tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post2109813638805901468..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastissets de taronja i xocolataGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger18125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56221302074114353802009-11-13T14:15:12.654+01:002009-11-13T14:15:12.654+01:00Bona tarda Gemma,
Primerament felicitar-te per aqu...Bona tarda Gemma,<br />Primerament felicitar-te per aquest blog, doncs totes les receptes són excel·lents tant a nivell de presentació, gust i explicació. Jo ja temps que remeno per aquí i ja he fet unes 3 receptes, però mai t'havia escrit i ara m'ha sorgit un dubte. A la recepta dius de tallar 10 cercles de pa de pessic en forma d'anell, vols dir com un aro, és a dir buits del mig? O no, base rodona de pa de pessic. Després a la fotografia s'aprecia que no es veu el pa de pessic, queda tot cobert amb la capa de crema de taronja i de xocolata, oi? Respecte 6 cm d'alt és molt alt, oi? Com ho fem per fer-lo pujar tant?<br />Gràcies d'antuvi i salutacions,M.Pilarhttps://www.blogger.com/profile/13712979772586094917noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86841582975226319692007-05-22T18:37:00.000+02:002007-05-22T18:37:00.000+02:00Res d'operació biquini! Després una estona al gimn...Res d'operació biquini! Després una estona al gimnàs i ja està :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83760657543991812112007-05-10T18:33:00.000+02:002007-05-10T18:33:00.000+02:00Que be tornar-te a tenir en dansa :))). Em pensava...Que be tornar-te a tenir en dansa :))). Em pensava que havies deixat de fer aquestes meravelles i dedicar-te de ple a l'operació biquini ;P. M'alegro de tornar a veure receptes noves per aquí. ÀngelsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76213928863547935252007-05-10T17:56:00.000+02:002007-05-10T17:56:00.000+02:00jaja,perdona per l´emoció,el vincle,la recepta per...jaja,perdona per l´emoció,el vincle,la recepta per cap de setmana.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-83211029951768610012007-05-10T15:11:00.000+02:002007-05-10T15:11:00.000+02:00Què t'ha sortit a la primera? La recepta o el vinc...Què t'ha sortit a la primera? La recepta o el vincle? :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-50325582454186927802007-05-10T10:53:00.000+02:002007-05-10T10:53:00.000+02:00Gemma,gràcies l´acabo de provar i m´ha sortit a la...Gemma,gràcies l´acabo de provar i m´ha sortit a la primera,un petó.Elena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-76957246518229206672007-05-10T10:33:00.000+02:002007-05-10T10:33:00.000+02:00Ui! Ja veig que haurem de començar a practicar rec...Ui! Ja veig que haurem de començar a practicar receptes amb edulcorants... La propera que posi ho serà, vale? Sylvia, que amb la diabetis no es pot jugar... :(<BR/><BR/>Elena, em sembla genial que aprofitis els comentaris per respondre als altres. Moltes gràcies! <BR/>Per posar un enllaç a un altre blog, primer has de tenir "copiada" la seva adreça (vas a l'enllaç, selecciones la direcció a dalt de tot i copies). A continuació, vas al teu article del blog, selecciones la paraula amb el ratolí i cliques sobre una icona que diu "vinculo", se t'obrirà una finestra i a sobre d'on diu "http" fas "pegar". M'he explicat? Així a distància és una mica complicat... Aquí tens un enllaç on ho explica més bé:<BR/><A HREF="http://help.blogger.com/bin/answer.py?answer=41379&topic=8915" REL="nofollow">Com fer un vincle</A><BR/><BR/>Mariana, a tu no et coneixia! Gràcies pel comentari :) I això de light... Em sembla que no gaire!<BR/><BR/>Marta, pel HEMC em sembla que faré una mousse de xocolata que tinc a la llista de pendents des de fa molt temps... Però encara no ho sé!<BR/><BR/>Glòria, jo també us he trobat a faltar... Els motlles són "aros" de 8cm de diàmetre. Tenia por que s'enganxés i els vaig cobrir amb paper de forn, per això el pastís es veu tot arrugat :( Però no es va enganxar gens, si els torno a fer no posaré el paper, així quedaran més bonics!