tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post316426985451960573..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Cake de Pastanaga i FestucsGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger37125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44814776812603741332009-12-10T16:26:38.969+01:002009-12-10T16:26:38.969+01:00exel·lent pastísexel·lent pastísJ. Estrellahttps://www.blogger.com/profile/01895271514340841743noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62415440863711130712009-01-16T13:34:00.000+01:002009-01-16T13:34:00.000+01:00Ei Gemma, he descobert fa poc el teu blog i m'enca...Ei Gemma, he descobert fa poc el teu blog i m'encanta. És genial! I aquest pastís té una pinta... Per cert, quan parles de la pastanaga, la poses bullida o en cru? Perquè jo havia fet un pastís amb pastanaga, però era bullida...<BR/>Gràcies...<BR/><BR/>SusannaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12609425257049829242008-12-24T08:40:00.000+01:002008-12-24T08:40:00.000+01:00Maria, et sortiran perfectes, segur segur.Belen co...Maria, et sortiran perfectes, segur segur.<BR/><BR/>Belen con la zanahoria queda húmedo, meloso y esponjoso, rico de verdad!<BR/><BR/>Marisa, felices fiestas tambien para vosotros, que sean unos días llenos de paz, alegria y que los compartas con tus seres querdios. Feliz Navidad!<BR/><BR/>Elena, aquesta recepta segur que queda deliciosa, la millor del món ;)<BR/><BR/>Landayo, bones festes tu també!<BR/><BR/>Mesilda, bon Nadal i feliç any nou!<BR/><BR/>Olles i Somriures, la combinació és genial, l'has de provar! Bon Nadal!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67291220918519303472008-12-23T23:18:00.000+01:002008-12-23T23:18:00.000+01:00Que rebó ha de ser, a mi els cocs i pastissos de p...Que rebó ha de ser, a mi els cocs i pastissos de pastenaga m'agraden molt, però és que els festucs em xiflen. Per tant, això és per a mi, una combinació espectacular.<BR/><BR/>Bones festes i bon any9.<BR/>Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73797835316012777392008-12-23T20:41:00.000+01:002008-12-23T20:41:00.000+01:00Gemma el desitje lo millor.PETONS Y BON NADAL.Gemma el desitje lo millor.<BR/>PETONS Y BON NADAL.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56003520291180491922008-12-23T18:14:00.000+01:002008-12-23T18:14:00.000+01:00Ei Gemma, només un missatge x desitjar-te unes bon...Ei Gemma, només un missatge x desitjar-te unes bones festes i donar-te les gracies pel temps que dediques al blog!!!<BR/>petonsLandayohttps://www.blogger.com/profile/03576249815507590995noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62488919159807320682008-12-23T11:26:00.000+01:002008-12-23T11:26:00.000+01:00Con todo mi cariño, te mando la receta de la Navid...Con todo mi cariño, te mando la receta de la Navidad: juntemos varias medidas de ilusión, una pizca de amistad y un gesto de ternura. Horneemos la mezcla con un ánimo paciente. Envolvámosla con risas, luces y canciones. Y finalmente, ofrezcámosla con el corazón<BR/><BR/>Elena,un besote.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56568730419775272542008-12-23T07:55:00.000+01:002008-12-23T07:55:00.000+01:00Qué brillo tiene éste bizcocho!! menuda pinta rica...Qué brillo tiene éste bizcocho!! menuda pinta rica, rica...<BR/><BR/>Vengo con el bolsillo lleno de buenos deseos para tí y tus seres queridos. Que tengáis unas muy felices fiestas y que lo paséis genial, sobre todo con mucha salud.<BR/>Bicossssfamalaphttps://www.blogger.com/profile/04649027401343175007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62487750999524386742008-12-22T11:52:00.000+01:002008-12-22T11:52:00.000+01:00que marabilla de cake ,le has dado una forma muy b...que marabilla de cake ,le has dado una forma muy bonita y hace que sea aún más apetitoso ,si cabe,UN SALUDOBelen-Entre platoshttps://www.blogger.com/profile/00273044320619441939noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58418418993388025362008-12-22T10:55:00.000+01:002008-12-22T10:55:00.000+01:00Ok. M'ho rellegiré tot quan faci més pastissos. M'...Ok. M'ho rellegiré tot quan faci més pastissos. M'ha de sortir, m'ha de sortir, m'ha de sortir...Creuerem els dits...