tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post4445604395459622399..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastissets Individuals de XocolataGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger48125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61598807646752120452009-12-27T17:41:48.630+01:002009-12-27T17:41:48.630+01:00Hola Gemma, q buena pinta q tienen estos pastelito...Hola Gemma, q buena pinta q tienen estos pastelitos !!!, me estoy animando para hacerlos este fin de año. Tengo un par de dudas, se podria hacer el pa de pessic entero como el del brazo de gitano i luego cortarlo con los mismos moldes? o se tienen q hornear en el mismo molde, es q lo veo mas practico, ademas me da miedo q me salgan disparejos los colores porque claro los moldes son de acero y no se ve muy bien ... q dices ?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-88499281568680609522009-10-29T16:43:13.007+01:002009-10-29T16:43:13.007+01:00El comentari anterior de l'Enkeli demostra que...El comentari anterior de l'Enkeli demostra que no hi entén res: la xocolata MAI EMBAFA!!! XDDD (És broma)<br /><br />Jo també sóc del parer que les presentacions individuals muden molt més... i a més, no hi ha les típiques baralles per racions més grans o més petites!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28418027133185204812009-10-22T20:43:46.311+02:002009-10-22T20:43:46.311+02:00MmM... quina pinta!! però no embafa massa tanta xo...MmM... quina pinta!! però no embafa massa tanta xocolata Gemma?? no sé per què veig el tros molt gran... he de començar a fer algun pastís dels teus però hi ha tants que m'agraden...! ais!^^ amb el raïm em vas deixar al.lucinada i les pomes de sucre semblen molt fàcils de fer... em penso que ho intentaré per aquest cap de setmana!Enkelihttps://www.blogger.com/profile/07925715432972353977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9271151553581278432009-10-22T18:49:49.535+02:002009-10-22T18:49:49.535+02:00Quin vici Gemma!!!!! M'ha vingut una salivera!...Quin vici Gemma!!!!! M'ha vingut una salivera!!!!!<br />Ptntsxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-46356441753848358952009-10-22T11:17:10.088+02:002009-10-22T11:17:10.088+02:00Amb un postre així se't passa el mono de la xo...Amb un postre així se't passa el mono de la xocolata segur :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35689242336894038982009-10-22T00:03:01.815+02:002009-10-22T00:03:01.815+02:00Gemma: moltíssimes gràcies pels aclariments!
Si m...Gemma: moltíssimes gràcies pels aclariments! <br />Si m'animo provaré de fer aquest :D , vaig més segura seguint els teus passos ;)<br /><br />Ara faria un peti tall! Jeje!<br />Un petonàs,<br />MarinaMarinahttp://www.haciendobuenasmigas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76280161316684360412009-10-21T22:39:21.195+02:002009-10-21T22:39:21.195+02:00MOLTÍIIIIIIIIISIMES
GRÀCIIIIIIIIIIIIESSSSSSSS!!!!!...MOLTÍIIIIIIIIISIMES<br />GRÀCIIIIIIIIIIIIESSSSSSSS!!!!! <br /><br />Ostres amb la teva explicació ja he pogut veure forces errades, (prefereixo ni comentar-ho, jejejeje). A partir d'ara seguiré els teus consells. Ja t'explicarè!Xènianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62552158393295745262009-10-21T21:57:45.708+02:002009-10-21T21:57:45.708+02:00m'encanta que de tant en tant tinguis "mo...m'encanta que de tant en tant tinguis "mono" de xocolata... si després et surten receptes com aquesta,... si de gust és com llueix... ha d'estar...!!! <br /> Una abraçadaAlfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56541550986663495972009-10-21T21:55:04.373+02:002009-10-21T21:55:04.373+02:00Quin preciositat, i crec que ha d'estar boniss...Quin preciositat, i crec que ha d'estar bonissim, a veure si pel cumple del meu petit m'animo i el faig. Aquesta recepta per cuantes persones seria?<br /><br />Un petó.