dijous, d’abril 22, 2010

Comença la nova etapa de La cuina de casa


Sí! Ja ha arribat el dia anunciat! A partir d’avui mateix els nous posts del blog ja no els trobareu aquí. Caldrà que aneu a http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa ja que aquest blog s’ha integrat a la nova web de la revista CUINA.


Si utilitzeu un lector de blogs (Google Reader o similar) haureu d’actualitzar a mà la nova URL, és a dir, canviar http://lacuinadecasa.blogspot.com per http://blogs.cuina.cat/lacuinadecasa

Us espero a tots a la nova Cuina de casa!

47 comentaris:

  1. Fet el canvi!
    Enhorabona pel canvi Gemma, i et continuarem seguint ben d'aprop!
    Moltíiiiiiiiissimes felicitats, de tot cor!
    Petonassos!

    ResponElimina
  2. Jo també el canvio!
    Petonets

    ResponElimina
  3. Ara mateix ho faig! bon començament d'etapa! som-hi!!!!

    ResponElimina
  4. quina il.lusió

    ResponElimina
  5. Ai !! ja estem nerviosos per veure la teva nova etapa ;))

    Endavanttttttt

    ResponElimina
  6. Et seguim fins l'infinit jajaja, ens veiem a la nova direcció. Petons

    ResponElimina
  7. Moltes gràcies a tots! Us agraeixo la confiança en el canvi!!!!

    ResponElimina
  8. Et seguirem a la nova adreça. Salutacions

    ResponElimina
  9. Felicitats Gemma! Sempre avançant :)

    ResponElimina
  10. Gemma,
    et seguiré al Cuines peti qui peti! Vas ser de les primeres a qui vaig seguir i m'encantarà seguir-te llegint allà on estiguis!
    Fins aviat!

    ResponElimina
  11. Be, moltes felicitats i ens anem veient com sempre!!! :-)

    I Feliç Sant Jordi per a tots vosaltres. petons Guapísima.

    ResponElimina
  12. cap allà que anem!!!
    Petonets!!

    ResponElimina
  13. Molta sorta en la nova etapa!!
    Et seguim llegint.
    Petons

    ResponElimina
  14. Som-hi i molta sort en la nova etapa!!!

    ResponElimina
  15. Em fa molta il·lusió que m'hagis descobert. El teu va ser el primer blog que vaig seguir. El vaig trobar per casualitat un dia que buscava una recepta per fer coques de vidre i des d'aleshores he anat provant moltes de les teves receptes i sempre amb èxit total.Gràcies al teu blog em vaig anar endinsant en aquest món dels blogs de cuina fins que m'he decidit a fer el meu. Sort en la nova etapa que encetes! Continuaré mirant les teves receptes que són un regal per als sentits :)

    ResponElimina
  16. Ja he agregat la nova adreça en els meus favorits! jejejejeje

    ResponElimina
  17. moltíssima sort en la nova etapa, gemma, que estic segur que la tindràs... llàstima que el contador de visites, que fa tan goig, torni a començar de zero

    ResponElimina
  18. Ara faig el canvi d' adreça i cap allà!

    ResponElimina
  19. Gemma yo te sigo...me hace mucha ilusion, esperaba con ganas de descobrir cuina, que hubiera una web etr..(como bien sabes la revista la sigo desde el nº uno)pero que encima estes tu? que bien.
    Bueno, suerte en tu nueva etapa

    ResponElimina
  20. gemma:
    No conocía tu blog!!!
    te deseo mucha suerte en tus nuevos desafíos.
    Un abrazo desde chile
    edith
    La brujita

    ResponElimina
  21. Molta sort en aquesta nova etapa del bloc!
    Ara mateixem copio l'enllaç
    Petons

    ResponElimina
  22. Gemma, hola guapa,
    Que estic a la lluna de València, no m'ho vull perdre vaig cap allà ;)
    Fins ara!
    Petons,
    Marina

    ResponElimina
  23. Bueno, espero que te traiga muchas satisfaccioens. Ya lo apunto!
    Cariños

    ResponElimina
  24. Ohh!! que pena...pero ahora mismo me voy pa llá

    ResponElimina
  25. Moltes felicitats Gemma, per totes aquestes novetats. No us puc seguir com abans, però de tant en tant miro visitar-te. Faré el canvi de l'adreça.

    Petonets i molta sort en la teva nova etapa

    ResponElimina
  26. Como bien sabes, te seguiremos donde tu cocina vaya, asi que continuaremos visitandote y aprendiendo contigo.

    Besotes

    Ana y Víctor.

    ResponElimina
  27. Gemma, de acuerdo, nos vemos mañana en el Teatro Goya a las 17:30. Que ilusión!!

    ResponElimina
  28. A conèixer a algú aquí i allà ...

    Un petó de Nita. Avui dia, bona nit!

    ResponElimina
  29. Hola Gemma,
    Ara mateix vaig cap allà.

    Sort en el neu projecte blogger.
    Salutacions :)

    ResponElimina
  30. Fet el canvi!
    Enhorabona pel canvi Gemma, i et continuarem
    Sightline Payments Kirk Sanfordcasino slots

    ResponElimina
  31. Me a gustado mucho tu blog, así que me quedo por aquí.
    Un saludo

    ResponElimina
  32. Pásate por mi blog estoy de sorteo y te va a gustar.

    ResponElimina
  33. Doncs haurem de posar-nos en marxa per canviar el feed i reader, molta sort!!

    ResponElimina
  34. Doncs haurem de posar-nos en marxa per canviar el feed i reader, molta sort!!

    ResponElimina
  35. Hola Gemma , m'ha encantat les teves receptes, amb els carmels de nous m'has robat el cor, quin bloc mes maco. Ah, per cert moltes felicitats pel milió de visites. T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  36. Felicitats i comencem....
    Ha començat aquesta època de l'any que a molts posa tan melancòlics, i que molts altres gaudeixen perquè la calor ja ens diu adéu, pels seus colors tan especials. Avui us porto un post sobre rodes, desitjo que el gaudeixis. Em segueixes ... Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina