diumenge, de gener 31, 2010

Brownie blanc amb maduixots


Aquesta és la recepta del mes de gener de la revista CUINA, un deliciós i senzill pastís de xocolata blanca farcit de fruita vermella:




Divendres passat va venir a casa la meva fillola Olga, amb qui ja hem fet moltes coses a la cuina. Aprofitant que tenia aquesta ajudant tan bona, vam fer la recepta del petit xef, la secció que cada mes dedica la revista CUINA a una recepta infantil que elabora el xef Pep Nogué.


Aquest brownie és molt senzill i ràpid de fer, vistós i molt bo. Com que no porta gens de sucre, queda poc dolç (pel meu gust, li afegiria una cullerada de sucre) i el contrast àcid de les maduixes dóna una frescor deliciosa al pastís. Què més necessiteu per provar-lo?

Aquí teniu la recepta:


Bon profit!

55 comentaris:

  1. Ja vaig veure la recepta a la revista i ens va agradar molt. T'ha quedat de maravella. Les recetes d'en Pep surten molt bé. Ptons

    ResponElimina
  2. It looks very delicious..I have taken a piece of it..
    Hugs and kisses
    Cali

    ResponElimina
  3. Mira que t'ho pasas be amb la petitona eh!!!!. Y ella amb tu, li quedaran uns records.
    Té molt bona pinta.

    ResponElimina
  4. Quina delicia.... tant el brownie com la teva fillola!!!!!!
    petons

    ResponElimina
  5. Ostres Gemma, quina pinta que té aquest brownie. La teva fillola serà una experta a la cuina d'aquí uns anys. M'agrada molt la idea de fer participar als menuts a la cuina.

    Una abraçada.

    Joan.

    ResponElimina
  6. A veure Gemma, el brownie l'has fet tu o la nena? per que jo no et veig per en lloc, jajaja. Amb ajudes com aquesta no m'extranya que facis tantes coses. Hauré de començar a ficar als meus troglodites a la cuina, quina pooooorrrr.

    petonets

    Ara.

    ResponElimina
  7. Gemma no se si serà la foto,però el teu te una pinta barbara,,,,els maduixots per dins es veuen tan macos sembra confitàs,,una abraçada.

    ResponElimina
  8. aaaaa
    L'Olga esta feta una Carbó petita,,cuidadin amb las noves generacions que apunta'n maneres,jajaj.

    ResponElimina
  9. aquesta la faré segur amb les meves filles que li agraden molt les maduixes i sobretot a la gran, la Judit, la xocolata blanca, ja t´explicaré, petons

    ResponElimina
  10. Gemma es estupendo, yo junto con mi marido vamos a sus talleres de bon preu de Pep Nogué y me gusta mucho, explica un monton de cosas, es estupendo que este postre lo realizaras con tu sobrina, yo tambien soy seguidora de cuina desde el principio y con ellos e aprendido muchas cosas. Saludos

    ResponElimina
  11. Gemma, sóc l'altre Gemma. L'altre dia et vaig comentar sobre l'escalada i que jo era de Vilaplana. Em va sorprendre quan vas dir que també anaves sovint a Vilanova de Prades. Mun tiet hi té la casa de colònies, potser el deus conèixer.

    Si és així, ja tenim una coincidència!

    ResponElimina
  12. Si quieres productos de primera en tus comidas, te recomiendo que visites http://www.orolivesur.com, te sorprenderás con su amplio catálogo.

    Aceite de Oliva Virgen Extra Ecológicos, Productos Ibéricos, etc.

    No te lo pinenses y visíta esta tienda online.

    ResponElimina
  13. Carmen, aquesta secció del Petit Xef sempre la fa en Pep Nogué i les receptes estan molt bé! Sempre que podem les fem amb les meves nebodes :)

    Cali, thank you very much :)

    Tere, a l'Olga li encanta la cuina, té molta idea per ser tan petita. I sobretot, no li fa por provar coses noves :)

    Dolors, posats a triar, és més deliciosa la neboda que el brownie, je je je...

