguríssim :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87050965505574122382008-11-23T09:38:00.000+01:002008-11-23T09:38:00.000+01:00Es sembla moltíssim al pastís de superchocolate q...Es sembla moltíssim al pastís de superchocolate que tinc, em va donar la recepta una clienta fa dos anys. <BR/>Amb el bescuit de xocolata queda molt més bonica. <BR/>Si tornes a repetir, treu xocolata negra i afegeix una pastilla de chocolate amb llet amb ametlles, Queda com com si fos un toblerone.Alicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37948127687299222422008-11-20T20:32:00.000+01:002008-11-20T20:32:00.000+01:00Gracies,Gemmasegur q ho tornaré a fer x q te una p...Gracies,Gemma<BR/>segur q ho tornaré a fer x q te una pinta fantàstica.<BR/>muacs!<BR/>ottoAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43936318971891077772008-11-20T18:32:00.000+01:002008-11-20T18:32:00.000+01:00Hola Gemma, fa temps que segueixo el teu blog i t'...Hola Gemma, fa temps que segueixo el teu blog i t'he de dir que estic maravellada. Aquest pastís sembla ideal per el sopar de Nadal de la feina. Segur que el faré.<BR/>AuroraAurorahttps://www.blogger.com/profile/10148367030971776407noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84753740619862823292008-11-20T18:12:00.000+01:002008-11-20T18:12:00.000+01:00Núria, oi que és bo????Otto-MR, és molt estrany ai...Núria, oi que és bo????<BR/><BR/>Otto-MR, és molt estrany això que t'ha passat! La massa de la base queda molt líquida, com si fessis una coca normal... Els ous i el sucre primer, queda molt esponjós (a 37º, eh?) i després afegeixes la farina i el cacau, només uns segons per barrejar... no crec que el problema vingui pel cacau en pols, jo també el gasto Valor. No et puc ajudar més... per què no ho tornes a provar?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7523692008342972692008-11-20T17:49:00.000+01:002008-11-20T17:49:00.000+01:00hola gemma, fa temps que segueixo el teu blog i t'...hola gemma, fa temps que segueixo el teu blog i t'he de dir que m'agrada molt i q t'admiro per tot el q fas a la cuina i fora d'ella.<BR/>he volgut fer aquest pastís i no m'ha quedat bé, la barreixa de la base, m'ha quedat molt compacte, tan es així que ni em sortia de la th. no sé ha q es degut, podría ser q he posat el cacao en pols d'aquell tan negre, el valor, saps<BR/>he hagut d'afegir un altre ou i mig yogurt per fer-lo més liquid.<BR/>em diràs si pot ser aquest el motiu.<BR/>gracies<BR/>otto - MRAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91359175217256953762008-11-20T17:28:00.000+01:002008-11-20T17:28:00.000+01:00Gemma, avui mateix he menjat jo aquest pastís..Vai...Gemma, avui mateix he menjat jo aquest pastís..Vaig veure la recepta fa temps al blog de Su...i feia temps que la volia fer, però adaptada al mètode montignac. El gust a xocolata es intens...i una psssada de bó..Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79766219613137083622008-11-20T15:42:00.000+01:002008-11-20T15:42:00.000+01:00Elena, els bisbalencs semblen el que nosaltres en ...Elena, els bisbalencs semblen el que nosaltres en diem canya de cabell d'àngel, oi? <BR/><BR/>Enric, qualsevol cosa que diguis em semblarà bé, venint de tu... fins i tot si em dius que avui fa un sol molt maco! ;)<BR/><BR/>Divina, els escorpins som una plaga je je je... L'Enric també ho és ;)<BR/><BR/>Illetapetita, si no tens termomix al web de la Su hi ha la versió sense termomix... fes-lo i segur que triomfaràs!<BR/><BR/>Mesilda, benvinguda al blog! No coneixia el teu blog, ara mateix li faig una visita ;)<BR/><BR/>Nurks, deliciós, mmmmmmmmmm<BR/><BR/>Cristu, las cantidades para la base pueden ser las mismas que en la receta de este pastel para chocoadictos, te saldra finito y con sabor chocolate ;)<BR/><BR/>Nieves, para mi es mejor porque es menos dulce y empalagoso... además es muchisimo mas fácil je je je...<BR/><BR/>Gemma de Vic, és boníssim, d'aquells obligats de fer!<BR/><BR/>Anònim, la galeta és una Carlota's, són galetes de manetga que tenen formes diferents... es compren d'una en una i es troben a moltes botigues tipus pastisseria. Les boletes són cereals coberts de xocolata blanca, els vaig comprar al mateix lloc que les galetes (a Sabadell, una botiga que es diu Xocoart).Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com