tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post8043729196747897692..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastís Marbrejat de Formatge i XocolataGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61249521689767231352009-06-11T14:52:20.202+02:002009-06-11T14:52:20.202+02:00Hola Gemma, benvinguda al blog!
El formatge cremet...Hola Gemma, benvinguda al blog!<br />El formatge cremette és de la marca Holland i el pots trobar a molt supers (jo el vaig comprar a un sorli discau) però si no en trobes pots fer servir perfectament el philadelphia ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64986521800828462692009-06-11T10:21:55.037+02:002009-06-11T10:21:55.037+02:00Fa poc que he descobert el teu blog i he de dir qu...Fa poc que he descobert el teu blog i he de dir que és una meravella :) M'encanta la xocolata i el formatge així que aquest pastís el faré aviat jeje una pregunta el formatge cremette a on l'has comprat?? no em sona haver-lo vist.<br />Gràcies i felicitats per el blog :)Gemmanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-71230229022920207222009-04-10T15:59:00.000+02:002009-04-10T15:59:00.000+02:00Margarida a sobre el pastís hi vaig posar cacau en...Margarida a sobre el pastís hi vaig posar cacau en pols barrejat amb sucre en pols.<BR/><BR/>Anonimo, alisas la superfície para que te quede bien llano, pero de color queda un poco feo. Yo le puse cacoa en polvo para uniformar todo el color.<BR/><BR/>Silvia, felicitats per l'aniversari i benvinguda al blog! M'alegro que et quedes bé el pastís, és per a xocoaddictes totals je je je:)<BR/><BR/>Lilian, benviguda al blog! Els flocs de civada són cereals, els pots trobar als super al costat dels cereals tipus kellogs. Si no en trobes, agafa els cerals tipus Muesli i et quedarà igual de bé ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-42081455939480804782009-04-06T17:01:00.000+02:002009-04-06T17:01:00.000+02:00Hola Gemma! Avanç de res... felicitar-te pel teu b...Hola Gemma! Avanç de res... felicitar-te pel teu blog! Impressionant! Estàs feta tot una pastissera! Quins postres i quines presentacions més perfectes! <BR/>Segon... Felicitats a l'Aina...9 anys no és cosa de broma! ;)<BR/>Tercer... tinc un dubte sobre la recepta... a on puc trobar els blocs de civada? No se ni el que és! ;)<BR/><BR/>Gràcies!<BR/>LilianLiliannoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22010389690570847002009-04-06T11:55:00.000+02:002009-04-06T11:55:00.000+02:00Fa dies que espio el teu blog i m'encanta!! Ahir v...Fa dies que espio el teu blog i m'encanta!! <BR/>Ahir va ser el meu aniversari i em vaig desidir a provar el pastís marbrejat de formatge i xocolata, no vaig trobar Cremette i ho vaig haver de fer amb Philadelphia.<BR/>Va agradar molt. Em va quedar molt bé tot i ser una principiant, crec que les ganes ajuden molt a fer les coses ben fetes, a part clar, de les teves bones explicacions.<BR/>Encara me'n queda o sigui que avui i potser demà encara podré repetir.<BR/>GRÀCIES PER LES TEVES RECEPTES!!<BR/>Sívia.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-68202429153321096442009-04-04T13:49:00.000+02:002009-04-04T13:49:00.000+02:00hola gemma, el viernes pasado hice el pastís de pe...hola gemma, el viernes pasado hice el pastís de petit suisse i debo decir q realmente es estupendo i ademas muy facil de hacer. Quiero hacer el pastís marbrejat de formatge i xocolata esta semana santa q tendremos cena en casa, espero q me quede bien, pero tenga una duda, dice la receta q debemos alisar la superficie, pero en la foto veo como si llevara otra capa mas de xocolata, puedo terminar la superficie de otra manera? gracias!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38776836390311466302009-03-31T19:39:00.000+02:002009-03-31T19:39:00.000+02:00Felicitats a l'Aina!I a la seva tieta, que fa uns ...Felicitats a l'Aina!<BR/>I a la seva tieta, que fa uns pastissos increïbles. I ràpids de fer, perquè no necessiten forn!<BR/>Una pregunta, Gemma: què has posat a sobre del pastís, a part de les flors? Podria ser sucre? És que no ho sembla...<BR/>Aquest ja està apuntat al bloc de pendents.<BR/>PetonetsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2784517051400384322009-03-31T11:27:00.000+02:002009-03-31T11:27:00.000+02:00Una tarta absolutamente tentadora guapa.Besitos si...Una tarta absolutamente tentadora guapa.