tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post5836951794313536403..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Flam de Moscat de RibesaltesGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger42125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60825136001136078952014-07-16T00:06:00.161+02:002014-07-16T00:06:00.161+02:00Gemma, no cal creuar la frontera per trobar Moscat...Gemma, no cal creuar la frontera per trobar Moscat com el de Rivesaltes, a l'Empordà es fa el mateix tipus de Moscat en alguns cellers.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80369682333269373042009-10-05T13:19:22.903+02:002009-10-05T13:19:22.903+02:00No fem mai flams a casa, però aquest segur que cau...No fem mai flams a casa, però aquest segur que caurà, segur!<br />Petonets!maragdahttps://www.blogger.com/profile/11220758025118432289noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76750484399969995352009-10-05T12:23:20.108+02:002009-10-05T12:23:20.108+02:00El flam a casa no l'hem fet mai. Ara ja no ten...El flam a casa no l'hem fet mai. Ara ja no tenim excusa estimada amiga. Un petó ben fort.La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-27938806378006967692009-10-05T07:30:12.047+02:002009-10-05T07:30:12.047+02:00Anna, a vegades es fa difícil arribara tot, oi? Se...Anna, a vegades es fa difícil arribara tot, oi? Sempre dic que hauríem de viure més d'una vida per tenir temps de fer tot el que volem... Segur que algun dia tindràs u forat per venir a una classe de la Mireia i coneixeràs a tota la colla ;)<br /><br />Manel, l'alcohol s'evapora, però tot i així amb nens no el faria... Millor canviar el vi per suc de taronja, que queda igual de bo!<br />Realment és un vi boníssim, jo no hi entenc gens però la veritat és que causa furor ;)<br /><br />Josep, ja tinc la teva tarja de les altres vegades, no cal que me la tornis a donar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77415971100407476582009-10-05T04:01:10.166+02:002009-10-05T04:01:10.166+02:00Gemma; Molt original, amb vi... jo l'he fet am...Gemma; Molt original, amb vi... jo l'he fet amb albergínia i queda deliciós també, ho provaré de fer-lo amb vi dolç, tal i com dius tú¡¡ fins aviat¡¡ t'envio el número de la tarjeta de Caprabo?, ja em diràs alguna cosa. Que vaigi de gust Gemma¡¡. Josepb -menja de bacallà-Josepb.Menja de bacallà.https://www.blogger.com/profile/00006152905509350156noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4840708976552640642009-10-04T23:53:10.618+02:002009-10-04T23:53:10.618+02:00el muscat és un vi extraordinari, com bé dius, no ...el muscat és un vi extraordinari, com bé dius, no només és un dolç de postres, sinó que com a aperitiu funciona la mar de bé i no diguem per acompanyar un fetge d'ànec...<br />amb el flam em sembla que deu quedar boníssim. tu que ja l'has fet, l'alcohol s'evapora com quan el tires a la cassola o és millor que els nens no en mengin?Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11677865680837222832009-10-04T21:11:48.216+02:002009-10-04T21:11:48.216+02:00Gemma estas al cas de tot !
