tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post1541883983727369360..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Natilles de PinyaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger29125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10269975541293401692009-07-20T19:00:00.275+02:002009-07-20T19:00:00.275+02:00Hola maca!!
Dissabte, necessita d'un postre rà...Hola maca!!<br />Dissabte, necessita d'un postre ràpid i lleuger, i em vas solucionar el problema amb aquestes natilles!!Quan la penji, m'enrecordaré de tu!!<br /><br />Petons.Vanesukyhttps://www.blogger.com/profile/01652352860856566736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24195255215348451862008-07-21T11:54:00.000+02:002008-07-21T11:54:00.000+02:00Hola Gemma, aquest cap de setmana vaig fer aqueste...Hola Gemma, aquest cap de setmana vaig fer aquestes Natilles i la veritat és que han sortit molt bé i a casa han agradat moltíssim. Són molt fines.<BR/><BR/>Petonets i bones vacancesPebbleshttps://www.blogger.com/profile/15636625158651306866noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62422510744682864502008-04-25T23:13:00.000+02:002008-04-25T23:13:00.000+02:00Qué rica receta, la piña me encanta y en éste tiem...Qué rica receta, la piña me encanta y en éste tiempo de calorín vienen genial éstos postres.famalaphttps://www.blogger.com/profile/04649027401343175007noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72567162653868244572008-04-22T22:53:00.000+02:002008-04-22T22:53:00.000+02:00Ohhhh! Anna, quin greu... Bueno, el proper cop sí,...Ohhhh! Anna, quin greu... <BR/>Bueno, el proper cop sí, eh?<BR/>Ara us esborro i a veure si algú pot aprofitar les vostres places.<BR/>Llàstima, però la Mireia fa cursos cada mes, així que segur que tindrem més ocasions per repetir-ho ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-62172390824259049032008-04-22T21:16:00.000+02:002008-04-22T21:16:00.000+02:00Gemma, tinc algun problema amb el correu. Espero q...Gemma, tinc algun problema amb el correu. Espero que haguis rebut el e-mail que te enviat per dir-te que dijous no puc venir a BCN.<BR/><BR/>ANNA DE LA VILA<BR/><BR/>P.D: Bueno, i clar la sandra tampoc. Si no vinc jo;))Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-56118360247298044442008-04-22T18:41:00.000+02:002008-04-22T18:41:00.000+02:00Arnau, quin luxe la teva visita! M'alegro que us a...Arnau, quin luxe la teva visita! M'alegro que us agradessin les natilles... i records al Guives ;)<BR/><BR/>Ruben, ja recordo el teu correu :)<BR/>Per cert, per la classe de dijous amb la Mireia encara queda una plaça. Vols venir? (ja sé que és una mica just...)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-77720693440301573292008-04-22T18:37:00.000+02:002008-04-22T18:37:00.000+02:00Gemma,Vaig descobrir el teu bloc gràcies al fórum ...Gemma,<BR/>Vaig descobrir el teu bloc gràcies al fórum "Que hi ha per dinar?" on algú va fer referència al teu bloc i recordo que et vaig enviar un correu felicitant-te (al correu de la UOC crec).<BR/>Per cert a la propera excursió m'hi apunto, i així ens coneixem!<BR/>Lo dixo!!! Mooolt bé i molt bo tot el que fas!<BR/>RUBENAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5609972063983726352008-04-22T18:23:00.000+02:002008-04-22T18:23:00.000+02:00Urf, urf, haig de confessar que eren boníssimes......Urf, urf, haig de confessar que eren boníssimes... i que encara me'n queda una i no hi pensava, de manera que avui per sopar tornem-hi!<BR/>Gràcies!!!!<BR/><BR/>ArnauAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-41028450522406623212008-04-22T14:48:00.000+02:002008-04-22T14:48:00.000+02:00Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Per...Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris! Per cert, dijous ens veiem al Caprabo, eh? Que el club de e-fans tenim cita amb la classe de la Mireia!<BR/><BR/>Ruben, et conec? Estàs a la UOC?