tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post2582835423480599985..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Bombó de Coco i IogurtGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger53125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28705565275779917842009-12-18T19:24:07.827+01:002009-12-18T19:24:07.827+01:00Caram, el to verd ve de la imatge o impremta!! Déu...Caram, el to verd ve de la imatge o impremta!! Déu n'hi do com les manipulen!! No té res a veure amb el color original!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-20065235570514616842009-12-17T00:15:06.547+01:002009-12-17T00:15:06.547+01:00hola! sóc la "Ç", i seguint els consells...hola! sóc la "Ç", i seguint els consells de la Gemma em presento: tinc 22 anys i estudio pastisseria al Gremi de Barcelona. Aquest és el meu blog per si algú em vol visitar...: <br />http://cetrencadapastisseria.blogspot.com/<br />Acabo de començar i de moment hi ha poqueta cosa... però per aquest cap de setmana tinc dos encàrregs, així que hi haurà noevetats en breu.<br /><br />Per cert, que curiós això del color verd... tan donar-hi voltes i al final era un error de la foto... Però mentrestant hem fet anar la imaginació i han sortit noves idees, no?Annahttps://www.blogger.com/profile/14779127111352155303noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57814851946540057272009-12-16T23:31:07.144+01:002009-12-16T23:31:07.144+01:00quan vaig veure la revista, també em van cridar l&...quan vaig veure la revista, també em van cridar l'atenció aquests bombons, estan a la llista de pendents, i em va sorprendre el seu color verd després de veure els seus ingredients...?, així és que m'encanta llegir la teva resposta ... dubte aclarida!!.. i des de la mateixa font!!... fantastic!!... aqui si que val a dir que t'han quedat millor que l'original!!Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35632720151539826822009-12-16T17:32:57.715+01:002009-12-16T17:32:57.715+01:00Guaita tu quin be de Déu, es clar tants díes sense...Guaita tu quin be de Déu, es clar tants díes sense entrar i tot el que m´he perdut no te preu , però no pateixis que em poso al día de moment i pel damunt et diré que quina enveja em fan totes aquestes classes tant maques i aprofitades que fas i gràcies per compartir-les, això si que no te preu.<br />Els bombons, una meravella m´encanta el coco i veient lo be que surten cauran per aquestes festessegur.<br />Una abraçada i fins ben aviat.<br />maiMaihttps://www.blogger.com/profile/05115505348145384923noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17416599404665649022009-12-16T16:13:37.943+01:002009-12-16T16:13:37.943+01:00A mi que el coco m' encanta... I personalment,...A mi que el coco m' encanta... I personalment, trobo que els prefereixo blancs.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-40800149725913286132009-12-16T14:30:31.526+01:002009-12-16T14:30:31.526+01:00Hola a tothom!
La revista CUINA ja ens ha contest...Hola a tothom!<br /><br />La revista CUINA ja ens ha contestat el dubte sobre el color verd! Transcric literalment la resposta que m'han donat:<br /><br />"Per fi he pogut parlar amb el Jordi Roca. Em comenta que no hi ha res, cap ingredient més dels que surten a la llista i que efectivament els bombons són blancs, com els teus. És per això que deduïm que o bé a l’equip de fotografia se li va anar la mà amb la il·luminació (fixa’t que les tovalles tenen un toc verdós que es reflexa a tota la foto) o bé és una qüestió d’imprempta, que també se li ha anat la mà amb la quantitat de tinta verda. És difícil de saber, però tranquil·la els teus bombons són perfectes i tant blancs com assegura el Jordi que van quedar els seus (també cal dir que tu els has arrebossat una mica més que el Jordi, amb la qual cosa encara es potencia més el color blanc).<br />Espero haver-te ajudat a resoldre el dubte."<br /><br />Quant tots ja ens pensàvem que faltava un ingredient secret del Jordi, ja veieu que l'explicació és molt més senzilla, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23239951507220240332009-12-16T11:34:01.301+01:002009-12-16T11:34:01.301+01:00Ostris encara no m'he comprat el cuines d'...Ostris encara no m'he comprat el cuines d'aquest mes !!! imaginat i estem a 16 potser que m'esperi ja pel de genenr ... quin desastre... <br />genials les boletesMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44190857233388050552009-12-16T10:23:10.393+01:002009-12-16T10:23:10.393+01:00Aixo deu estar bonisim, potser me apunto i els pro...Aixo deu estar bonisim, potser me apunto i els provo.