tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post7458512966252161864..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: La Cuina en Directe de Descobrir Cuina amb en Pep NoguéGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78215601583089589612008-04-14T15:45:00.000+02:002008-04-14T15:45:00.000+02:00Elena, em va fer molta il·lusió!Anònim, la teva pr...Elena, em va fer molta il·lusió!<BR/><BR/>Anònim, la teva pregunta és molt difícil de contestar, depèn de la coca o del pastís... N'hi ha que es poden congelar... M'hauries de dir un cas concret.<BR/>M'alegro que hagis provat receptes del blog it'hagin quedat bé! Felicitats!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79976773065302336832008-04-14T14:30:00.000+02:002008-04-14T14:30:00.000+02:00Hola Gemma, Sempre he tingut un dubte que he pensa...Hola Gemma, <BR/><BR/>Sempre he tingut un dubte que he pensat que tu potser me'l pots solicionar.<BR/><BR/>Quant temps dura un pastís o una coca un cop fet?<BR/>Sempre que no ens l'acabem no sé mai quants dies el puc tenir a la nevera abans que es faci malbé.<BR/><BR/><BR/>pd/ he fet unes quantes receptes de les que surten al teu blog i sempre han tingut èxit!!!<BR/>Estan boníssimes!!!<BR/><BR/><BR/>Gracies i fins ara!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41731614411711346612008-04-10T22:50:00.000+02:002008-04-10T22:50:00.000+02:00quina il·lusio poder compartir una estona amb gent...quina il·lusio poder compartir una estona amb gent tan professional,,,<BR/><BR/>i el iogurt casolà,,una passada de bo,un petonet guapisima.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18829532122575886932008-04-10T14:05:00.000+02:002008-04-10T14:05:00.000+02:00Ester, la constància és el més important, si sempr...Ester, la constància és el més important, si sempre escrius, algun dia toca segur!<BR/><BR/>Anna, t'hauràs de subscriure, així no te la perdràs :)<BR/><BR/>Enric, aquest cop els comentaris exagerats van pel Pep Nogué, un cuiner excepcional i un gran comunicador!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15820709755862121892008-04-10T13:44:00.000+02:002008-04-10T13:44:00.000+02:00... Aquests punts suspensius volen ser el signe gr...... Aquests punts suspensius volen ser el signe gràfic del que diria, però no dic perquè després em dius que sóc un exagerat. ;)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80285705776743157072008-04-09T21:51:00.000+02:002008-04-09T21:51:00.000+02:00Ostres, a la Vila no arriba mai el "descobrir cuin...Ostres, a la Vila no arriba mai el "descobrir cuina" sempre me la tinc de comprar quan baixo a Tarragona o al Vendrell i quan vec tot el que feu i que hi surt em sap un greu no tenir-la. Al final mi tindre de subscriure i ja estarà!!!<BR/><BR/>Fins aviat i no cal dir-te que ets uns crack xiqueta!!<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89091157270840643012008-04-09T14:07:00.000+02:002008-04-09T14:07:00.000+02:00Jo també envio els mails algun cop, sobretot quan ...Jo també envio els mails algun cop, sobretot quan sortegen estris de cuina o lots, però tampoc m'ha tocat mai.<BR/>Felicitats i que ho puguis gaudir algun altre cop.<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6549442969856624162008-04-09T11:42:00.000+02:002008-04-09T11:42:00.000+02:00Anna, segueix participant, algun dia et tocarà a t...Anna, segueix participant, algun dia et tocarà a tu i val la pena! Jo també penso que en Pep va triar molt bé les 3 receptes :)<BR/><BR/>Txelli Kike, gràcies pel comentari :)<BR/><BR/>Gabriel, sóc una alumna molt aplicada ;)<BR/><BR/>Gemma de Vic, vaig tenir molta sort amb el concurs... a veure si em torna a tocar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91954048565681435222008-04-09T09:53:00.000+02:002008-04-09T09:53:00.000+02:00Ostres Gemma, quina sort que tens poder veure en a...Ostres Gemma, quina sort que tens poder veure en acció les receptes del Descobrir Cuina. Felicitats!!<BR/>No estaria malament fer una seccio a la revista,...<BR/>Gemma, VicAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-68297367509650776722008-04-09T01:00:00.000+02:002008-04-09T01:00:00.000+02:00Bones!Veig que tenim afició i que tens la mà trenc...Bones!Veig que tenim afició i que tens la mà trencada, realment m'agradaria tenir alumnes com tu!<BR/><BR/>Una abraçada desde els fogons!<BR/><BR/>GabrielDiari gastronómichttps://www.blogger.com/profile/16138072111151415882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-46387542043607559572008-04-08T21:05:00.000+02:002008-04-08T21:05:00.000+02:00Enhorabona dolça! Estem d'acord amb tots els altre...Enhorabona dolça! Estem d'acord amb tots els altres comentaris, ara mateix escriurem als Srs. del descobrir cuina perquè et donin un espai a la seva revista.