tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post4881697845399268752..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Tarta de Santiago amb compota de pomaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger57125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15286017381035425522011-12-05T21:49:08.018+01:002011-12-05T21:49:08.018+01:00Hola Gemma,aquest cap de setmana he fet aquesta ta...Hola Gemma,aquest cap de setmana he fet aquesta tarta i m'ha quedat bonissima.Estic practicant fent dolços perque tinc en perspectiva obrir una teteria a Osca i trobo que el teu blog explica les receptes a la perfecció.La següent que faré crec que serà el browni...(ja et diré que tal).Moltes gràcies per compartir-les amb nosaltres i és escusat dir que quan obri la teteria esteu convidats.DanielAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35946254606292620272009-12-09T10:47:06.812+01:002009-12-09T10:47:06.812+01:00boniiiissim !!boniiiissim !!Vicens Blasco Ferrónhttps://www.blogger.com/profile/10017238100717030537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5227079868504163362009-11-27T18:25:20.622+01:002009-11-27T18:25:20.622+01:00Nena, et superes a cada pastís!!!Nena, et superes a cada pastís!!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31181928500055683172009-11-22T11:39:58.006+01:002009-11-22T11:39:58.006+01:00Qué pintaza tiene ésta tarta de santiago...nunca l...Qué pintaza tiene ésta tarta de santiago...nunca la probé con manzana y tiene que estar de vicio!!<br />Como es fácil de adaptar al sin gluten, la pruebo fijo!!<br /><br />Bicosssfamalaphttps://www.blogger.com/profile/04649027401343175007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32040851867826134832009-11-21T11:08:59.627+01:002009-11-21T11:08:59.627+01:00Molt bona la idea de "fusionar" la tarta...Molt bona la idea de "fusionar" la tarta Santiago amb la compota de poma!!Isabelhttps://www.blogger.com/profile/17265765177953924942noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83200928447032871152009-11-19T16:26:56.521+01:002009-11-19T16:26:56.521+01:00Hola, Gemma! M'encanta el teu blog i la teva d...Hola, Gemma! M'encanta el teu blog i la teva dedicació a les postres, però sempre em tallava d'escriure-hi, avui sí! Si hagués de triar un dels pastissos em quedaria amb aquest, espero fer-lo aviat perquè segur que està deliciós. Jo, la tarta de Santiago de vegades la serveixo amb gelat d'ametlles, que faig amb 1/4 d'ametlles, 1 l d'aigua, 1 pela de llimona i 1 canonet de canyella (del llibre La cuina mallorquina, de la Marisa Cerdó), però amb la poma ha de quedar súper. Felicitats i gràcies pel compartir!Ginestanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16995549095798191202009-11-19T09:56:02.644+01:002009-11-19T09:56:02.644+01:00Aquesta va directa pel meu germà, és un fan de la ...Aquesta va directa pel meu germà, és un fan de la Tarta De Santiago, així que mans a l' obra!!<br /><br />Un petó! BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57630134879082045402009-11-19T07:38:45.219+01:002009-11-19T07:38:45.219+01:00Montse, l'altra recepta també queda molt bé, o...Montse, l'altra recepta també queda molt bé, oi? De fet, a totes dues el truco està en muntar molt bé els ous i el sucre (junts o separant les clares dels rovells) Així la tarta queda ben esponjosa. M'alegro que t'agradi l'altra recepta :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-71029146959289371012009-11-18T23:43:59.210+01:002009-11-18T23:43:59.210+01:00Tens raó, Gemma, segur que aquesta altra variació ...Tens raó, Gemma, segur que aquesta altra variació de santiago la fa més bona!! i la presentació, espectacular. maquísssimmma!!!!<br />petonets.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74555886645391293992009-11-18T23:32:01.642+01:002009-11-18T23:32:01.642+01:00Umm jo si que lleparia si pogués jajaja...i a més ...Umm jo si que lleparia si pogués jajaja...i a més què fàcil de preparar...si ho té tot!!!...una idea boníssima posar-hi poma...petonetsssMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9116539588625028332009-11-18T23:16:50.663+01:002009-11-18T23:16:50.663+01:00No me cabe duda que esta torta debe de haber estad...No me cabe duda que esta torta debe de haber estado exquisita! La combinación es perfecta. <br />Perdón por no haber pasado en estos días , es que el HEMC me tiene bastante atareada y no me dan los tiempos o los dedos para hacer todo lo que tengo que hacer<br />Muchos cariñosErikahttps://www.blogger.com/profile/14151201666613798760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25644037433592295462009-11-18T18:47:23.369+01:002009-11-18T18:47:23.369+01:00Noia,
Ha d'estar més que super!!