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-59133668600288981502007-05-10T09:57:00.000+02:002007-05-10T09:57:00.000+02:00hola Sylvia,el gluceminis el compro aCaprabo y el ...hola Sylvia,el gluceminis el compro aCaprabo y el de la casa Biocentury,<BR/><BR/>un petóElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-2169164576842495282007-05-10T08:37:00.000+02:002007-05-10T08:37:00.000+02:00Hola, l'anònim es diu Sylvia... gràcies per els vo...Hola, l'anònim es diu Sylvia... gràcies per els vostres comentaris respecte a la fructosa, efectivamente es tracta d'un problema de diabetis no pas de bikini. Elena, on es compra el gluceminus?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17674301424708332242007-05-09T22:49:00.000+02:002007-05-09T22:49:00.000+02:00a el anonimo ,queria decirte que si es por problem...a el anonimo ,queria decirte que si es por problemas de azucar,yo ami madre que tiene diabetes ,le hago los dulces con ,gluceminus,es un sustituto de azucar,y la ventaja que aguanta temperaturas altas para poder ir al horno,tengo entendido que la fructosa y las sacarinas,pierden el dulzor a cierta temperatura.<BR/>GEMMA ,espero que no te moleste que le haga este comentario en tu blog,un besazoooElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73518284214854875602007-05-09T20:56:00.000+02:002007-05-09T20:56:00.000+02:00Gemma,me pots explicar com posar un enllaç,i posar...Gemma,me pots explicar com posar un enllaç,i posar la recepta i punxar asobre i que surti el teu blog.<BR/><BR/>elenaElena https://www.blogger.com/profile/02299692198568164360noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-45815547693235126192007-05-09T20:04:00.000+02:002007-05-09T20:04:00.000+02:00Hola Gemma, Yo cada dia mirant el blog i res de re...Hola Gemma, Yo cada dia mirant el blog i res de res menys mal que avui per fi veig la recepta que em sembla molt interessant i bastant light.Aquest cap de setmana serà qüestió de fer-la.<BR/>Salutacions,Marianahttps://www.blogger.com/profile/17926071529556100076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-88726271934450815722007-05-09T13:19:00.000+02:002007-05-09T13:19:00.000+02:00Quin pastís més xulo. Segur que ta mare es posà mo...Quin pastís més xulo. Segur que ta mare es posà molt contenta. Per cert, per que no presentes aquest al HEMC#11?<BR/><BR/>Petons desde ValenciaMartahttps://www.blogger.com/profile/16572040544704253757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32761947396333888292007-05-09T12:57:00.000+02:002007-05-09T12:57:00.000+02:00Hola, GemmaJo també t'he trobat a faltar. Ens tens...Hola, Gemma<BR/><BR/>Jo també t'he trobat a faltar. Ens tens massa ben acostumades.<BR/><BR/>Quines postres més bones !. Quins motllos has fet servir?. <BR/><BR/>GlòriaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-35026228000591776022007-05-09T09:26:00.000+02:002007-05-09T09:26:00.000+02:00Gràcies Gemma i Elena pels ànims!Hola company del ...Gràcies Gemma i Elena pels ànims!<BR/><BR/>Hola company del Pol! ;-) <BR/>Tinc pendent fer algunes postres aptes pels que no poden pendre sucre... El tema de la fructosa no el domino gaire... Em sap greu :(<BR/>Però et prometo que penjaré alguna recepta sense sucre, segur! Ara s'acosta el bon temps i arriba "l'operació bikini"! :)))))Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67705937387775917282007-05-08T22:42:00.000+02:002007-05-08T22:42:00.000+02:00Hola, hacía muchos días que quería acceder a tu bl...Hola, hacía muchos días que quería acceder a tu blog, me lo había recomendado Pol (trabajo con él en Sabadell) y realmente es increible ¡Qué mano tienes con los postres! Intentaré hacer alguno, aunque tengo un problemilla con el azúcar... en qué proporción me aconsejas que lo sustituya por fructosa.<BR/>Ya te diré algo.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78310739011395260502007-05-08T21:52:00.000+02:002007-05-08T21:52:00.000+02:00nena que bo,te he trovat a faltar,un petó,elena bnena que bo,te he trovat a faltar,un petó,elena bAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82534838960628239202007-05-08T20:02:00.000+02:002007-05-08T20:02:00.000+02:00Ja em pensava que ens havies abandonat :-(Ja em pensava que ens havies abandonat :-(gemmahttps://www.blogger.com/profile/01513456488933323293noreply@blogger.com