<br /><br />Ara.ARAhttps://www.blogger.com/profile/14794929575973764352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85367461421156412532009-10-21T20:44:52.439+02:002009-10-21T20:44:52.439+02:00Gracias por tu respuesta. Por aqui los sobres de g...Gracias por tu respuesta. Por aqui los sobres de gelatina en polvo vienen de 7 gramos, de todas maneras se puede comprar también suelta. Ahora si que estamos en el horno!! Serán 12 gramos de gelatina en polvo entonces?Que lío no?Erikahttps://www.blogger.com/profile/14151201666613798760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43748577794984000772009-10-21T20:26:13.250+02:002009-10-21T20:26:13.250+02:00Una vegada més estic amb la boca oberta mirant aqu...Una vegada més estic amb la boca oberta mirant aquesta maravella que has preparat. Una xul.lada.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83022467119872021712009-10-21T20:09:25.253+02:002009-10-21T20:09:25.253+02:00Quin bé de déu! cada dia et surten millor els post...Quin bé de déu! cada dia et surten millor els postres, i aquesta recepta deu ser de les que ressucita un sant (uf, ja m'ha sortit la bena mística...)<br />Petons!<br />Maragdamaragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16652665448013243142009-10-21T20:05:14.114+02:002009-10-21T20:05:14.114+02:00Gemma, que bonito y que bueno! este me lo guardo e...Gemma, que bonito y que bueno! este me lo guardo en favoritos.<br />Besos<br />NuriaHAVE REAL PIES IN BARCELONAhttps://www.blogger.com/profile/01029255686999124003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64534356132515452009-10-21T19:51:50.606+02:002009-10-21T19:51:50.606+02:00uauuuu!! que bonic que t'ha quedat!!! uff a la...uauuuu!! que bonic que t'ha quedat!!! uff a la llista de pendents aixxx!!!<br /><br />AnnaAnna de Llepaditshttp://www.llepadits.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70285112374220059822009-10-21T18:13:10.723+02:002009-10-21T18:13:10.723+02:00mmmmmm xocolata....quina pinta!mmmmmm xocolata....quina pinta!Marta Padenoushttps://www.blogger.com/profile/17816871091754087292noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3055148080945327832009-10-21T15:25:43.435+02:002009-10-21T15:25:43.435+02:00Erika, ahora mismo no sé la equivalencia, pero cue...Erika, ahora mismo no sé la equivalencia, pero cuenta que cada hoja pesa 2g así que puse 12g de gelatina... Tus paquetes de cuánto son?<br /><br />Xènia, t'explico la gelatina pas a pas :)<br />1r. Poses en remull la gelatina en aigua FREDA uns 5 minuts. Introdueix cada fulla una a una, sino a vegades no s'hidrata prou bé. Veuràs que queda estovada.<br />2n. Escórrer la gelatina de l'aigua. Amb les mans expréma-la bé per tal que surti tota l'aigua.<br />3r. Escalfa un líquid fins que gairebé bulli. No cal que sigui gaire quantitat.<br />4t. Posa la gelatina en el líquid calent i remena, veuràs que la gelatins es fon i desaperix totalment.<br />5è. Afegeix la gelatina dissolta a la preparació que estiguis fent. Remena ràpidament per tal que es barregi bé a tota la mescla.<br />6è. Deixa la barreja a la nevera fins que qualli, normalment entre 4 i 6 hores.<br />Si et queda algun dubte, pregunta, eh?<br /><br />Crisitna, depen de la mida dels aros que facis servir... Però és un pastís amb molt xocolata, de manera que aconsello fer servir motlles més aviat petits. Calculo que uns 8 pastissets t'haurien de sortir bé.<br /><br />Marina, per Internet corren molts truqillos per evitar que es barregin les capes en el pastís de 3 xocolates. Però en aquest que he fet jo no tindràs tants problemes, la barreja no queda líquida ni calenta, al contrari, et queda ja amb una textura de mousse moilt fàcil de repartir sense que es barregin les capes.<br />En canvi, en el de 3 xocolates les capes queden molt líquides i calentes i és fàcil que es barregin. Recordo 3 trucos:<br />1r. Posa el pastís uns minuts a la nevera entre capa i capa, així comença a quallar i no es barregen.<br />2n. Posa una cullera del revés i aboca el líquid sobre la cullera, així evites que el líquid caigui amb força sobre la capa de sota (m'explico?)