<br />Tot lo teu no es cuina, aixo es ja espectacular, ja me ho va dir la Isa ja.<br />Besitos.Xielahttps://www.blogger.com/profile/10228216002631428149noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33535133488645269582009-12-16T08:54:12.474+01:002009-12-16T08:54:12.474+01:00Anna de la Ç, benvinguda a la blogosfera! Potser s...Anna de la Ç, benvinguda a la blogosfera! Potser sí que està fet amb te matcha, però crec que ho haurien posat a la recepta, no?<br />De totes maneres, he enviat un mail al CUINA a veure si ens contesten el dubte ;) <br /><br />Anna, si vols que la resta de blocaires vegin el teu blog, hauries de deixar comentaris identificant-te, així es veurà l'enllaç al teu blog ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25059210245273432952009-12-16T08:43:59.468+01:002009-12-16T08:43:59.468+01:00Xavi, fatal, aquest editor de comentaris esborra t...Xavi, fatal, aquest editor de comentaris esborra totes les paraules en html. Evia'm un mail i et contesto!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-20706605746763690182009-12-16T08:42:55.227+01:002009-12-16T08:42:55.227+01:00Xavier, a veure si me'n surto i t'ho expli...Xavier, a veure si me'n surto i t'ho explico bé... <br /><br />- Copia el codi html i engaxa'l on vulguis l'slide. <br />- Localitza el primer tag que diu "". A partir d'aquí ho pots eliminar tot. <br />- Ara has de tancar els dos tags que t'han quedat oberts (div i embed). Per explicar-te com es fa necessito enviar-te un correu, l'editor de comentaris no em deixa posar html.<br /><br />Envia'm un correu al gmail i et responc!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33742148885367389252009-12-15T21:48:53.495+01:002009-12-15T21:48:53.495+01:00Tenen molt bona pinta, llàstima que a mi no m'...Tenen molt bona pinta, llàstima que a mi no m'agrada el coco.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57847861275977723332009-12-15T20:53:12.736+01:002009-12-15T20:53:12.736+01:00quina delicia!!!
té una pinta bonisima!
jo també m...quina delicia!!!<br />té una pinta bonisima!<br />jo també m'he aficionat a aquesta revista!<br />petonetsIvanahttps://www.blogger.com/profile/00377457967907466573noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78119378375287349552009-12-15T18:02:02.592+01:002009-12-15T18:02:02.592+01:00Hola Gemma, deliciosos aquests bombons, jo també e...Hola Gemma, deliciosos aquests bombons, jo també els vaig posar a la llista de pendent quan vaig llegir la revista. Per cert, tal i com diu en Ç en el seu comentari, també penso que el verd l'han aconseguit amb el té matcha en pols, jo el vaig anar a comprar una vegada però vaig desistir pq era caríssim!!!<br />Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90087213806701037542009-12-15T17:39:31.765+01:002009-12-15T17:39:31.765+01:00Hola, sóc estudiant de pastisseria, i crec que el ...Hola, sóc estudiant de pastisseria, i crec que el color verd podria ser que en la recepta original utilitzi el té matcha (que està molt de moda ara en la pastisseria) en comptes de llet en pols per "arrebossar". El fet que hagi canviat la recepta potser es deu a que el te matcha és molt car i relativament difícil d'aconseguir...<br />Felicitats pel blog, et segueixo des de fa temps, i realment al·lucino amb la dedicació que hi poses!"Ç"noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74318329489317805002009-12-15T17:38:59.382+01:002009-12-15T17:38:59.382+01:00Hola, sóc estudiant de pastisseria, i crec que el ...Hola, sóc estudiant de pastisseria, i crec que el color verd podria ser que en la recepta original utilitzi el té matcha (que està molt de moda ara en la pastisseria) en comptes de llet en pols per "arrebossar". El fet que hagi canviat la recepta potser es deu a que el te matcha és molt car i relativament difícil d'aconseguir...<br />Felicitats pel blog, et segueixo des de fa temps, i realment al·lucino amb la dedicació que hi poses!"Ç"noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66695855188154281132009-12-15T17:04:28.217+01:002009-12-15T17:04:28.217+01:00En color o en blanc i negre: absolutament delicios...En color o en blanc i negre: absolutament deliciosos!<br />Petons!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80912852284260265872009-12-15T15:56:33.348+01:002009-12-15T15:56:33.348+01:00Com va?
