tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post3623895715904133461..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastís de formatge idiazabal amb pomaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger60125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69857356313360443362010-03-22T00:01:13.619+01:002010-03-22T00:01:13.619+01:00Umm vaja combinació deliciosa!!! t´ha quedat igual...Umm vaja combinació deliciosa!!! t´ha quedat igual que la foto original...ets una passada fent dolços!!! petonetsMªJose-Dit i Fethttps://www.blogger.com/profile/18294636726234948151noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76810883539947179822010-03-21T10:19:09.622+01:002010-03-21T10:19:09.622+01:00Una subscripció de per vida t'haurien de donar...Una subscripció de per vida t'haurien de donar per la difusió que fas de la revista i les seues receptes!<br /><br />Vaig publicar els pastissos de formatge, evidentment este el tinc que provar jo també!glutonianahttps://www.blogger.com/profile/06303464726738128222noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24997610748786493002010-03-20T22:32:06.122+01:002010-03-20T22:32:06.122+01:00Els pastissos de formatge són boníssims, bona comb...Els pastissos de formatge són boníssims, bona combinació amb la poma!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8211382313467422972010-03-18T12:08:18.724+01:002010-03-18T12:08:18.724+01:00Quina bona pinta!!
i deu estar boníssim!
a veure s...Quina bona pinta!!<br />i deu estar boníssim!<br />a veure si tinc temps i et copio la recepta!!<br />:)Carlahttp://tincganota.wordpress.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81677537697517946852010-03-18T09:14:17.170+01:002010-03-18T09:14:17.170+01:00Em fascinen els pastissos de poma i també els de f...Em fascinen els pastissos de poma i també els de formatge, així es que aquesta combinació segur que està deliciosa!!!<br /><br />Petons guapaAnonymoushttps://www.blogger.com/profile/13921096378287632960noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77020587487894610562010-03-18T00:26:07.234+01:002010-03-18T00:26:07.234+01:00Saps que he fet al llegir el teu post?? Comprar-me...Saps que he fet al llegir el teu post?? Comprar-me la revista!!! Sóc com una rateta amb el tema formatge!!! <br />Aquest pastís haviat ha de correr per casa, jejeje!!<br />PetonetsMariahttps://www.blogger.com/profile/11578114978546723091noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11907241138951097902010-03-17T16:07:12.359+01:002010-03-17T16:07:12.359+01:00No he tastat mai aquest tipus de formatge encara q...No he tastat mai aquest tipus de formatge encara que he sentit meravelles d'ell, m'hauré d'animar!! com sempre, em sorprens molt gràtament amb cada recepta!!! enhorabona!!Dulceshorashttp://dulceshoras.com/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21648366865149233732010-03-17T16:02:42.855+01:002010-03-17T16:02:42.855+01:00Monste, trec el Juan Carlos de la lista, gràcies p...Monste, trec el Juan Carlos de la lista, gràcies per avisar!<br />El pastís queda força potent de gust, pensa que l'idiazabal és molt fort de gust... però lliga molt bé amb la poma i amb el dolç, de manera que queda molt bo. <br />I la revista... és veritat que a l'inici les receptes eren més fàcils, però ara hi ha més varietat, algunes són més fàcils i algunes més difícils. A més penso que ara la gent a casa s'atreveix a fer coses més complicades, no et sembla?<br /><br />Amèlia, vas intentar desemmotllar el pastís tot sencer? I el motlle com era? Dius que és de silicona però és tot d'una peça o pots treure les parets? Si és tot d'una peça no és el motlle adequat per aquest pastís, van millor els motlles desesmmotllables. <br />Si el vas fer el matí per la nit, no crec que el problema fos la temperatura... La part del formatge estava cuita? I la base la vas fer amb les proporcions de la recepta?<br /><br />Enric, reconec que és un pastís pels que els agrada el formatge, jo l'idiazabal directament també el trobo molt fort, l'haig de menjar ratllat sobre alguna altra preparació, sempre com a ingredient extra, mai com a formatge principal. Però t'asseguro que així en pastís, queda boníssim! <br />Si fas el pastís amb el te ja em diràs... és un pastís per soprendre, amb gustos ben originals.<br />I quin greu que no vinguis divendres... et perdràs una trobada fantàstica, aquest cop tots som blocaires! Ja llegiràs les cròniques, eh? ;)<br /><br />Miel, el te el vaig comprar a Barcelona, al Tokyo-ya. A Sabadell és impossible de trobar... també crec que el pots comprar per Internet. I gràcies per dir-me això dels Candy Melts, no conec aquesta botiga de Barcelona, però només pel nom que té crec que es mereix una visita, je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16151306999965812802010-03-17T12:46:25.979+01:002010-03-17T12:46:25.979+01:00Ja ho crec que aquest formatge amb la poma lliguen...Ja ho crec que aquest formatge amb la poma lliguen bé!!! deu estar boníssim!!<br /><br />Què bé poder visitar la redacció de la revista!!! <br /><br />Per cert... he vist l'entrada anterior i m'agradaria saber on compres el te matcha??<br /><br />Ahh!!! els Candy Melts els compro a Barcelona, a la botiga "Mundo de la repostería" al costat de la Plaça Virrei i Amat, també tenen tenda on-line.<br /><br />Petonassos Gemma!!!<br /><br />MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-70877290855823440182010-03-17T12:46:18.503+01:002010-03-17T12:46:18.503+01:00Ja ho crec que aquest formatge amb la poma lliguen...Ja ho crec que aquest formatge amb la poma lliguen bé!!! deu estar boníssim!!