tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post4854561530281706445..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Maduixes amb Gelat de MangoGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29119945642694840852007-11-04T19:56:00.000+01:002007-11-04T19:56:00.000+01:00Hola Eva!Em sembla fantàstica la idea de les "post...Hola Eva!<BR/>Em sembla fantàstica la idea de les "postres del mes" :)<BR/>El colador que faig servir és de reixeta metàl·lica ben fineta (m'ajudo d'un cullerot per fer passar tot el puré). Però un xino crec que també t'anirà bé.<BR/>En aquest tipus de gelat les proporcions són bastant a ull, però jo quasi sempre poso tanta llet com fruita. En canvi, el sucre sí que depèn de la dolçor de la fruita...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90080341605115472692007-11-02T10:47:00.000+01:002007-11-02T10:47:00.000+01:00Perdona no m'he presentat, el missatge anterior l'...Perdona no m'he presentat, el missatge anterior l'escrit jo, i sóc l'EvaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54304122721745134032007-11-02T10:43:00.000+01:002007-11-02T10:43:00.000+01:00Hola Gemma, quan parlas d'un colador ben fi, et re...Hola Gemma, quan parlas d'un colador ben fi, et refereixes al Xino? <BR/>Respecte als ingredients, sempre es posa el mateix de llet que de fruita?<BR/>Moltes gràcies, fas uns postres marevellosos i després de veure el teu blog, he decidit fer un postre cada mes.Anonymousnoreply@blogger.com