tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post7606479576638262383..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Panna Cotta amb Salsa de MaduixesGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63922302435601078132010-11-12T10:24:48.228+01:002010-11-12T10:24:48.228+01:00Primer felicitar-te per aquest brutal!
M'agra...Primer felicitar-te per aquest brutal!<br /><br />M'agradaria intentar fer aquesta recepta, però ara mateix aconseguir maduixes és una mica compicat. <br />Comentaveu que també es podia fer amb fruits vermells congelats, intentaré passar per la Sirena, espero que les que tenen serveixin, no les he utilitzat mai. Suposo que les hauré de descongelar i incorporar-les com les maduixes, oi?<br /><br />Felicitats pel post de nou!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17067115787057254202010-03-19T21:47:33.004+01:002010-03-19T21:47:33.004+01:00Genial post and this enter helped me alot in my co...Genial post and this enter helped me alot in my college assignement. Say thank you you on your information.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85258625550376312172008-03-09T22:50:00.000+01:002008-03-09T22:50:00.000+01:00Gemma, bon truc el dels gots de paper. Gràcies. Ar...Gemma, bon truc el dels gots de paper. Gràcies. Ara que ho has dit crec recordar que la Mireia en el programa de la Bona Vida ja ho havia dit en alguna ocasió.<BR/>Avui per la tarda he fet el pastís de formatge amb Baileys peró no te res a veure amb el teu. A tu et va quedar esponjós, pla pel damunt i amb un color... i en canvi a mi no m'ha quedat tan esponjós i pel damunt se m'ha fet una capa bastan fosca i rígida. <BR/>Espero millorar amb la teva ajuda.<BR/>Ja t'explicaré un cop l'haguem tastat.<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11535589728722823122008-03-09T21:28:00.000+01:002008-03-09T21:28:00.000+01:00Susanna, pel meu gust la pannacotta és massa dolça...Susanna, pel meu gust la pannacotta és massa dolça... i com que és a base de nata, atipa moooolt! El truco és posar-ne menys quantitat :)<BR/>Per desemmotllar-la, la Mireia ens va donar una idea molt bona: per motlles fas servir gots de plàstic (d'usar i tirar) i per desemmotllar passes un ganivet tot el volt i li fas un foradet al cul (com si desemmotllessis un flam). Lllavors ja veuràs com cau gairebé tot sol... <BR/>Ja m'explicaràs quina recepta li has fet a la sogra ;)<BR/><BR/>Nieves, la pannacotta esta muy buena, pruébala! Y la salsa de fresones mejora mucho el postre :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30526729610336314632008-03-08T22:39:00.000+01:002008-03-08T22:39:00.000+01:00Hola Gemma.Avui he fet la panna cotta. M'ha quedat...Hola Gemma.<BR/>Avui he fet la panna cotta. M'ha quedat molt bona. Potser atipa una pel massa..... però la repetiré ja que m'han donat nota!!!!!!<BR/>He tingut dificultats per desmotllar els flamets. Tu com ho fas? tens algun truc? Jo he passat un ganivet pel voltant del motllo<BR/>i amb una cullareta he intentat que fes un buit i caigués. No han quedat com el teu, es clar. A la foto es veu perfecta.<BR/>Estic entusiasmadíssima dels resultats amb les teves receptes i com el dilluns és l'aniversari de la meva sogra, ara em posaré a buscar com una boja algun dels teus pastissos. Ja t'explicaré.<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43050539076356397612008-03-06T20:03:00.000+01:002008-03-06T20:03:00.000+01:00La panna cotta será sencilla, pero con tus present...La panna cotta será sencilla, pero con tus presentaciones parece algo elaboradísimo.Parecen de alta pastelería. Nunca hice panna cotta pero a la vista de ésta, no hay disculpa para ponerse manos a la obra.<BR/>Un beso.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-20556838832986666042008-03-04T22:03:00.000+01:002008-03-04T22:03:00.000+01:00Gemma, no t'amoïnis, aniré un altre vegada.Al que ...Gemma, no t'amoïnis, aniré un altre vegada.<BR/>Al que sí pots fer és apuntar-me per la propera classe amb la Mireia.<BR/>Gràcies per l'interès.