tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post6859215084002553885..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Bunyols de PomaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger55125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51062163527425624022010-01-03T10:28:22.919+01:002010-01-03T10:28:22.919+01:00Health Care Medication Administration Software
f...Health Care Medication Administration Software <br /><a href="http://www.healthyfishies.com/" rel="nofollow">finasteride drug</a><br />Propecia - Hair loss no more<br />Order Propecia (Finasteride) online without prescription.<br />[url=http://www.healthyfishies.com/]propecia price[/url]<br /> Propecia and numerous generic forms are also available on the world wide web through online pharmacies.<br />http://www.healthyfishies.com/ - propecia finasteride<br /> Don't delay another minute, you cannot afford to lose anymore hair.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18101149905312562782009-12-18T21:02:39.503+01:002009-12-18T21:02:39.503+01:00Hi,
http://www.hammondneighbors.com/ - klonopin a...Hi, <br />http://www.hammondneighbors.com/ - klonopin anxiety<br /> If you are someone who lives daily with anxiety and is seeking to end this menace of the mind then look no further than this article.<br />[url=http://www.hammondneighbors.com/]klonopin medication[/url]<br /><br />Benzos are one of the most abused medications prescribed along with pain pills.<br /><a href="http://www.hammondneighbors.com/" rel="nofollow">buy klonopin</a><br /> The 21st century offers a whole array of these medications known as Benzodiazepines which are potent anxiety combatants.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22795105021438335532009-03-05T00:59:00.000+01:002009-03-05T00:59:00.000+01:00Que tal Gemma, avui he fet aquets bunyols de poma,...Que tal Gemma, avui he fet aquets bunyols de poma, jo els baix posar com a pendents només veurel's en el Descubrir Cuines,son bonissims molt esponjosos i fins però coinsideixo amb l'opinió de que els hi manca el gustet de poma,ja que jo he doblat la quantitat peró tot i així han quedat molt suaus.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44631565292671870312009-02-24T18:00:00.000+01:002009-02-24T18:00:00.000+01:00Enric, molt bona idea aquest canvi, ja ho crec! Es...Enric, molt bona idea aquest canvi, ja ho crec! Estic segura que d'aquesta manera farà més gust de poma. Fins i tot, posar tot els 100ml de licor de poma... encara millor, molt bona idea ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12494307477190290592009-02-23T00:27:00.000+01:002009-02-23T00:27:00.000+01:00A casa hi ha molt costum de fer tot sovint pomes a...A casa hi ha molt costum de fer tot sovint pomes arrebossades, però m'han fet gràcia aquests bunyols. Una cosa: si ja hi va matafaluga i, segons dius, no tenen massa gust de poma, què tal posar meitat d'anís i meitat de licor de poma, ja que fins i tot n'hi ha que no duu alcohol? Podria quedar bé, oi?enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77828172649121636242009-02-22T21:35:00.000+01:002009-02-22T21:35:00.000+01:00Tan quedat molt bé aquests bunyols, jo ja estic es...Tan quedat molt bé aquests bunyols, jo ja estic esperant divendres sant per fer els bunyols, abans hi col•laboraven tots però ara....angelshttps://www.blogger.com/profile/02855801886240927563noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67111293209268559192009-02-22T08:13:00.000+01:002009-02-22T08:13:00.000+01:00Alicia, ja sé quins bunyols vols dir, els tinc pen...Alicia, ja sé quins bunyols vols dir, els tinc pendents de fer des que els vaig veure l'any passat. Aquest any cauen segur! Moltes gràcies!!!