tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post2808353837415427497..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Coca de LlardonsGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11315995610239489832013-02-08T16:35:37.766+01:002013-02-08T16:35:37.766+01:00Ohhhh quina bona pinta si la tingués ara per beren...Ohhhh quina bona pinta si la tingués ara per berenar!!!Judithhttps://www.blogger.com/profile/15877388394836477464noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-69617213874081098092009-02-28T10:15:00.000+01:002009-02-28T10:15:00.000+01:00Hola Gemma!!Sóc la Marta de Manresa. La setmana pa...Hola Gemma!!<BR/><BR/>Sóc la Marta de Manresa. <BR/>La setmana passada vaig descobrir el teu blog i ha estat fantàstic! Vaig començar per la coca de llardons que va quedar boníssima. M'has ben enganxat i ja tinc guardades les adreces del blog del Carlos Valencia (del qui ja he fet el pastís de plàten, espectacular) i també de la Vanessa, fins i tot m'he subscrit a la revista Descobrir Cuina. Moltes gràcies !!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50105086569274776802007-06-26T17:16:00.000+02:002007-06-26T17:16:00.000+02:00Hola Silvia, t'he contestat més amunt :)Hola Silvia, t'he contestat més amunt :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1319480655921572622007-06-25T18:15:00.000+02:002007-06-25T18:15:00.000+02:00GEMMA EM TENS FASCINADA AMB LES TEVES RECEPTES, TI...GEMMA EM TENS FASCINADA AMB LES TEVES RECEPTES, TINC UNES GANES QUE EXPLIQUIS COM HAS FET LA COCA DE CREMA I FRUITES PERO MES GANES TINC DE FER-LA I TASTAR-LA.<BR/>ET DEMANARIA SI EM POTS DONAR LA RECEPTE DEL PASTIS QUE EN CASTELLÀ L'ANOMENAN "DE SAN MARCOS" A LA MEVA PARELLA LI ENCANTA I ENCARA NO SE COM FER-LO. MOLTES GRACIES I SEGUEIX FENT RECEPTES TAN ESPECTACULARS I BONES.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-22197330008956437742007-03-03T09:34:00.000+01:002007-03-03T09:34:00.000+01:00Renata, aquesta coca queda boníssima i és super fà...Renata, aquesta coca queda boníssima i és super fàcil! L'anís és el típic licor d'anís (del mono o mary brizard...)<BR/>Les fotos del teu pastís són espectaculars. Em pots passar la recepta? Please...<BR/>La mousse de poma és molt lleugera, ideal per l'estiu. Crec que també pot quedar bé amb altres fruites: maduixa, pera, meló... <BR/>Ah! I ja tinc pensat on posaré el Lemond Curd ;-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-55351751465887331392007-03-02T21:32:00.000+01:002007-03-02T21:32:00.000+01:00Gemma, jo també vull probar la coca. EScolta, on c...Gemma, jo també vull probar la coca. EScolta, on compres l'anis?<BR/><BR/>Per cert, el mousse de poma també té una pinta... però crec que és més un postre per estiu, no? Més lleuger, no?<BR/><BR/>RenataRenata Gimenezhttps://www.blogger.com/profile/10856820632305698746noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77736471073988952922007-02-19T14:37:00.000+01:002007-02-19T14:37:00.000+01:00Carles, a la facultat segur que no... Les geodèsiq...Carles, a la facultat segur que no... Les geodèsiques i les derivades parcials no ajuden gaire a la cuina :-))<BR/><BR/>Dolors, em sembla que no et puc ajudar :-( no he decorat mai pastissos amb formes o colors...<BR/><BR/>Àvia Anna, això sí que és una àvia moderna! Una àvia internauta!!! M'alegro que us hagiu entretingut llegint el blog :-)<BR/><BR/>Laia, el meu forn és elèctric, però molt senzill. No té aire, de manera que sempre l'encenc a dalt i a baix i prou, tampoc puc triar gaire... <BR/><BR/>Marta, s'obre la veda dels bunyols de quaresma! M'encanten!!!<BR/><BR/>Glòria, estic molt contenta que el blog se'l llegeixi tanta gent... Això anima molt a seguir escrivint! Anima't a provar alguna recepta, ja veuràs que són molt fàcils :-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18375524417161760442007-02-19T09:32:00.000+01:002007-02-19T09:32:00.000+01:00Hola Gemma!Em dic Glòria i la teva cosina Salut em...Hola Gemma!<BR/>Em dic Glòria i la teva cosina Salut em va passar ja fa uns dies l'adreça del teu blog... espectacular!!!<BR/>Moltes felicitats per aquests genials postres!<BR/>Ja n'he fet propaganda per la feina i veig que hi ha alguna companya que també n'ha quedat impressionada.<BR/>El meu marit ja em pressiona per que cada dia en provi de fer un de diferent...<BR/>Cada dia segur que no però de ben segur que en provaré de fer més d'un per que es mengen per la vista!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-87046714069158012892007-02-18T23:43:00.000+01:002007-02-18T23:43:00.000+01:00I ara, per seguir la tradició, els bunyols de Quar...I ara, per seguir la tradició, els bunyols de Quaresma eh?<BR/><BR/>MartaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11114125637940604242007-02-18T19:16:00.000+01:002007-02-18T19:16:00.000+01:00Hola, GemmaCom és el teu forn?. Si és elèctric, qu...Hola, Gemma<BR/>Com és el teu forn?. Si és elèctric, quina opció fas servir quan cous pastissos o coques?. Vull dir si poses escalfor de baix del forn o aire, o les dues coes combinades?<BR/><BR/>Gràcies<BR/><BR/>LaiaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39779601516705407232007-02-18T18:01:00.000+01:002007-02-18T18:01:00.000+01:00Gemma, sóc l'àvia Anna. Aquí hem estat mirant les ...Gemma, sóc l'àvia Anna. Aquí hem estat mirant les teves receptes. Genials! Ja procurarem fer-ne alguna però no crec que arribem a l'alçada de tanta filigrana i de tots els teus detalls. Ens ho hem passat molt bé. Gràcies.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53666133599011628842007-02-18T17:45:00.000+01:002007-02-18T17:45:00.000+01:00Hola Gemma!Sóc la Dolors. Treballo amb la Gloria V...Hola Gemma!<BR/>Sóc la Dolors. Treballo amb la Gloria Vilà i com sap que a mi també m'agraden fer pastissos, m'ha donat la teva web. Tot s'ha de dir que estic totalment al·lucinada. La meva nena, Judith, farà un anyet aquest juliol i m'agradaria fer-li un pastisset en forma de Mickey (ja tinc el motllo). El problema és que no sé com guarnir-lo per tal que quedi amb els colors del Mickey i una textura llisa com la dels teus pastissos. Agraïria m'ajudis!!!.<BR/>Moltes gràciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67105661064567453222007-02-18T17:42:00.000+01:002007-02-18T17:42:00.000+01:00Ets una artista!No sé pas a on has après a fer tot...Ets una artista!<BR/>No sé pas a on has après a fer tot això, però segur que a la facultat no.<BR/>Felicitats pel teu bon gust.Carles Vilà i Campshttps://www.blogger.com/profile/10300967730740702497noreply@blogger.com