Aquest mes Chyntia, del blog Aroma de mi cocina, ha triat com a tema principal les nous i els fruits secs en general. La quantitat de receptes dolces amb aquest ingredient és molt gran, però en canvi jo us proposo un joc visual enlloc d’una clàssica recepta. Amb una nou d’aquestes podreu decorar unes postres de luxe que ben segur arrencaran els ohhhhhs dels convidats. Però sobretot, no expliqueu que és tan fàcil de fer, eh? ;)
Aquí teniu la recepta:
Ingredients:
· Nous
· Caramels
Preparació:
Posar els caramels separats sobre una plata de forn coberta amb paper sulfuritzat. Introduir-los al forn a 180º uns minuts fins que es fonguin. Amb compte, agafar una nou i cobrir-la amb el caramel, separant-la a poc a poc de la safata per tal de formar el fil de decoració.
Bon profit!
Unes llàgrimes de caramel impressionants i bones! un gran idea per acabar un bon àpat o com bé dius per dcorar uns pastissos!!! Petons.
ResponEliminaguuuaaauu gemma!! como haces los colores del caramelo??, una chulada!! fuchiquitos ;*
ResponEliminaOstres....sense paraules!!!
ResponEliminaUna abraçada,
molt divertida la proposta i molt maca!!! Me l'apunto per si algun dia s'ha de decorar algun postre de manera molt molt molt original! Enhorabona!
ResponEliminabona pensada!! i d'un gran impacte visual....
ResponEliminaGemma, hola guapa,
ResponEliminaBen bé que és una obra d'art, espectacular! :)
Gràcies per comaprtir aquesta idea fantàstica ;)
Petons,
Marina
FAN-TÀS-TIC!!!,quina presentació més original!aquestes idees fan d'un àpat una festa,m'ho apunto!a reveure gemma.
ResponEliminaHe flipat, primer ho he mirat dient que és aixó? i després he babejat una mica pensant... dins de la meva boca....
ResponEliminaMuas!
Una altra que està fiplant en colors!!!! M'has impressionat Gemma. Genial! Fantàstic! Senzill! Què volem més!
ResponEliminaFelicitats Gemma!
Hola Gemma! quina idea més bona fer-ho amb carmels de colors!! Els hi dona un toc més informal i com de festa. M'ha agradat moltissim. :-)
ResponEliminaunpetó ben fort, bonica.
Moooooolt original!!!!
ResponEliminapetons
espectacular! m'he quedat bocabadada amb el que es pot fer amb uns caramels i unes nous.
ResponEliminapt!
Original, espectacular, excel.lent, bonissim, i a mes ... senzill.
ResponEliminaVisca la Gemma!!!
Òndia, "Senyu"!, fins i tot un manasses com jo s'atreveix a provar de fer-ho!
ResponEliminaAh!, i no pateixis: No ho direm a ningú que és tan fàcil de fer! ;)
Parella vermella, m'encanta el nom de llàgrimes de caramel que li heu posat, li escau molt bé!
ResponEliminaKarolina, es uy sencillo, solo tienes que usar caramelos de colores con distintos sabores ;)
Sònia i Neus, és mot fàcil de fer i molt orignial... per sorprendre de veritat ;)
Alfons i Marina, és més un joc visual que una recepta, oi? Una decoració senzilla per acabar unes postres d'un dia especial.
Mercè i Gemma, al principi no saps ben bé què és... però la veritat és que és molt fàcil de fer i ajuden donar color al plat.
Gemma i Maduixa, ja és ben bé això, un festival de colors ;)
Núria, Eva i Dolors, més senzill i original impossible, oi?
Enric, segur que et quedaria perfecte! I sí... prohibit dir que és tan fàcil, ja saps que això sempre ens ho diu la Mireia ;)
ResponEliminaPer cert, has vist el meu comentari a la teva recomanació de Sant Jordi? Snif snif...
Són ben maques i espectaculars. És una gran pensada que pot anar bé per a alguna festa on vols impressionar i somriure.
ResponEliminaSemblen estalagmites!
ResponEliminaM'agraden i tenen moltes possibilitats.
Gràcies per la recepta.
Rosa.