    Joan, tots els nens haurien de col·laborar des de ben petits a la cuina, no trobes? Segur que així es queixarien menys a l'hora de menjar!

    Ara, has descobert el meu secret :) Amb ajudants així segur que els pastissos sempre surten bé!

    Elena, les maduixes queden boníssimes, fan el brownie molt més lleuger. I l'Olga serà tota una cuinera, no sé si tan bona com la Mireia, però gairebé :)

    Vero, si els agraden les maduixes i la xocolata blanca, amb aquest pastís triomfareu. A més, és molt senzill de fer amb nens.

    Montse, en Pep Nogué m'encanta, també he anat a alguna de les classes que fa al Bonpreu i és un excel·lent cuiner i molt bon comunicador. I les seves receptes sempre són un encert!

    Gemma, quina casualitat, el món és molt petit, oi? A Vilanova de Prades he estat al càmping, però la casa de colònies no la conec... el proper cop que hi anem t'aviso!

    ResponElimina
  14. Guau, miau i el que diguim els ratolins!!!!

    ResponElimina
  15. Crec que m'agrada més el teu brownie la textura que t'ha quedat es espectacular.
    Jo crec que aquesta ajudant se t`hi esta avançant, ès una mestre ja !

    ResponElimina
  16. Us ha quedat magnífic! Ni punt de comparació amb el de la revista! I amb uns colors fantàstics! Felicita a la teva ajudant perquè ha fet un brownie que enamora!
    Petons a totes dues!

    ResponElimina
  17. El brawnie a mi hija le encanta, pero nunca se me ocurrió hacerlo con chocolate blanco, de modo que tomo nota.
    Como siempre, los postres hechos con esa ternura de niña, me embelesan. Esa preciosa carita, y tan metida ella en su papel, luchando con su tamaño para dominar los utensilios de cocina (batidora, etc.) me transmiten siempre tanta inocencia, y una época de la vida tan feliz...
    En fín, una vez más mis felicitaciones a la cocinerita, y a la maestra que la enseña. Seguro que estos momentos quedarán grabados entre sus recuerdos de infancia de una forma especial.

    Un besín.

    ResponElimina
  18. Ostras nena, quina passada! M'encanta, aquesta l'he de provar també....no m'ho feu, això.... i el meu règim per quan???? jajajaja

    Espectacular, maca, com tot el que fas.... no, el que feu, que amb aquesta has tingut ajudanta!!!!!

    Petons,
    Gemma.

    ResponElimina
  19. Per las fotos sembla que només treballa una persona, eh Gemma!!

    Genial el brouwie jo encara que sigui del petit xef també me'l vaig mirar pq te bona pinta i amb xoco blancaaaaa.

    Rècords

    ResponElimina
  20. Hola Gemma, el brownie es veu deliciós, segur que disfrutes molt veient cuinar a la teva fillola, es cert que cuinar amb nens, no sé té el seu punt especial.
    Muas!

    ResponElimina
  21. Hola Gemma, el brownie es veu deliciós, segur que disfrutes molt veient cuinar a la teva fillola, es cert que cuinar amb nens, no sé té el seu punt especial.
    Muas!

    ResponElimina
  22. Quin dolç més bo!!! I amb aqueixa col·laboradora tan eixerida, segur que encara era més bo. Salutacions

    ResponElimina
  23. Quina bona pinta que fa. Un brownie amb xocolata blanca, com li hauriem de dir?

    ResponElimina
  24. Mirant les fotos la teva fillola es tota una profesional a la cuina!!Concentrada, un domini del medi absolut...i el resultat excel.lent!!! Quines mans que té!!! La penso fer amb els meus nens, que ja he començat a veure maduixes al super!. Petons

    ResponElimina
  25. Hola Gemma,

    Us ha quedat de meravella, segur que és molt bona també!

    ResponElimina
  26. Gemma, tens tota la raó s'ha d'aprofitar la visita dels bons cuiners com l'Olga per a posar-los a treballar. El resultat queda a la vista. Una abraçada

    ResponElimina
  27. Però què gran es veu la teva fillola!!! que maca tota concentrada en fer les coses...sembla la tieta ehhh...la recepta m´ha agradat molt, fàcil i segur que molt saborosa...petonets

    ResponElimina
  28. Deliciós i preciós! animeu-vos a fer-lo que és una passada!