<BR/>Besitos sin glutenzer0glutenhttps://www.blogger.com/profile/12312646897375218241noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8074611949119392092009-03-31T11:08:00.000+02:002009-03-31T11:08:00.000+02:00mira gemma!! yo pense que las hicieras tu!!,a siq ...mira gemma!! yo pense que las hicieras tu!!,a siq ue de demasiado bonitas nada de na!! ajjajKarolina cookisshttps://www.blogger.com/profile/09598153760807149160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61078823887862451702009-03-31T11:01:00.000+02:002009-03-31T11:01:00.000+02:00Karolina, ls flores las compré en una pastelería, ...Karolina, ls flores las compré en una pastelería, són demasiado bonitas para ser mías, je je je...<BR/><BR/>Eva, et recomano el formatge cremette, prova'l al proper cop que vulguis fer alguna cosa amb philadelphia, ja veuràs com t'agradarà més ;)<BR/><BR/>Marta, les flors les vaig comprar a una xocolateria, queden boniques, oi?<BR/><BR/>Maria Jose, doncs jo tinc pendent comprar-me el llibre que tens tu, je je je... al final acabarem tenint una biblioteca culinària enorme! Quina casualitat amb els aniversaris de l'Aina i la teva filla, ja em diràs quin pastís has fet, eh?<BR/><BR/>Maragda, moltes gràcies pel premi, ara passo pel teu blog a llegir-lo ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1379547085884832382009-03-31T07:32:00.000+02:002009-03-31T07:32:00.000+02:00La teva neboda devia quedar encantada! jo també vu...La teva neboda devia quedar encantada! jo també vull una tieta així!!!!<BR/>Et deixo un petit detall: <A HREF="http://laquintadeluculus.blogspot.com/2009/03/3-premis.html" REL="nofollow">Mujeres apañás</A>, espero que t'agradi.<BR/>Un petómaragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62939058936049462462009-03-31T00:47:00.000+02:002009-03-31T00:47:00.000+02:00Hola Gemma!!! t´ha quedat un pastís de luxe total....Hola Gemma!!! t´ha quedat un pastís de luxe total...segur que estava boníssim però la presentació és espectacular...saps que vaig estar a punt de comprar-me aquest llibre? és bo? al final em vaig quedar "El libro del oro del chocolate" però em va quedar el dubte...i la teva neboda i la meva filla són del mateix any, la meva filla fa els nou anys la setmana vinent...ja estic pensant quin pastís li preparo...potser m´animo a fer aquest també...un petó molt fortMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13246022897323299062009-03-30T17:29:00.000+02:002009-03-30T17:29:00.000+02:00Gemma, un pastís preciós. Té una pinta extraordina...Gemma, un pastís preciós. Té una pinta extraordinaria y les flors de xocolata han quedat maquísimas!<BR/>Felicitats a la teva neboda i a tu.<BR/>PetonsMartahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73821467497728328342009-03-30T12:22:00.000+02:002009-03-30T12:22:00.000+02:00Gemma, felicitats a la teva neboda pq 9 anys ja és...Gemma, felicitats a la teva neboda pq 9 anys ja és tota una noieta!!!! I felicitats a la cuinera, t'ha quedat un pastís genial!!! Que bo que ha d'estar!! la Cremette no la coneixo...la probaré!!! La presentació fantàstica...segur que va agaradr moltíssim a tothom!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66552485930257906352009-03-30T12:05:00.000+02:002009-03-30T12:05:00.000+02:00k tarta!! gemma, como dices tu digna de celebracio...k tarta!! gemma, como dices tu digna de celebracion, de las que me gustan ami!!, impresionante!!<BR/><BR/>pero mira como hiciste las flores??? que chulas!! jajaja<BR/><BR/>graciasKarolina cookisshttps://www.blogger.com/profile/09598153760807149160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25689852974708563712009-03-30T11:53:00.000+02:002009-03-30T11:53:00.000+02:00Parela vermella, sou uns nebodets una mica crescud...Parela vermella, sou uns nebodets una mica crescudets, je je je.... però benvinguts a la família igualment :)<BR/><BR/>Gràcies menu, a veure si t'animes a fer-lo ;)<BR/><BR/>Ma jesús, la combinació del formatge amb la xocolata resulta molt encertada. Genial que t'agradi de totes maneres, je je je...<BR/><BR/>Talita, si la haces ya me dirás si os ha gustado ;)<BR/><BR/>Manel, tens raó, és laboriosa però força fàcil. I queda molt vistosa amb la barreja de colors.