tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post7244043100266488192..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Huesos de SantoGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger61125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85894885263007151622010-10-29T15:13:45.941+02:002010-10-29T15:13:45.941+02:00Nosaltres també fem panellets cada any i aquests &...Nosaltres també fem panellets cada any i aquests "palos" els havia vist en alguna pastisseria. L'any vinent provarem de fer-ne uns quants per afegir-los a la plata.La veritat és que tenen una pinta tremenda.<br /><br />Et sembla que la mateixa recepta base del panellet ens servirà? Vull dir que si la mateixa dels altres panellets la podem estirar i farcirla de la crema de yema?<br /><br />;)Catieuhttps://www.blogger.com/profile/00362153745937262910noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43879512687731611642009-11-08T12:12:01.977+01:002009-11-08T12:12:01.977+01:00Espere que ja estigues molt millor de la cremada, ...Espere que ja estigues molt millor de la cremada, que dolor-escozor seria això. ufff!!<br />A l'any que ve et copie segur, estic un poc avorrida dels panellets i per a una vegada que se'm va ocórrer preparar "los huesos", em van quedar molt mal, el mazapan molt dur i la yema fatal. Per cert..,..no pares amb tant curs! jeje Seràs ja tota una mestra.Alicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83422622641635263572009-11-05T20:57:08.789+01:002009-11-05T20:57:08.789+01:00Gemma,
jo no havia setit parlar mai aquest postre...Gemma,<br /><br />jo no havia setit parlar mai aquest postre, deu ser molt bo i és una alternativa al panellet de sempre. Espero que t'hagis recuperat de la cremada!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33067195858633496572009-11-05T20:57:02.259+01:002009-11-05T20:57:02.259+01:00Gemma,
jo no havia setit parlar mai aquest postre...Gemma,<br /><br />jo no havia setit parlar mai aquest postre, deu ser molt bo i és una alternativa al panellet de sempre. Espero que t'hagis recuperat de la cremada!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69252550443213732812009-11-05T14:00:07.191+01:002009-11-05T14:00:07.191+01:00Hola anònim, tens raó, no està a l'índex! Gràc...Hola anònim, tens raó, no està a l'índex! Gràcies per avisar!! està aquí:<br />http://lacuinadecasa.blogspot.com/2009/07/pastis-de-bombo-ferrero-rocher.html<br />Ara l'afageixo a l'índex ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81412504510077564882009-11-05T11:43:14.669+01:002009-11-05T11:43:14.669+01:00Hola, Gemma.
Fa molt temps que vaig tenir la fort...Hola, Gemma. <br />Fa molt temps que vaig tenir la fortuna de descobrir el teu blog i des de llavors et segueixo admirada (i et recomano, amb molt èxit!). Totes les teves receptes són fantàstiques, i m'agrada anar-les provant. En tenia una de pendent, i ara no la trobo. ¿Què se n'ha fet, del pastís amb Ferrero Rocher? ¿L'has tret o és que no he sabut buscar-la bé?<br />Moltes i sinceres gràcies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91781008293501486302009-11-05T10:26:16.181+01:002009-11-05T10:26:16.181+01:00Això té una pinta de ser empalagós de mena... segu...Això té una pinta de ser empalagós de mena... segur que no m'agraden per massa dolços (tampoc m'agraden els panellets per aquesta mateixa raó).<br />Per cert, a mi també em fa una ràbia per morir-me quan sento la p··a frase de la sarna...Rubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8745931029684720552009-11-04T22:46:10.123+01:002009-11-04T22:46:10.123+01:00Espero que de la cremada estiguis millor, fa molt ...Espero que de la cremada estiguis millor, fa molt mal jo també ho se... <br /><br />Els ossos t’han quedat... ummmm com t’han quedat... ,de fet segur que no en va quedar ni un . <br />Petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28515623685868643422009-11-04T16:19:54.127+01:002009-11-04T16:19:54.127+01:00Vaja! no havia sentit mai parlar d' aquest dol...Vaja! no havia sentit mai parlar d' aquest dolç, però quina pinta que fa!<br />Segur que , cada vegada que en facis, recordes la cremada.Quin mal! <br />Jo em vaig tallar un trosset de dit petit amb la mandolina, i ja no l' he fet servir més sense la protecció.