<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32293039885286175602008-03-04T21:53:00.000+01:002008-03-04T21:53:00.000+01:00Carbassona, ens hem creuat els comentaris :)M'aleg...Carbassona, ens hem creuat els comentaris :)<BR/>M'alegro que trobis que el blog és un vici, m'agrada! I el pastís de formatge queda bo, oi? Tu hauràs de posar la recepta del pastís d'aniversari de la Júlia ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50401221647520385382008-03-04T21:44:00.000+01:002008-03-04T21:44:00.000+01:00Pol, estic d'acord amb tu que la salsa de maduixes...Pol, estic d'acord amb tu que la salsa de maduixes és la gràcia del plat ;)<BR/><BR/>Maria, ja he penjat el post i t'he afegit a la llista ;)<BR/><BR/>Anna, ja estaves apuntada d'abans!!! Per cert, felicitats ;)<BR/><BR/>Mercè, m'hauria agradat veure el pessic de pastanaga... n'he vist moltes receptes, però no n'he fet mai. Ja us he afegit pel curs del David a tu i a l'Anna del pastís Eslovè ;)<BR/><BR/>Susanna, demà trucaré per intentar ampliar la reserva, que ja veig que he fet curt... Si encara hi sóc a temps, ja t'avisaré!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82984900237550480382008-03-04T21:43:00.000+01:002008-03-04T21:43:00.000+01:00Ostres Gemma, aquest teu blog és un vici, això no ...Ostres Gemma, aquest teu blog és un vici, això no pot ser ehhh!!!<BR/>Sobretot continua així que els nostres homes estaràn contents amb tots els plats que anem provant de fer, jeje.<BR/>L'altre dia vaig fer el pastis de formatge i va sortir boníssssiiiimmm, o això és el que diu el meu home.<BR/>Moltes gràcies i segueix així.<BR/>A treure fum aquest forn nou ehh.<BR/>Petons.Carbassonahttps://www.blogger.com/profile/05781915730825944044noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32059209553581679682008-03-04T21:33:00.000+01:002008-03-04T21:33:00.000+01:00Aquesta panna cotta té una pinta increible!!!!! Es...Aquesta panna cotta té una pinta increible!!!!! Espero fer-la aviat. <BR/>Per cert, voldria apuntar-me a la classe de cuina del Bon Preu, que puc?<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7426594415927217472008-03-04T19:39:00.000+01:002008-03-04T19:39:00.000+01:00Hola Gemma, jo crec que t'ha quedat una panna cott...Hola Gemma, jo crec que t'ha quedat una panna cotta més maca que la de la Mireia!!<BR/><BR/>Dissabte vaig anar al curs amb l'Ada Parellada i va estar genial!! Era un monogràfic de verdures i llegums i el menú va consistir en:<BR/>-Amanida de carxofes amb romesco<BR/>- Mongetes seques saltades amb ceps, porros i pernil<BR/>- Pessic de pastanaga<BR/><BR/>No sé a quina part del teu blog vaig veure que comentaves com a possible data de la sortida al Bon Preu divendres 28 de març: l'Anna (del pastís eslové) i jo et confirmem que venim!<BR/>Moltes gràcies per les teves gestions!MercèAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18491460947101914812008-03-04T18:53:00.000+01:002008-03-04T18:53:00.000+01:00oh!!! què xula t'ha quedat! Veig que sou molt apli...oh!!! què xula t'ha quedat! Veig que sou molt aplicades i que ràpidament us heu posat en marxa...la Mireia pot estar ben orgullosa! Jo m'apunto a la classe del Bon preu!!<BR/><BR/>petonets<BR/><BR/>AAnnahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31208056047373822882008-03-04T17:56:00.000+01:002008-03-04T17:56:00.000+01:00Gemma, sobre la classe de cuina del Bon Preu.. no ...Gemma, <BR/>sobre la classe de cuina del Bon Preu.. no he trobat el post i veig qui ja en parla. Em puc apuntar al grup?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80338356087701720402008-03-04T13:53:00.000+01:002008-03-04T13:53:00.000+01:00La Panna cotta boníssima! un plaer! i amb la salsa...La Panna cotta boníssima! un plaer! i amb la salsa de maduixes combina excel·lent!<BR/><BR/>Proveu-la!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-52746624503804687032008-03-04T10:42:00.000+01:002008-03-04T10:42:00.000+01:00Ester, no m'estranya que se't trenquessin les pell...Ester, no m'estranya que se't trenquessin les pells de mandarina... amb taronges ja és prou complicat, imagina't amb mandarines, que son més petites!<BR/>L'afició per la muntanya em ve des de petita, pels meus pares, de manera que mai he tingut vertigen... Als cinc anys ja grimpava pels 3000's del Pirineu com si fes un volt de Rambla!<BR/><BR/>Gemma de bcnmonamour, si la Mireia passa per aquí i se sent orgullosa, imagina't com ens sentirem tots nosaltres!!! Quin honor!!!<BR/><BR/>Gemma de Vic, (ui, quin embolic amb tantes Gemmes!) hauries d'intentar venir el proper cop, encara que des de Vic et quedi una mica lluny... Val la pena veure la Mireia en directe ;)<BR/><BR/>Enric, prou bromes amb la recepta dels bunyols :)))) ES BROMA! Que ja ric només de pensar-hi ;) <BR/>T'has apuntat al sopar de divendres?