<BR/>A la UOC vaig estudiar ETIS però encara tinc pendent el projecte de fi de carrera... Ja fa 4 semestres que l'hauria d'haver fet, però no en tinc ganes :( Quan arriba el període de matrícula penso, va aquest cop sí, però al final ho deixo passar...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-91362947269570769362008-04-22T09:36:00.000+02:002008-04-22T09:36:00.000+02:00Ei! molt bé l'entrevista. Us acabo de sentir ara m...Ei! molt bé l'entrevista. Us acabo de sentir ara mateix i m'ha fet molta il·lusió. Heu quedat molt i molt bé les dues Gemmes. Ara, a continuar amb les postres. Una abraçada!Rohttps://www.blogger.com/profile/15491612873873846716noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-89912908584014189322008-04-21T21:16:00.000+02:002008-04-21T21:16:00.000+02:00Me encantan las natillas, y me encanta la piña, de...Me encantan las natillas, y me encanta la piña, de modo que las natillas de piña, tienen que estar deliciosas. Esa copaaaaa, qué pecado :-)<BR/><BR/>Un abrazo.nieveshttps://www.blogger.com/profile/09683952122891794599noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-12555770746161431372008-04-21T19:14:00.000+02:002008-04-21T19:14:00.000+02:00Hola Gemma,Molt "xuli" l'entrevista,si segueixes a...Hola Gemma,<BR/>Molt "xuli" l'entrevista,si segueixes així aviat et veurem a la Tele...<BR/>I la recepta..aquestes natilles han de estar bonísimes...ja tinc ganes de provar-les.<BR/>Fins dijous!!!!xarohttps://www.blogger.com/profile/00510358129508854076noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67427944324757674772008-04-21T18:07:00.000+02:002008-04-21T18:07:00.000+02:00Hola Gemma!Fa temps que et segueixo i trobo que t'...Hola Gemma!<BR/>Fa temps que et segueixo i trobo que t'estàs convertint en un referent per a tots nosaltres.<BR/>A més ens inspires bon rotllo!<BR/>Aviat seràs la blocaire més coneguda de tot Catalunya!<BR/>Felicitats i segueix així.<BR/>Per cert? Com portes la UOC?<BR/>RUBENAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-827082002801452842008-04-21T15:08:00.000+02:002008-04-21T15:08:00.000+02:00Ostres, deunido!! ara radio!! ai ai ai com s'acaba...Ostres, deunido!! ara radio!! ai ai ai com s'acabarà això dels blogssss.<BR/><BR/>Felicitats i les natilles ja saps de les que a mi m'agraden igual aquest cap de setmana les provo.<BR/><BR/>ANNA DE LA VILAAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51928899181202881532008-04-21T09:55:00.000+02:002008-04-21T09:55:00.000+02:00Felicitats per l'entrevista.El mon dels blogs arri...Felicitats per l'entrevista.<BR/>El mon dels blogs arribarà lluny!!<BR/>Que divertit parlar per la radio i a més, amb la Mireia Carbó. <BR/>I aquesta recepta me l'apunto son d'aquelles q venen be ara q ve el bon temps, és molt refrescant i, senzilla de fer.<BR/>Gemma, VicAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-23041654536095486282008-04-21T09:24:00.000+02:002008-04-21T09:24:00.000+02:00Martunis, si t'agraden les natilles i la pinya, aq...Martunis, si t'agraden les natilles i la pinya, aquestes t'agradaran segur! I més fàcils impossible :)<BR/><BR/>Myriam, quan vaig veure la recepta al teu blog vaig pensar: aquesta la faig! I queden molt bones :)<BR/><BR/>Eva, tens tota la raó amb la thermomix, m'ho vaig descuidar: les masses tipus pizza o brioix queden molt millor amb la thermomix! Per aquestes receptes SÍ val la pena tenir aquesta màquina, totalment d'acord amb tu!!!!!<BR/><BR/>Susanna, doncs estàvem com un flam dels nervis :) Però de seguida se'ns van passar i l'estona de l'entrevista em va passar volant!<BR/><BR/>Ana y Víctor, gracias por la foto de la Pedriza, és una panorámica muy bonita :)<BR/>Respecto a la receta, otra más para vuestro "Oído Cocina" para celíacos ;)<BR/><BR/>Esther, m'agradarà molt que em linkis! Per mundorecetas fa molt temps que no hi passo, però hauré tornar-hi, que sempre hi havia receptes molt interessants :)<BR/><BR/>e. has de posar totes aquestes receptes al blog, eh? Aquest de llimona i mascarpone queda molt bo, i amb el recurs del gelat és fàcil, oi? Aviam quin faràs per dissabte que ve...