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-34857916284216613352009-11-04T14:48:36.865+01:002009-11-04T14:48:36.865+01:00T'ha quedat perfectes Gemma! Tenen molt bona c...T'ha quedat perfectes Gemma! Tenen molt bona cara, mmmmmmmm.<br />Espero que la cremada s'et curi ben aviat!<br />MUaaaaaaEstherhttp://www.estherpunti.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80658694940884594482009-11-04T14:48:25.628+01:002009-11-04T14:48:25.628+01:00T'ha quedat perfectes Gemma! Tenen molt bona c...T'ha quedat perfectes Gemma! Tenen molt bona cara, mmmmmmmm.<br />Espero que la cremada s'et curi ben aviat!<br />MUaaaaaaEstherhttp://www.estherpunti.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4118717663596684762009-11-04T11:26:09.668+01:002009-11-04T11:26:09.668+01:00T'han quedat genials Gemma. M'encantan los...T'han quedat genials Gemma. M'encantan los huesos de santo. Al sud es fan molt!<br />PetonsMartahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65960367888348798202009-11-04T10:27:35.149+01:002009-11-04T10:27:35.149+01:00No el he provat mai, però tenen molt bona pinta.L&...No el he provat mai, però tenen molt bona pinta.L'altre dia vaig veure a dues monges, d'un programa de Canal Cocina, que van fer-ne i vaig prendre la recepta, similar a aquesta. Els haurem de provar!<br />petonsdolçosdesdecasahttps://www.blogger.com/profile/13093419818233549088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10937493340363314762009-11-03T22:51:49.310+01:002009-11-03T22:51:49.310+01:00¡Qué maravilla! Te quedaron de exposición. Seguro ...¡Qué maravilla! Te quedaron de exposición. Seguro que saben a gloria.<br />Las quemaduras con azúcar, sí que son muy dolorosas. Yo tengo siempre en casa aloe vera, y me va muy bien. De todos modos: mejor tener mucho cuidado con este ingredientes.<br /><br />Un beso.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31611208755381232582009-11-03T19:54:17.010+01:002009-11-03T19:54:17.010+01:00Gemma, la rosa de mosqueta la pots trobar a la far...Gemma, la rosa de mosqueta la pots trobar a la farmacia o a botigues de herbes i dietetica. Es boníssim per les cremades...Una vegada em va saltar tot un puré de carbassa bullint a la zona del pit i la veritat es que m'ho vaig posar i no em va fer bullofa i va desapareixer de seguida la vermellor.<br /><br />Es oli de rosa de mosqueta!!<br /><br />NúriaNúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51234349663739670462009-11-03T17:59:33.054+01:002009-11-03T17:59:33.054+01:00Núria, no coneixia aquest oli de roses. On es comp...Núria, no coneixia aquest oli de roses. On es compra, només pel nom ja deu curar, je je je...<br /><br />Marta i Erika, realment són molt bons i més fins que els panellets. Sempre queda un raconet per un dolç així.<br /><br />Anna, amb el forn m'he cremat una pila de vegades :( Crec que és la cremada més habitual a la cuina, oi? Hauré de provar l'Aloe Vera ;)<br /><br />Maria Dolores i Mar, ja estic molt millor. Sort que tenim mala memòria per les coses dolentes i ara ja només recordo que els huesos de santo estaven de mueeeerte!<br /><br />Anna, jo m'hi vaig posar una pomada que es diu Furacin, també en tinc sempre un tub per casa, que les que cuinem ja sabem que de tant en tant tenim un susto d'aquests :(<br /><br />Pol, Mercè i Pilar, estaven bons bons!<br /><br />Oriol, la neula que expliques és com la npostra neula de Nadal? O és una neula de massapà? Ja vaig veure que els acabats eren força diferents en funció de la recepta, i alguns portaven unes marques molt boniques tot al voltant.<br /><br />Bajoqueta, doncs aquests són aptes per a celíacs 100%! :)<br /><br />Zerogluten ahora mismo se lo decía a Bajoqueta, je je je... que suerte tener un padre que sepa cocinar y prepare estos dulces, la verdad es que no es muy habitual ;)<br /><br />Dolça, així que és una dita de les terres de Tarragona... ho haurem d'investigar!<br /><br />Mesilda i Pity, sort que el resultat compensa el disgust de la cremada, je je je...