tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post664751831343600164..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mona de SaraGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger61125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82788709637965892042009-05-15T18:20:00.000+02:002009-05-15T18:20:00.000+02:00Hola Gemma,
Jo vaig fer la Sara però amb farina se...Hola Gemma,<br />Jo vaig fer la Sara però amb farina sense gluten i va quedar boníssima!!!Esthernoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14713362152297980302009-04-24T01:57:00.000+02:002009-04-24T01:57:00.000+02:00Be, t´han dit tot el que es pot dir i mes, jo la v...Be, t´han dit tot el que es pot dir i mes, jo la veig ufffffffffff super bona, felicitatsMomehttps://www.blogger.com/profile/14911885739913835447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43852550901134795682009-04-17T07:32:00.000+02:002009-04-17T07:32:00.000+02:00Numalleturagil (quin nom més llarg, je je je...) N...Numalleturagil (quin nom més llarg, je je je...) No tinc cap recepta de pastís de sant Jordi, serà qüestió de posar-hi remei, segur que buscant pels blogs en podem trobar més d'un ;)<br /><br />Shabash! et faràs un embolic amb tants blogs, je je je...<br />Estàs ben fanàtica, eh? Jo també!!!! Nosaltres no fem bloc, però penso que ens podríeu fer una visita guiada per la Comarca... Anem força sovint cap allà i com que vosaltres sou uns experts de la zona... Per què no li dius al Ferran? ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23814256185787355332009-04-17T01:05:00.000+02:002009-04-17T01:05:00.000+02:00Només puc afegir que realment les mones estaven su...Només puc afegir que realment les mones estaven super delicioses! Ara et tocarà fer les dues mones cada any: no sé quina era més bona... a més de tenir una presentació fantàstica! Animo a tothom a fer-se les mones a casa!en polnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75604914629997515172009-04-16T21:50:00.000+02:002009-04-16T21:50:00.000+02:00Gemma, les teves mones perfectes com sempre...i la...Gemma, les teves mones perfectes com sempre...i la proposta de portar la classe a veure la MIREIA,em sembla genial!!Segur que es encara més divertida quan està amb jent jove...jeje<br /><br />NÚRIANúriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18148905351837074212009-04-16T21:01:00.000+02:002009-04-16T21:01:00.000+02:00Ai, perdó, la shabash sóc jo... ups!!Ai, perdó, la shabash sóc jo... ups!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78519061440477728622009-04-16T21:00:00.000+02:002009-04-16T21:00:00.000+02:00Apa Gemma! Cada dia em sorprèn més la teva capacit...Apa Gemma! Cada dia em sorprèn més la teva capacitat de fer postres que superen de lluny les que pots trobar a les millors pastisseries!!<br />No ho entenc... no entenc com t'ho fas perquè sempre et quedi tot tant ben fet i amb una pinta tant deliciosa!! Bé, puc imaginar-m'ho... amb amor, oi? Salut i a veure si coincidim algun dia apretant els dits, que ara que m'hi he tornat a posar no puc deixar de pensar-hi!! jeje!Laia Nadiahttps://www.blogger.com/profile/10897484275081062834noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25687012489877807072009-04-16T19:59:00.000+02:002009-04-16T19:59:00.000+02:00Hola Gemma, quines mones!!! fan ganes de menjar-le...Hola Gemma, quines mones!!! fan ganes de menjar-les!!<br />Mira que tens traça fent postres...Anna Geníshttp://www.llepadits.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82101327786712506682009-04-16T19:39:00.000+02:002009-04-16T19:39:00.000+02:00Felicitats per aquestes mones tant fantàstiques qu...Felicitats per aquestes mones tant fantàstiques que has fet i felicitats per el blog en general, sóc una fan teva i sovint faig postres teves, encara que no sempre em surten tan bé. Últimament vaig fer el braç de llimona peró farcit de melmelada de maduixa també casolana i només li faltava la cobertura de xocolata per semblar els "tigretons" de la meva època.<br /><br />Per cert tens alguna recepta per fer de cara a Sant Jordi, m'agradaria fer el pastis típic de Sant Jordi, el que es fa a base de capes de pa de pessic i de mantega, peró no sé ben bé com fer-lo. <br />Gràcies per endavant.Numalleturagilnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69346723507135804992009-04-16T15:39:00.000+02:002009-04-16T15:39:00.000+02:00Hola Gemma,felicitats per aquestes mones no sabria...Hola Gemma,felicitats per aquestes mones no sabria per quina decidirme,an de ser delicioses les dos y tan quedad ben boniques.<br />Un beset.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32547636485385073422009-04-16T12:26:00.000+02:002009-04-16T12:26:00.000+02:00La sara es veu fantàstica, jo també casi be la pr...La sara es veu fantàstica, jo també casi be la prefereixo a la mona.<br /> Vist el tall i el resultat no m’estranya que te’n toqui fer més. <br />petonsdolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80386591089976101002009-04-16T11:51:00.000+02:002009-04-16T11:51:00.000+02:00Gemma, jo sóc la que vaig amb una brusa negre de f...Gemma, jo sóc la que vaig amb una brusa negre de floretes blanques i un collaret de colors. Estava just davant teu i rodejada amb les teves alumnes.Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7973220336485693662009-04-16T08:42:00.000+02:002009-04-16T08:42:00.000+02:00Cristina del blog acabat d'inaugurar, benvinguda a...Cristina del blog acabat d'inaugurar, benvinguda a la blogosfera! Qui ets de la foto a la classe de la Mireia? EL dia 30 hi tornem a anar, a veure si conincidim un altre cop :)<br /><br />Francesc,a acabo de veure el teu reportage fantàstic de la coca de full amb cabell d'àngel. Saps que has fet una de les meves coques preferides? Moltes gràcies per participar al HEMC, em fa molt il·lusió!!!!!<br /><br />Enric, cec que les meves alumnes s'ho van passar més bé amb la Mireia que en una classe de matemàtiques, je je je... No m'estranya, entre aprendre a fer un bon pastís o aprendre a fer integrals, tu què triaries?????<br />Li donaré records de part teva a la Mireia, ella sempre té alguna paraula per tu :)<br /><br />Neus, les coses estranyes les compro a plaça: al Just (de fruites i verdures, però t'aconsegueix el que vulguis, je je je...) i a la formatgeria Brossa, allà hi ha molta decoració de xocolata. I al Vidal Papers pels accessoris de blondes i safates. I a les Zeamays si són coses d'herbolaris tipus anís, agar-agar... I si són coses que només tenen les pastisseries, a l'obrador de la Pastisseria Sant Marc sempre et venen a granel el que necessitis, només cal que els ho demanis bé :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11838476555655163902009-04-16T08:20:00.000+02:002009-04-16T08:20:00.000+02:00Hola altra vegada!!!