Una meravella, queda molt impactant, jo faig unes semblants amb avellanes.
ResponEliminaPetonets
Un cop més, t'has superat!
ResponEliminaPer cert, compte amb els dits, que això crema de debò!
Molt original i divertit!!!!!
ResponEliminaPetonets
Oh!! Que chulo!!! m'encanta!! Per decorar es ideal, tot tipus de postres!!! Molt b!! Petons!
ResponEliminaòstres! quina xulada! no penso dir a ningú el secret...shtsht!
ResponEliminaGràcies per compartir-ho!
Gemma, quina bona idea!! Ideal per donar color i alçada a un pastís. ;)
ResponEliminaPerò jo tinc aquí una pregunta de riscos laborals :p, quan agafes la nou i la cobreixese amb el caramel i la separes de la safata... imagino que no ho fas amb els dits o et cremaries, no?
Petons!
Amb dos ingredients surt això??? M'hi apunto! ;)
ResponEliminaUna abraçada.
Bona nit Gemma
ResponEliminaMes sencill no pot ser i queda precios!
Un café,estos caramels i els amics: Tertúlia perfecta.
Besets
Ostres que bonic i que fàcil!!! Apart que segur que queda boníssim!!!! Mil gràcies pel "dato". Mil petons
ResponEliminaQuina cosa més curiosa. I es pot manipular bé el caramel desfet?, no s'enganxa?
ResponEliminaQue bonic que queda amb aquests colors!!! Genial la idea!!!
ResponEliminaPetunets,
Eva.
T'ha quedat molt maco i original!! Amb quin tipus de caramels ho fas? Jo en tinc tonelades de Sant Medir que acabo tirant i potser els podria aprofitar.
ResponEliminaSuper espectacular! quina traça! bona composició!
ResponEliminaMolt bona idea com a decoració Gemma!! Apuntat er fer un postre espectacular!!
ResponEliminaPetonets
Que original i que bonic queda.
ResponEliminaMolt original i espectacular, ha de quedar de meravella per decorar
ResponEliminaPetons
Nena! quina pinta més bonica i divertida!!! jejejeje Molt "xulo"... petons!!!!!!
ResponEliminaBon deu!!! Gemma que xulo, i si es molt sencill de fer, i natros chitón, o mut a la gabia, jeje.
ResponEliminaUna Xulada, Sí senyor !!!
ResponEliminaUmmm als que tenimimaginació ens acabes d'obrir un munt de possibilitats :O)
Ptons
Us animo a tots a provar-ho, és facil i vistós...
ResponEliminaCarmen, la idea amb avellanes encara m'agrada més. M'ho apunto ;)
Mercè, jo ho vaig fer amb els dits, si esperes uns segons quan ho treus del forn ja no crema... Això sí, t'has d'afanyar perque de seguida es refreda i es solidifica. Però tornant a posar-ho al forn es desfà un altre cop, cap problema ;)
Glòria, el caramel el toques amb la nou, de manera que s'enganxa a la nou però no als dits... I vas estirant amb cuidado per tal que es formi el fil, fins que es refreda i queda solidificat.
Cristina, genial, amb aquests caramels et quedarà perfecte, poden ser caramels senzills i normals. I si en tens de colors diferents, encara millor. Fantàstic per acabar amb les sobres de Sant Medir, je jeje...
Ohhhhh Gemma!!! Que originals i sencills de preparar, amb les anous deuen estar boníssims!
ResponEliminapetons
Me encantó esta presentación! Super original . Seguro que todos se quedan con la boca abierta!
ResponEliminaCAriños
Que original i bonic, m'encanta!
ResponEliminaUna presentació fantàstica
Petons
ohhh! als convidats i ooooooohhhhhh als lectors del blog, això és el que ens suggereix aquesta presentació.
ResponEliminaMolt bé, com sempre, Gemma!
PTNTS
Dolça
Que original i que fàcil! I tant que n' hi ha per deixar bocabadats els convidats...
ResponEliminaGemma,
ResponEliminaAixò ja és lo + de lo superior!!
Una abraçada.
Si sembla que t'hagis passat hores a la cuina fent aquestes filigranes!!!!!
ResponEliminaSón super originals! Mai vistes abans!
