dijous, de febrer 18, 2010

La cuina de casa a COM Ràdio


Dilluns passat em van convidar al programa El dia a la Com de COM Ràdio per parlar del blog la cuina de casa. Tot plegat va ser un pèl improvisat, però haig de reconèixer que m’ho vaig passar molt bé, je je je...

Superant els nervis i la vergonya inicials, amb l’Albert Vico vam conversar animadament durant 10 minuts sobre els blocs de cuina i tot el que envolta aquest tema tan apassionant. Si voleu escoltar-ho, aquí ho teniu:




Va ser molt divertit, moltes gràcies per convidar-me!

74 comentaris:

  1. Gemma que diver!!!
    Estàs feta una estrella :O)
    Has estat/vas estar fantàstica
    Ptons

    Mima

    ResponElimina
  2. Gemma has quedat molt natural a la ràdio, es nota la il.lusió que poses en el teu blog i això ho has trasmès als oients. Si fesis el llibre segur que nosaltres te'l compraríem, bé nosaltres i moltíssima gent més, una abraçada

    ResponElimina
  3. Felicitats Gemma!!!! ets un crack, però no surts a la foto..mmmmm

    petons

    ResponElimina
  4. Ostres Gemma, què bo! Estava mirant la teva entrada del blog i he flipat! Resulta que l'Albert, en Vico, havia estat becari nostre quan estudiava a la Facultat de Comunicació, a Blanquerna. Ja fa uns anys d'això...El món és un mocador!! En fi, que estàs estupenda a la radio i molt natural!
    Una abraçada i fins la propera!

    ResponElimina
  5. Te ho vas diger pasar de conya, jo també tin una secció setmanal en Amposta Radio, radien una recepta, que normalment ja he fet, i la gent truca per fer preguntes, es molt divertit, també sol fer les receptes de temporada, ara mateix esten en la salsa calçot, al Nadal los turrons, i aixi. I ara hi ha un projecte de fer una tele per internet, tot en panyals ancara, i volen fer un programa estil Karlos Arguiñano, man dit que tin tots els numeros, BIENNNNNN!!!!!!!
    Acollonix.... no es lo mateix que la radio, pero contenta. Si tot tira endevant, ja penjaré els videos.
    Au adeu que avui me pasat de xarrar, un beset Gemma.

    ResponElimina
  6. Quina il.lusió i quins nervis, vas estar genial. Ptons

    ResponElimina
  7. Genial! Noia, veig que amb això dels blocs s'ha d'estar preparat per tot. Enhorabona!
    Gemma

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats!!!!
    Si senyora ja era hora que algú mes és fixes en la teva cuina de casa.
    MOlt amena i didàctica la entrevista. I merescuda!!
    Enhorabona!!!

    ResponElimina
  9. D'aquí no res et demanaren autògrafs. Felicitats Gemma! Aquí estic escoltant el programa.
    Muas!

    ResponElimina
  10. Hola Gemma, qui si no havia d'anar a parlar de blogs de cuina....moltes felicitats.
    Ester

    ResponElimina
  11. Hola Gemma! què bé una entrevista a la ràdio! i si a sobre vas passar una bona estona millor que millor.
    pt!

    ResponElimina
  12. Mare meva Gemma! però fins on arribarà la cuina de casa? cada vegada estas més liada amb el bloc!!

    El final jo crec que si que algun cuiner t'acabarà demanat que facis un llibre amb la seva colaboració o alguna cosa per l'estil.

    Moltes felicitats per la teva activitat blocaire i àmnims a continuar!

    Rècords.

    ResponElimina
  13. Gemma...

    Felicitats!! Per cert, fa temps vaig voler fer una sorpresa als sogres i tota la seva família i vaig fer totes les receptes dels bombons que tens penjades al blog. Només em van quedar bé els de coco, aquells que poses el dulce de leche, amb l'avellana i els corn flakes,....

    Els de xoco, se'm desfeien a les mans. A part que per treure'ls del cubitos de gel vaig tenir una fenyada, perquè ho vaig ficar en uns de plàstic durs...no en tinc d'aquells de silicona.

    Tot i així van quedar tots molt bons, i les piruletes fàntàstic!