<BR/>PetonsMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25911016438471733992008-12-22T10:25:00.000+01:002008-12-22T10:25:00.000+01:00Maria, però si ets una experta fent pastissos! El ...Maria, però si ets una experta fent pastissos! El de xocolata té una pinta...<BR/>Sí, has entès bé que giro el pastís. Però si fas servir motlles d'aquells que els pots treure les parets, ja et queda bé sense girar, amb la base del propi motlle com a base del pastís.<BR/>La safata la poso ben bé al mig del forn, i no es crema gens, pensa que primer va a 160º idesprés a 180º... són temperatures poc elevades ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21706082507368531642008-12-22T10:10:00.000+01:002008-12-22T10:10:00.000+01:00Gràcies guapa, però no entenc el que em dius de gi...Gràcies guapa, però no entenc el que em dius de girar cap avall el motllo. Un cop està fet i refredat, el tombes a damunt del plat de servir, quedant la forma ondulada a dalt... vols dir això? Però es que tampoc hi ha una altra forma de fer-ho, no? I la plàtera, la poses al mig del forn o cap avall perquè no es cremi la base amb el forn a dalt i a baix?<BR/>Nena, estic obsessionada perquè em pugin els pastissos i no hi ha manera.. D'escudelles no es viu sempre... :DMariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51693266686947754472008-12-22T09:12:00.000+01:002008-12-22T09:12:00.000+01:00Nurks, amb la xocolata blanca li dones el punt jus...Nurks, amb la xocolata blanca li dones el punt just de dolç...<BR/><BR/>Maria, a poc a poc, je je je... <BR/>El motlle: vaig fer servir un motlle de silicona i el vaig girar cap per avall un cop desemotllat, però no és necessari... qualsevol motlle d'aro típic va bé, i no cal donar-li la volta.<BR/>El forn: els primers 10 minuts amb el foc de baix i quan puges a 180º amb els dos focs. Per les cocques que han de pujar, millor si al principi l'escalfor ve de baix...<BR/>Plata del forn: els de silicona sempre els poso sobre la plata del forn, sobretot aquest que té formes a sota... Els altres, crec que és bastant igual, tot i que jo els poso també sobre la plata...<BR/>Maria, no pateixis tant, que aquesta coca surt fàcil fàcil! Comparat amb la teva escudella, és bufar i fer ampolles ;)<BR/><BR/>Laia, fes les dues coses! Je je je... el pastís per esmorzar i les trufes pel cafè... i encara et queden àpats per fer més dolços, je je je...<BR/><BR/>Ara, tens tota la raó, la pastanga deixa el pastís molt humit i gens sec... i amb la glaça de xocolata, resulta un vici total!<BR/><BR/>Parella Vermella, teniu raó, a la meva feina com no esmorzis bé et falta energia per seguir el ritme... que el jovent d'avui dia exigeix molts esforços :( <BR/>Sort que sempre és l'aiversari d'algú o altre i sempre fem un bon esmorzar ;)<BR/><BR/>Francesc, si t'agraden els festucs, aquest pastís és delicios!<BR/><BR/>Zerogluten, teneis razón, es muy facil de adpatar a vuestro mundo sin gluten. ¿Lo provaréis?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60389887742436922642008-12-22T00:07:00.000+01:002008-12-22T00:07:00.000+01:00Menuda pinta que tiene el pastel!! Y con solo 40 g...Menuda pinta que tiene el pastel!! Y con solo 40 grs de harina es de fácil adaptación al mundo sin gluten.<BR/>Feliz Navidad y besos sin glutenzer0glutenhttps://www.blogger.com/profile/12312646897375218241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50163081980642677162008-12-21T23:04:00.000+01:002008-12-21T23:04:00.000+01:00Aquest pastís és molt bo d'aspecte i ha de ser bon...Aquest pastís és molt bo d'aspecte i ha de ser boníssim de sabor. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6870203014594873222008-12-21T20:52:00.000+01:002008-12-21T20:52:00.000+01:00Pastís ideal per portar a l'escola!! la pastanaga ...Pastís ideal per portar a l'escola!! la pastanaga i el festuc segur que us van donar un munt d'energia per continuar les classes!!<BR/>Molt bon pastís, i preciós!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80842348584929253952008-12-20T19:42:00.000+01:002008-12-20T19:42:00.000+01:00Nena, que bona pinta q te aixó, m'agraden molt els...Nena, que bona pinta q te aixó, m'agraden molt els pastissos de pastanada, trobo que queden molt melosos, l'humitat de la pastanaga fa que no quedin gens secs,a la llista, que primer haig de fer les trufes de coco.