tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post2846103590125188218..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Semifreddo di Amaretti Farcito al PistacchioGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger34125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1892821630762241552008-09-24T18:19:00.000+02:002008-09-24T18:19:00.000+02:00Espectacular! Com sempre, et superes en cada recep...Espectacular! Com sempre, et superes en cada recepta que fas.<BR/>Una abraçadaRUBENhttps://www.blogger.com/profile/00635955387769681375noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82908780645560738152008-09-22T17:32:00.000+02:002008-09-22T17:32:00.000+02:00Marisa, a ver si te quitas la pereza de encima y e...Marisa, a ver si te quitas la pereza de encima y empiezas otra vez con tus recetas sin gluten... vaya vacaciones has hecho! ;)<BR/><BR/>Joan, el tiramisú sense l'Amaretto no seria tiramisú! A casa sempre en tinc una ampolla! ;)<BR/><BR/>Gil, tens tota la raó, segur que l'Amaretto i aquest semifred serien un bon maridatge ;) <BR/>Gràcies per fer-me aquesta visiteta! Records a la family ;)<BR/><BR/>Xaro, aquest és calòric de veritat, s'haurà d'esperar al final del règim...<BR/><BR/>Carme, aquí és difícil trobar aquesta revista, però si puc, seguiré fent receptes seves ;) Si t'agrada, mira't aquest blog, en publiquen forces: <BR/>http://mettereinfreezer.blogspot.com<BR/>Els festucs poden ser crus o torrats, però sobretot que no siguin dels fregits i salats, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29134378398818173922008-09-22T14:15:00.000+02:002008-09-22T14:15:00.000+02:00hola Gemma!!!...trobo molt interessant aquesta rev...hola Gemma!!!...trobo molt interessant aquesta revista que has portat d'Italia ...faràs més receptes d'aqui???...és un forma de poder gaudir també de la revista, ji,ji,ji!!<BR/>Ah!!!...molt bona pinta ,,,per cert!!..però això tu ja ho saps!!<BR/>Una pregunta ...¿els festucs són torrats o crus?Carmehttps://www.blogger.com/profile/18279499178749392467noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35707305566430719842008-09-21T19:04:00.000+02:002008-09-21T19:04:00.000+02:00Genial!! Passa directament a la carpeta de pendent...Genial!! Passa directament a la carpeta de pendents, doncs aquest dies estic intentant perdre uns quants kilos !!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-61960855861816182922008-09-21T10:54:00.000+02:002008-09-21T10:54:00.000+02:00Sí Joan, l'Amaretto jo l'he provat i és força bo! ...Sí Joan, l'Amaretto jo l'he provat i és força bo! <BR/>Amb aquesta recepta segur que combina de meravella!<BR/>GilAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-3880995067675959722008-09-20T20:08:00.000+02:002008-09-20T20:08:00.000+02:00Té un aspecte molt temptador. Per cert els italia...Té un aspecte molt temptador. Per cert els italians deuen fer moltes coses amb les ametlles. Tenen un licor a base d'aquest fruit sec que s'anomena Amaretto...Joanhttps://www.blogger.com/profile/12565605507951624240noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62880856975329905492008-09-20T19:07:00.000+02:002008-09-20T19:07:00.000+02:00Hola Gemma!!Veo que habéis disfrutado de unas vaca...Hola Gemma!!<BR/>Veo que habéis disfrutado de unas vacaciones de lujo, menudos paisajes...impresionantes!! Ordesa es uno de los paraísos que quiero ir en breve y viendo lo visto, espero que sea dentro de nada, je,je,<BR/>Voy a releerme las receticas que has puesto que tiene todo una pintaaa. Sólo falta que la pereza cocinil se esfume pronto, porque ando vaga-vaga.<BR/>Bicossssfamalaphttps://www.blogger.com/profile/04649027401343175007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43998202889245058162008-09-20T09:26:00.000+02:002008-09-20T09:26:00.000+02:00Su, de verdad que está rica, es un helado distinto...Su, de verdad que está rica, es un helado distinto. Además, admite variaciones, así que tienes muchas recetas en una sola ;)<BR/><BR/>La divina, amb els festucs i les amtelles quedava deliciós, però era una bomba calòrica je je je. La revista està molt bé i tu que tens oportunitat d'aconseguir-la, no dubtis a comprar-la! És més, quan vagis a casa els sogres avisa, segur que les dues Gemmes te n'encarreguem un parell! ;)<BR/><BR/>Delicias, no cal que us el faci jo el pastís, que vosaltres teniu receptes dolces boníssimes!!! Ja explicaràs què heu fet per celebrar l'aniversari, eh?