    Però tinc dubtes:
    com fer que no se'm desfacin els de xocolata?
    i aconseguir la crema de xocolata blanca? perquè quan ho desfeia, em quedava una pasta de sucre increïble i no sé si és per la marca de xocolata que vaig utilitzar o què.

    Vaig ficar-ho tot en capses fetes per mi, i els va agradar molt! Els que se'm desfeien també els vaig incloure, en motllos d'aquells de bombó/magdalenes perquè no fos tant "guarro".

    Així que moltes felicitats,

    la Gemma de Vilaplana.
    Per cert, jo tinc blog, com ho poso perquè se'm vegi? perquè sempre em faig anomenar la de Vilaplana, i no sé si te'n recordes de mi.

    ResponElimina
  14. OoOoh, què divertit, Gemma!! quina veu més maca que tens, se't notava super tranquila i feliç!! :)) gairebé 1 mil.lió de visites!! FELICITATS!!
    M'ha encantat que ho compartissis amb nosaltres! ;)

    ResponElimina
  15. Ole,ole,i ole, he escoltat l´entrevista i has estat molt bé, moltes felicitats i no sé més que dir que no t´hagi dit abans que el teu bloc es fantàstic i que encara que no et coneixi personalmente em caus molt bé. Un petó!!

    ResponElimina
  16. Qui, si no és la nostra Gemma pot anar a la ràdio i amb naturalitat explicar les seves vivències amb el blog? M'ha encantat sentir-te, felicitats!
    PTNTS
    DOLÇA

    ResponElimina
  17. Mima, va ser molt divertit, je je je... i molt improvisat!

    Delicias, això del llibre ja va temps que ho vaig descartar... trobo que un llibre l'ha de fer un professional del tema, no pas una aficionada com jo ;)

    Núria, m'encanta fer fotos, així jo no surto, je je je...

    Belen, doncs ja veus que l'Albert ha arribat molt lluny, eh? Tens raó que el món és un mocador ;)

    Xiela, quina passada!!! Si al final acabes fent aquest prgrama de TV per Internet, ja avisaràs, eh??? Serà genial veure't a la tele.

    Carmen, Gemma, Dolors, Gemma, Ester i Eva, moltes gràcies! Vaig passar una mica de nervis, però va ser molt divertit, je je je...

    Pere, que bé que passis per aquí!!! Saps que estan organitzant una escalada a Berga a quest finde? Vindràs?

    Anna, això del llibre ja ho tinc ben pensat... massa feina! ;)

    Gemma, a poc a poc, je je je...
    Primer, és impresindible utilitzar glaçoneres flexibles, amb les dures és gairebé impossible desemmotllar els bombons...
    Segon, per desfer la xocolata blanca has de vigilar mooooolt! Es crema de seguida i llavors fa una pasta tota terrosa molt lletja i ja no ho pots salvar. Per fondre-la ffes-ho amb el microones a mitja potècia a intervals de 15 segons. Mires com està, li fas una remenada i 15s més. Quan ja es comenci a fondre, amb la pròpia esclafor acabarà de fondre's del tot.
    Tercer, és estrany que els bombons tot sols se't desfessin... Quan no atemperes la xocolata (un procés que fan les pastisseries que a casa no podem fer) el que passa és que la xocolata no aguanta tant la calor, però normalment una temperatura ambient sí que l'aguanta...
    Finalment, perquè surti el teu blog, t'has d'identificar al final de tot de la finestra de comentaris, posa el teu usuari i contrasenya de blogger i ja està.
    Per cert, diumenge passat vam anar a la Mussara i va ser genial!!!! Ens va fer molt sol, ho tinc explicat aquí: Mussara

    Sara, enkeli, Vero i Glòria, moltes gràcies!

    ResponElimina
  18. Estic molt content que t'hagen fet una entrevista!!! L'enhorabona!

    Ara amb la teua veu et conec una miquiua més... he, he, he!

    Per cert la rececta de la magdalenes de cari, mel i fruita vermella són al n. 90 de l'antiga Descobrir CUINA... Ara actualitzaré el meu blog i ho posaré (si ho repares, les magdalenes de Jordi Roca tampoc no tenen un bony gaire 'espectacular'! (Sense voler-ne fer comparances... he, he, he!)