Sip, sóc de Sabadell!!! Pel ...Hola altra vegada!!!<br /><br />Sip, sóc de Sabadell!!! Pel que he vist tu també ho ets, oi??? Una pregunta, on trobes els ingredients més "tècnics" a la ciutat??? A Terrassa hi ha el CREC CREC, però a Sabadell ni idea... Antigament hi havia el DIEZ que hi trobaves de tot, pel que recordo... <br />Jo també vaig fer mona, però va ser un pa de pessic farcit i banyat de crema pastissera! Així, que m'interessa provar la yema i la de sara també, que m'encanta!!!!<br />Merci per tot!!<br /><br />Neus Garcia (Sabadell)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90566754994277244062009-04-16T03:07:00.000+02:002009-04-16T03:07:00.000+02:00"Senyu"!!! És vostè la "Senyu" de "mates" que m'ha..."Senyu"!!! És vostè la "Senyu" de "mates" que m'hauria agradat tenir a mi, ja que d'haver estat així segurament no hauria fet "lletres" :))<br /><br />Em sap greu, un cop més, dir-te que no podré venir a la classe de la Mireia. De tota manera, quan la vegis, li fas un petó de part meva, que ja saps com admiro les seves formes tan pedagògiques de fer.<br /><br />Una abraçada!enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15982606805175681082009-04-16T01:03:00.000+02:002009-04-16T01:03:00.000+02:00Que boniques y que bones.
BesetsQue boniques y que bones.<br />BesetsMaria Doloreshttps://www.blogger.com/profile/01200333828413502265noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-59521919768163082022009-04-15T21:03:00.000+02:002009-04-15T21:03:00.000+02:00Ja veig que les teves alumnes s'ho varen passar d'...Ja veig que les teves alumnes s'ho varen passar d'allo més bé!!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45568992460579759522009-04-15T18:04:00.000+02:002009-04-15T18:04:00.000+02:00T'ha quedat una mona molt "mona" i abellidora. Per...T'ha quedat una mona molt "mona" i abellidora. Per cert, acabe de publicar la meua adhesió al HEMC 32. Ja me'n diràs. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77168353990546812802009-04-15T18:03:00.000+02:002009-04-15T18:03:00.000+02:00Te ha quedado preciosa, y por los ingredientes, el...Te ha quedado preciosa, y por los ingredientes, el sabor supongo que delicioso. Te felicito. Tienes unas manos mágicas :-)<br /><br />Besos.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12194247894189947292009-04-15T11:41:00.000+02:002009-04-15T11:41:00.000+02:00Moltes gràcies pels vostres comentaris!
Crec que e...Moltes gràcies pels vostres comentaris!<br />Crec que entre tots hem penjat una pila de mones impressionant, de tots tipus i de amb totes decoracions imaginables... sigui com sigui, no hi ha res com una bona mona casolana, oi????????Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63173009789702603452009-04-15T09:14:00.000+02:002009-04-15T09:14:00.000+02:00Preciosa y seguro que riquísima. ¿Te puedes creer ...Preciosa y seguro que riquísima. ¿Te puedes creer que nunca he comido una mona? esto lo tengo que arreglar como sea.<br /><br />Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12111473934702086332009-04-15T01:16:00.000+02:002009-04-15T01:16:00.000+02:00Gemma, te han quedado perfectas, no sabría por cua...Gemma, te han quedado perfectas, no sabría por cual decidirme. FELICIDADES.Mª Jesúshttps://www.blogger.com/profile/09868965110902237762noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22084436310023180812009-04-14T23:58:00.000+02:002009-04-14T23:58:00.000+02:00A mi el rovell d'ou no m'entusiasma, però t'assegu...A mi el rovell d'ou no m'entusiasma, però t'asseguro que em menjaria un bon tros de la Mona que has fet. Ara, la sara la trobo tan bonica, amb les floretes i tots els detalls!<br />T'han quedat fantàstiques, Gemma, com tot el que fas.<br />PetonsMargaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31916001336065048622009-04-14T23:56:00.000+02:002009-04-14T23:56:00.000+02:00Doncs té mèrit engrescar els alumnes - encara que ...Doncs té mèrit engrescar els alumnes - encara que siguin de batxillerat - en aquestes activitats. A més de matemàtiques poden aprendre moltes altres coses...<br />I les mones tenen totes dues un aspecte fantàstic!Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-47061831316081016102009-04-14T23:05:00.001+02:002009-04-14T23:05:00.001+02:00Doncs jo no sabria quina escollir. Les dues son fa...Doncs jo no sabria quina escollir. Les dues son fantàstiques. Potser l´any vinent m´animo a fer-la seguint les teves instruccions. FelicitatsPILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.com