    ResponElimina
  29. Gemma, quina ajudant més trempada que tens!! Us va quedar magnífic!! (Millor que el de la revista!! :))
    Petons!

    ResponElimina
  30. Creant escola ....com els grans mestres!! ...el pastís te una magnifica pinta.

    ResponElimina
  31. Hola Gemma! el brownie amb els maduixots es veu espectacular! això s'ha de provar.
    pt!

    ResponElimina
  32. Vega, els ratolins es menjarien el pastís en un plis plas!

    Rosalisabel, l'Olga ben aviat es posarà sola a la cuina i ens farà uns pastisssos boníssims, je je je...

    Margarida, les maduixes donen un color vermell preciós, oi?

    Nieves, habría que pensar en utensilios de cocina para niños, je je ej... Es cierto que la batidora le va un poco grande, pero se las apaña muy bien :)
    Prueva el brownie con chocolate blanco, es delicioso!

    Gemma, pel règim fes-ne un tall ben fi... i després vas a caminar una estoneta, je jeje...

    Anna, l'Olga es tan espavilada que poca cosa em queda per fer a mi. Poser el tema del forn i poca cosa més... quina sort, oi?

    Gemma, és molt més divertit cuinar amb companyia, oi? I si a sobre són les teves nebodes, què més es pot demanar?

    Francesc, és cert que amb ajudantes així no té mèrit que surti bo, oi? Je je je...

    Enric, trobo que brownie blanc és un títol mooolt encertat ;)

    Elvira, l'Olga fa les coses amb molta atenció i no té gens de por de provar tècniques noves. Serà una gran cuinera!

    Anna, boníssim!

    Josep, és un pastís que entra per la vista, oi?

    Ma Jose, els nens es fan grans a un ritme increïble... mirant-los a ells t'adones de coma passa de ràpid el temps!

    Pol, deliciós per esmorzar, oi? ;)

    Mercè, jo no diria tant.. je je e... però tinc una ajudant moooolt trempada!!!

    StHilari, té una pinta deliciosa!

    ResponElimina
  33. L'Olga ja s'atreveix amb les receptes del Cuina? Mare meva!!!!

    Ptnts

    ResponElimina
  34. Bon dia Gemma
    Quina professional la teua neboda!.Es nota que té bona mestra.
    Menuda parella mes bonica feu les dos.
    Felicitats a l'Olga,vos ha quedat genial.
    Besets.

    ResponElimina
  35. Ja ho vaig dir en el seu dia però m'encanta que cuinis amb les peques!
    Jo acabo de tenir una nevodeta i... tinc ganes d'ensenyar-li cosetes i que s'embruti les mans i el nas amb farina!

    ResponElimina
  36. Professional, quina sort que té la teva fillola de tenir-te a prop i que li ensenyis a tenir mans de plata per a les coses fines de la rebosteria.
    Petons bonica!

    ResponElimina
  37. Realmente, este no es un brownie, es un superbrownie, con esa pinta que está diciendo: "comeme".

    Pero claro, ya sabemos la razón por la que te ha salido tan bonito, y tan colorista, y no ha sido otra que el tener una ayuda tan magnífica como Olga ¿o no?

    Besotes,

    Ana y Víctor.

    ResponElimina
  38. Me encanta cocinar con los peques, ellos se lo pasan bomba y tú más viéndolos. Además si el resultado tiene esa pinta tan deliciosa todavía mas felices!!
    Muchos besos
    Nuria

    ResponElimina
  39. Que guapa que està l'Olga...i que gran!!!!! nena...deuen disfrutar tantquan venen a casa vostra...i si a sobre els hi queda un brownie tan especacular...doncs segur que volen repetir! :)
    Petunets,
    Eva.

    ResponElimina
  40. Quina bona pinta fa y la teua fillola te bona mestra.

    ResponElimina
  41. Bon dia Gemma!!

