tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post4679571979803522100..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Vacances II: Gastronomia DolçaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger19125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14383944489440604402008-09-01T12:38:00.000+02:002008-09-01T12:38:00.000+02:00Ei divina, els gelats són boníssims! Quina enveja ...Ei divina, els gelats són boníssims! Quina enveja poder anar-hi el setembre... ja explicaràs les delícies que tastaràs, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65399824532358982482008-08-18T11:34:00.000+02:002008-08-18T11:34:00.000+02:00Mmmmm! L'strudel, la crostata, el gelat (estic d'a...Mmmmm! L'strudel, la crostata, el gelat (estic d'acord amb tu, l'italià és el millor del món)... M'has fet venir moltes ganes de tornar a Itàlia! Per sort, la primera setmana de setembre hi anirem a passar uns dies. A veure si també faig fotos de les delícies que em donen a tastar per allí :)la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89755445774398575412008-08-16T09:23:00.000+02:002008-08-16T09:23:00.000+02:00Rosalisabel, a mi em va passar el mateix amb les c...Rosalisabel, a mi em va passar el mateix amb les cannelé... em pensava que serien com una magdalena però quina decepció :( Llàstima, perquè de forma són molt boniques!<BR/><BR/>Elena, descobrir els plats típics del país on vas també és una manera de conèixer millor el país... i molt bona, a més ;)<BR/><BR/>Enric, són tota una colla de ganduls! ;)<BR/>Tot i que no tinc molt clar a quin grup t'apuntes tu... je je je...<BR/>Bones vacances tu també i bones festes de Badalona!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63426223860208807292008-08-16T00:05:00.000+02:002008-08-16T00:05:00.000+02:00Quina colla, tots plegats (menys en Manel, està cl...Quina colla, tots plegats (menys en Manel, està clar): Tots a endrapar, vinga!, mentre la pobra Gemma s’enfila per les parets com una sargantana i en Manel pedala que pedala, oi?...<BR/><BR/>Jo ja us imagino: els uns, menjant cannelés, gelattis, crostatas…, els altres no sabent quin pa triar i tots, això sí, mirant cap amunt amb la boca ben plena i dient: “Vigila Gebba, bo caiguis!!! “ “Bo coguis tan Baneeeeel!”<BR/><BR/>Bones vacances, buapíssima! :))enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86123668582076280992008-08-14T14:22:00.000+02:002008-08-14T14:22:00.000+02:00ai nena a aquestes hores veig aquestes meravelles ...ai nena a aquestes hores veig aquestes meravelles mira tu que m´agrada viatjar però lo que mes el els postres típics de allà on vaig,,ara a fer-ne tu una de aquestes i yo aquí per copiar-la,jejej,un petonet guapa.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15411217701451722072008-08-14T10:57:00.000+02:002008-08-14T10:57:00.000+02:00Quina varietat de dolços, no soc dels molt empalag...Quina varietat de dolços, no soc dels molt empalagosos i del cannelles tampoc, sempre havia ansiat menjar un i quan ho vaig fer, va ser una desillusió. Eso si els pans devia ser una maravella de espectacle, veure tanta varietat.<BR/>BenvingudaMarisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17814799268650935282008-08-14T09:57:00.000+02:002008-08-14T09:57:00.000+02:00Parella Vermella, je je je, no s'hi val menjar un ...Parella Vermella, je je je, no s'hi val menjar un pastís d'aquests sense haver-se'l guanyat abans, eh? Sempre es pot fer una caminadeta més fàcil per obrir la gana... <BR/><BR/>Gatta, encantada que em posis als teus links! A mi tambe m'agrada voltar món i descobrir noves cultures gastronòmiques... genial!<BR/><BR/>Eva, hi havia cada aparador per caure de cul! I unes olors... mmm...<BR/><BR/>Xènia, no sé pas si sabré fer aquests pastissos... De fet, l'strudel és un dels que tinc pendents des de fa molt temps, però com que la massa és tan complicada.... A veure si m'hi poso!<BR/><BR/>Glòria, et dic el mateix que la parella vermella: una excursió i un pastís de premi :)<BR/>Tinc moltes receptes noves, segur que alguna la poso en pràctica!<BR/><BR/>Gemma, amb la passió que tens pel pa, tu hauries flipat! Tenen tantes varietats de pa... n'hauries pogut tastar un de diferent cada dia i encara t'hauria faltat temps :)<BR/><BR/>Pebbles, quina colla d'apalancats... :)<BR/>Em sembla que després de les trobades al museu Egipci i a l'Alícia, proposaré una trobada de caminar... je je je, a veure qui s'apunta! :)<BR/><BR/>Molt bé Manel, així m'agrada! Fent un dels colls de les Dolomítes et guanyes una bona copa de gelat de premi :) <BR/>Seria genial fer la trobada a les Dolomites!<BR/><BR/>Massitet, jo proposo una altra cosa: una visita a can Sandro Desii i tastar l'espectacular gelat "sobao pasiego amb orujo de Liébana", que només el nom ja sona deliciós!<BR/><BR/>Xaro, feia riure fotografiant aparadors: de genolls, tapant amb el cos el reflex del vidre, fent 3 fotos seguides per poder fer la panoràmica... La gent em mirava pensant "pobra noia, sembla que no hagi sortit mai de casa..." Je je je!<BR/><BR/>Snur, en això coincidim, jo també prefereixo els gelats! Sobretot a l'estiu i amb aquesta calor... i si són italians, molt millor :)<BR/><BR/>Anna de la Vila, com van els preparatius? ;)<BR/>Fins el setmebre m'agafo vacances de la cuina, però a partir de llavors, penso posar en pràctica alguna de les receptes que m'he endut d'allà... seguríssim!