<BR/><BR/>Cristina, és facilet i molt resulton, dels que m'agraden a mi ;) Amaga les galetes i no dubtis a fer-lo!!!<BR/><BR/>Núria, segur que aconsegueixes adaptar-lo a Montignac... Potser podries fer primer el gelat tu mateixa i tunnejar-lo després com he fet jo...<BR/><BR/>Elena, era boníssim!<BR/><BR/>e. no has posat la recepta de la mousse de pinya al blog! Va posa-la... Coses lleugeres i fàcils ens convenen a tots! A veure si començo amb alguna més lleugera...<BR/><BR/>Myriam, mirant la foto de la revista, vaig pensar que era el més semblant... I tan la texura cruixent com el gust de mel van lligar molt bé amb el gelat je je je.<BR/><BR/>Glòria, amb aquests ingredients tan específics, no queda més remei, oi?<BR/><BR/>Maria, aquestes receptes fàcils i resultones són les millors, a mi també m'agraden molt. Són estil Mireia Carbó, oi? Com diu ella, si no tens festucs, posa-hi avellanes! ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90620871487143906112008-09-19T20:53:00.000+02:002008-09-19T20:53:00.000+02:00Quina recepta més bona i fàcil de fer... El que mé...Quina recepta més bona i fàcil de fer... El que més m'agrada dels teus postres són que no costen de fer, resulten i tenen la possibilitat de variar els ingredients. Que no t'agraden els festucs? doncs per exemple avellanes.<BR/>Fins aviat...Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-75607478695469129092008-09-19T20:42:00.000+02:002008-09-19T20:42:00.000+02:00Fantàstiques fotos i suposo que millor gust. A més...Fantàstiques fotos i suposo que millor gust. A més, està molt bé això de catalanitzar el pastís amb els ametllats.<BR/><BR/>Fins aviatGlòriahttps://www.blogger.com/profile/15041689937414287549noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-48226131501936645062008-09-19T20:34:00.000+02:002008-09-19T20:34:00.000+02:00uauu! m'he quedat amb la boca obertaaa!!! Ha de se...uauu! m'he quedat amb la boca obertaaa!!! Ha de ser boníssim!! Per cert, molt bona idea els cereals de l'esmorzar, no hi hagués caigut!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-29036395484334876192008-09-19T20:19:00.000+02:002008-09-19T20:19:00.000+02:00Gemma, comença a posar receptes més light, que jo ...Gemma, comença a posar receptes més light, que jo estic de dieta!<BR/><BR/>Per cert, l'altre dia vaig fer una mousse de pinya (o algo similar) mooolt lleugera i mooolt fàcil! <BR/><BR/>D'aquest estil, necessito jo ;De.https://www.blogger.com/profile/13847471245840603201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-21451939871390640332008-09-19T20:00:00.000+02:002008-09-19T20:00:00.000+02:00nena quina pinta fa,uauuuuu,yo vull ser la teu fil...nena quina pinta fa,uauuuuu,yo vull ser la teu fillola,un petó.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82068355953902173132008-09-19T19:01:00.000+02:002008-09-19T19:01:00.000+02:00No sé si podré o no adaptarlo..peró em guardo la r...No sé si podré o no adaptarlo..peró em guardo la recepta..que bó ha d'estar!!Núriahttps://www.blogger.com/profile/03026370794127696513noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35360492462680344532008-09-19T10:05:00.000+02:002008-09-19T10:05:00.000+02:00Mare meva, quina pinta més bona que fa!!! Crec que...Mare meva, quina pinta més bona que fa!!! Crec que pel aniversari del meu germà faré aquest pastís, té una pinta meravellosa!!!!<BR/>Jo tampoc tinc els amaretti, però a Lleó (d'on és la meva mare) hi han unes galetes molt semblants als amaretti i, encara que sembli estrany encara en tinc -a casa meva vola tot el que portem del poble- (les amagaré perquè ningú me les prengui, jejeje).<BR/>Un petonàs i moltes gràcies pels teus consells!!!Cristinahttps://www.blogger.com/profile/09445573211769355056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-52603001627308105872008-09-19T09:43:00.000+02:002008-09-19T09:43:00.000+02:00Boníssima, fa una pinta. Una coseta que ens faràs ...Boníssima, fa una pinta. Una coseta que ens faràs també per nosaltres un pastís d'aniversari??? Una de nosaltres fa anys el mes d'octubre, jejeje.