tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post4253264158348684333..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Baklava. Cuina exòtica amb en David LienasGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger44125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-6330900992943246032010-04-03T23:42:25.680+02:002010-04-03T23:42:25.680+02:00Aquest pastissos em tornen lela!!. moltes gràcies....Aquest pastissos em tornen lela!!. moltes gràcies. petons.Momehttps://www.blogger.com/profile/14911885739913835447noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51898852430890060872010-04-02T20:01:45.863+02:002010-04-02T20:01:45.863+02:00Hola!! espero que tus vacaciones hayan sido estupe...Hola!! espero que tus vacaciones hayan sido estupendas... la receta la encuentro interesante sobre todo conocer sabores de otros lugares... pero yo como siempre me topo con el problema de mi familia, lo referente a la gastronomia de otros paises son bastantes reacios a los sabores picantes ectr.. pero yo poco a poco voy introduciendo cosas. SaludosMontsehttps://www.blogger.com/profile/13309085443199517681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57592993809955865732010-04-02T03:24:12.142+02:002010-04-02T03:24:12.142+02:00Que bueno ! La baklava nunca la hice ni tampoco la...Que bueno ! La baklava nunca la hice ni tampoco la probé. <br />Vos andate a escalar y a perder calorías a Ibiza que yo me voy juntando todas por vos. Que la pases super bien!<br />CariñosErikahttps://www.blogger.com/profile/14151201666613798760noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50051944489946795112010-04-01T18:47:17.927+02:002010-04-01T18:47:17.927+02:00Una buenacrónica y una buena receta de Baklava, qu...Una buenacrónica y una buena receta de Baklava, que seguro esta riquísima.<br /><br />Besotes,<br /><br />Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-30337148867175691532010-04-01T11:50:43.706+02:002010-04-01T11:50:43.706+02:00En vaig provar fa molt de temps i em van encantar,...En vaig provar fa molt de temps i em van encantar, lo que ara una mica difícil probar-ho a fer que no tenim pasta filo sense gluten :(<br /><br />Ets una alumna molt aplicada i aprofites totes les explicacions :)glutonianahttps://www.blogger.com/profile/06303464726738128222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33616262047563082462010-03-31T11:30:53.236+02:002010-03-31T11:30:53.236+02:00Hola, Gemma!
Ja fa dies que ets a Eivissa i supos...Hola, Gemma!<br /><br />Ja fa dies que ets a Eivissa i suposo que arribo tard, però no volia deixar de posar-te algunes recomanacions. Intenta tastar les orelletes, una mena (sui generis) de pa de pessic en porcions individuals, esponjoses i delicioses. Les de la pastisseria Bofill són les millors. La greixonera i la coca de bescuit són dues altres bones mostres de la rebosteria illenca, més enllà del reconegut flaó.<br />En el capítol dels dolços, a més del guisat de peix, intenta tastar la burrida de rajada, sensacional, i el guisat de porc, el guisat de polp, el cuinat (només es fa per Pasqua), la coca amb pebrera i les empanades de carn o de pèsols (en trobaràs a moltes pastisseries: et recomano Can Vadell, a prop de Vara de Rei, una mica més enllà del Pereira), el guisat d'ous...bé, no tindràs temps de menjar tantes coses!<br /><br />Hi ha un restaurant molt económic de cuina casolana a la plaça del parque, darrera Vara de Rei a Eivissa capital, es diu Bon Profit. A Vara de Rei mateix tens Ca n'Alfredo, molt típic però molt car. El restaurant de la platja de Es Codolar (ara no en recordo el nom) és magnífic i molt, molt agradable. Obre tot l'any. <br /><br />Si vols fer un esmorzar de diumenge típic d'eivissenc ves al Montesol, els autòctons hi van molt. I demana mig (o un, depèn de la gana) panet torrat amb oli i tomata.<br /><br />Si veus això a temps i vols res més, fes-me un comentari i intento ajudar-te.<br /><br />Jo també vaig de vacances uns dies a Eivissa, d'on és el meu company.Xiscanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-28452591565187138652010-03-30T12:06:56.906+02:002010-03-30T12:06:56.906+02:00Hola gemma!!!
