tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post5752146798639605702..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Mousse de Formatge i Lemon Curd. Classe amb la Mireia CarbóGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger43125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70972771096729133092009-07-09T07:47:08.279+02:002009-07-09T07:47:08.279+02:00Gemma, tinc lemond curd fet des d'ahir, saps q...Gemma, tinc lemond curd fet des d'ahir, saps quan de temps se'm pot consservar, a la nevera?<br /><br />Gràcies<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-88501991791841967012009-06-30T11:41:32.116+02:002009-06-30T11:41:32.116+02:00hola! molt bé això del lemon curd, tenia molta cur...hola! molt bé això del lemon curd, tenia molta curiositat per saber com es feia. I això de la merenga suissa què és? sóc aficionada a la mrenga, però no me n'he sortit mai de fer-ne. I la pasta brisa dolça és diferent de la que fariem servir per fer una quiche? Potser faig massa preguntes.... Bé, en tot cas moltes gràcies per totes les coses bones que expliques!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/11737976937287659823noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77682019550000255622009-06-26T13:26:15.272+02:002009-06-26T13:26:15.272+02:00Mmmmm! Que bo, el lemon curd! Provaré la recepta d...Mmmmm! Que bo, el lemon curd! Provaré la recepta de la Mireia, i tant!<br />Gràcies!la divinanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3400972107912566742009-06-26T09:20:59.318+02:002009-06-26T09:20:59.318+02:00Al final vaig fer pel dinar se Sant Joan un braç d...Al final vaig fer pel dinar se Sant Joan un braç de gitano fresquet farcit amb mascarpone i lemon curd que va sortir boníssim, ara bé no hi ha foto, per tant l'hauré de repetir per poder penjar-lo!<br />PTNTS<br />DolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30299076660650808512009-06-25T21:00:53.083+02:002009-06-25T21:00:53.083+02:00veig que va ser una classe realment interessant, m...veig que va ser una classe realment interessant, m'apunto aquesta recepta de la mousse perquè tal i com t'ha sortit fa salivar!Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81320766594639055812009-06-24T17:05:19.870+02:002009-06-24T17:05:19.870+02:00em declaro fan de la Mireia Carbó, les receptes qu...em declaro fan de la Mireia Carbó, les receptes que fa sempre semblen tan fàcils, i tu ho has explicat superbé m'han donat ganes de fer-la ja mateix!!! ha d'estar boníssima la mousse!!!<br />pt!Eva Floreshttps://www.blogger.com/profile/07249883675751507548noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51121195182886324202009-06-24T15:17:50.905+02:002009-06-24T15:17:50.905+02:00Hola Gemma, tinc dos dubtes:
- Amb aquests ingredi...Hola Gemma, tinc dos dubtes:<br />- Amb aquests ingredients quantes copes(com la de la foto) pots omplir? O dit d'una altra manera: per quantes persones és?<br /><br />- Els 50g de lemon curd de la mousse és del que fas oi? <br /><br />Moltes gràcies! xènia.Xènianoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31156563060999958352009-06-24T07:51:42.468+02:002009-06-24T07:51:42.468+02:00Realmente, a estas horas de la mañana ver este mar...Realmente, a estas horas de la mañana ver este maravillos Mousse, es una tentación.<br /><br />Siempre se aprenden cosas nuevas visitándote.<br /><br />Besotes<br /><br />Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82303794264279784682009-06-24T00:23:46.269+02:002009-06-24T00:23:46.269+02:00Hola Gemma!!! ummm vaja quina copa més abellidora,...Hola Gemma!!! ummm vaja quina copa més abellidora, una idea boníssima afegir formatge al lemond curd, copio la teva recepta, l´única vegada que he preparat el lemond curd ho vaig fer amb la thermomix però la teva recepta em crida molt així que crec que qualsevol dia la preparo...un petonàsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43999083774487982302009-06-23T16:43:43.824+02:002009-06-23T16:43:43.824+02:00Gemma! hola!