<BR/><BR/>Maria Jose, només es tracta de vigilar l'oli, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15898513889303023692009-02-22T00:16:00.000+01:002009-02-22T00:16:00.000+01:00Ostres nena t´han quedat perfectes!!! jo els frits...Ostres nena t´han quedat perfectes!!! jo els frits sempre els cremo, no hi ha manera...MªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82854513892287843672009-02-21T22:35:00.000+01:002009-02-21T22:35:00.000+01:00Estos son:http://recetas.mundorecetas.com/receta11...Estos son:<BR/>http://recetas.mundorecetas.com/receta11692-Bunuelos-de-Cuaresma-.html&19<BR/><BR/>Ayss, no se com d'eixar-ho...Alicia (canelona)https://www.blogger.com/profile/14962927573164444469noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32266832078626162422009-02-21T22:32:00.000+01:002009-02-21T22:32:00.000+01:00Segur que a mi m'agradarien molt, el que no m'agra...Segur que a mi m'agradarien molt, el que no m'agrada és la fritanga, jajaja. Et recomano tambe ara que vénen els bunyols, uns que duen crema pastissera dintre de la massa. Son bonissims, recepta de mongeta, una catalana que participa en MR, no té blog, però en el meu, pots veure el seu enllaç. Punxant en el meu nom, crec que et durà a la recepta ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62442388186249093592009-02-18T23:21:00.000+01:002009-02-18T23:21:00.000+01:00Hola Jordi, benvingut al blog!!! M'alegro que amb ...Hola Jordi, benvingut al blog!!! M'alegro que amb 19 anys ja tinguis afició a fer postres de pastisseria... sent tan jove, no t'has plantejat estudiar per pastisser? Si jo pogués ara.... je je je. <BR/>Tens tota la raó, fer un braç de gitano és ben senzill, com tot, només cal intentar-ho. I al tercer cop, t'asseguro que et quedarà més bo que el de les pastisseries! <BR/>Jordi, espero llegir-te ben sovint per aquí, gràcies per deixar el comentari :)<BR/><BR/>Nieves, pues a mi me pasa al revés: he hecho muy pocos buñuelos salados, fuera de los típicos de bacalao o los de berengena... Tenemos que intercanviar recetas ;)<BR/><BR/>Bajoqueta, pren-ne tants com vulguis!<BR/><BR/>Laura, ets vegeteriana? Si no ho ets, ha de ser MANTEGA!!! je je je... Per fregir, ja no m'hi fico, depen de gustos. A mi personalment, pels bunyols de vent prefereixo utilitzar un oli amb poc gust (el de girasol és perfecte) ja que m'estimo més que els bunyols facin gust d'anís i de crema en cas de farcir-los. L'oli d'oliva és molt bo, però dóna massa gust per segons quines coses, sobretot en postres. <BR/>Ànims Laura, l'únic difícil és trobar el punt just d'espessor de la pasta, fes servir ous petits i afegeix-los d'un en un. Ja em diràs com t'han quedat, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38087691772263800952009-02-18T21:11:00.000+01:002009-02-18T21:11:00.000+01:00Ja estic a punt per fer els bunyols, aquest cop pe...Ja estic a punt per fer els bunyols, aquest cop però, començaré amb els de vent.<BR/>Tan sols un parell de preguntes:<BR/>La mantega ha de ser mantega, mantega, no? o la margarina també val?<BR/>L'oli ha de ser d'oliva o al ser un fregit amb el de girasol també és pot fer?<BR/>Perdò per la ignorancia però sóc totalment novella amb això dels postres :)<BR/>Gràcies!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6778676338466958422009-02-18T20:47:00.000+01:002009-02-18T20:47:00.000+01:00A punt de fer-me lo sopar i amb la gana que tinc t...A punt de fer-me lo sopar i amb la gana que tinc t'ho juro que n'agafaria un :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60557215876093286712009-02-18T19:33:00.000+01:002009-02-18T19:33:00.000+01:00Qué aspecto tan tentador Gemma. Y la manzana segur...Qué aspecto tan tentador Gemma. Y la manzana seguro que como bien dices los ha dejado bien jugosos. Fíjate que hice buñuelos salados de montones de sabores, pero dulces nunca los hice, de modo que me apunto la receta, pues estamos en unas fechas estupendas para probar buñuelos :-)<BR/><BR/>Un abrazo.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16696268491825693762009-02-18T19:23:00.000+01:002009-02-18T19:23:00.000+01:00Hola, tinc 19 anys i em dic Jordi. Ahir vaig desco...Hola, tinc 19 anys i em dic Jordi. Ahir vaig descobrir que fer un braç de gitano no es tan dificil com sembla, despres de buscar una simple recepta per internet. La primera vegada no queda com un voldria, esclar, i avui he tornat a buscar-ne una per repetir-lo. I bueno, que he anat a parar aqui i em sembla que ho visitare sovint, perque m'encanta fer postres de pastisseria.<BR/>Gràcies, gran blog.