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82918615417762349862008-08-14T08:18:00.000+02:002008-08-14T08:18:00.000+02:00mmmmmmm, que bo tot!!!!Quina vacances i quina enve...mmmmmmm, que bo tot!!!!<BR/><BR/>Quina vacances i quina enveja! ara a veure que ens ensenyes a fer pq tens feina, ehh!!<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50446125554920333032008-08-13T20:44:00.000+02:002008-08-13T20:44:00.000+02:00Gemma quin selecció més estupenda!! PErò jo em que...Gemma quin selecció més estupenda!! PErò jo em quedo amb la copa de gelat...quina bona pinta!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43694313850179600562008-08-13T18:48:00.000+02:002008-08-13T18:48:00.000+02:00Jo també m'apunto amb els dels peus a terra!!!Ja t...Jo també m'apunto amb els dels peus a terra!!!<BR/>Ja t'imagino bocabadada miran els aparadors..jejeje:)<BR/>Després de veure totes aquestes fotos, m'ha entrat una gana!!<BR/>Que vagi bé la segona part de les vacances.<BR/>Ptnts<BR/>Xaroxarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87054631751468511142008-08-13T16:41:00.000+02:002008-08-13T16:41:00.000+02:00Gemma,quina passada!A mi no m'estranya que hi vulg...Gemma,quina passada!<BR/>A mi no m'estranya que hi vulguis tornar; m'estranya com no t'hi has volgut quedar! ;-)<BR/>Jo també vinc, però a fer companyia a la pebbles i als cuiners vermells, que tres persones menjant gelat mentre us esperen a vosaltres i al ciclista Manel es poden avorrir molt... (Defintivament, a l'Olleta anem fatal d'excuses darrerament!).<BR/><BR/>Bentornada a casa!<BR/><BR/>MassitetAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3234607393369400382008-08-13T15:30:00.000+02:002008-08-13T15:30:00.000+02:00jo també m'apunto a l'excursió, tu escales, la glò...jo també m'apunto a l'excursió, tu escales, la glòria, la pebbles i la parella vermella mengen gelats i jo pedalo, i al vespre tastem totes aquestes delícies.<BR/>crec que la trobada de blocaires l'hauríem de desplaçar a les dolomites.Cuinagenerosahttps://www.blogger.com/profile/06120948538164327659noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55988245219519253492008-08-13T13:01:00.000+02:002008-08-13T13:01:00.000+02:00Dons, jo m'apunto als pans i als dolços (inclosos ...Dons, jo m'apunto als pans i als dolços (inclosos els gelats), quines vacances més xules. <BR/>Com diu Glòria ara quedar esperar la pràctica...<BR/><BR/>Petonets!Pebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-34269593800050393542008-08-13T12:21:00.000+02:002008-08-13T12:21:00.000+02:00Quins pans! Jo no sóc de dolços però els pans...Pr...Quins pans! Jo no sóc de dolços però els pans...<BR/><BR/>Preparada per a la segona part de les vacances?!?!? Passeu-ho bé!gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6450545496191452712008-08-13T11:06:00.000+02:002008-08-13T11:06:00.000+02:00Gemma,Ens apuntem a fer companyia als vermells. Me...Gemma,<BR/><BR/>Ens apuntem a fer companyia als vermells. Mentres tu escales, nosaltres ens quedarem abaix saborejant un strudel i, si us heu deixat alguna cosa per tastar, no patiu, ho farem nosaltres i ja us ho explicarem!.<BR/><BR/>Ara toca posar en pràctica alguna cosa de les que t'hagin explicat!.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-65875822936162731202008-08-13T10:58:00.000+02:002008-08-13T10:58:00.000+02:00Hola Gemma! Ja veig que has tingut unes bones font...Hola Gemma! Ja veig que has tingut unes bones fonts d'inspiració per poder continuar fent obres d'art! jejejeje <BR/>Benvinguda!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67124536398435742452008-08-13T10:43:00.000+02:002008-08-13T10:43:00.000+02:00Gemma, quines ganes que em venen de visitar les Do...Gemma, quines ganes que em venen de visitar les Dolomites!!! he alucinat amb els aparadors de les fleques...quantes varietats de pans!!! i tot tan ben posat...que et deuen venir unes ganes de comprar....I les postres que has posat fan una pinta increible!!!! Ja vec que us ho vau passar d'allò més bé!!! <BR/>Petunets, <BR/>Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84742348010176129832008-08-13T10:19:00.000+02:002008-08-13T10:19:00.000+02:00Hola Gemma!moltes gràcies per la teva visita al bl...Hola Gemma!<BR/>moltes gràcies per la teva visita al blog! acabo de descobrir el teu i és una passada!!! enhorabona!!!<BR/>si ho tens a bé, t'afegiré als links!<BR/>M'agrada molt la cuina i la cultura que l'envolta. Visitar els mercats, conèixer els pobles i costums a través de l'art de la cuina és una meravella!<BR/>una abraçada!!!mchesahttps://www.blogger.com/profile/18344597821308703598noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84546102347874200592008-08-13T09:30:00.000+02:002008-08-13T09:30:00.000+02:00Gemma, nosaltres venim amb tu però t'esperem fent ...Gemma, nosaltres venim amb tu però t'esperem fent un gelat i menjant aquestes suculències. Ostres quines ganes tenia de tornar-te a llegir.<BR/>Tres mil petons només per a tu!La cuina vermellahttps://www.blogger.com/profile/14625795564948241177noreply@blogger.com