    ResponElimina
  19. Ah, per cert!
    Vaig deixar-les a la nevera tota la nit com diu la recepta del Jordi Roca, l’endemà les emmotlí i cap al forn s’ha dit... però el bony es va oblidar d’eixir... :/

    ResponElimina
  20. Eeeeiiiiiii!!!!! Nena...., quina professional... Mare meva..., jejejeje M'ha agradat molt l'entrevista. Mooolt bé... Dintre de poc a la televisió...
    Felicitats Gemma... Petons!!!!
    María josé

    ResponElimina
  21. Gemma,
    Acabo d'escoltar l'entrevista. M'ha semblat molt bé la teva intervenció (per molt improvisada que fos). Per cert m'apunto de redactor o fotògraf a canvi de tastar, je,je.
    Una abraçada

    ResponElimina
  22. Gemma, això és un puntasso!!! felicitats! i de nervis res, eh? no es notaven pas!.
    petó

    ResponElimina
  23. Moltes felicitats!! Q xulo que ha través d'un bloc puguis arribar a fer aquestes coses... molt emocionant!!!

    ResponElimina
  24. Moltes felicitats!! Q xulo que ha través d'un bloc puguis arribar a fer aquestes coses... molt emocionant!!!

    ResponElimina
  25. Tens una veu preciosa, molt clara, crec que et podries dedicar a locutora :) m´ha agradat molt escoltar-te Gemma, felicitats per la entrevista, ens has defensat molt bé a tots els blocaires!!! petonets

    ResponElimina
  26. Gemma, has quedat molt natural i divertida. Ho has fet molt bé!!!

    ResponElimina
  27. Què bé!!! M'ha encantat la teua entrevista. Quedes molt bé a la ràdio!!! Això que et diuen que podries dedicar-t'hi estaria molt bé. I fer un "La cuina de casa" versió ràdio? Ni que fóra un miniespai setmanal o diari o com tu volgueres? Quina il·lu escoltar-te. Per cert, l'entrevista es talla una mica en sec, com a mínim a mi m'ha passat un parell de vegades. Salutacions i enhorabona.

    ResponElimina
  28. F E L I C I T A T S !!!!...ja ets tota una professional dels mitjans.... M'ha encantat sentir aquesta entrevista amb l'Albert Pico a COM ràdio, has estat fantàstica, molt natural, amb les idees molt clares i transmetent entusiasme en tot moment, peró sobre tot m'ha encantat posar el to i la melodia a la teva veu... segur que a partir d'ara les teves receptes les "sentiré" encara millor...

    ResponElimina
  29. Bona nit Gemma.
    L'entrevista a estat genial,pareixes una profesional de la ràdio de la soltesa que tenies.
    M'ha alegrat molt sentir-te perquè ja li he posat veu a la teua imatge.
    Per cert,les tarongetes un exit.
    Tant als xiquets com als majors ens van encantar.El cruixent les fa molt llépoles i originals.Este cap de setmana les he de fer novament.
    Besets i felicitats de nou per l'entrevista.

    ResponElimina
  30. Gemma!!!Quina passada d'entrevista!!! Ets una crack...ho has fet super bé!!!! Enhorabona!!! Ara només falta anar a la tele escriure el llibre que et comenta l'Albert...jejeje!!
    Felicitats...t'ho mereixes!
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  31. Hola Gemma,

    M'ha agradat sentir-te per la ràdio , no sé perquè però t'imaginava amb una veu així.

    La meva enhorabona que és molt merescuda.

    Una abraçada

    ResponElimina
  32. moltes felicitats Gemma! t'ho mereixes .M 'ha fet molta il.lusió escoltar l'entrevista.

    ResponElimina
  33. Enhorabona per la publicació del blog a la radio.

    Petons!
    Ana de: 5 sentidos en la cocina

    ResponElimina
  34. Et vaig escoltar des de la feina. Justament estava escoltant la Com (que sempre la solem escoltar) i em va fer molta il.lusió quan vaig sentir el teu nom. Una entrevista molt ben aconseguida. Et felicito.
    ptns.

    ResponElimina
  35. Enhorabona , t'he escoltat i sembla que ho hagis fet tota la vida!!