<br /><br />Què bé poder visitar la redacció de la revista!!! <br /><br />Per cert... he vist l'entrada anterior i m'agradaria saber on compres el te matcha??<br /><br />Ahh!!! els Candy Melts els compro a Barcelona, a la botiga "Mundo de la repostería" al costat de la Plaça Virrei i Amat, també tenen tenda on-line.<br /><br />Petonassos Gemma!!!<br /><br />MielMielhttps://www.blogger.com/profile/16324254170758019882noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23226720175209533612010-03-17T11:58:37.706+01:002010-03-17T11:58:37.706+01:00Avui sí que seré el de la discordia, "Senyu&q...Avui sí que seré el de la discordia, "Senyu", ja que a mi els formatges tipus Idiazábal i Gorgonzola (que a l'Anna Maria i als meus fills els encanten) em tiren enrere, i per molt "paràs" i "madiràs" que vulgui ser, no podria treballar amb aquests dos ingredients perquè fins i tot m'ofèn la flaire.<br /><br />I creu-me que em fa ràbia, perquè quan vaig a la xarcuteria i veig aquella increïble quantitat de varietats i varietats de formatges que hi ha exposats, sempre penso que em perdo un munt de sabors..., però, noia, no passo del formatge de bola..., i encara! :((<br /><br />Aprofito el comentari per dir-te que, tal i com m'imaginava, no podré venir a la classe divendres ni tampoc (ja els ho vaig dir per telèfon als noctàmbuls) al sopar. Em sap greu, però és el sant del meu fill gran i, com que cau en divendres, ens va convidar a sopar a casa seva.<br /><br />Ah!, em van dir que a una botiga que només venen tes que hi ha molt a prop de casa tenen té macha. Ja hi passaré i me'n compraré, perquè vull fer el pastís del "post" d'aquí sota.<br /><br />(Quin comentari tan ben aprofitat, oi?) :))Assurhttps://www.blogger.com/profile/15796343929585005492noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91296940769963388862010-03-17T10:25:44.095+01:002010-03-17T10:25:44.095+01:00Hola Gemma,
Sóc l'Amelia. L'altre dia em ...Hola Gemma,<br /><br />Sóc l'Amelia. L'altre dia em vaig explicar malament sobre el pastís de formatge i lemon curd.<br /><br />Quan dic que es desfeia la base em refereixo a què la base de galeta s'esmicolava tota i no quedava compacta quan la vaig intentar treure del motlle de silicona. Se separava de la resta del pastís.<br /><br />Pot ser perquè encara no estava prou fred? O és normal això?<br />El vaig fer al migdia i ens el vam menjar per la nit.<br /><br />Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58395317563694583592010-03-17T09:04:43.558+01:002010-03-17T09:04:43.558+01:00GEMMA, ***yo, tengo que asistir el próximo viernes...GEMMA, ***yo, tengo que asistir el próximo viernes al taller de la Mireia Carbo, ruego des de baja a mi marido Juan Carlos Escobar, por motivos laborales es imposible que me acompañe, por ello ruego que si alguien esta pendiente para poder participar lo pueda hacer;<br />Del plato te indico que yo también compro la revista desde el numero uno y me gusta mucho, reconozco que las primeras ediciones eran mas... cassolanas mas, como diría, recetas mas sencillas. Ahora poco a poco se están especializando más llegando a ser algo mas técnicas, la verdad hecho de menos los principios, pero me gusta.<br />Una pregunta el sabor... No queda fuerte ¿?Montsehttps://www.blogger.com/profile/13309085443199517681noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45781923561904722702010-03-17T08:54:59.032+01:002010-03-17T08:54:59.032+01:00Mercè, sí que val la pena de provar, relament és m...Mercè, sí que val la pena de provar, relament és molt diferent del típic pastís de formatge.<br /><br />Sara Maria, recordo el primer cop que vam anar amb en Pep Nogué, hi hhavia el Josep fent les fotos per la revista, oi?<br /><br />Xavier, doncs és una persona molt agradable i propera amb un gran coneixement de la gastronomia catalana!<br /><br />Xisca, ja tinc ganes de llegir la recepta... i de fer-la! Moltes gràcies ;)<br /><br />Pilar i Starbase, una combinació excel·lent!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73552661417072563522010-03-17T07:10:13.123+01:002010-03-17T07:10:13.123+01:00Doncs, aquí un més que es suma a les lloançes: mol...Doncs, aquí un més que es suma a les lloançes: molt bona recepta i un acabat preciós.starbasehttps://www.blogger.com/profile/13944549718540047060noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77496835450677801112010-03-16T21:52:48.642+01:002010-03-16T21:52:48.642+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51381696972845693642010-03-16T21:52:48.643+01:002010-03-16T21:52:48.643+01:00L'autor ha eliminat aquest comentari.PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-34979278607724406412010-03-16T21:52:41.720+01:002010-03-16T21:52:41.720+01:00No puc més que afegir-me a tots el comentaris: una...No puc més que afegir-me a tots el comentaris: una combinació fantástica i que ha de estar boníssima. Jo crec que a la revista hauries de tindre una secció.<br />Petons!PILARhttps://www.blogger.com/profile/09494275850560061300noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-8116639291446565802010-03-16T12:19:36.134+01:002010-03-16T12:19:36.134+01:00Hola Gemma, està bé això d'arriscar-se a tasta...Hola Gemma, està bé això d'arriscar-se a tastar sabors diferents. A mi m'agrada fer-ho. T'ha quedat un pastís espectacular.<br /><br />PD: avui t'enviaré la recepta que et vaig prometre. <br /><br />Ja tenc internet a casa, que bé!!!!! Ha costat però ho hem aconseguit.<br /><br />Una besadaxiscanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44282151947976501682010-03-16T12:05:38.920+01:002010-03-16T12:05:38.920+01:00No, no el conec pas!