Hola, fa temps vaig enviar-te un post perq...Com va?<br />Hola, fa temps vaig enviar-te un post perquè m'explicasses com havies llevat la publicitat de l'Slide... La veritat és que he perdut la info i no me'n recorde? Que em pots ajudar??<br /><br />Gràcies!!!<br /><br />XavierXaviernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58721393332474571692009-12-15T15:44:27.564+01:002009-12-15T15:44:27.564+01:00Si us agrada el coco i la xocolata blanca, aquests...Si us agrada el coco i la xocolata blanca, aquests són els vostres bombons! I el toc del iogurt li queda fenomenal!!!<br /><br />Glòria, crec que en aquest cas podem suprimir la mel i quedarà igual de bé, tens raó que amb la pastisseria cal ser molt més curós amb el tema d'ingredients i quantitats...<br /><br />Ana y Víctor, esta receta es perfecta para vosotros, no necesita ninguna adaptación ;)<br /><br />Josepb, si al final l'Enric els fa ja em direu si us han agradat, eh?<br /><br />Parella Vermella, algun altre cop ja m'hi he trobat... Sobretot pel tema de les quantitats d'ingredients, si segueixes la recepta sovint et surten una pila de racions...<br /><br />El tema del color, ja està decidit: ara mateix envio un mail a la revista, a veure què em diuen ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3966129037719888862009-12-15T15:00:55.490+01:002009-12-15T15:00:55.490+01:00Estimada amiga, moltes vegades passa amb les recep...Estimada amiga, moltes vegades passa amb les receptes del Cuina que falten ingredients, o no queden massa bé explicades.. hem estat temptats moltes vegades en escriure'ls per suggerir que especifiquin les receptes una mica més. De tota manera no ens podem queixar, que tenim una revista de gastronomia molt i molt xula!!<br />Que dir dels teus bombonets, ideals per aquestes festes, son com flocs de neu, oi? petons i fins ben aviat.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76236503484675087402009-12-15T08:58:32.758+01:002009-12-15T08:58:32.758+01:00M'agraden tots els ingredients, que bons aques...M'agraden tots els ingredients, que bons aquests bombons!<br /><br />Petonscocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35051972096132724812009-12-15T05:51:21.931+01:002009-12-15T05:51:21.931+01:00Gemma, t'han quedat de luxe!! Amb els ingredie...Gemma, t'han quedat de luxe!! Amb els ingredients que porten és impossible aquest color verd... Jo penso que o bé falta algun ingredient secret que no expliquen o bé simplement hi han posat colorant verd.<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-88323543309448079142009-12-14T22:19:33.563+01:002009-12-14T22:19:33.563+01:00Ostres Gemma! t'ho juro que vaig posar-lis el ...Ostres Gemma! t'ho juro que vaig posar-lis el "ojo" i em sembla que algun dia d'aquestes festes junt amb el tiramisu de torró cauran ;))<br /><br />Rècordsla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28249940899136922712009-12-14T21:15:04.022+01:002009-12-14T21:15:04.022+01:00Unes fantàstiques postres pels fans del coco com j...Unes fantàstiques postres pels fans del coco com jo mateix... (mmmmm)Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-52426894381654769112009-12-14T20:32:31.753+01:002009-12-14T20:32:31.753+01:00¡Gemma hola guapa!
Quins bombons més elegants! No ...¡Gemma hola guapa!<br />Quins bombons més elegants! No és per menysprear els d'en Jordi Roca però aquests blancs amb la safata platejada queden més de festa, més de Nadal i més naturals :)Fantàstics, xiqueta!<br /><br />Petonets,<br />MarinaMarinahttp://www.haciendobuenasmigasblogspot.comnoreply@blogger.com