    ResponElimina
  36. Quina veu més dolça!!! 12 minuts super interessants! M'ha encantat l'entrevista, i perdona'm però si que haurías de fer un llibre, amater, però un llibre!!!Petons

    ResponElimina
  37. Felicitats!! Queda molt bé el programa!! Tens un bloc merescudament mediàtic...

    ResponElimina
  38. Gemma,
    Felicitats!!
    Un encant d'entrevista.
    Petons.

    ResponElimina
  39. Gemma m'ha agradat molt i que serenitat tenies, amb raó t'ixen eixos pastissos tan bonics fets amb mim i serenitat.
    Besos

    ResponElimina
  40. Hola Gemma, estic escoltant l'entrevista que t'han fet a la ràdio. Estàs molt bé, molt natural, sembla que ho hagis fet tota la vida!!!!!!!!!!!! Ja fa temps que et segueixo, m'agrada molt el teu bloc. A veure quin dia comparteixes una estona de radio amb la mireia carbó farieu un bon tàndem. Moltes felicitats!!!!
    Aprofito també per fer-te una pregunta. Fa uns quants dies que m'estic plantejant comprar una olla programable del tipus fussion cook, la coneixes? la fas servir? em pots donar algun consell? Moltes gràcies.

    ResponElimina
  41. Acabo d´entar al blog.
    Estic escoltan la teva entrevista, estás genial
    Petons

    ResponElimina
  42. Hola Gemma,

    Enhorabona! molt maca l'entrevista!

    D'aquí a la fama, molt merescuda per cert!

    Petons

    Anna

    ResponElimina
  43. Molt bé Gemma !!! D'aquí a poc et veurem per la tele...com l'Arguiñano ensenyant a fer postres a tot Catalunya..jejeje

    Ptnts

    ResponElimina
  44. Què bé Gemma això si què és una experiència insòlita i diferent per a qui esn movem per internet.Felicitats.

    ResponElimina
  45. Hola Gemma!

    M'has deixat impressionada, quin temple, quina seguretat i quina veu més maca que tens!

    Oi que és emocionant? Quan em van trucar de TV3 al desembre tampoc m'ho podia creure, quins nervis! Però tens raó, és una experiència emocionant i inoblidable.

    Una abraçada ben ben forta, i l'enhorabona, t'ho mereixes!!!

    ResponElimina
  46. Xavier, si ja vas deixar reposar la massa a la nevera, aleshores no se m'acut res més per fer que pugin... Clar que si les del Jordi Roca tampoc van pujar, llavors significa que a tu ja t'han quedat bé ;)

    Maria Jose, a la tele em moriria de vergonya, no m'agrada gens que em filmin...

    Josep, com a fotògraf et contracto avui mateix. Ja saps que t'admiro molt per les fotos que fas ;)

    Francesc, segurament deu ser un problema de connexió a Internet massa lenta... a vegades amb els videos ja passa.

    Mesilda, amb taronges també et va quedar bé? Doncs ja ho provaré, que jo només ho he fet amb mandarines...

    AnnaFS, de veritat ho vas sentir en directe??? Je je je... aixòs í que em fa il·lusió, ets l'única que m'ho ha dit :)))

    Sweetchocolate, no conec gens aquesta olla, em sap greu però no et puc ajudar...

    Moltes gràcies a tots pels comentaris, la veritat és que tot plegat va ser molt improvisat i això es nota molt... però l'important és que m'ho vaig passar molt bé, je je je... Veure la ràdio des de dins és tota una experiència!

    ResponElimina
  47. Hola Gemma
    Soc jo de nou.
    No m'explicat bé avanç quan he parlat de "tarongetes".Jo he fet la teua recepta amb mandarines,el que fa que per aqui a vegades anomenem "tarongetes" a les mandarines.Però supose que amb unes taronges ben dolces tampoc quedará mal,veritat?,una mica mes bast per el tamany,però bones, segur.
    Un beset.

    ResponElimina
  48. Ei GEmma però quina experiència no ??? que xulo .. .ets tota una referencia blogastronómica ....

    ptonassos

    ResponElimina
  49. Gemma, moltíssimes felicitats!! :) Escolta, si sembla que ho hagis fet tota la vida això! Se't nota molt natural! El proper pas ja és a la tele, eh? ;)
    Petons!

