tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post7790519589987455746..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastís de coco, pinya i mascarponeGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger50125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23066311733072530642009-12-16T19:06:31.735+01:002009-12-16T19:06:31.735+01:00Eva, el motlle era de 24cm. No cal posar res, s...Eva, el motlle era de 24cm. No cal posar res, s'enganxa super bé. Posa el pa de pessic de seguida, just quan aboquis la barreja de la termomix, com que encara esà molla i ha de quallar, queda ben enganxat.<br />UNA COSA IMPORTANT: tasta la llet de coco, n'hi ha de dolces i n'hi ha que no (són per fer salses i coses semblants). Si és dolça, la meva recepta ja està bé. Si NO és dolça, afegeix 100g de sucre als ingredients, ok? Això és super important!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-19514060922617871342009-12-16T18:14:51.491+01:002009-12-16T18:14:51.491+01:00Gemma, el teu motlle de quan era? Entre la crema i...Gemma, el teu motlle de quan era? Entre la crema i la planxa de pa de pessic no s'hi posa res...ja queda "enganxat"? el faré aquest divendres per dissabte! Quines ganes de tastar-lo!<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61500145955806418442009-12-10T16:25:08.442+01:002009-12-10T16:25:08.442+01:00AIXÒ PINTA MOLT BEAIXÒ PINTA MOLT BERAMUhttps://www.blogger.com/profile/15418916692708809635noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22481959799314924862009-11-27T12:11:09.997+01:002009-11-27T12:11:09.997+01:00On m´he d´apuntar per ser companya teva de feina??...On m´he d´apuntar per ser companya teva de feina??? quina meravella, l´aspecte és deliciós així que el gust...ummmm!!!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55918967172068036592009-11-25T22:56:13.365+01:002009-11-25T22:56:13.365+01:00Motíssima organització per preparar 5 pastissos en...Motíssima organització per preparar 5 pastissos en una tarda... Increible!I quins pastissos! Jo els altres m' han agradat molt però tinc debilitat pel coco, així que... <br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2677457606922159692009-11-25T19:07:18.972+01:002009-11-25T19:07:18.972+01:00Uf, quins bons pastissos que fas. Aquest sembla bo...Uf, quins bons pastissos que fas. Aquest sembla bo i el púdin d'orxata i ensaïmades, ben original. <br />He llegit alló de la classe amb el cuiner de Dolç.. casualitat,el panellet que vaig fer de xocolata blanca amb aranyó és d'ell.Mariahttps://www.blogger.com/profile/00029159030461581463noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91022845988718802092009-11-25T09:00:13.481+01:002009-11-25T09:00:13.481+01:00Us l'aconsello a tots fermamanet!! Ho té tot: ...Us l'aconsello a tots fermamanet!! Ho té tot: fàcil, ràpid, bo, lleuger, fresquet, cremós, tropical.... Què més voleu? Je je je...<br /><br />Glòria, ara gasto una llet de coco per postres que em va recomanar la Maragda al post que va fer de panellets de coco: http://laquintadeluculus.blogspot.com/2009/10/capritxets-de-coco-temps-de-panellets.html <br />(Recordes que me la va portar a la classe de la Mireia?) M'agrada més i sí que és dolça... per a cuinar plats salats no aniria bé, però per postres queda boníssima! Ara no recordo la marca, la compro al Corte Inglés, ja la buscaré :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28839213530973438572009-11-25T08:17:49.032+01:002009-11-25T08:17:49.032+01:00Un pastís molt "tropical"!!! M'encan...Un pastís molt "tropical"!!! M'encanta!!!! M'ho poso a la inacabable llista de pendents!!! Aquest segur que cau aviat!