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56249431683321828412008-03-04T01:51:00.000+01:002008-03-04T01:51:00.000+01:00T'ha quedat, senzillament, impressionant!Penjaràs ...T'ha quedat, senzillament, impressionant!<BR/><BR/>Penjaràs la recepta dels bunyols? ;)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12862025436900034882008-03-03T22:24:00.000+01:002008-03-03T22:24:00.000+01:00Perdó, ara he vist com es fa la salsa de maduixes....Perdó, ara he vist com es fa la salsa de maduixes.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24249761731866893582008-03-03T22:23:00.000+01:002008-03-03T22:23:00.000+01:00Caram, quian pinta que fa això! I senzill de prepa...Caram, quian pinta que fa això! I senzill de preparar; però, com es fa la salsa de maduixes?<BR/>M'agrada la crònica de les classes de la Mireia Carbó, a veure qui s'anima a posar la recepta de la crema de verdures amb bacallà i cor tendre.<BR/>Gemma C.M.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-26798711731291563502008-03-03T21:59:00.000+01:002008-03-03T21:59:00.000+01:00Ohhh, que bones alumnes! La Mireia estarà orgullos...Ohhh, que bones alumnes! La Mireia estarà orgullosa :-)gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62383063523973374042008-03-03T20:25:00.000+01:002008-03-03T20:25:00.000+01:00Hola!Realment aquests tres plats no s'oblidaran a ...Hola!<BR/>Realment aquests tres plats no s'oblidaran a la vida i aniran associata a un gran dia, això la cuina també ho té.<BR/>Jo la panna cotta la faré quan torni a tenir convidats a casa, d'aquí unes setmanes.<BR/>Gemma, no vaig fer foto de les mandarines i a més vaig fer servir un motlle de vidre perquè les mandarines se'm van trencar totes al trere'n el suc, però feia goig. Ja ho repetiré i llavors ho penjaré<BR/>T'admiro per això que fas de l'escalada, jo seria incapaç, tinc un veritgen total que m'impedeix gaudir com voldria de la muntanya<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55976539033995538242008-03-03T18:51:00.000+01:002008-03-03T18:51:00.000+01:00Sara, bona bona!Eva, quan he llegit que em demanav...Sara, bona bona!<BR/><BR/>Eva, quan he llegit que em demanaves la recepta dels bunyols se m'han eriçat els cabells!!! :) Sort que de seguida he vist que ho deies de broma :))))<BR/>A mi també m'agraden més els de vent que els de l'Empordà... i si a sobre van farcits de crema... un vici total! Sí, pels bunyols de crema haurem d'esperar tot un any :( Però me'n recordaré, ho prometo!<BR/>Això d'escalar és una gran afició... la muntanya és la meva vida, sense ella no podria fer res de tot el que faig :)))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61688491885905767872008-03-03T18:16:00.000+01:002008-03-03T18:16:00.000+01:00Gemma!!!!....T'ha quedat brutal la panna cotta...n...Gemma!!!!....T'ha quedat brutal la panna cotta...naltres avui x dinar ja ens hem menjat els 2 últims...i és q vaig fer repartició a casa els pares i ma germana!!!...X cert...penjaras la recepta dels bunyols??!!!...ÉS BROMA!!!...jejeje...van caure el diumenge...xo els vaig farcir de crema...estaven espectaculars...m'han agradat molt més que els Brunyols de l'empordà...haurem d'esperar a l'any vinent a tenir la recepta de bunyols amb crema, oi?... ;)<BR/>Molts petunets, <BR/>Eva (terrassa)<BR/>Pd. jo a la foto semblo enanita...jajaja!!!!<BR/>Pd. crec q m'aficionaré a escalar...si això serveix x cremar totes les calories que em menjo!!! :)EL CULLEROT FESTUChttps://www.blogger.com/profile/02561149794822003797noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78453347053673828302008-03-03T17:03:00.000+01:002008-03-03T17:03:00.000+01:00mmmm... que bo, i quina presència!mmmm... que bo, i quina presència!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43103029941429574162008-03-03T16:42:00.000+01:002008-03-03T16:42:00.000+01:00Ro, maco i molt molt bo!Anna, ja t'he contestat a ...Ro, maco i molt molt bo!<BR/><BR/>Anna, ja t'he contestat a l'altra post que els bunyols els trobaras a l'index de receptes. Per cert, ahir vaig anar a escalar a les teves terres, a prop de Vilafranca del Penedes ;)<BR/><BR/>Marta, prova-la, que es molt facil!<BR/><BR/>Mar, je je je! aixo passa per tenir una mare tan protectora... ja la pots cuidar una mare aixi! <BR/>Si et presentes al dinar de diumenge amb aquesta panna cotta triomfaras segur! Jo diumenge tinc dinar familiar a casa meva i de postres toca fer crema de Sant Josep o crema catalana, tot un classic d'aquest dinar...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com