Jo vaig conéixer el lemond curd a tra...Gemma! hola!<br />Jo vaig conéixer el lemond curd a través del teu bloc i les teves galetes (que de tant en tant fem). Vés per on, ara la Mireia ens ha ensenyat a fer-lo, m'apunto la recepta per fer-la amb el meu super-sifó!<br />Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7658039444581067362009-06-23T13:57:52.146+02:002009-06-23T13:57:52.146+02:00Gemma, tinc ganas de tornar a fer una classe amb l...Gemma, tinc ganas de tornar a fer una classe amb la Mireia. A veure si acabo el traslat de una vagada!La teva mousse es veu molt bona. Mai he fet lemon curd, m'agradaria provar!<br />Petons!Martahttps://www.blogger.com/profile/06657648314970754619noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-42358114028527103332009-06-23T11:16:05.791+02:002009-06-23T11:16:05.791+02:00Quina ràbia a veure si el proper cop em puc apunta...Quina ràbia a veure si el proper cop em puc apuntar a alguna... el combinar feina - casa i deberes diversos es complicat ... pero bueno ho intentarem.<br /><br />la copa té una pinta esplèndida <br /><br />petunetsMARhttps://www.blogger.com/profile/07247371368063864893noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37709529811077938212009-06-23T08:42:29.328+02:002009-06-23T08:42:29.328+02:00Pilar, fins ara jo també el comprava fet, però amb...Pilar, fins ara jo també el comprava fet, però amb aquesta recepta ja no tenim excuses per no fer-lo a casa. Amb el formatge queda deliciós!<br /><br />Joan, es nota que comença la calor, eh? Tot i que aquesta setmana faré algun pastís més contundent, je je je... ja posaré la recepta ;)<br /><br />Francesc, veig que som molta gent a qui agrada el lemon curd, tot i que em pensava que era força desconegut... prova'l amb aquesta recepta, és fàcil i surt molt bona!<br /><br />Reme, tu també ja l'has fet? I com l'heu menjat? Has de posar-lo al blog, eh? ;)<br /><br />Mercè, els americans també tenen lemon curd? Com que els agraden tant les cremes dolces, m'imagino que allà triomfaria. L'has tastat tu?<br /><br />Carme, va ser una classe molt interessant, d'aquelles d'aprofitar totes les receptes en moments ben diferents.<br /><br />Sara Maria, hauràs de fer totes les cròniques juntes en un sol post, així et podràs posar al dia. Sort que ara venen vacances i tots tindrem una mica més de temps ;)<br /><br />Montse, un dia hauries de venir a una classe, t'encantaria! No has provat mai el lemon curd? Doncs és molt bo, val la pena tastar-lo.<br /><br />Laia, aquesta recepta és diferent, la Mireia ja va dir que havia reduit molt la proporció de sucre, i es nota! Queda menys dolç que els que venen fets.<br /><br />Bajoqueta, una combinació deliciosa i ben refrescant de cara a l'estiu. Apunta-la bé i no deixis de provar-la ;)<br /><br />AnnaFS, fins ara jo tampoc m'havia atrevit mai a fer-lo a casa, però amb aquesta recepta és senzill i segur que surt bé. Només cal que tinguis la paciència de remenar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51248875217139179772009-06-22T22:04:44.142+02:002009-06-22T22:04:44.142+02:00Jo tampoc he fet mai lemon curd i és cert que amb ...Jo tampoc he fet mai lemon curd i és cert que amb aquesta recepta sembla fàcil de fer. Ja tinc ganes de provar-ho.<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25045406691717850112009-06-22T19:36:11.432+02:002009-06-22T19:36:11.432+02:00Apuntada ja! Formatge i llimona, dues de les meues...Apuntada ja! Formatge i llimona, dues de les meues passions :)bajoquetahttps://www.blogger.com/profile/08233756638524833310noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4278683903104110312009-06-22T18:59:36.251+02:002009-06-22T18:59:36.251+02:00Tenia el mateix problema que tu amb el lemon curd,...Tenia el mateix problema que tu amb el lemon curd, ara ja m'has donat una slució!<br />Per cert el refresc anterior boníssim!<br />Una abraçada!illetapititahttps://www.blogger.com/profile/07881401957154179773noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41779995057541330552009-06-22T12:44:44.581+02:002009-06-22T12:44:44.581+02:00Que enveja em doneu... ja m'agradaria a mi an...Que enveja em doneu... ja m'agradaria a mi anar a aquests cursos... mira que he escoltat parlar del lemon curd... sembla molt sencill de fer... ho provaré! Petons, Montsevacapacahttps://www.blogger.com/profile/16837575761322056803noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75758475334209230052009-06-22T09:22:38.901+02:002009-06-22T09:22:38.901+02:00I jo porto dos enrederiments de cursos!!!! Com tro...I jo porto dos enrederiments de cursos!!!! Com trobeu temps???? Gràcies per la crònicaSara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44788447019126179792009-06-22T09:01:42.477+02:002009-06-22T09:01:42.477+02:00Gemma,