Que bé, sempre es interessant acudi...Hola gemma!!!<br /><br />Que bé, sempre es interessant acudir a una clase de cuina, sobretot amb un bon mestre, t'envejo..:P (De manera sana sempre, naturalment).<br /><br />Mai he fet aquest tipus de pastiset, es d'origen àrab o libanes, oi? Tot i que els he mejat i em semblen extraordinaris.<br /><br />Potser m'animi a intentarho i el "fusili" aquesta recepta..jejeje.<br /><br />Petons ben fort i moltes felicitats tot un éxit i una experiencia.<br />NuriaPetita cuinahttps://www.blogger.com/profile/08066963316970768483noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43459787587800100222010-03-30T11:36:48.623+02:002010-03-30T11:36:48.623+02:00Seguro que estaba buenísima, con tremenda pinta......Seguro que estaba buenísima, con tremenda pinta...<br />Estupenda receta.<br /><br />Besos.Silviahttps://www.blogger.com/profile/10231876975626579818noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37439581952181982792010-03-30T10:06:03.296+02:002010-03-30T10:06:03.296+02:00Vaja un menú de luxe que va preparar el David! Sóc...Vaja un menú de luxe que va preparar el David! Sóc una gran entusiasta d´aquestes cuines. L´olor i sabor de les especias em tornen boja. Aquesta baklava t´ha quedat fantàstica i només de pensar en el gust, en el crek-crek al mossegar-la, ummmm quina delicia! Molt bones vacances!<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86047961105057176112010-03-29T20:45:33.485+02:002010-03-29T20:45:33.485+02:00Gemma, la baklava la vaig provar de ma d'una a...Gemma, la baklava la vaig provar de ma d'una amiga turca i es bonissima!!! T'ha quedat perfecte!!<br />Que passis unes bones vacances! :)<br />Petons!Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14138607229029466872010-03-29T20:34:07.576+02:002010-03-29T20:34:07.576+02:00Sóc incapaç de pronunciar el nom, però... QUINA BO...Sóc incapaç de pronunciar el nom, però... QUINA BONA CARA!!! <br /><br />Últimament sóc fan del teu índex de receptes (curiosament hi trobo tot allò que se m'acut buscar!)<br /><br />Desitjo que passis unes molt bones vacances i que tornis carregadíssima d'inspiració culinària! ;) <br /><br />Una abraçada.Laura, de merienda-cenahttps://www.blogger.com/profile/12058783432414719738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31521555501465775842010-03-29T20:33:44.128+02:002010-03-29T20:33:44.128+02:00Hola,Gemma, felicitats pel teu blog, el trobo geni...Hola,Gemma, felicitats pel teu blog, el trobo genial i les receptes i les fotos són fantàstiques!!! Sóc la Glòria, ens vam "veure" al blog de la Laia pq vaig fer la teva confitura de moniato (en vaig fer molta per regalar-ne i a tothom li encanta!). A Eivisa tb és típic la greixonera, jo l'he feta a casa amb aquesta recepta: 1 l llet, 4 ous, 4 ensaïmades, 250 g sucre, canyella, llimona. Fem caramel amb 50 g sucre, el posem en una cassola de fang. Barregem les ensaïmades estovades en la llet una mica calenta, afegim el sucre, els ous batuts, la canyella en pols i la pell de llimona ratllada, aboquem la pasta a la greixonera i la fem coure al forn ben calent uns 45'. Bones vacances!Unknownhttps://www.blogger.com/profile/01485275297056009976noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44536564894695271832010-03-29T20:08:03.414+02:002010-03-29T20:08:03.414+02:00és una recepta que sempre m'ha cridat l'at...és una recepta que sempre m'ha cridat l'atenció i no he fet mai!<br /><br />Bones vacances per Eivissa!!!<br />PTNTS<br />dolçaNo tot són postreshttps://www.blogger.com/profile/13358376067060692836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78365437079879856212010-03-29T13:19:36.137+02:002010-03-29T13:19:36.137+02:00Hola Gemma,
Crec que hauré arribat tard . Dues de...Hola Gemma,<br /><br />Crec que hauré arribat tard . Dues de les especialitats de les illes d'Eivissa i Formentera són el Guisat de Peix i el Peix sec.<br /><br />Bones vacances i bona escalada <br /><br />Una besadaxiscanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31369925575913383732010-03-29T11:52:16.039+02:002010-03-29T11:52:16.039+02:00Gemma, em va saber molt de greu no venir! I, sobre...Gemma, em va saber molt de greu no venir! I, sobretot, no haver pogut avisar amb prou temps.<br />Espero que podré venir a alguna altra classe.<br /><br />Té una pinta deliciosa, aquesta baclaua. És un dels meus dolços preferits!!la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86853649679528688722010-03-29T00:51:17.103+02:002010-03-29T00:51:17.103+02:00Quina rapidesa en posar en practica les receptes n...Quina rapidesa en posar en practica les receptes noves!! Aquest pastisset té molt bona pinta i si que admet moltes variacions!!<br />Bones vacances per Eivissa!!<br />PetonetsMariahttps://www.blogger.com/profile/11578114978546723091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78175798723138797712010-03-28T23:00:04.072+02:002010-03-28T23:00:04.072+02:00Te'n vas de vacances però amb els deures fets,...Te'n vas de vacances però amb els deures fets, eh?<br />A mi m'encanten els plats fets amb pasta fil·lo, i la baklava és boníssima.<br />Que passis unes bones vacances.Margaridahttps://www.blogger.com/profile/05364519837689939550noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2153114546549638152010-03-28T21:56:21.870+02:002010-03-28T21:56:21.870+02:00Bona nit Gemma
La pasta tall m'encanta,queda t...Bona nit Gemma<br />La pasta tall m'encanta,queda tan cruixent!Però només l'he provat amb salat,amb dolç encara no he fet res.Amb este farcit segur que estarà deliciosa.Provaré a fer esta baklava que te una pinta deliciosa.<br />BesetsMesildahttps://www.blogger.com/profile/15194265928540306060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58842490408277607342010-03-28T21:11:49.177+02:002010-03-28T21:11:49.177+02:00Et desitjo unes molt bones vacances.