<BR/>Ens n'alegrem per tu!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79546672844163731932008-04-08T20:20:00.000+02:002008-04-08T20:20:00.000+02:00Ostres Gemma, que bé! Jo ja fa dies que vaig envia...Ostres Gemma, que bé! Jo ja fa dies que vaig enviar el mail pel proper sorteig, a veure si tinc sort! De fet, la sopa d'all i el risotto de gorgonzola ja els he provat i els xuixos ja te'ls vaig veure a tu...és a dir, va fer les millors receptes pel meu gust!Annahttps://www.blogger.com/profile/18329737703036273667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-71140708275769412122008-04-08T16:59:00.000+02:002008-04-08T16:59:00.000+02:00Carme, quina casualitat que hagis vist el blog! Em...Carme, quina casualitat que hagis vist el blog! Em fa molt ail·lusió... Sí que tinc més fotos d'aquell dia, si m'envies un correu a l'adreça del blog te les passo! Oi que va estar bé la classe? A veure si tornem a tenir sort un altre cop ;)<BR/><BR/>Joan, ho has definit molt bé: és una master class! Suposos que amb les cates de whisky podeu fer el mateix, oi? És molt bona idea :)<BR/><BR/>Pebbles, de gust eren millors, t'ho prometo!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29670600385934992852008-04-08T16:22:00.000+02:002008-04-08T16:22:00.000+02:00Moltes felcitats, i coincideixo amb la Eva, els te...Moltes felcitats, i coincideixo amb la Eva, els teus xuxos, tenen més bona presencia.... així que ja podries tenir un espai a la revista per alguna de les teves receptes. <BR/>Arreveure,<BR/>EvaPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57277437164238898762008-04-08T16:14:00.000+02:002008-04-08T16:14:00.000+02:00Quina sort poder anar a una sessió com aquesta... ...Quina sort poder anar a una sessió com aquesta... és com una màster class suposo.<BR/>Segur que això et motiva per fer mooolts més postres!<BR/>(en el tema whisky també estic planejant anar a un tema magistral d'aquests que ja explicaré, jejeje).<BR/>Fins aviat!Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27451559049982784922008-04-08T15:42:00.000+02:002008-04-08T15:42:00.000+02:00Hola Gemma...potser no t'enrecordes de mi...vam co...Hola Gemma...potser no t'enrecordes de mi...vam coincidir al taller d'en pep Nogué...de fet ...surto en unes de les teves fotos, però d'esquena,,,sóc la noia del cabell vermell....Felicitats pel teu blogg,,,està molt,molt currat!!!...Et volia fer una pregunta..¿tens més fotos d'aquell dia? com per exemple quan estavem tastant els plats al voltant de la taula fent petar la xerradeta???...es que m'agradaria tenir un record d'aquell dia...please!!<BR/>Fins aviatCarmehttps://www.blogger.com/profile/18279499178749392467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70572243335152001962008-04-08T14:59:00.000+02:002008-04-08T14:59:00.000+02:00Ro, je je je, això sí que és una bon broma! Vaig a...Ro, je je je, això sí que és una bon broma! Vaig aprofitar per preguntar-li al Pep Nogué si els sabia greu que publiqués receptes de la revista (rotllo tema drets d'autor i tal) i em va dir que al contrari! Els agrada que les cuineres de casa com nosaltres poguem fer les receptes de la revista, que això els anima a posar receptes més a l'abast de tothom... (tot i que s'ha de reconèxier que algunes no ho són, eh?)<BR/><BR/>Eva, vaig alucinar quan em van trucar per dir-me que m'havia tocat el concurs... encara salto d'alegria :)<BR/>Per la presentació el Pep no va fer res perquè ens ho vam menjar allà mateix, però t'asseguro que el gust de la crema era ESPECTACULAR!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53648867199287783722008-04-08T14:24:00.000+02:002008-04-08T14:24:00.000+02:00Quina sort Gemma!!!...Jo sempre participo al sorte...Quina sort Gemma!!!...Jo sempre participo al sorteig mensual...i MAI m'ha tocat res de res!!!...Els xuixos tinc el meu dubte de quins han quedat millors...la presentació per això molt més acurada la teva!!!!<BR/>Felicitats per aquest regal!!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva (terrassa)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65114636851045070652008-04-08T13:20:00.000+02:002008-04-08T13:20:00.000+02:00Jo crec que objectivament (que consti, que només e...Jo crec que objectivament (que consti, que només et conec de llegir-te al bloc) t'haurien d'oferir una secció a la revista Descobrir cuina perquè allò de fer sempre una de les seves receptes (i que et quedi tan bé), s'ha de poder veure en paper escrit!!! I aquests xuixos de plàtan, al final hauré d'intentar fer-los!Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.com