<br />3r. Si se't qualla massa una capa (perquè l'has tingut massa estona a la nevera), abans de tirar la capa següent fes unes petites marques amb una forquilla sobre la capa quallada. Així la nova capa s'enganxarà bé i quan tallis el pastís per servir no se't separaran les capes.<br />Hi ha més trucos, però ara mateix només recordo aquests ;)<br /><br />Pels que al·lucineu amb la meva abstèmia de xocolata, haig de confessar que encara que no hagi preparat postres amb xocolata, no significa que no n'hagi menjat, he? Je je je... que un bombonet sempre cau de tant en tant! ;)<br />I encara recordo la tarta Sacher que ens vam cruspir a Insbruck aquest estiu, quin vici...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66674888497314835892009-10-21T11:25:26.211+02:002009-10-21T11:25:26.211+02:00Deu de estar de meravella, encara que jo també soc...Deu de estar de meravella, encara que jo també soc mes de xoriço, pro en Miquel al•lucinarà quan li faixi.Fem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45998897517125830382009-10-21T10:02:59.386+02:002009-10-21T10:02:59.386+02:00Un pastís perfecte per treure amb un sopar d'a...Un pastís perfecte per treure amb un sopar d'amics, l'èxit està assegurat, el xocolata a casa també aixeca passions. Un petonetDeliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-68491248060110159872009-10-21T09:59:56.375+02:002009-10-21T09:59:56.375+02:00Ets una CRAC Gemma en un plis plas preparas unes p...Ets una CRAC Gemma en un plis plas preparas unes postres estupendes, magnífiques.<br />Un petó macaMarisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41387363561150016002009-10-21T08:29:10.619+02:002009-10-21T08:29:10.619+02:00Bon dia,
Ja estic agafant idees per un sopar que ...Bon dia, <br />Ja estic agafant idees per un sopar que tinc d'aquí dos setmanes! aquests tenen molt bona pinta! <br />Petonets!Laurahttps://www.blogger.com/profile/10236281269116703636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74704318037330668452009-10-21T00:19:54.415+02:002009-10-21T00:19:54.415+02:00Gemma, no m'estranya que tinguéssis mono de xo...Gemma, no m'estranya que tinguéssis mono de xocolata!!! Buff, jo necessito la meva dosi setmanal, i a vegades esdevé diària i tot!! ;)<br />Aquest pastís, deliciós!! T'ha quedat genial! :) (I ja l'he apuntat a pendents! ;))<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51917549158614238962009-10-20T23:30:53.847+02:002009-10-20T23:30:53.847+02:00Gemma, hola de nou,
Sóc la Marina de Haciendo Buen...Gemma, hola de nou,<br />Sóc la Marina de Haciendo Buenas Migas, no sé com he picat que he publicat com anònim...Em guanya la son, jeje!<br />Nanit ;)Marinahttp://www.haciendobuenasmigas.blogspot.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23609720882997411352009-10-20T23:28:49.653+02:002009-10-20T23:28:49.653+02:00Quina cucada, Gemma! Preciós! I a sobre boníssim, ...Quina cucada, Gemma! Preciós! I a sobre boníssim, oi? Jeje!<br />Fa mesos vaig intentar fer el pastís de tres xocolates i un desastre. Tot i que vaig reser-<br />var-ho a la nevera entre capa i capa, cada vegada que afegia una nova es barrejava amb l'anterior...Ara tinc por a fer pastissos amb capes sobreposades :S<br />Hi ha algun truquillo?<br />Besets,<br />MarinaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91348090300263432562009-10-20T22:43:44.727+02:002009-10-20T22:43:44.727+02:00Qué bonitos te quedan todos los postres. Y este co...Qué bonitos te quedan todos los postres. Y este corte es una preciosidad y una verdadera tentación. Por la receta tiene que ser un placer único la degustación de esta maravilla. Yo soy chocoadicta, pero me contengo por los efectos secundarios, aunque de vez en cuando creo que es como una medicina.<br /><br />Besos.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39822975454948753862009-10-20T22:43:06.083+02:002009-10-20T22:43:06.083+02:00Quina pinta i quina presentació!! Quants pastisset...Quina pinta i quina presentació!! Quants pastissets et surten amb aquestes mides?Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.com