Sí! Ja ha arribat el dia anunciat! A partir d’avui mateix els nous posts del blog ja no els trobareu aquí. Caldrà que aneu a http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa ja que aquest blog s’ha integrat a la nova web de la revista CUINA.
Si utilitzeu un lector de blogs (Google Reader o similar) haureu d’actualitzar a mà la nova URL, és a dir, canviar http://lacuinadecasa.blogspot.com per http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa
Em fa molta il·lusió que m'hagis descobert. El teu va ser el primer blog que vaig seguir. El vaig trobar per casualitat un dia que buscava una recepta per fer coques de vidre i des d'aleshores he anat provant moltes de les teves receptes i sempre amb èxit total.Gràcies al teu blog em vaig anar endinsant en aquest món dels blogs de cuina fins que m'he decidit a fer el meu. Sort en la nova etapa que encetes! Continuaré mirant les teves receptes que són un regal per als sentits :)
moltíssima sort en la nova etapa, gemma, que estic segur que la tindràs... llàstima que el contador de visites, que fa tan goig, torni a començar de zero
Gemma yo te sigo...me hace mucha ilusion, esperaba con ganas de descobrir cuina, que hubiera una web etr..(como bien sabes la revista la sigo desde el nº uno)pero que encima estes tu? que bien. Bueno, suerte en tu nueva etapa
Hola Gemma , m'ha encantat les teves receptes, amb els carmels de nous m'has robat el cor, quin bloc mes maco. Ah, per cert moltes felicitats pel milió de visites. T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
Felicitats i comencem.... Ha començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com
ens veiem allà!
ResponEliminapt!
Fet el canvi!
ResponEliminaEnhorabona pel canvi Gemma, i et continuarem seguint ben d'aprop!
Moltíiiiiiiiissimes felicitats, de tot cor!
Petonassos!
Jo també el canvio!
ResponEliminaPetonets
Ara mateix ho faig! bon començament d'etapa! som-hi!!!!
ResponEliminaoido cocina.
ResponEliminapetons
quina il.lusió
ResponEliminaAi !! ja estem nerviosos per veure la teva nova etapa ;))
ResponEliminaEndavanttttttt
Et seguim fins l'infinit jajaja, ens veiem a la nova direcció. Petons
ResponEliminaMoltes gràcies a tots! Us agraeixo la confiança en el canvi!!!!
ResponEliminaEt seguirem a la nova adreça. Salutacions
ResponEliminaFelicitats Gemma! Sempre avançant :)
ResponEliminaGemma,
ResponEliminaet seguiré al Cuines peti qui peti! Vas ser de les primeres a qui vaig seguir i m'encantarà seguir-te llegint allà on estiguis!
Fins aviat!
Be, moltes felicitats i ens anem veient com sempre!!! :-)
ResponEliminaI Feliç Sant Jordi per a tots vosaltres. petons Guapísima.
cap allà que anem!!!
ResponEliminaPetonets!!
Molta sorta en la nova etapa!!
ResponEliminaEt seguim llegint.
Petons
Doncs anem cap allà!
ResponEliminaPetonets
OK
ResponEliminaSom-hi :O)
Allà ens veiem!
ResponEliminaMuas!
Som-hi i molta sort en la nova etapa!!!
ResponEliminaEm fa molta il·lusió que m'hagis descobert. El teu va ser el primer blog que vaig seguir. El vaig trobar per casualitat un dia que buscava una recepta per fer coques de vidre i des d'aleshores he anat provant moltes de les teves receptes i sempre amb èxit total.Gràcies al teu blog em vaig anar endinsant en aquest món dels blogs de cuina fins que m'he decidit a fer el meu. Sort en la nova etapa que encetes! Continuaré mirant les teves receptes que són un regal per als sentits :)
ResponEliminaJa he agregat la nova adreça en els meus favorits! jejejejeje
ResponEliminamoltíssima sort en la nova etapa, gemma, que estic segur que la tindràs... llàstima que el contador de visites, que fa tan goig, torni a començar de zero
ResponEliminaAra faig el canvi d' adreça i cap allà!
ResponEliminaGemma yo te sigo...me hace mucha ilusion, esperaba con ganas de descobrir cuina, que hubiera una web etr..(como bien sabes la revista la sigo desde el nº uno)pero que encima estes tu? que bien.
ResponEliminaBueno, suerte en tu nueva etapa
gemma:
ResponEliminaNo conocía tu blog!!!
te deseo mucha suerte en tus nuevos desafíos.
Un abrazo desde chile
edith
La brujita
Molta sort en aquesta nova etapa del bloc!
ResponEliminaAra mateixem copio l'enllaç
Petons
Gemma, hola guapa,
ResponEliminaQue estic a la lluna de València, no m'ho vull perdre vaig cap allà ;)
Fins ara!
Petons,
Marina
Bueno, espero que te traiga muchas satisfaccioens. Ya lo apunto!
ResponEliminaCariños
Ohh!! que pena...pero ahora mismo me voy pa llá
ResponEliminaMoltes felicitats Gemma, per totes aquestes novetats. No us puc seguir com abans, però de tant en tant miro visitar-te. Faré el canvi de l'adreça.
ResponEliminaPetonets i molta sort en la teva nova etapa
Como bien sabes, te seguiremos donde tu cocina vaya, asi que continuaremos visitandote y aprendiendo contigo.
ResponEliminaBesotes
Ana y Víctor.
Gemma, de acuerdo, nos vemos mañana en el Teatro Goya a las 17:30. Que ilusión!!
ResponEliminaTe seguire visitando
ResponEliminaA conèixer a algú aquí i allà ...
ResponEliminaUn petó de Nita. Avui dia, bona nit!
Hola Gemma,
ResponEliminaAra mateix vaig cap allà.
Sort en el neu projecte blogger.
Salutacions :)
Fet el canvi!
ResponEliminaEnhorabona pel canvi Gemma, i et continuarem
Sightline Payments Kirk Sanfordcasino slots
Hola Gemma.
ResponEliminaMe a gustado mucho tu blog, así que me quedo por aquí.
ResponEliminaUn saludo
Pásate por mi blog estoy de sorteo y te va a gustar.
ResponEliminaDoncs haurem de posar-nos en marxa per canviar el feed i reader, molta sort!!
ResponEliminaDoncs haurem de posar-nos en marxa per canviar el feed i reader, molta sort!!
ResponEliminaHola Gemma , m'ha encantat les teves receptes, amb els carmels de nous m'has robat el cor, quin bloc mes maco. Ah, per cert moltes felicitats pel milió de visites. T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com
ResponEliminaFelicitats i comencem....
ResponEliminaHa començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com
Judi Bola
ResponEliminaJudi Online
Agen Bola
Agen Sbobet
Casino Online
Situs Agen Sbobet Terpercaya
cara bermain baccarat
ResponEliminacara daftar judi slot online
cara daftar judi bola
link alternatif sbobet 2020
link alternatif bola88 terbaru
cara daftar maxbet
cara bermain judi bola online
ultimate gaming
wm casino
panduan bermain baccarat
ResponEliminapanduan daftar judi slot
panduan bermain judi bola online
link alternatif sbobet resmi
link alternatif bola88 resmi
panduan daftar maxbet
cara bermain judi bola
agen ultimate gaming
agen wm casino
tips bermain baccarat
ResponEliminacara daftar judi slot
cara bermain judi bola online
link alternatif judi bola sbobet
link alternatif bola88 terbaru 2020
cara daftar judi bola maxbet
panduan judi bola online
bandar ultimate gaming
bandar wm casino