Aquesta tarda he esta...Gemma estas al cas de tot ! <br />Aquesta tarda he estat actualitzant una mica el meu blog de cuina perquè tinc moltes fotos endarrerides i no trobo el moment de posar-me al dia perquè porto una temporadeta que estic fent moltes coses alhora. Saps com aquells malabaristes del circ que fan ballar els plats dalt d' una canya? I no vull deixar-ne cap, però hauré d'aturar-ne algun per més endavant perquè no els puc seguir tots. Mentrestant una mica aquí, una mica allà ... També m'agradaria trobar el moment per apuntar-me a alguna sessió dels tallers de cuina de la Mireia Carbó per seguir la classe en directe i coneixer-vos cara a cara a tots els que us segueixo pel bloc i us admiro la tasca, ... però a tot no arribo. De moment continuaré seguint-vos pel bloc. I seguiré provant alguna de les vostres receptes ... les teves són una temptació! I a pesar de la dieta algún cop cauré ... segur! He clicat el link de viatges i ja ho entenc que a tu el dolç no t'afecti ... el cremes ràpid! ... ufff!! ... i quines alçades ! ... jo tinc vertigen i no és broma. Que hi farem ! Sort que l'avió no em fa pas por i aprofito per demanar finestra sempre que puc. Si, si ja sé que no es el mateix, però és on jo arribo en tema alçades. Un petó!Annahttps://www.blogger.com/profile/08465262770566067301noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23133502729702464432009-10-04T18:02:45.960+02:002009-10-04T18:02:45.960+02:00quina recepta més original! mai no he tastat el mo...quina recepta més original! mai no he tastat el moscat de ribesaltes, l'hauré de probar. Fa temps que tinc ganes de probar de fer un flam al vapor, pel que expliques només hi he vist aventatges.<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81440481416691443612009-10-04T15:45:04.541+02:002009-10-04T15:45:04.541+02:00Si no teniu el Moscat, no dubteu a fer-lo amb un m...Si no teniu el Moscat, no dubteu a fer-lo amb un moscatell que us agradi, quedarà igual de bo!<br />I al bany Maria com s'ha fet tota la vida queda igual de bé, a baixa temperatura i amb més estona de forn tampoc surten forats...<br /><br />El Mosacat el comprem al poble de Vingrau i el recomano a tothom!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62080776631187724302009-10-04T15:38:05.142+02:002009-10-04T15:38:05.142+02:00Preciós!!Preciós!!nurkshttp://www.nurks.org/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30230581653096788822009-10-04T12:20:46.488+02:002009-10-04T12:20:46.488+02:00Caram, quin experiment més resulton! A nosaltres e...Caram, quin experiment més resulton! A nosaltres ens encanta el Moscat. N'hem provat de Ribesaltes i de Beaumes-de-Venise, on fan un moscat excel·lent.<br />Això del flam de moscat és una revolució. A veure si el provem!<br />A tu t'ha quedat fantàstic, com sempre!<br /><br />Una abraçada!La Taula d'en Bernathttps://www.blogger.com/profile/12225045660743670904noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-40711975987945483682009-10-04T10:51:27.234+02:002009-10-04T10:51:27.234+02:00carai Gemma! Porta vi i no llet, qui ho diria...És...carai Gemma! Porta vi i no llet, qui ho diria...És com aquell flam amb suc de taronja que la Mireia ens va ensenyar a una de les seves classes.<br />Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-79474043826075313452009-10-04T10:36:01.900+02:002009-10-04T10:36:01.900+02:00MMmmmmm m'acaba de venir la idea d'un flam...MMmmmmm m'acaba de venir la idea d'un flam de campari amb un carmel de taronja oghhh!!<br /><br />Apuntadissima la recpta! Gracies<br /><br />PetonsMartíhttps://www.blogger.com/profile/00254085612727323833noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16609571020975124912009-10-03T21:05:43.959+02:002009-10-03T21:05:43.959+02:00Bona nit Gemma.
Que experiment tan deliciós!.Esta ...Bona nit Gemma.<br />Que experiment tan deliciós!.Esta recepta l'he de fer,perquè en casa ens agraden molt les misteles i moscatells,perquè són famosos els de les comarques proximes, Agres,Turís,Xaló...i fins tinc una recepta en el blog de pa amb moscatell.<br />Esta teua té una vista impressionant i m'imagine el seu sabor.<br />Besets.Mesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44744097044414682072009-10-03T17:06:20.879+02:002009-10-03T17:06:20.879+02:00M'encanta la idea de un flam amb vi dolç! segu...M'encanta la idea de un flam amb vi dolç! segur que está molt bo Gemma.<br />PetonsMartahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77150715923854997802009-10-03T14:19:14.644+02:002009-10-03T14:19:14.644+02:00molt curiós i original. Agafo la recepta i l'a...molt curiós i original. Agafo la recepta i l'arxivare a la carpeta de les mil receptes jaja, però la posare per davant.Martahttps://www.blogger.com/profile/16274666749521503667noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78825107466869035542009-10-03T10:03:24.688+02:002009-10-03T10:03:24.688+02:00curiós i a la vegada deliciós el toc a vi dolç!!!