    ResponElimina
  50. Felicitats Gemma, es un premi a una feina ben feta, no he pogut sentir l`entrevista perquè hem falla el àudio del maleït pc però ja ho faré.
    Molts petons

    ResponElimina
  51. Gemma! Com segueixis així, aviat tindràs una estrella en el passeig de la fama!!! Has estat molt bé a l'entrevista! Et mereixes amb escreix aquest reconeixement!

    Una abraçada

    ResponElimina
  52. Gemma, qué entrevista mas chula!! Te ha salido genial, explicas perfectamente el mundo de los blogs de cocina, el buen rollo que hay, las motivaciones de la mayoría. Me ha encantado. No estoy de acuerdo con lo del libro, pues claro que podrías hacerlo!!!
    Besos!!!!
    Nuria

    ResponElimina
  53. no podien triar millor representant dels blocs de cuina catalans.

    ResponElimina
  54. no podien triar millor representant dels blocs de cuina catalans.

    ResponElimina
  55. Felicitats Gemma!!! Sembla que ho hagis fet tota la vida això de parlar per la ràdio.

    Una abraçada.

    Joan.-

    ResponElimina
  56. Felicitats Gemma !!
    Seràs mundialment famosa aviat
    Enhorabona!

    ResponElimina
  57. Per fi he pogut sentir l'entrevista! està genial, felicitats!
    Petons

    ResponElimina
  58. Felicitats!! quina ilusió que et deu haver fet que et fagin una entrevista!! Enhorabona!!
    Petonets!

    ResponElimina
  59. Caram, Gemma!
    L'enhorabona. Ja sabia que eres popular amb el teu blog...però ara encara més! Molt bona feina la teva!.

    ResponElimina
  60. Felicitats maca! T´ho mereixes i m´ha encantat.
    Un peto!

    ResponElimina
  61. Gemma, GENIAL!!! FELICITATS!!!
    un petonarro!!!

    ResponElimina
  62. ¡Enhorabuena! ¡Eres toda una artista radiofónica! y por supuesto una estupenda cocinera.

    Te felicitamos, y te agradecemos que compartas con todos y todas tus recetas.

    Besotes,

    Ana y Víctor.

    ResponElimina
  63. Gemma, no saps com ens ha agradat escoltar-te (com diria aquell: carn de gallina!!). Molt petons i enhorabona, de tot cor.

    ResponElimina
  64. Nenaaaaaaaaaa, que guay, vas estar genial! Tens una veu molt agradable.
    Estas feta una artistassa!
    Felicitats.

    ResponElimina
  65. Nenaaaaaaaaaa, que guay, vas estar genial! Tens una veu molt agradable.
    Estas feta una artistassa!
    Felicitats.

    ResponElimina
  66. Oleeeeeeeeeeeee!!!
    Ets la blocaire més mediàtica i més universal!!! Felicitats, per l'entrevista i per la naturalitat...

    Molt bé, tu!

    ResponElimina
  67. Aquest cop, contràriament al que sempre faig, no m'he llegit tots els comentaris (és que n'hi ha 71!!!, i com que els números canten no em podràs dir exagerat) que t'han deixat abans del meu, i d'aquesta manera em semblarà que no repeteixo el mateix que t'ha dit tothom.

    M'ha semblat una entrevista molt àgil que de ben segur et durà nous visitants. L'enhorabona!

    P.S. M'ha fet riure el locutor quan t'ha dit de remanar "amb la mà mateix" la massa per fer la tulipa i tu li has dit "o amb una forquilla millor, no?... Queda una mica líquid" (Boníssim!!!) Repeteixo: L'enhorabona, Senyu!

    ResponElimina
  68. Segur que qui haurà entrat al blog gràcies a l'entrevista ja no podrà marxar. És que ens poses coses tan bones!

    Moltes felicitats! Ho has fet molt bé :)

    ResponElimina
  69. M'ha fet una il.lu tremenda sentir-te. Moltes, moltes felicitats!! T'ho mereixes i molt que et facin aquesta entrevista.

    Núria

    ResponElimina