tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post6357432746028516223..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pa de Pessic Mediterrani amb Most i Oli d’OlivaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger31125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29304171137607719312008-08-30T13:52:00.000+02:002008-08-30T13:52:00.000+02:00Moltes felicitats pel blog!M'encanta veure la pres...Moltes felicitats pel blog!<BR/><BR/>M'encanta veure la presentació de les postres i demés: tens tant de gust en la decoració!<BR/><BR/>Com deia la MaryMoon, a mi també se'm desinflen els pans de pessic, tot i que tinc ventilació circular. Saps quina pot ser la causa?<BR/><BR/>Merci i a continuar!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-85823566081177218652008-02-28T15:31:00.000+01:002008-02-28T15:31:00.000+01:00Ole, ole i ole les coses bones de deveres!! si es ...Ole, ole i ole les coses bones de deveres!! si es que tenim un nivell!!!!<BR/><BR/>BesetsMartahttps://www.blogger.com/profile/09237663784942580920noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8951614835041590072008-02-26T18:41:00.000+01:002008-02-26T18:41:00.000+01:00Un blog genial!!!Té tot una bona pinta!!!Quina sor...Un blog genial!!!<BR/>Té tot una bona pinta!!!<BR/>Quina sort saber-ne taaant!<BR/><BR/>Seguiré visitant per veure els nous postres que ens ofereixes...<BR/><BR/>Salut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70266182226209781002008-02-26T16:15:00.000+01:002008-02-26T16:15:00.000+01:00Annade la Vila, vas fer tot això per desconnectar ...Annade la Vila, vas fer tot això per desconnectar de les PACS? Has de fer un blog i posar totes aquestes receptes!<BR/><BR/>Nino, copia lo que quieras :)<BR/><BR/>Iris, era boníssim!<BR/><BR/>La divina, jo tampoc ho havia provat mai i queda molt bé...<BR/><BR/>Nieves, en tu blog sí que hay delicias ;)<BR/><BR/>Mabel, bienvenida al blog! Muchas gracias por tu visita ;)<BR/><BR/>MaryMoon, això del pa de pessic sempre fa por... però si només tens foc a dalt pot ser el motiu. Quan està cuit jo el trec i el deixo refredar sobre una reixa (la dels fogons mateix).Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66442837581393081712008-02-26T12:55:00.000+01:002008-02-26T12:55:00.000+01:00Ostres, jo també vull que em pugin així!!! el meu ...Ostres, jo també vull que em pugin així!!! el meu últim intent de pa de pessic va pujar mentre era a dins del forn, però quan el vaig treure es va desinflar totalment. Té truc, l'art dels pastissos? A vegades penso que és cosa del meu forn, que només escalfa per dalt.<BR/>Un cop cuit el pa de pessic, on el deixeu refredar? A dins del forn mateix, o fora a temperatura ambient?<BR/>(ui, quina gana que m'acaba d'entrar......) :-DMaryMoonhttps://www.blogger.com/profile/10002726839887540729noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-42441583675224687552008-02-25T22:33:00.000+01:002008-02-25T22:33:00.000+01:00No conocia tu blog, lo acabo de descubrir y me he ...No conocia tu blog, lo acabo de descubrir y me he quedado boquiabierta con las maravillosas recetas y las estupendas fotos que tienes.<BR/>Seguire visitandolo seguro.<BR/>BesitosMamihttps://www.blogger.com/profile/13936270658040729351noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3208051841386639962008-02-25T21:50:00.000+01:002008-02-25T21:50:00.000+01:00Qué delicia. En tu blog, me quedo pegada a la pant...Qué delicia. En tu blog, me quedo pegada a la pantalla, como si tuviera imán. Y las presentaciones, son siempre tan bonitas.... <BR/><BR/>Un besín.nieveshttps://www.blogger.com/profile/15967869130520696074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67850502676425838642008-02-25T21:42:00.000+01:002008-02-25T21:42:00.000+01:00Ostres! Quina bona cara que fa aquest pa de pessic...Ostres! Quina bona cara que fa aquest pa de pessic! No se m'hauria acudit mai emborratxar-lo de most. Ha de ser deliciós. Ho provaré segur.<BR/><BR/>Moltes gràcies per al inspiració, Gemma!la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64362502178034674692008-02-25T16:01:00.000+01:002008-02-25T16:01:00.000+01:00quina meravella de pa de pessic!quina meravella de pa de pessic!