Un petó
Hola Gemma,
ResponEliminaHan quedat precioses!! sap greu menjar-les no?
Anna
ohohohohohohohohohohohohohohoh!
ResponEliminaohohohohohohohohohohohohohohoh!
ohohohohohohohohohohohohohohoh!
M'he quedat encandilada i sense paraules.
Petons preciosa!
Qué divertits!! i quins colors!
ResponEliminaPetons guapa
Nuria
Què maques i originals! i amb lo senzilla que és la preparació.
ResponEliminaFan molta presència.
petons!
Senzills i genials. En dolços es unica.......
ResponEliminaISABEL
ESPECTACULAR!!!!
ResponEliminaMe quedat embobada!!!
ResponEliminaque maco Gemma.
Petons.
Senzillament genials, com sempre fas amb els postres. Fàcils de fer i espectaculars.
ResponEliminaPetonets!!
¡Qué sofisticado! haute cuisine? Nouvelle cuisine? "moderne" cuisine?
ResponEliminaBonito de verdad.
Un besín asturianín
HOLA GEMMA, GUAPA TU
ResponEliminaESPECTACULARS, SENSE PARAULES
PETONETS SUSANNA
quin art!!! cada dia em sorprèns més!!!! segur que aviat faràs alguna ESFESSSFERIFICCCACCIÓ (com ho diuen a Polònia! ;P) hehe!! Una abraçada!
ResponEliminaFelicidades por el Blog
ResponEliminaUn saludo desde
PASTELERIA MUNDO DE FANTASIA
magnifique
ResponEliminabonne soirée
Quina bona idea! Fàcil i molt visual la recepta. Que bona que ha de ser. Felicitats!
ResponEliminaAnniki gastroadikt.blogspot.com
Se m'ha quedat una cara....
ResponEliminaQuina imaginaciò que tens. En no res, lo que has arribat a fer.
Preciòs i bonísim.
Petonets wapa
Hola Gemma,
ResponEliminaEt volia felicitar per aquest blog tan fantàstic i professional que has aconseguit fer.Imagino que ja deus cobrar i tot oi?????
Acabo de fer la coca de vidre i perdició!!!!Me n'he menjat pràcticament la meitat...Amb la il·lusió de com hauria quedat....
Tens un munt de receptes interessants per a fer,but...amb els 40 que ja tinc ja m'haig de cuidar i no tinc voluntat....
MOLTES GRACIES DE TOT COR PER COMPARTIR LES TEVES RECEPTES!!!!!!
qué cosa más innovadora!!
ResponEliminaMe han encantado tus caramelos!
ResponEliminaBuenisimos!
:D
Saludos y gracias!
Unos bonitos caramelos y una presentación excelente.
ResponEliminaFelices Reyes Magos.
Un abrazo.
Hola, he dado con tu blog, otra vez y en este caso al verte en el blog de magia en mi cocina.
ResponEliminaMe encanta tu post, es bueno y espero seguir pudiendo verte.
Un saludo-
cuatroespecias.blogspot.com
Preciosos caramelos
ResponEliminaQUina pasada!!! Són molt xulus!
ResponEliminaSóc nova en aquest món. Però t'asseguro que t'aniré visitant.
Et deixo el meu blog per si hi vols fer una ullada www.oli-vinagre.blogspot.com
Gràcies i felicitats pel blog!
Gemma
Aquests carmels són super vistosos i decoratius.
ResponEliminaPetons
Mon
pero qué original!! me encanta
ResponEliminaCom mola!!!!
ResponEliminaque bonito te ha quedado , me he dado un paseo por tu vblog y me ha gustado mucho , me han encantado tus recetas , FELCIDADES
ResponEliminahora en mi blog estoy de cocncurso , te dejo el enlace por si te apetece partarcipar http://cocinaconcatalina.blogspot.com.es/2013/02/mi-blog-cumple-dos-anos-concurso.html
Me encanta trabajar el caramelo y hacer cositas, son tan bonitas siempre...
ResponEliminaTe han quedado preciosas!!!
Besos
hola Gemma, pero que original!!! mare meva, es una pasada com ha quedat de precios!!! una maravella de colors y textura, petonets!!!
ResponElimina