Va ser una classe molt i molt profitosa, do...Gemma,<br />Va ser una classe molt i molt profitosa, doncs tot el que va ensenyar té moltes aplicacions. <br />T'ha quedat molt i molt bé com sempre, a més ràpidamet t'hi has possat.<br />Apa, Salut,Cuinetes-Carmehttps://www.blogger.com/profile/01931176127859738277noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50162288165469897752009-06-22T08:09:24.200+02:002009-06-22T08:09:24.200+02:00Gemma, ets l'alumna més aplicada i eficient de...Gemma, ets l'alumna més aplicada i eficient de tot el grup!! Aquesta mousse t'ha quedat super cremosa i n'has fet una presentació ben delicada! Fantàstica!<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31025428215713792102009-06-22T08:01:39.250+02:002009-06-22T08:01:39.250+02:00Una clase súper chula i divertida, com totes les d...Una clase súper chula i divertida, com totes les de la Mireia. Vaig fer el Lemond curd, súper fàcil i bunissima, ara em queden pendents les altres. je je je.<br />Petons.Reme y Núriahttps://www.blogger.com/profile/01807347422572941852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54258412155731441692009-06-21T23:43:23.632+02:002009-06-21T23:43:23.632+02:00M'has encertat molt el gust amb aquesta recept...M'has encertat molt el gust amb aquesta recepta. M'agrada moltíssim el Lemon Curd. Amb aquesta recepta que publiques no me'n faltarà mai. Salutacions. ;DFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37256595532404191332009-06-21T23:38:44.540+02:002009-06-21T23:38:44.540+02:00Molt estiuenc aquest bloc... Hi abunden els citri...Molt estiuenc aquest bloc... Hi abunden els citrics refrescants: Llima, llimona...Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35535042711655665192009-06-21T23:27:29.414+02:002009-06-21T23:27:29.414+02:00Sempre he comprat el lemon curd ja fet però amb aq...Sempre he comprat el lemon curd ja fet però amb aquesta recepta que has possat provaré a fer-ho jo mateixa. Combinat amb el formatge ha de ser una delicia.<br />PetonsPILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7091901061591949662009-06-21T23:09:19.176+02:002009-06-21T23:09:19.176+02:00Parella Vermella, també us trobem a faltar! Haureu...Parella Vermella, també us trobem a faltar! Haureu de demanar festa a la feina i tornar a venir a les classes de la Mireia :)<br /><br />Starbase, va ser una classe fantàstica. M'encanta el títol que heu posat a la Mireia, Master of Ceremonies Carbó és genial!<br /><br />Núria, sempre fem un munt de receptes, però em sembla que aquest cop la Mireia va batre el seu propi rècord. A més totes es poden combinar entre elles, de manera que el resultat final és enorme!<br /><br />Glòria, per ser ua alumna aplicada hauria de fer una pila de postres, em sembla que no seria gaire bo per l'operació biquini, tenint en compte que s'acosta l'estiu... Això sí, el pastís de llimona i merenga caurà segur :)<br /><br />Marta, et vas perdre una bona classe... i d'entesa en lemon curd res de res, que no n'havia fet mai! Però la recepta de la Mireia la vaig trobar senzilla, val la pena fer-la :)<br /><br />Maia, Irmina i Ivana, proveu aquesta recepta, us encantarà!<br /><br />Silvia, amb sifó quedaria molt bé, potser caldria retocar la proporció de nata, però segur que encara quedaria més esponjós... serà qüestió de provar-ho, molt bona idea ;)<br /><br />Mònica, a veure si tu també t'animes a provar la recepta, ja veuràs que és molt fàcil de fer. I té moltes aplicacions, la idea de les creps amb lemon curd i figa em va encantar!<br /><br />Maria Dolors, el lemon curd simplement untat sobre una torrada (i una mica de mascarpone, com recomana la Mireia) està boníssim ;)<br /><br />The kiwi kitchen bienvenida a mi blog, no te conocía. Ahora mismo te hago una visita :)<br /><br />Shitaki, quan temps sense saber res de tu! Si encara tens nespres, et recomano les tres receptes, totes ens van agradar molt. Bones vacances a tu també!<br /><br />Ester, aquest lemon curd queda una mica diferent que el que venen fet, és més líquid i té una textura de natilles espesses. Ens ha agardat molt perquè és menys dolç que els que havíem tastat fins ara. T'animo a que el provis ;)<br /><br />Anna, que la pasta de full del LIDL és fresca, no congelada, ho sento!!! La venen al costat de les pizzes fresques i les truites refrigerades... espero que llegeixis aquest comentari. A veure si ara la coca et queda bé, un cop li agafes el punt és molt fàcil de fer. Els llardons no els trituris amb un robot, eh? Potser per això et va quedar tan tupit...<br /><br />Dolça, el pots servir de moltes maneres, amb creps queda genial i també en una torrada amb una mica de mascarpone :) A veure si us agrada!<br /><br />Margarida, sí, sí es mantequilla, a la manteca la llamamos "llard" (por eso a los chicharrones les llamamos "llardons", je je je...). La mantequilla es la "mantega" ;)<br />Este traductor es horroroso :(<br />Me alegro que vayas pasando por aquí, muchas gracias!<br /><br />Karolina, si haces el lemon curd te encantará :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com