Ets una Super...Noia,<br />Ha d'estar més que super!!<br />Ets una Super!!<br />Salut,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82189927415194971222009-11-18T13:27:40.413+01:002009-11-18T13:27:40.413+01:00Gemma, no li fet mai la tarta de Santiago,provaré ...Gemma, no li fet mai la tarta de Santiago,provaré aquesta teva tan maravellosa<br />PetonsReme y Núriahttps://www.blogger.com/profile/01807347422572941852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27581497555759783932009-11-18T11:41:39.737+01:002009-11-18T11:41:39.737+01:00Molt bona idea lo de la poma, que ademés m'enc...Molt bona idea lo de la poma, que ademés m'encanta, preciosa la tarta, segur que la faig, però vull reivindicar la que tens al blog, la he fet un munt de vegades i a tothom li ha encantat,tothom em diu el mateix, els hi costava de passar, però des que faig la teva queda deliciosa i més esponjosa. Jo la treballo molt.A més de les clares ben fortes també treballo la massa amb els amassadors elèctrics i de veritat, té un èxit que me la copia, o te la copia tothom. Una abrassada.<br />MontseAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28783899855709043862009-11-18T08:37:13.802+01:002009-11-18T08:37:13.802+01:00AnnaFS, esponjós passa més bé, oi?
Mesilda, potse...AnnaFS, esponjós passa més bé, oi?<br /><br />Mesilda, potser hauria hagut de fer la creu de Santiago,je je je... però amb tants pastissos no vaig tenir gaire temps per la decoració ;)<br /><br />Elena, pots fer-la igual sense coure previament la pasta brisa. Així segu rqu eno se't crema. D'altra banda, la temperatura del forn la vaig tenir a 170º, que no és gaire alta...<br /><br />Dolça, per molts anys un altre cop! :) La festa amb el meu germà serà aquest cap de setmana i segur que faré algun pastís, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8686954558642681472009-11-18T08:30:42.045+01:002009-11-18T08:30:42.045+01:00Gràcies Gemma, ja ho diem que això del mon dels bl...Gràcies Gemma, ja ho diem que això del mon dels blocaires és com una gran família, si el teu germà i jo coincidim en dia d'aniversari, jo també recordo que m'ho vas dir. <br />Visca els escorpins!!!<br />Felicita'l de part meva amb un pastís espectacular dels teus!<br /><br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55411951772975202472009-11-17T22:55:46.214+01:002009-11-17T22:55:46.214+01:00una coseta 1h no es molt si la brisa ja casi es cu...una coseta 1h no es molt si la brisa ja casi es cuita,,,no se el meu forn me la crema segur,,demà ja te diré que tal si la puc fer,un peto.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8924273253817428912009-11-17T21:22:03.886+01:002009-11-17T21:22:03.886+01:00Bona nit Gemma.
Com tu dius,esta tortada de per si...Bona nit Gemma.<br />Com tu dius,esta tortada de per si ja és una delícia.<br />Els dolços d'ametla m'encanten,i amb la compota,que la farà mes melosa, millor encara.La decoració molt fina i elegant,de la teua signatura.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41191821267240372972009-11-17T20:10:40.910+01:002009-11-17T20:10:40.910+01:00Un pastís d Santiago esponjós! Que bo!. La propera...Un pastís d Santiago esponjós! Que bo!. La propera vegada el faré així..<br />Com cuides als companys de feina, segur que estan encantat de treballar amb tu.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55351672677006464832009-11-17T17:23:51.876+01:002009-11-17T17:23:51.876+01:00Núria, Bajoqueta, Lola i Divina, de veritat que es...Núria, Bajoqueta, Lola i Divina, de veritat que estava boníssima i amb compota de poma millor ;)<br /><br />Dolça, per molts anys!!!! Avui és el teu aniversari, oi? Me'n recordo perquè els fas el mateix dia que el meu germà :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38052172205740668462009-11-17T16:14:03.020+01:002009-11-17T16:14:03.020+01:00Segur que està boníssima, trobo que ha de ser una ...Segur que està boníssima, trobo que ha de ser una manera d'amorosir una mica la tarta de santiago.<br />Nena, quin aniversari més lluit!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60074488067096102662009-11-17T12:41:33.491+01:002009-11-17T12:41:33.491+01:00Jo la tarta de Santiago la trobo molt sosa, no he ...Jo la tarta de Santiago la trobo molt sosa, no he entès mai que n'hi hagi a tots els restaurants de postres. De ben segur que aquesta no té res a veure i que la poma la fa molt gustosa.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32002336067886018592009-11-17T11:36:56.057+01:002009-11-17T11:36:56.057+01:00Boníssim!!Boníssim!!la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5083103579115342672009-11-17T11:32:34.622+01:002009-11-17T11:32:34.622+01:00Oi m'encanta la tarta de Santiago aquesta enca...Oi m'encanta la tarta de Santiago aquesta encara més perquè deu ni dor lo alta que ha quedat ... millor més quantitat en menys espai ji jiji<br /><br />petonetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33825992381809813532009-11-17T11:18:11.797+01:002009-11-17T11:18:11.797+01:00Estic d'acord amb tothom, la compota és un bon...Estic d'acord amb tothom, la compota és un bon toc, segur que estava boníssima :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.com