La feina no...Et desitjo unes molt bones vacances. <br /><br />La feina no ens va deixar anar a la classe i ja hem arribat a la conclusió que les 18h és una hora massa justa per a nosaltres. <br /><br />Ens sap molt greu ocupar una plaça i que després qualsevol petit imprevist de feina no ens deixi arrivar...haurèm de mirar-ho bé abans d'apuntar-nos a aquesta hora.<br /><br />Sorry.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31010668850579544782010-03-28T20:47:32.848+02:002010-03-28T20:47:32.848+02:00La pasta filo i jo semblem enemics coneguts de llu...La pasta filo i jo semblem enemics coneguts de lluny. Sempre se'm trenca. SalutacionsFranceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63417925604459714392010-03-28T20:35:11.429+02:002010-03-28T20:35:11.429+02:00Gemma, bones vacances!!! Com ens cuidem, eh??? Qui...Gemma, bones vacances!!! Com ens cuidem, eh??? Qui pogués anar ara a Eivissa...sense la gentada de ple mes d'estiu! :)<br />Aquesta baklava fa una pinta increible!!! L'hauré de versionar amb un altre fruit sec ja que sóc alèrgica a les nous...<br />A veure si algu fa ràpid el pollastre Tandoori que justament tinc tandoori!!! :)<br />Petunets, <br />Eva.El cullerot Festuchttps://www.blogger.com/profile/00478865660458089520noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-37852238662009695752010-03-28T16:01:36.161+02:002010-03-28T16:01:36.161+02:00umm gemma que rica, yo tengo muchisismas ganas de ...umm gemma que rica, yo tengo muchisismas ganas de hacerla, a ver cuando me cuadra!!, pero te ha quedao genial, y que suerte tienes que te den tantas clases de cocina"!! jooo, fuchiquitos ;*Karolina cookisshttps://www.blogger.com/profile/09598153760807149160noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66752210900679020092010-03-28T13:30:23.741+02:002010-03-28T13:30:23.741+02:00Hola Gemma,
Sóc la Marta que ens vam connèxier a ...Hola Gemma,<br /><br />Sóc la Marta que ens vam connèxier a la classe del David Lienas. Quina rapidesa, el baklava em va encantar i ja he comprat els ingredients per cuinar-lo (la pasta filo la vaig trobar al bonpreu). El que em va encantar va ser el pollastre amb arròs que per dinar intentaré fer-lo, però amb la meitat d'espècies ja que encara no les he aconseguit trobar totes.<br /><br />Bones vacances per Eivissa!Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/18126245271095327415noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90600027207067627752010-03-28T12:55:59.282+02:002010-03-28T12:55:59.282+02:00Gemma, una vegada tastí uns baklavas en un lloc de...Gemma, una vegada tastí uns baklavas en un lloc de manjar grec i eren espectaculars... però aquests teus, encara m'ho pareixen més.<br /><br />Per cert, Gemma, ara estic més lliure i també m'interessaria assistir a cursos de cuina. Ho consulteu en alguna web o publicació? <br /><br />Una besada i bones vacances (que he llegir per no sé on que te n'agafes!!!) ;)Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82922455594187044992010-03-28T11:42:54.172+02:002010-03-28T11:42:54.172+02:00Només llegint els ingredients ja se'm fa la bo...Només llegint els ingredients ja se'm fa la boca aigua, i mirant la foto...<br />No n' he porvat mai i me'n has fet venir unes ganes..<br />ptns.ANNAFShttps://www.blogger.com/profile/05006153979081417515noreply@blogger.com