<BR/>Un petonàs i quines mans més bones que tens per la reposteria.Deliciashttps://www.blogger.com/profile/02798985618926407956noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-49528424252473162302008-09-19T09:24:00.000+02:002008-09-19T09:24:00.000+02:00Oooooooh, Gemma! M'has robat el cor, amb aquesta r...Oooooooh, Gemma! M'has robat el cor, amb aquesta recepta!! M'encanta la combinació del gelat i els fruits secs. Mmmmm!<BR/>No la coneixia, aquesta revista. La propera vegada que vagi a cals sogres la buscaré :)la divinahttps://www.blogger.com/profile/00787244123004562068noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-26281477462410548872008-09-19T08:58:00.000+02:002008-09-19T08:58:00.000+02:00Enhorabuena, la receta me parece muy muy rica, y l...Enhorabuena, la receta me parece muy muy rica, y la foto es magnifica, refleja el sabor de lo que nos vamos a encontrar.<BR/>Un abrazoSuhttps://www.blogger.com/profile/02105561239848248836noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64216447157063821372008-09-19T07:34:00.000+02:002008-09-19T07:34:00.000+02:00Gemma, la revista m'agrada molt, llàstima que aquí...Gemma, la revista m'agrada molt, llàstima que aquí costi de trobar... vaig enviar un mail a il Freezer, a veure si els agrada la recepta ;) Je je je, les boletes de dalt són cereals per esmorzar d'arròs inflat amb mel. És el que vaig trobar més semblant a les ameretti petites de la foto ;)<BR/><BR/>Francesc, aquest semifred està fet amb gelats comprats! Segur que tu també ho pots fer, només es tracta de "tunejar-los"!<BR/><BR/>Carme, el vam trobar molt bo i queda força original... diferent dels pastissos que acostumo a fer :)<BR/><BR/>Ester, aquest any penso fer gelats tot l'any, res de temporada d'estiu i prou... visca els gelats a l'hivern! ;)<BR/><BR/>Canela, que mirar no engreixa ;) Però tens raó que aquest semifred és calòric, entre el gelat, la nata i els festucs... a veure si la propera que poso és més lleugera.<BR/><BR/>Enric, a partir d'ara et diré: ets un esagerato! je je je... Ah!<BR/>I ja he vist que acceptes demandes pel "teniu 5 minuts?" Prepara't que a mi m'encanta demanar eh? Je je je...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-33168282861725702732008-09-19T00:59:00.000+02:002008-09-19T00:59:00.000+02:00Congratulazioni! Sei la migliore repostera. A prop...Congratulazioni! Sei la migliore repostera. A propòsit, en italià “exagerat” em sembla que es diu “esagerato”. ;)enrichttps://www.blogger.com/profile/15373923102903133543noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-52028393603753347502008-09-18T22:27:00.000+02:002008-09-18T22:27:00.000+02:00Quan vinc al teu bloc, m'engreixo!! jeje, una prec...Quan vinc al teu bloc, m'engreixo!! jeje, una preciositat com sempre i millor que l'original que ja és mèrit. Petonetssss<BR/><BR/>canelacanelahttps://www.blogger.com/profile/05565307169926843983noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57046084972543000742008-09-18T22:05:00.000+02:002008-09-18T22:05:00.000+02:00Res millor per anar acabant la temporada de gelats...Res millor per anar acabant la temporada de gelats.<BR/>Moltes felicitats<BR/>EsterEsterhttps://www.blogger.com/profile/07472670153403343056noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-34757755029576027962008-09-18T20:50:00.000+02:002008-09-18T20:50:00.000+02:00Quin postre tan deliciós, el trobo molt original i...Quin postre tan deliciós, el trobo molt original i molt maco a la vista, imagino que de sabor excepcional!<BR/><BR/>Felicitats a la petita!<BR/><BR/>Carmecocina con saborhttps://www.blogger.com/profile/07516562788454592074noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78487923303846858562008-09-18T20:46:00.000+02:002008-09-18T20:46:00.000+02:00Gemma, això és boníssim. Amb els gelats no tinc ma...Gemma, això és boníssim. Amb els gelats no tinc massa sort. Em vaig comprar una geladora fa uns anys però és molt enfadosa d'usar i has de netejar molt. Ara, a tu et queden espectaculars. B777Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7895989674640015762008-09-18T19:43:00.000+02:002008-09-18T19:43:00.000+02:00Veig que ja comences a treure-li suc a la revista!...Veig que ja comences a treure-li suc a la revista!<BR/>Molt bé la substitució dels amaretti pels ametllats... Per cert, què són les boletes de dalt?gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.com