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44659067528617157362008-02-25T15:02:00.000+01:002008-02-25T15:02:00.000+01:00Hola Gemmaque tal, creo que tecopiare otras.ciaoNi...Hola Gemma<BR/>que tal, creo que te<BR/>copiare otras.<BR/>ciao<BR/>Ninoninohttps://www.blogger.com/profile/14473153894699572991noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14914031357534302842008-02-25T11:33:00.000+01:002008-02-25T11:33:00.000+01:00Doncs ja he dit una "mentida", pq al final com que...Doncs ja he dit una "mentida", pq al final com que estava bastant rallada de tant de llibre i tanta Pac!!! per desconectar vaig fer uns maravellosos coulants de xocolata i uns flaments "tocinillos"!! Només per desconectar un ratet!! ;)<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21867826568691899482008-02-25T10:37:00.000+01:002008-02-25T10:37:00.000+01:00Francesc, molt bona idea l'aire per l'arròs... m'a...Francesc, molt bona idea l'aire per l'arròs... m'agrada, ho provaré!<BR/><BR/>Gemma, tens raó que si puja massa depressa és perquè el forn estava massa calent. Haig de seguir investigant ;)<BR/><BR/>Gràcies Pol ;)<BR/><BR/>Margot, escrius molt bé el català! Prova els Piononos, són una delícia!<BR/><BR/>Robert, l'oli és sensacional!<BR/><BR/>Sara i Dolors, gràcies pel detallet... <BR/><BR/>Ana i Dolors, despues de subir a un pico este bizcocho es fenomenal, un premio al esfuerzo ;)<BR/><BR/>e. el mosto també ens agrada molt a casa... i com almívar queda molt bé, jo tampoc ho havia provat mai i ens va agradar molt :)<BR/>Per les pizzes ja he provat l'aire i sí que van més ràpid... però queden seques de fora i crues per dins :(<BR/><BR/>Rosa, una tentacion muy viciosa...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57935178392290820602008-02-25T09:49:00.000+01:002008-02-25T09:49:00.000+01:00Madre mía... es un peligro venir a tu blog. Pura t...Madre mía... es un peligro venir a tu blog. Pura tentación llamaría yo a este bizcocho. Se ve delicioso.<BR/>BesosRosahttps://www.blogger.com/profile/16956033358361107140noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30315262710577625512008-02-24T20:29:00.000+01:002008-02-24T20:29:00.000+01:00Tens una coseta al meu blog.Tens una coseta al meu blog.Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81265725601155894782008-02-24T19:46:00.000+01:002008-02-24T19:46:00.000+01:00ostres gemma...bingo! el mosto és el bregatge pref...ostres gemma...bingo! el mosto és el bregatge preferit d'uns quants que em conec, no se m'havia acudit mai emborratxar el pa de pessic amb ell!<BR/><BR/>pel que fa al forn, he quedat pensant... jo gairebé sempre faig servir l'aire, per allò que les coses van més ràpides (però no sé si és un mite, jo penso que si l'aire va movent-se de manera més dinàmica per l'espai del forn doncs que deu arribar millor arreu...). Ara que ho dius, potser sí que resseca ;) <BR/>Però suposo que per al que el faig servir jo doncs no es nota gaire, coques de recapte, pizzes, algun pastís de verdures...e.https://www.blogger.com/profile/13847471245840603201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80241279529158395292008-02-24T19:22:00.000+01:002008-02-24T19:22:00.000+01:00Espectacular, sencillamente espectacular. Hemos ab...Espectacular, sencillamente espectacular. Hemos abierto tu blog para ver el bizcocho y nos ha entrado un hambre...<BR/><BR/>Estupenda receta, y magníficas fotografías, que no tienen que ser nada con lo exquisito que tiene que estar un buen trozo... ¡Ah! pare eso solo se puede comer después de haber hecho cima, je, je.<BR/><BR/>Besotes,<BR/><BR/>Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16280670398529872892008-02-24T17:16:00.000+01:002008-02-24T17:16:00.000+01:00GemmaAl meu blog tinc un detallet per a tu. Pots p...Gemma<BR/>Al meu blog tinc un detallet per a tu. Pots pasar-hi? Gràcies.dolorsshttps://www.blogger.com/profile/07899913916167520751noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56124870135943131822008-02-24T12:34:00.000+01:002008-02-24T12:34:00.000+01:00Ooooh!Gemma, t'has tornat a superar!És espectacula...Ooooh!<BR/><BR/>Gemma, t'has tornat a superar!<BR/><BR/>És espectacular!Sarahttps://www.blogger.com/profile/12312436996915630068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45430510503634643882008-02-24T08:36:00.000+01:002008-02-24T08:36:00.000+01:00Amb oli com aquest estic segur que la coca devia s...Amb oli com aquest estic segur que la coca devia sortir ben bona.