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51348840998524877862009-02-18T18:48:00.000+01:002009-02-18T18:48:00.000+01:00Nurks, són irressistibles, t'asseguro que menys d'...Nurks, són irressistibles, t'asseguro que menys d'un grapat no podries, comences amb un, dos, tres i... <BR/><BR/>Margot, dos dulces distintos pero muy típicos de estos días, verdad?<BR/><BR/>Cris, els bunyols sense matafaluga ja no serien bunyols, oi?<BR/><BR/>Dolorss, je je je, des que vaig veure la teva entrevista per la tele, que ja sé quina cara fas i quin accent tens quan parles! Ara llegeixo els teus comentaris i t'imagino a tu parlant ;)<BR/><BR/>Marisabel, els vaig fer petits, de la mida d'una mossegada. Així que, un darrera l'altre, cap a dins! És un no parar, no pots quedar-te amb només un ;)<BR/><BR/>Xaro, a tu tampoc t'agraden els fergits? Je je je, crec que és per culpa de la pudor, segur que si me'ls fan, no tinc cap queixa, oi?<BR/><BR/>Nuni, estàs de règim? No diuen que la quaresma és precisament dies de règim i de fer bondat? Je je je, així que aquests bunyols te'ls pots menjar sense problema!<BR/><BR/>Teresa, posaràs la recepta dels bunyols de l'Empordà al blog? Són gairebé els únics que em falten per provar, aquests i uns que porten crema barrejada amb la pròpia massa del bunyol... <BR/><BR/>La divina, són un dóna'm dóna'm de vici total!!!!!!!!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14966691285742802242009-02-18T17:45:00.000+01:002009-02-18T17:45:00.000+01:00Oh, han de ser boníssims aquests bunyols, fan una ...Oh, han de ser boníssims aquests bunyols, fan una cara!! "Dóna'm, dóna'm!" :))la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63484607150552389512009-02-18T16:48:00.000+01:002009-02-18T16:48:00.000+01:00Ami també m'encanten els bunyols, jo els faig com ...Ami també m'encanten els bunyols, jo els faig com els feia la meva àvia que era de l'Empurdà, però aquesta proposta m'agrada molt.<BR/>Petons.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53711440611079556662009-02-17T23:27:00.000+01:002009-02-17T23:27:00.000+01:00Que n'arriben a ser de bons els bunyols!! Una bona...Que n'arriben a ser de bons els bunyols!! Una bona proposta per la Quaresma! Provaré de fer-los!!! I el règim l'aparcarem una estoneta ;-) !!<BR/>Molts petons!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7585461493314887282009-02-17T20:50:00.000+01:002009-02-17T20:50:00.000+01:00Deuen ser de vici aquest bunyols!!!! Sobretot si t...Deuen ser de vici aquest bunyols!!!! Sobretot si t'els porten fets i així no omples la cuina de la flaire de l'oli jejeejexarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86444373240435613472009-02-17T18:08:00.000+01:002009-02-17T18:08:00.000+01:00Segur que començas a menjar i no pots parar, aixó ...Segur que començas a menjar i no pots parar, aixó pasa amb el bunyols lleugers.Marisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-47760308091387465682009-02-17T14:12:00.000+01:002009-02-17T14:12:00.000+01:00Potse si canviant de varietat depoma? en lloc de g...Potse si canviant de varietat depoma? en lloc de golden ficar una altra? no se, dic jo. <BR/>El que si faré serà els bunyols i seguiré les teves indicacions de ensucrar-los . <BR/><BR/>A la cuina falta gent!!! a fer-los.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4039168065018197762009-02-17T12:51:00.000+01:002009-02-17T12:51:00.000+01:00Un dels meus postres preferits però mai l'he possa...Un dels meus postres preferits però mai l'he possat la poma ratllada,amb le gustet de la matafaluga, boníssims sempre.<BR/>PtntsCRIShttps://www.blogger.com/profile/08065847962790296985noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35834588305285349092009-02-17T11:55:00.000+01:002009-02-17T11:55:00.000+01:00Quina delicia Gemma.I la coca de Llaveners genial....Quina delicia Gemma.<BR/>I la coca de Llaveners genial.<BR/>Petons.<BR/>MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61852119749869657072009-02-17T09:18:00.000+01:002009-02-17T09:18:00.000+01:00nyam! me'n menjaria un bon grapat!! :Dnyam! me'n menjaria un bon grapat!! :DAnonymousnoreply@blogger.com