...curiós i a la vegada deliciós el toc a vi dolç!!!<br />Mira, una altra forma de fer un flam deliciós!!<br /><br />Un petonet preciosa.<br /><br />Vanesuky.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-19703439443851026292009-10-02T21:10:07.663+02:002009-10-02T21:10:07.663+02:00Me encanta cualquier tipo de flan. Lo malo es que ...Me encanta cualquier tipo de flan. Lo malo es que sé cuándo empiezo, pero no sé cuando acabo. Para mí son como adictivos :-) Nunca lo hice con licor, pero tiene que estar ¡superior!<br /><br />Un besín.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45766992887984004522009-10-02T19:38:14.840+02:002009-10-02T19:38:14.840+02:00Mmmm...Ja el provaré amb moscatell, quan pugui. Ar...Mmmm...Ja el provaré amb moscatell, quan pugui. Ara estic pendent dels ferreros per fer aquell pastís tan bo .<br />No sabia que amb la termomix es poguessin fer tantes coses... <br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2779495282921429482009-10-02T15:59:32.507+02:002009-10-02T15:59:32.507+02:00Quina bona pinta que té aquest flam!
Algún dia m&...Quina bona pinta que té aquest flam! <br />Algún dia m'hauré de posar i fer-ne un jo, que pel que veig és molt fàcil! <br />Petonets!Laurahttps://www.blogger.com/profile/10236281269116703636noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-80014276958751719862009-10-02T13:06:59.984+02:002009-10-02T13:06:59.984+02:00Sempre que anem a la Catalunya Nord baixem amb alg...Sempre que anem a la Catalunya Nord baixem amb alguna ampolla de Musca, ens encanta.<br />Aquest flam segur que el provarem.<br />PtnsGent jove pa touhttps://www.blogger.com/profile/17459555314790660653noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9043985527265206462009-10-02T10:55:36.401+02:002009-10-02T10:55:36.401+02:00Que original un flam sense llet, ha de ser ben bo,...Que original un flam sense llet, ha de ser ben bo, i la presentació és de llibre!!<br /><br />Un petó! BethLa Llibreta Viatgerahttps://www.blogger.com/profile/06520437513403772761noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44657908004723864062009-10-02T10:53:36.049+02:002009-10-02T10:53:36.049+02:00Ep, això té una pinta brutal!
Amb el que m'agr...Ep, això té una pinta brutal!<br />Amb el que m'agrada el moscatell, ara hauré de buscar aquest licor per fer-ne els flams :-DRubenhttps://www.blogger.com/profile/11910207641849212756noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75725921318127651952009-10-02T09:29:19.823+02:002009-10-02T09:29:19.823+02:00Hola Gemma!!
He preparat el teu pastís de petit su...Hola Gemma!!<br />He preparat el teu pastís de petit suisse i ja está penjat al blog. Si vols vine a veure com m´ha quedat!!<br />Adeu, guapa.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87437237553885883852009-10-02T08:45:19.518+02:002009-10-02T08:45:19.518+02:00M'agraden els vins dolcets, tot i que pel que ...M'agraden els vins dolcets, tot i que pel que he llegit sembla que el muscat no ho és gaire (no l'he tastat mai). Aqusta recepta és molt original i té una presentació fantàstica!. El courem al bany maria al forn, vigilant que l'aigua no bulli, per no fer forats!.<br /><br />Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.com