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85082620170259165462009-11-24T23:35:21.448+01:002009-11-24T23:35:21.448+01:00T'ha quedat impressionant!!! entra molt per la...T'ha quedat impressionant!!! entra molt per la vista!!! i ja m'imagino que deu estar boníssim!!!<br /><br />Jo també em quedo parada amb això d'haver de fer 5 pastissos en tan poc temps!!!<br /><br />Gràcies per la recepta, jo me l'he posat a la carpeta " receptes pendents"!!! l'he obert ara mateix!!! sempre em passa que quan veig una recepta que m'agrada molt dic: l'he de fer!!! i després no me'n recordo d'on l'havia vist!!! així que ara m'acabo de fer la carpeta!!! i t'asseguro que ben aviat aquesta la veuràs al meu blog!!!<br /><br />Petonassos<br /><br />MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54542016968137391222009-11-24T21:48:43.960+01:002009-11-24T21:48:43.960+01:00tiene una pinta estupenda me encantan todos los in...tiene una pinta estupenda me encantan todos los ingredientes, te felicito, besitosPityhttps://www.blogger.com/profile/07946505775028368640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-34204267397002391892009-11-24T21:09:00.327+01:002009-11-24T21:09:00.327+01:00Quin pastís!!!!!!!!!. Ja m'imagino el tall, su...Quin pastís!!!!!!!!!. Ja m'imagino el tall, suau, cremoset, ummmmm, una delícia!. La llet de coco no és molt dolça oi?.Glòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82924801378040801402009-11-24T20:38:04.591+01:002009-11-24T20:38:04.591+01:00Quin tros de pastís, més que re bé.
Ets la més de ...Quin tros de pastís, més que re bé.<br />Ets la més de la més de la millor!! com diria la meva filla.<br />Apa, salut,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12953664109562547692009-11-24T20:31:36.738+01:002009-11-24T20:31:36.738+01:00Se veu un pastís fresquet i ben bo :)Se veu un pastís fresquet i ben bo :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48003029497971239892009-11-24T19:55:02.428+01:002009-11-24T19:55:02.428+01:00juraria que vaig deixar un comentari,,però no nome...juraria que vaig deixar un comentari,,però no nomes me van caure las babas jajjaja<br /><br />esta impressionant així mojadet,,que bo.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25130404221424569632009-11-24T19:16:49.516+01:002009-11-24T19:16:49.516+01:00Bé Gemma, tenim feina! perquè tots fan tant bona p...Bé Gemma, tenim feina! perquè tots fan tant bona pinta que s'han de fer, per això vaig començar a fer-los tan aviat...el que vaig fer va agradar molt!.<br />Gràcies pel repertori!<br />petons:)dolçosdesdecasahttps://www.blogger.com/profile/13093419818233549088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24608862261044852942009-11-24T17:14:47.577+01:002009-11-24T17:14:47.577+01:00Que esmorzar vos vau menjar per descomptat els pro...Que esmorzar vos vau menjar per descomptat els provarien tots perquè tenen una pinta bàrbara.<br />Enhorabona per que et van eixir de pastisseria i m'imagine l'organització tan ben plantejada que tindries.<br />Un besMaria Doloreshttps://www.blogger.com/profile/01200333828413502265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43217496817284915892009-11-24T13:31:06.050+01:002009-11-24T13:31:06.050+01:00ualaaaaa!
