tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post730045369701712774..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Classe amb la Mireia Carbó. La crònica.Gemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger49125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91282780022263115932008-03-09T14:00:00.000+01:002008-03-09T14:00:00.000+01:00Hola Lina, benvinguda al blog! Si llegeixes els co...Hola Lina, benvinguda al blog! Si llegeixes els comentaris, ja veuràs que he dit moooooltes vegades que els bunyols estan a l'índex de receptes, són els "bunyols de quaresma".<BR/>Si els proves, ja veuràs que són molt fàcils ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66890576628737891632008-03-09T12:35:00.000+01:002008-03-09T12:35:00.000+01:00Hola Gemma, et voldria demanar si pots posar la re...Hola Gemma, et voldria demanar si pots posar la recepte del bunyols de la Mireia Carbó. <BR/><BR/>L'any passat vaig fer vàries vegades bunyols amb una recepta de l'Isma Prados. Com la Mireia fa sempre les coses tant fàcils i tant bones m'agradaria saber com és la seva recepta dels bunyols<BR/><BR/>GràciesLinahttps://www.blogger.com/profile/05956150989910586618noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-52399130262447899042008-03-05T13:40:00.000+01:002008-03-05T13:40:00.000+01:00Gràcies a tu per tantes receptes bones!Jo no tinc ...Gràcies a tu per tantes receptes bones!<BR/>Jo no tinc bloc.... encara!!!! ;)<BR/>Fins aviat!Karahttps://www.blogger.com/profile/06687427414732759712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74227353671333033302008-03-04T21:52:00.000+01:002008-03-04T21:52:00.000+01:00Elisabet.Moltes gracies per comentar aixo que dius...Elisabet.<BR/>Moltes gracies per comentar aixo que dius de la Mireia. La Cristina del blog Vida culinaria en va trucar per fermo saber.<BR/>Et volía contestar en el teu ennllaç, pero no deus tenir blog no he pogut.<BR/>Desde aqui moltes gracies.Boston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91583481560171015442008-03-04T21:49:00.000+01:002008-03-04T21:49:00.000+01:00Ei Boston, l'Elisabet té tota la raó, parlant dels...Ei Boston, l'Elisabet té tota la raó, parlant dels blogs de cuina que coneixia va dir el teu i que era increïble les coses que feies :)<BR/><BR/>Ostres Susanna! És increïble, genial!!! Ja me'n recordo, hi havia un dia a la setmana que sortia una persona a fer la seva recepta, amb la Mireia i l'Elisenda que l'ajudaven... I tu vas ser una d'elles, segur que et vaig veure!!!<BR/>Aviam si et puc aconseguir lloc pel curs del Bon PreuGemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24760415571875010092008-03-04T21:16:00.000+01:002008-03-04T21:16:00.000+01:00Hola,Gemma estic esperant veure la recepta de la c...Hola,Gemma <BR/>estic esperant veure la recepta de la crema de verdures amb bacallà. Penso fer-la aquest cap de setmana.<BR/>Llegint tots els comentaris, crec que serà tot un éxit.<BR/>Sí que vaig anar un matí al programa de la Bona Vida a fer una recepta de cuina amb l'Elisenda Camps i la Mireia. Totes dues van ser molt agradables, i van intentar que no estés nerviosa i ho van aconseguir. (Bé, una mica si ho estava). No m'havia posat mai davant d'unes càmeres de televisió. La recepta era "mero a la catalana" . Va sortir tot de conya i al final el regal!!!!! UN LOT DE PRODUCTES CAPRABO. <BR/>Tota una experiència per mi.<BR/>Al cap de pocs dies van retirar el programa de programació. Una pena.<BR/>Després hem vaig engarxar a veure a la Mai Vives fins que també van retirar l'espai de cuina.<BR/>Com podeu veure també sóc una "forofa" del programes de cuina.<BR/>Petons.<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38661394745636582712008-03-04T15:35:00.000+01:002008-03-04T15:35:00.000+01:00Hola Boston! no ens coneixem :) però volia dir-te ...Hola Boston! no ens coneixem :) però volia dir-te que la Mireia va esmentar el teu bloc!!! va dir que feies moltes coses bones!! ;)<BR/><BR/>ElisabetKarahttps://www.blogger.com/profile/06687427414732759712noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-36758309235465270802008-03-04T08:49:00.000+01:002008-03-04T08:49:00.000+01:00Gemma i acompanyants del curs. M'hagues agradat mo...Gemma i acompanyants del curs. M'hagues agradat molt, pero que molt venir.<BR/>Espero en una altre ocasió poder venir.<BR/>Jo a la Mireia la he seguid desde el programa que presentaba l'Elisenda Camps i es tant espontania que m'encanta.<BR/>Una abraçada.Boston1955https://www.blogger.com/profile/10295633538610600393noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23869861804923207722008-03-03T16:15:00.000+01:002008-03-03T16:15:00.000+01:00LA RECEPTA DELS BUNYOLS ESTA A L'INDEX DE RECEPTES...LA RECEPTA DELS BUNYOLS ESTA A L'INDEX DE RECEPTES!!!!!!