tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post6579080470975184401..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Granissat de MaduixaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-20762678784275374652007-07-26T10:11:00.000+02:002007-07-26T10:11:00.000+02:00Hola Cristina! "Rascar" amb la forquilla vol dir t...Hola Cristina! "Rascar" amb la forquilla vol dir trossejar el gelat en trossets petits de mida d'un granissat... Millor que fer una bola o servir tot el gelat en un bloc senser...<BR/>Què vols dir amb això del morter? No sé de quin morter em parles :(Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51223500930027884732007-07-26T09:21:00.000+02:002007-07-26T09:21:00.000+02:00caraaaaai quin granitzat!UNA PREGUNTA... no he ent...caraaaaai quin granitzat!<BR/>UNA PREGUNTA... no he entens això de "rascar" el granitzat.<BR/><BR/>Per cert, si t'interessa el morter et puc dir on el vaig comprar. Salutacions, Cristina<BR/><BR/>http://vidaculinaria.blogspot.comAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/02498198083019484621noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78291688519051682062007-07-26T09:11:00.000+02:002007-07-26T09:11:00.000+02:00I no vegis com anima, amb el licor del Drago... Ge...I no vegis com anima, amb el licor del Drago... Genial per després encadenar a la Soleia ;-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66822465612999886822007-07-19T11:54:00.000+02:002007-07-19T11:54:00.000+02:00buffffffffffffff quina bona pinta!buffffffffffffff quina bona pinta!PGBhttps://www.blogger.com/profile/05704376332991347351noreply@blogger.com