;)No, no el conec pas!<br />;)Xavierhttps://www.blogger.com/profile/01209164411494151683noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90729045578939937642010-03-16T11:11:16.217+01:002010-03-16T11:11:16.217+01:00Algun cop, als cursos de cuina de Bonpreu havia vi...Algun cop, als cursos de cuina de Bonpreu havia vingut en Sucarrats tot fent fotos... I si, és la nostra revista de cuina, jo hi estic subscrita des del número 1!!!!<br />Genial el postre aquest, el vaig veure i vaig pensar que anava a la llista de pendents!Sara Mariahttps://www.blogger.com/profile/16133269833997408198noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43792340224436306512010-03-16T09:26:50.999+01:002010-03-16T09:26:50.999+01:00Per si sols aquest formatges ja són bons, així que...Per si sols aquest formatges ja són bons, així que la combinació no pot fallar!i la foto parla per si sola. S'haurà de provar! <br />Salutacions!dolçosdesdecasahttps://www.blogger.com/profile/13093419818233549088noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77748642243481832232010-03-16T08:43:05.713+01:002010-03-16T08:43:05.713+01:00Rosanna, em va fer molta il·lusió veure en persona...Rosanna, em va fer molta il·lusió veure en persona on es cou la revista i poder conèixer a bona part de l'equip. Va ser una visita molt interessant.<br /><br />Síliva, gracias :)<br /><br />Xavier, coneixes el Josep Sucarrats? És molt agradable, oi? <br /><br />AnnaFS, aquest mes ve carregat de bones receptes. Hi ha un especial "crema catalana" del Pep Nogué que està molt bé!<br /><br />Laura, es un queso con mucha personalidad, con un sabor a ahumado muy característico... por eso me parecía arriesgado hacer una receta dulce con idiazabal!<br /><br />Mònica, de veritat que és tot un encert, si t'agrada l'idiazabal, l'HAS DE FER!<br /><br />Eva, a mi la combinació de pera i gorgonzola també m'encanta!!! I aquesta també queda genial, fes-la!<br /><br />Mesilda, ens hem posat d'acord :) Ja tinc ganes de veure la teva proposta amb gorogonzola i pera...<br /><br />Glòria, va ser un luxe total! Vaig passar una tarda fantàstica xafardejant tot el que vaig poder, je je je... l'arxiu de receptes, però, el tenien ben guardat ;)<br /><br />Francesc, m'alegro que ja trobis la revista a Alcúdia, realment no es pot comparar amb cap altra, ni en català ni en castellà, no trobes? <br /><br />Marta, cap problema, només cal que compris el doble de formatge, així un te'l menges i l'altre el poses al pastís, je je je...<br /><br />Pol, aquesta combinació encara és més bona que la clàssica de raïm i formatge, no trobes?<br /><br />Cingle Roig, pots trobar una recepta senzilla de trufa al tortell del 24 de febrer, 4 posts per sota d'aquest ;)<br /><br />Maria Dolores i Asun, és tot un encert aquesta combinació, sorprenent i deliciosa alhora!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32227595179040727702010-03-16T08:40:41.535+01:002010-03-16T08:40:41.535+01:00Gemma, aquest pastís l'haurem de provar que pr...Gemma, aquest pastís l'haurem de provar que promet moltíssim!! I venint d'en Jordi roca, èxit assegurat! <br />T'ha quedat genial com sempre!<br />Per cert, ets una crack dels mitjans de comunicació, eh? Ja ens explicaràs què tal! ;)Mercèhttps://www.blogger.com/profile/18278122677850499132noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51856553619441941702010-03-16T08:02:22.399+01:002010-03-16T08:02:22.399+01:00Aquet pastis de formatge ha d`estar de vici, vaig ...Aquet pastis de formatge ha d`estar de vici, vaig veure la recepta però no mi vaig atrevir, la provaré<br />PetonsFem un moshttps://www.blogger.com/profile/01008796398927705561noreply@blogger.com