<BR/><BR/>Ho dic aixi perque molta gent ho ha preguntat i jo ja ho he contestat unes quantes vegadees ;)<BR/><BR/>Mar, jo nomes he fet la pannacota, encara em falta la crema...<BR/><BR/>Pol, la Mireia es genial ;)<BR/><BR/>Sara ja saps qui es qui?<BR/><BR/>Pebbles estava clarissim que la crema triomfaria...<BR/><BR/>Angels, a la propera ens coneixerem ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50329792548973587752008-03-03T14:56:00.000+01:002008-03-03T14:56:00.000+01:00apa!!!! quin goig de foto! cita a cegues a saco-pa...apa!!!! quin goig de foto! cita a cegues a saco-paco :D<BR/><BR/>+ de la foto: no en tinc ni idea de posar noms, pero millor aixi a la propera tindre feina a coneixer-vos<BR/>i tots/es ben guapos ;)<BR/><BR/>+ ara una peticio:<BR/>podeu penjar la recepta dels bunyols?<BR/>es que fan ganes de menjar-los, i com aquest any, que ja se sap que setmana santa es molt aviat, ja tenim la feina feta.<BR/><BR/>salutacions a toth@m des de palamos<BR/><BR/> angelsAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/09880018442376497883noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32038810494739182872008-03-03T10:58:00.000+01:002008-03-03T10:58:00.000+01:00Diumenge va ser tot un èxit, vam dinar la crema, q...Diumenge va ser tot un èxit, vam dinar la crema, que bona suau, diferent, ens va agradar molt.<BR/>Jo vaig a poc a poc, ara em quedar probar la pannacotta i els bunyols. Si queden com la crema tindré l'èxit assegurat. <BR/>Fins aviat!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62081488179396253202008-03-03T10:55:00.000+01:002008-03-03T10:55:00.000+01:00Aquesta tarda si em deixen les pressions familiars...Aquesta tarda si em deixen les pressions familiars (aquesta setmana no crec que estigui gaire prolífica en res), em miraré la foto a casa i us faré una llista d'apostes a lo "quién es quién"!!!<BR/><BR/>Petons a tots!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13401044882513261772008-03-03T10:30:00.000+01:002008-03-03T10:30:00.000+01:00Felicitats per l'èxit de la sortida. Ja veig que t...Felicitats per l'èxit de la sortida. Ja veig que tothom s'ho ha passat genial! La Carbó és molt divertida i senzilla alhora (gran qualitat humana). Amb aquesta organització era impossible que fallés la sortida, oi? Aviam qui s'anima a provar totes les receptes!<BR/>Fins aviat.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80909307155853689692008-03-03T09:53:00.000+01:002008-03-03T09:53:00.000+01:00Ostres, ja heu provat les receptes? Quina velocita...Ostres, ja heu provat les receptes? Quina velocitat! Jo no he pogut, encara, però ja tinc un paquet de maduixes per fer el coulis... Ara em falta el "pseudobiberó".Mar Calpenahttps://www.blogger.com/profile/08107881872959048167noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82436656425149466392008-03-03T09:27:00.000+01:002008-03-03T09:27:00.000+01:00Maria, les classes d'aquest mes ja estaven plenes ...Maria, les classes d'aquest mes ja estaven plenes i com que hi ha setmana santa pel mig... es un mes estrany. la Mireia va dir que si hi havia prou gent potser obria una nova classe pel 3 d'abril, pero encara no ho sabia...<BR/><BR/>A mes, estem organitzant una anada al Bon Preu, aquesta setmana penjare el post amb el dia i l'hora. Amb tantes coses, em sembla que deixarem la propera anada amb la Mireia pel mes que ve...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37076405278551850492008-03-03T09:24:00.000+01:002008-03-03T09:24:00.000+01:00Myriam, a la propera no dubtis en apuntar-te. Tota...Myriam, a la propera no dubtis en apuntar-te. Total, tampoc es gaire estona i ens ho vam passar molt be... Ara passo pel teu blog a llegir les receptes!<BR/><BR/>Enric, a la propera no cabrem a la classe ;) La veritat es que la Mireia i tota la gent del Caprabo es va portar genial amb nosaltres!<BR/><BR/>Elena, anima't a venir el proper cop! Es veritat, aquest divendres tenim el sopar de blocaires i ens tornarem a trobar molts... quins nervis!<BR/><BR/>Txell i Kike, moltes gracies per compartir virtualment amb nosaltres aquesta trobada ;) Avui posare la pannacotta!<BR/><BR/>Ana y Victor, gracias por vuestra visita :) Teneis mucha razon, la cocina nos hace compartir momentos maravillosos con los amigos...<BR/><BR/>Susanna, vas anar al programa de la Bona Vida? Aixo ho has d'explicar!!! a la propera vegada, no dubtis en apuntar-te, eh?