<BR/><BR/>Olles i Somriures, has estat mig de vacances, oi? Hem trobat a faltar les teves receptes!<BR/><BR/>Bajoqueta, de part teva, motes gràcies!<BR/><BR/>Enkeli, ara mateix vaig a veure el pastís :) I que fas quan acaba la temporada? Tornes a Barcelona?<BR/><BR/>Mar, un tall d'aquest pastís per esmorzar i tens energia per tot el dilluns, je je je je... i axò que jo he notat molt el canvi d'hora, aquest matí no havia manera de llevar-me :(<BR/><BR/>Elena, a veure si quan acabis el tema dels bizcochos proves de fer aquest pastís, je je je...<BR/><BR/>Laura, li vaig posar cacau en pols per sobre. Quan allises la superfície, es perd l'efecta de marbre i queda tot d'un color marró homogeni no gaire vistós. Per això vaig preferir acabar-lo així. L'efecte de marbre es veu amb el tall.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32067696266038263152009-03-30T10:59:00.000+02:002009-03-30T10:59:00.000+02:00Un cop més, temptador!!com la majoria del les teve...Un cop més, temptador!!com la majoria del les teves postres i un més a la llista de pendents.La meva filla ja el vol tastar per el seu sant ja no pot esperar al seu cumple...vols dir que no este-ho "compinxades" vosaltres dues? no sé,no sé....<BR/><BR/>Gemma, quan fas l'acavat i allisas la superficie li poses una capa per sobre de xoco o cacau? es que sembla que per sobre no es veu el marbrejat.PTNETSLAURAnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69910588266435246342009-03-30T10:02:00.000+02:002009-03-30T10:02:00.000+02:00Gemma quin pastis mes bo,,,,la combinació es perfe...Gemma quin pastis mes bo,,,,la combinació es perfecta i la decoració ideal un petonet.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39813971983271030032009-03-30T10:00:00.000+02:002009-03-30T10:00:00.000+02:00Ostres començar el dilluns de bon mati amb una fot...Ostres començar el dilluns de bon mati amb una foto d'un pastis com aquest ja t'alegra el dia ... té una pinta impressionant vaig a veure el calendari familiar a veure quin és el proper aniversari ... <BR/>Petonets amb un toc de comí<BR/>marMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25531168824563760112009-03-30T09:59:00.000+02:002009-03-30T09:59:00.000+02:00Ja he posat el resultat! : )El final de temporada ...Ja he posat el resultat! : )<BR/>El final de temporada és dur. Ara que tinc tot el temps del món no foto res i m'emprenyo amb mi mateixa jeje soc un cas!Enkelihttps://www.blogger.com/profile/07925715432972353977noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89003886348057527642009-03-29T21:28:00.000+02:002009-03-29T21:28:00.000+02:00Felicitats a l'Aina! Debia estar ben contenta en u...Felicitats a l'Aina! Debia estar ben contenta en un pastís així :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-36293726695770460742009-03-29T21:06:00.000+02:002009-03-29T21:06:00.000+02:00Uns quants dies sense passar per la teva cuina i a...Uns quants dies sense passar per la teva cuina i ara em trobo amb plats i receptes espectaculars. Salut!!!!OLLES I SOMRIUREShttps://www.blogger.com/profile/08056944817145603366noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50519654727962702662009-03-29T21:02:00.000+02:002009-03-29T21:02:00.000+02:00sí que és laboriós però no sembla pas complicat i ...sí que és laboriós però no sembla pas complicat i es pot fer sense forn, m'ha encantat com queda la presentació, i segur que la homenatjada va estar més que contenta amb la seva tieta.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55181596427886689912009-03-29T18:22:00.000+02:002009-03-29T18:22:00.000+02:00Delicioso! Esa tarta esta una tentación! Otra rece...Delicioso! Esa tarta esta una tentación! Otra receta de su blog que copio.Talitahttps://www.blogger.com/profile/09134976661298786361noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44822015983509829462009-03-29T17:17:00.000+02:002009-03-29T17:17:00.000+02:00Gemma, todo un lujo de pastel, espectacular!! la m...Gemma, todo un lujo de pastel, espectacular!! la mezcla del queso con el cholate, genial, a mí me da igual con leche que negro, me lo comería igual,jaja... felicidades para l'Aína.<BR/>petunets!!Mª Jesúshttps://www.blogger.com/profile/09868965110902237762noreply@blogger.com