<BR/><BR/>petonets.ARAhttps://www.blogger.com/profile/14794929575973764352noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79881375937423638302008-12-20T14:48:00.000+01:002008-12-20T14:48:00.000+01:00Uau, excel·lent!! Però i ara què faig... les trufe...Uau, excel·lent!! Però i ara què faig... les trufes o el pastís??? Aiaiai que poses tantes dolçures bones que la llista cada vegada la tinc més llarga!!<BR/>Tan de bó pogués fer-ne ara mateix un tast a través de la pantalla, perquè per més que la llepi (la pantalla!) només li trobo gust de pols!!!!<BR/>Segur que cau!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65938178218433589672008-12-20T11:47:00.000+01:002008-12-20T11:47:00.000+01:00Gemma, guapa, espectacular..A veure...preguntes tè...Gemma, guapa, espectacular..<BR/>A veure...preguntes tècniques:<BR/>El motllo, de silicona?<BR/>Forn, a dalt i a baix o només a baix?<BR/>El motllo, damunt la plàtera del forn o damunt la reixeta del forn?<BR/>Nena, tinc que trobar-hi el truquet perqè a mi no em queden alts ni de broma...Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-434017862503873462008-12-20T11:37:00.000+01:002008-12-20T11:37:00.000+01:00fantàstic el toc de glasa de xocolata blanca!! enc...fantàstic el toc de glasa de xocolata blanca!! encara que no el veiem és fàcil d'imaginar.. ;P <BR/>les fotos es deixen menjar amb els ulls!! *_*Núriahttps://www.blogger.com/profile/12344625650064887915noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91640587426158721252008-12-20T07:55:00.000+01:002008-12-20T07:55:00.000+01:00Ana y Víctor, os deseo unas felices fiestas y un p...Ana y Víctor, os deseo unas felices fiestas y un próspero año nuevo, espero que disfruteis de estos días en compañía de los seres queridos y que aprovecheis para realizar algun paseo o excursion... feliz navidad!<BR/><BR/>Mercè, has de provar un pastís de pastanaga, no et queda més remei! je je je,... de veritat, que el resultat és molt sorprenent i no fa gens de gust de pastanaga!<BR/><BR/>Mesilda, tallar el pastís és la part que odio més... sempre dic el mateix: jo el faig, però el talla algú altre, eh? ;)<BR/><BR/>Núria, les espècies són la gràcia d'aquest pastís, junt amb els festucs queda molt molt molt gustós!<BR/><BR/>Manel, doncs se t'acumula la feina, je je je... Tots tenim una llista enorme de pendents, em sembla que no l'acabarem mai... Jo abans m'estressava volent acabar la llista, però ara ja he assumit que és impossible ;)<BR/><BR/>Maria Jose, normalment no porto res a la feina, però pel meu aniversari... ja se sap, un dia és un dia, i aquest era ben especial!<BR/><BR/>Enric, el de l'Eva també el vull fer, però aquest em va atreure el tema dels festucs... el proper de pastanaga serà el de l'Eva, seguríssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81791550621410662022008-12-20T02:11:00.000+01:002008-12-20T02:11:00.000+01:00Jo només diré que vaig fer el pastís de pastanague...Jo només diré que vaig fer el pastís de pastanagues seguint la recepta de l'"Eva Petunets", i que em va quedar boníssim, i em sembla una molt bona idea la dels festucs. S'haurà de provar!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14360514446764525422008-12-20T00:37:00.000+01:002008-12-20T00:37:00.000+01:00Ohhh quin aspecte tan atrayent que et va quedar!!!...Ohhh quin aspecte tan atrayent que et va quedar!!! jo també vull ser companyera teva de treball :)MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51860462755386716402008-12-19T23:23:00.000+01:002008-12-19T23:23:00.000+01:00encara no he fet el pastís de carbassa i ja tinc p...encara no he fet el pastís de carbassa i ja tinc pendent el de pastanaga. sort que trigues a penjar les receptes!<BR/>per cert, que a la meva feina no hi ha ningú que porti mai pastissos com aquest :)Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67971117943483153832008-12-19T21:59:00.000+01:002008-12-19T21:59:00.000+01:00Com sempre, t'ha surtit perfecte...i amb les espèc...Com sempre, t'ha surtit perfecte...i amb les espècies ha d'estar boníssim de veritat!! Quin aroma a la teva cuina...<BR/><BR/>Núria<BR/>Bon Nadal!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.com