<BR/><BR/>Ester, una altra que ja ha fet els deures! Sou molt aplicades, jo nomes he fet la pannacotta, que ahir vaig sortir a escalar i no vaig cuinar gens... De manera que encara tinc pendent la crema!<BR/><BR/>Pulga, en directe encara es mes divertida. A part d'aprendre molt, tambe vam riure moltissim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83466046877905387442008-03-03T09:23:00.000+01:002008-03-03T09:23:00.000+01:00Gràcies Gemma, tu sempre tan amable.Aquest mes us ...Gràcies Gemma, tu sempre tan amable.<BR/>Aquest mes us apuntareu de nou a la classe de la Mireia?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3368988180703166412008-03-03T09:00:00.000+01:002008-03-03T09:00:00.000+01:00Ester, que tal la crema de bacalla? Aixo dels bloc...Ester, que tal la crema de bacalla? Aixo dels blocs enganxa! M'alegro que la coca i les mandarines fossin un exit, hauras de posar-al blog!<BR/><BR/>Ana, je je, el truco de l'ampolleta bibero es genial... qualsevol es gasta els diners en un bibero de veritat, oi?<BR/><BR/>Anna de la Vila, avui penjare la pannacotta! I la recepta de bunyols la pots trobar a l'index... Per cert, ahir vaig anar a escalar cap a les teves terres, a prop de Vilafranca del Penedes!<BR/><BR/>Eva, ets una canya! Deus ser la primera de fer tots els deures...<BR/><BR/>Ro, si vens a la propera trobada, ja ens podras posar els noms a totes :) <BR/><BR/>Alicia, nos lo pasamos fenomenal, mil veces mejor que un concierto!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57119214313211032972008-03-03T08:49:00.000+01:002008-03-03T08:49:00.000+01:00Auro, lo siento, se me paso tu comentario, pero fu...Auro, lo siento, se me paso tu comentario, pero fue sin querer... Lo siento y te pido mil veces perdon... Estoy encantada que me visites y dejes comentarios! Ademas, yo visito muchisimo tu blog, me encanta!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1075825380267263912008-03-02T22:06:00.000+01:002008-03-02T22:06:00.000+01:00Si la Mireia en directe és la meitad de salada que...Si la Mireia en directe és la meitad de salada que a la tele no m'extranya que us ho passéssiu bomba!! I la crema té una pinta...<BR/>Un abraçada!Pulgahttps://www.blogger.com/profile/07828944440139175574noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65313492445688285442008-03-02T19:10:00.000+01:002008-03-02T19:10:00.000+01:00Ja he fet la crema i bonissíma, i ha passat la pro...Ja he fet la crema i bonissíma, i ha passat la prova de foc, li ha agradat a la meva filla de 2 anys i mig. Aquesta la incorporo a les receptes habituals<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63279257199303937912008-03-02T17:54:00.000+01:002008-03-02T17:54:00.000+01:00M'he obidat de dir qui era. Soc la Susanna.Petons....M'he obidat de dir qui era. Soc la Susanna.<BR/><BR/>Petons.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63457780055481167302008-03-02T17:49:00.000+01:002008-03-02T17:49:00.000+01:00Quina enveja sana em doneu. La veritat és que per ...Quina enveja sana em doneu. La veritat és que per molt que ho intento no descubreixo qui es qui , excepte l'Enric, es clar. A mi també m'agradaria estar-hi la propera vegada. Per cert,jo tampoc amb perdia cap dia les receptes de la Mireia Carbó en el programa de la Bona Vida, perquè les grabava totes i fins i tot vaig arribar a participar una vegada. Va ser tota una experiència.<BR/>Quina casualitat Gemma que la Mireia us fés la recepta dels bunyols de vent, perquè els vaig fer per segona vegada aquest dissabte i em van quedar bonissimsssssssssss. Ara síiii!<BR/>Segueixo els vostres comentaria i crec que sou una molt bona colla.<BR/>Fins aviat. Petons.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80472302339307810512008-03-02T13:37:00.000+01:002008-03-02T13:37:00.000+01:00Esta claro que lo pasasteis maravillosamente y es ...Esta claro que lo pasasteis maravillosamente y es que la cocina además de ser un arte, es un lugar donde la sensibilidad y la amistad se acrecientan.<BR/><BR/>Besotes,<BR/><BR/>Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-42778790352842627402008-03-02T12:01:00.000+01:002008-03-02T12:01:00.000+01:00Estimadíssima Gemma i estimades totes les persones...Estimadíssima Gemma i estimades totes les persones que vau anar a la classe. Per nosaltres és un plaer compartir amb vosaltres aquest moment (encara que sigui virtualment) tant fantàstic que vau viure dijous. Gràcies per la supercrònica i per la foto de tota la colla. Ens ho hem passat molt bé intentant esbrinar qui és qui!<BR/>Ah! ja passaràs les receptes que us va ensenyar la Mireia!!<BR/><BR/>Petonassos dolços, dolços.<BR/><BR/>Txell i KikeLa cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com