;)) dilluns es el Sant de l'Andreu...ualaaaaa! <br /><br />;)) dilluns es el Sant de l'Andreu i em sembla que acabo de triar quin pastis li faré!<br /><br />rècordsla vella carmanyolahttps://www.blogger.com/profile/12349347828117566437noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11828331927199886622009-11-24T12:03:14.285+01:002009-11-24T12:03:14.285+01:00Mare meva, Gemma! Quants pastissos! I tots fan un...Mare meva, Gemma! Quants pastissos! I tots fan una cara... mmm! Ets una artistassa i una persona molt ben organitzada, ja es veu. Jo m'hauria fet un cacau bestial!la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16980920960188665932009-11-24T10:39:33.913+01:002009-11-24T10:39:33.913+01:00Núria, més que originals, són receptes pràctiques ...Núria, més que originals, són receptes pràctiques ;)<br /><br />Laura, terminé cansada de verdad, je je je...<br /><br />Dolça, aquella tarda vaig tenir dedicació absoluta a la cuina. Ni exàmens, ni entrenar ni res de res!<br /><br />Tintanii, no cal que triis, les pots fer totes, je jeje...<br /><br />Joan, ja ho saps, l'any que ve hi ha concurs de trasllats, oi? Seria molt divertit tenir-te al departament d'idiomes ;)<br /><br />Ara, està molt bé crear bon ambient a la feina, oi? Així es treballa més de gust!<br /><br />Ester, la gràcia d'aquest pastís és el coco. Si no t'agrada, jo en triaria un altre. Quina mala sort agafar migranya amb el coco,...<br /><br />Laura i StHilari, només es necessita una mica de previsió per tal que no et falti cap ingredient a úlitma hora ;)<br /><br />Nieves, es difícil de adaptar sin la leche... pero si la haces para los amigos, seguro que les encanta!<br /><br />Crisitna, els vaig portar dins dels motlles, així s'aguantaven millor. També venen capses de cartró com les de les Mones de Pasqua que van molt bé...<br /><br />Surfzones, estic d'acord amb tu, per coure pastissos m'estimo més no arriscar-me i fer-los d'un en un... I la quallada és un recurs fantàstic per pastissos freds, com el flam en pols o la gelatina ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30570219238746761912009-11-24T10:11:15.171+01:002009-11-24T10:11:15.171+01:00Buf, 5 pastissos en una tarda! Deu n'hi do :-D...Buf, 5 pastissos en una tarda! Deu n'hi do :-D<br />Jo sovint aprofito les 3 plates del forn per coure de tot alhora, però no m'atreviria a coure pastissos simultanis, perquè trobo que varia molt la cocció segons l'altura de la safata al forn.<br />Per cert, cada cop veig més amb més freqüència l'ús de quallades en pastissos... és curiosa la versatilitat d'aquest producte!Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53267819575637648622009-11-23T23:33:36.213+01:002009-11-23T23:33:36.213+01:00Quina sort que tenen a la teva feina, vull venir a...Quina sort que tenen a la teva feina, vull venir a treballar amb tu!! Per mi el més complicat és portar els pastissos, mai sé com embolicar-vos sense que s'aixafin.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90098265538371040492009-11-23T23:14:50.915+01:002009-11-23T23:14:50.915+01:00Fantástica receta, y encima, sin necesidad de horn...Fantástica receta, y encima, sin necesidad de horno. Tiene que saber a gloria. ¡lástima que lleve tanto producto lácteo! pero la tendré en cuenta para mi familia o amigos.<br /><br />Un abrazo.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56088783277862904932009-11-23T22:45:40.761+01:002009-11-23T22:45:40.761+01:00molta organització... i moltes... moltissimes gane...molta organització... i moltes... moltissimes ganes de fer-ho i de fer-ho amb ganes,... i aixó és nota veient aquests pastissos,... felicitats per tot, organització inclosa ;-))Alfonshttps://www.blogger.com/profile/10828397594907588328noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45199976685134397842009-11-23T22:38:28.247+01:002009-11-23T22:38:28.247+01:00D'aixó se'n diu una coordinació perfecte! ...D'aixó se'n diu una coordinació perfecte! fer 5 pastissos en una tarda es fer molta feina!! espero que et donessin premi com a mínim els teus companys! perque te'l mereixes! <br /><br />Petonets!Laurahttps://www.blogger.com/profile/10236281269116703636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65475795374337047272009-11-23T21:50:14.030+01:002009-11-23T21:50:14.030+01:00Tot i que el coco no és un dels meus gustos prefer...Tot i que el coco no és un dels meus gustos preferits, des de que un dia vaig agafar una migranya terrible després de menjar-ne, aquest postre em sembla genial, potser el tasto només amb pinya.<br />Una abraçada<br />Quina feinada, cinc pastissos!!<br />EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.com