    Quina bona pinta aquest pastis!! I ja amb maduixots!! amb les ganes que tinc que tornin a estar al seu punt les maduixes!! ummm!!!

    Me l'apuntaré!

    Petonets!

    ResponElimina
  42. Ay nena, quina delicia de brownie!!Es veu deliciòs amb els maduixots,hummm!!

    Petonets preciosa,

    Vanesuky.

    ResponElimina
  43. Adjudicada! Me la quedo! I també accepto rebre un correu amb l'Olga perquè m'ajude a fer-ho jajajaja

    ResponElimina
  44. Eva, els maduixots són el que fa tan especial aquest brownie... li dóna una frescor deliciosa al pastís.

    Xaro, és que les noves generacions pugen amb molt força, que pateixin la Carme Ruscalleda i el Ferran Adrià, je je je...

    Mesilda, tinc unes nebodes que són una preciositat, oi? :)))

    Illetapetita, ja veuràs que d'aquí quatre dies podreu cuinar plegades amb la teva neboda... al principi coses fàcils, però n'aprenen de seguida. Felicitats, tieta!

    Margada, també cuinem plats salats, gairebé els agrada més que la pastisseria... la seva especialitat són les creps :)

    Ana y Victor, con ayudantes de cocina com Olga los pasteles salen perfectos, je je je...

    Núria, cuinar amb nens és molt gratificant, tan pel resultat com per l'estona que passes amb ells a la cuina...

    Eva, les teves nebodes també són unes grans cuineres, eh? I aviat tindràs un petit xef a casa!!!!

    Maria Dolores, Laura i Vanesuky, és un brownie deliciós, amb una textura cremosa i un contrast àcid que li dóna les maduixes molt bo. Proveu-lo!

    Glutoniana, ja li diré a l'Olga si té ganes que la contractin de pinche, je je je...

    ResponElimina
  45. MmmmmmMMMmmm :-D Xocolata blanca MMmMMMmmmm

    ResponElimina
  46. La xocolata blanca no és el meu fort, però té molt bona pinta! Les teves nevodetes deuen estar encantades amb aquesta tieta!!
    petó

    ResponElimina
  47. Enhorabona Olga!!!, et va quedar preciós. LLàstima que no le pogut tastar.
    Per carnestoltes hauries d'anar vestifa i equipada de cuinera feries molt de goig.
    Petons.
    de l'àvia.

    ResponElimina
  48. Qué bo! I ara que ja hi començen a haver maudixes.. M' anoto la recepta, donçs aquest mes no he comprat la revista.
    Quina ajudant tan bona que tens ,eh?
    ptns

    ResponElimina
  49. Amb aquesta recepta, la mestra i l'ajudant de cuina... no us podia sortir millor!!!

    Té una pinta increible!!!

    Petonassos

    Miel

    ResponElimina
  50. Que maca la nena Gemma! i que bo aquest brownie! ha quedat perfecte.
    Petons

    ResponElimina
  51. Els brownies ja m'agraden, però aquest ha d'estar boníssim!! Als nens aixó de fer "pastetes" a la cuina els hi encanta, la meva filla s'ho passa "teta"!!
    UN PETÓ!!
    ISABEL

    ResponElimina
  52. La veritat es que el que has fet tu te mes bon aspecte que l'original...i ha de ser una passada.....i fàcil..je je
    petons

    ResponElimina
  53. Un brownie boníssim sobretot gràcies a la petita xef que em va ajudar!!!!

    Maria Teresa, la disfressa de cuinera s'haurà d'esperar a l'any que ve, que per aquest any vam anar a comprar una disfressa de bruixa ESPECTACULAR!!!!

    ResponElimina
  54. Hola Gemma, la setmana passada vaig fer la recepta, tot i que una mica adaptada. Vaig afegir una mica de sucre en pols a la mantega, tal i com recomanes. També una mica de sucre avainillat. Ah! I enlloc de maduixes hi vaig posar plàtan llescat, que el punt àcid de les maduixes trobo que mata la subtilesa de la xocolata blanca.
    Vaja, que érem tres i ens el vam polir per berenar! ;)

    ResponElimina