tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post3411937679805966518..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mousse de PomaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29948683569137446442008-08-20T12:59:00.000+02:002008-08-20T12:59:00.000+02:00hOLA! Ja sé que la recepta està molt ben explicada...hOLA! Ja sé que la recepta està molt ben explicada, però per persones principiantes/afecionades com jo, només volia comentar que la poma ha d'estar el màxim de ratllada possible, és a dir molt esmicolada perquè al no haver-hi cocció la poma no pateix cap transformació i es queda tal qual la poses a la nevera. <BR/><BR/>La presentació em va quedar fatal (no es va lligar, tot es desfeia) però de gust molt bo! També ho vaig fer amb un motllo molt gran i crec que amb motlles individuals ha de quedar més ben presentat. <BR/><BR/>La propera vegada em sortirà millor. MERCI GEMMA! <BR/><BR/>Adéu!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70161963287989447212007-06-14T16:31:00.000+02:002007-06-14T16:31:00.000+02:00Hola Sílvia! Els pots trobar en una botiga que ven...Hola Sílvia! <BR/>Els pots trobar en una botiga que venguin utensilis de cuina. No és gaire difícil de trobar-ne... On vius?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-46572617603022579802007-06-13T19:56:00.000+02:002007-06-13T19:56:00.000+02:00Nyam, quina bona pinta! Aquesta també l'haig de pr...Nyam, quina bona pinta! Aquesta també l'haig de provar ^^<BR/><BR/>Umm, una pregunta que fa temps que em faig: on puc comprar motllos d'aquests rodons tan xulos? O aros, o el que sigui... Els compres en alguna botiga especialitzada? Jo, a les botigues normals i corrents, el màxim que hi he pogut comprar són motlles de silicona per a muffins/magdalenes grans...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78844442932379659622007-04-02T15:08:00.000+02:002007-04-02T15:08:00.000+02:00Hola anónimo!El midó és el "almidon". Puede sustit...Hola anónimo!<BR/><BR/>El midó és el "almidon". Puede sustituirse por Maizena.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58651666072762455552007-04-02T01:54:00.000+02:002007-04-02T01:54:00.000+02:00alguien sabe que es midóalguien sabe que es midóAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83766291657590616592007-02-28T10:50:00.000+01:002007-02-28T10:50:00.000+01:00Hola Glòria!Estic d'acord: una temptació! :-)Si ra...Hola Glòria!<BR/>Estic d'acord: una temptació! :-)<BR/><BR/>Si ratlles la poma a l´últim moment no té temps d'oxidar-se... No cal posar-hi llimona.<BR/><BR/>Sí que he utilitzat aros pels motlles. Per això vaig fer la base de galetes... Em semblava que així s'aguantaria més bé. Però crec que també aniria bé sense. La mousse, un cop quallada, es desemmotlla molt fàcilment.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80646331231048046672007-02-27T20:03:00.000+01:002007-02-27T20:03:00.000+01:00Com sempre, una temptació.Dues qüestions: 1) No ca...Com sempre, una temptació.<BR/><BR/>Dues qüestions: <BR/><BR/>1) No cal posar la poma en suc de llimona?. No es torna negra?.<BR/><BR/>2) Quins motlles has fet servir, així individuals, per poder desemmotllar fàcilment la mousse?. Has fet servir aros?<BR/><BR/>Gràcies<BR/><BR/>GlòriaAnonymousnoreply@blogger.com