<br /><br />Miel, el truco de la màniga és genial, si no has fet mai els canelons així ja està corrent a provar-ho! A partir d'ara ja no et farà mai més mandra fer canelons :)<br /><br />Sandy, Nuria, Vanesuky i Ma Jose, jo tampoc havia tastat mai els huesos de santo, però amb aquesta recepta ens han agradat molt i són fàcils de fer. Ara ja no teniu excusa per no provar-los, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31571970350065625482009-11-03T14:11:55.007+01:002009-11-03T14:11:55.007+01:00Pobreta Gemma!! jo si sé què significa cremar-se a...Pobreta Gemma!! jo si sé què significa cremar-se amb sucre cremat i per això puc pensar el mal que et vas fer...espero que estiguis millor...mai he menjat aquestes postres però tan sols veient les teves fotos ja fa molta gana de llençar-s´hi...petonets!!MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79807144575543781442009-11-03T13:49:11.854+01:002009-11-03T13:49:11.854+01:00Mai n'he menjat!!Però es veuen realment delici...Mai n'he menjat!!Però es veuen realment deliciosos!!<br /><br />Petonets maca!<br /><br />Vanesuky.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-59832516054552632072009-11-03T12:25:11.225+01:002009-11-03T12:25:11.225+01:00Gemma, qué buenos!! Te han quedado perfectos y el ...Gemma, qué buenos!! Te han quedado perfectos y el truco de la manga para el relleno es genial.<br />Besos<br />NuriaHAVE REAL PIES IN BARCELONAhttps://www.blogger.com/profile/01029255686999124003noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87664346767381315462009-11-03T10:38:20.488+01:002009-11-03T10:38:20.488+01:00Gemma siempre he querido hacer estos huesos de san...Gemma siempre he querido hacer estos huesos de santo, pero ahora ya no tengo excusa, te han quedado deliciosos.<br />Un beso.SANDYhttps://www.blogger.com/profile/16338404550959486217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39167196126930363512009-11-03T10:38:17.540+01:002009-11-03T10:38:17.540+01:00Gemma siempre he querido hacer estos huesos de san...Gemma siempre he querido hacer estos huesos de santo, pero ahora ya no tengo excusa, te han quedado deliciosos.<br />Un beso.SANDYhttps://www.blogger.com/profile/16338404550959486217noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63134569594691454472009-11-03T00:26:26.128+01:002009-11-03T00:26:26.128+01:00Espero que ja no et faci mal el dit!!! jo també em...Espero que ja no et faci mal el dit!!! jo també em vaig cremar una vegada amb caramel... ENCARA HO RECORDO ARA!!!!<br /><br />La recepta,... no molt complicada i amb un resultat genial pel que puc veure a les fotos!!! em sembla una alternativa fantàstica pels panellets!!! <br /><br />I m'ha encantat això de poder-los farcir amb la mànega... de fet... no havia farcit mai els canelons així!!! i és molt més ràpid!!!<br /><br />Petonassos i gràcies Gemma!!!<br /><br />MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10658930914904420452009-11-02T22:22:37.356+01:002009-11-02T22:22:37.356+01:00lo siento por el quemado pero me alegro por la rec...lo siento por el quemado pero me alegro por la receta, hacia tiempo que buscaba una de fiar, y la tuya me encanto, ademas de que se ven preciosos, buen tabajo, besitosPityhttps://www.blogger.com/profile/07946505775028368640noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77757250672031844512009-11-02T22:15:46.442+01:002009-11-02T22:15:46.442+01:00Bona nit Gemma.
Com m'agraden estes tradicions...Bona nit Gemma.<br />Com m'agraden estes tradicions de tota la vida!.M'encanten estos dolços,no me'ls perd cap any.T'han quedat genials a pesar de la cremada del dit,"mà de santa" la que tu tens.Cuidat,i no patisques que això no es res.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18977937529163588962009-11-02T21:20:19.968+01:002009-11-02T21:20:19.968+01:00Hola gemma, he buscat el comentari que t'ha fe...Hola gemma, he buscat el comentari que t'ha fet la Mai i com que ella és de Porrera, m'imagino que la seva àvia també debia ser de la zona del Priorat, i la padrina era d'Alforja, debia ser una frase feta que es deia per aquestes zones anys enrera. No sé, la padrina ja no hi és i no la he sentit dir a ningú més que a ella.<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.com