tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post43943411295560711..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastisset de PomaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-15664023866171194772008-10-03T18:09:00.000+02:002008-10-03T18:09:00.000+02:00Al final he decidit que faré un pastis de poma per...Al final he decidit que faré un pastis de poma perquè anem a dinar fora i no tenim nevera així que anirà perfecte.<BR/><BR/>El que em preguntava és quines pomes hi quedarien millor. A mi m'encanten les Granny Smith però potser són una mica àcides pels pastissets. <BR/><BR/>També estava pensant de posar-hi crema però encara no he tinc decidit, jeje.<BR/><BR/>Bé, ja t'explicaré!! <BR/>Petons!!Laia Prat i Fontehttps://www.blogger.com/profile/07750408889769914410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89285497333313750172007-03-13T11:58:00.000+01:002007-03-13T11:58:00.000+01:00Gemma, aquest pastis l'ha fet el Rafa i a mi m'ha ...Gemma, <BR/>aquest pastis l'ha fet el Rafa i a mi m'ha caigut la bronca per només tenir melmelada vermella a casa...:-), això sí, estava igual de bó.<BR/><BR/>També vaig fer la coca de cabell d'angel, i realment molt fàcil i molt bona. La recomano a tothom.<BR/><BR/>Ara el pròxim que vull fer són els bunyols, a veure si m'animo aquest cap de setmana...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6495366257362124772007-03-06T16:11:00.000+01:002007-03-06T16:11:00.000+01:00Que sàpiga tothom que aquests pastissets fets a mi...Que sàpiga tothom que aquests pastissets fets a mida individual són una meravella! A més evitem d'anar a segons quines pastisseries industrials... ànims Gemma!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76769416532509707522007-03-05T19:55:00.000+01:002007-03-05T19:55:00.000+01:00Ah! I encara espero la recepta del Marmorkuchen ;-...Ah! I encara espero la recepta del Marmorkuchen ;-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23704686758340480652007-03-05T19:53:00.000+01:002007-03-05T19:53:00.000+01:00Renata, qualsevol mermelada que tinguis oberta per...Renata, qualsevol mermelada que tinguis oberta per la nevera ja va bé (però que no sigui vermella, de préssec, d'albercoc...) I la quantitat, poca, un parell de cullerades (només és per donar brillantor i prou).Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70020930048879115482007-03-05T18:02:00.000+01:002007-03-05T18:02:00.000+01:00Gemma,quina mermelada has posat? I quanta quantita...Gemma,quina mermelada has posat? I quanta quantitat? Gràcies, RenataRenata Gimenezhttps://www.blogger.com/profile/10856820632305698746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28221824845566996232007-03-03T11:17:00.000+01:002007-03-03T11:17:00.000+01:00Hola Maria!Moltes gràcies pels teus ànims! Quan pr...Hola Maria!<BR/>Moltes gràcies pels teus ànims! <BR/>Quan provis alguna recepta ja m'explicaràs com t'ha anat, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3733458007907013802007-03-03T10:50:00.000+01:002007-03-03T10:50:00.000+01:00Hola, Gemma:m'estic tornant adicta al teu blog de ...Hola, Gemma:<BR/><BR/>m'estic tornant adicta al teu blog de postres... Felicitats, per les receptes, les fotografies i les explicacions tan ben fetes. Quan m'hagi acabat de traslladar al nou pis, i quan tingui tota la cuina ben equipada, em posaré mans a la feina.<BR/><BR/>Només et volia dir que sovint entro al teu blog i que és un plaer fer-ho!Anonymousnoreply@blogger.com