<BR/>Jo l'aire el faig servir per assecar coses (tomàquets...)<BR/>RobertAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83557875127610873242008-02-23T11:30:00.000+01:002008-02-23T11:30:00.000+01:00Hola Gema!Estic d'acord am Pol, ets una artista de...Hola Gema!<BR/>Estic d'acord am Pol, ets una artista dels dolços.<BR/>El cremós de presec está genial,, pero m'han robat el cor... els Piononos, jo feia temps naba al darrera.<BR/>Tinc ganas de fer-los.<BR/>Jo no se escriura en catalá, aixi i tot ja veus, jajajajaja.<BR/>Petons presiosa!!!<BR/>MargotMargothttps://www.blogger.com/profile/05231406063127643340noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31971750845511500242008-02-23T00:26:00.000+01:002008-02-23T00:26:00.000+01:00Gemma: ets una artista!Gemma: ets una artista!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54169896815218550642008-02-22T22:44:00.000+01:002008-02-22T22:44:00.000+01:00Gemma,Jo també tinc aire al forn i no el faig serv...Gemma,<BR/>Jo també tinc aire al forn i no el faig servir mai... trobo que queda massa ressec, prefereixo que trigui més en fer-se i no fer servir l'aire. Potser, com diu en Francesc, per coses que hagin de quedar seques.<BR/><BR/>Que els pans de pessic o coques pugin en forma de muntanyeta és perquè han pujat massa ràpid, el forn estava massa calent.gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57598811109156439282008-02-22T20:59:00.000+01:002008-02-22T20:59:00.000+01:00Caram Gemma, aquest bescuit (com diem en català de...Caram Gemma, aquest bescuit (com diem en català de València) o pa de pessic no serà ben bé un pastís com tu dius, però se li assembla molt. Quin aspecte tan deliciós! Tens raó quan dius això de l'oli. Ací, a Beneixama també en fem, d'oli. No és ecològic però és fet amb les olives de les nostres terres i resulta molt més bo que els que podem trobar més industrials. Pel que fa al tema del forn, amb l'aire, jo el solc usar quan faig "arròs al forn" perquè és un arròs que ha de quedar sec, sense gens ni mica de brou i l'aire li dóna una certa consistència entre melosa i cruixent, segons com, molt abellidora. Salutacions.CESChttps://www.blogger.com/profile/07779753044611102396noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25598981344619131262008-02-22T16:23:00.000+01:002008-02-22T16:23:00.000+01:00Ro, així que tingui notícies de l'oli, ja en faré ...Ro, així que tingui notícies de l'oli, ja en faré propaganda. Crec que els el prendran de les mans ;) La veritat és que és molt molt molt bo!<BR/><BR/>Andrea, "panses" son uvas pasas. Si tienes alguna otra duda preguntame, que el traductor es bastante malo :)<BR/><BR/>Vero, això és el que té de bo el pa de pessic, cada vegada el pots fer diferent: amb xocolata, amb llimona, farcir-lo de crema, fer-ne un braç de gitano... Visca la imaginació!<BR/><BR/>Cerise, estaba riquísimo! Ya no queda nada, ni las migas :)<BR/><BR/>Marta, el meu també fa muntanyeta, no? És normal que no quedi perfecte... De totes maneres, això vol dir que puja i queda més esponjós...<BR/><BR/>Anna, gràcies per truco del paper d'alumini :) Tot i així, pel pa de pessic em fa por obrir el forn a mitja cocció, no fos cas que s'abaixés... <BR/>I què estudies que tens tanta feina aquest cap de setmana? Ànims i a tope amb el que sigui ;)<BR/><BR/>Eva, el most és el "mosto", el suc de raïm. En venen als súpers al costat dels sucs... Jo vaig gastar el de la marca Greip, n'hi ha de blanc o de negre i va en una ampolla de vidre d'1 litre.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33335198248566581302008-02-22T15:46:00.000+01:002008-02-22T15:46:00.000+01:00Per déu!!!...kin goig que fa aquest pa de pessic!!...Per déu!!!...kin goig que fa aquest pa de pessic!!!!!...t'ha quedat xulíssim!!!!...Una pregunteta: on es troba el most??? mai ho havia sentit... ;)<BR/>Jo també sempre faig servir l'aire amb dalt i baix...i no se'm ressequen gens els pastissos...no sé...tb deu anar a gustos!!! jeje!!!<BR/>petunets, <BR/>Eva (terrassa)EL CULLEROT FESTUChttps://www.blogger.com/profile/02561149794822003797noreply@blogger.com