<BR/><BR/>Francesc, si canvies el sucre per edulcorant i la llet la poses descremada, crec que és totalment de règim! Gràcies pel comentari de la ràdio :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38785134138035763552008-04-21T00:20:00.000+02:002008-04-21T00:20:00.000+02:00Hola! Això de les natilles de pinya no deu ser de ...Hola! Això de les natilles de pinya no deu ser de règim, veritat? En fi, que ja m'he resignat a fer bondat fins que perda totes les arroves que vaig guanyar a Mallorca. Enhorabona per les entrevistes. Hi quedes molt bé a la radio. Tens una veu molt bonica. Salutacions.<BR/>P.S. m'has aclarit molt els dubtes amb la termomix. Havia estat pensant si seria una bona inversió comprar-la o no. Però, vist el teu comentari. Ho deixarem per a una altra ocasió.Franceschttps://www.blogger.com/profile/17978125956760108158noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-43438628640204189432008-04-20T23:59:00.000+02:002008-04-20T23:59:00.000+02:00ep!sempre vaig descompassada, ahir vaig fer el pas...ep!<BR/><BR/>sempre vaig descompassada, ahir vaig fer el pastís de llimona i mascarpone, i ha sortit d'allò més bé (que ja no en queda, vaja ;))<BR/><BR/>això que dius sempre que es pot fer la recepta amb les coses de casa, no és del tot cert, ja que el mascarpone no el gasto gaire, i com encara me'n sobrava de la setmana passada (flam de natanous) doncs l'he hagut de fer servir abans que es fes malbé! ;)<BR/><BR/>res tu, que estic en ratxa... dissabte vinent he de fer un altre postre, que ve gent a sopar! les teves receptes em fan quedar com una reina, merci :De.https://www.blogger.com/profile/13847471245840603201noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-58837073367871683122008-04-20T22:09:00.000+02:002008-04-20T22:09:00.000+02:00hola Gemma, he vist el teu comentari a la meva web...hola Gemma, he vist el teu comentari a la meva web, et sap greu si et linko????<BR/>Ja miro la teva web a vegades, em sembla que tambe voltes per mundorecetas no????<BR/>Molot xula la teva web!<BR/><BR/>esther<BR/><BR/>www.estherpunti.comAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24556824968288229502008-04-20T22:04:00.000+02:002008-04-20T22:04:00.000+02:00Nos ha gustado mucho el escuchar tu voz en la radi...Nos ha gustado mucho el escuchar tu voz en la radio... ¡enhorabuena!.<BR/><BR/>Respecto a las natillas, son estupendas, y deben de estar exquisitas, y además realizadas con ingredientes totalmente aptos para nosotros los celíacos y si... ¡GALLETITA!.<BR/><BR/>Besotes, y buen caminar.<BR/><BR/>Ana y Víctor.Caminar sin glutenhttps://www.blogger.com/profile/13369287916338472812noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-38859930514061609542008-04-20T20:24:00.000+02:002008-04-20T20:24:00.000+02:00Molt bona pinta tenen aquestes natilles. Jo també ...Molt bona pinta tenen aquestes natilles. Jo també me l'apunto!!!! <BR/>L'entrevista ha estat molt bé. Jo no us noto pas els nervis. Crec que us va sortir tot molt natural. Felicitats a les dues.<BR/>Fins aviat.<BR/>Susanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78157295122749722472008-04-20T17:35:00.000+02:002008-04-20T17:35:00.000+02:00Ostres ostres!!!...Felicitats per aq meravellosa e...Ostres ostres!!!...Felicitats per aq meravellosa entrevista!!!...No m'estranya que us ho passessiu de conya am la Mireia...i això de sortir a la radiocuna passada!!!...Estas que te sales!!!...;)<BR/>La recepta tb genial...lleugera ara que bé el bon temps...I pel que fa a la Thermomix o en soc una fanatica...no només per ser cremes, salses...sinó per tot tipus de massa de pizza, brioche, pa...per fer gelats...cuinar al varoma...ufff...a mi m'encanta!!!<BR/>Petunets, <BR/>Eva (Terrassa)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-1617972917457158002008-04-20T17:27:00.000+02:002008-04-20T17:27:00.000+02:00Gemma, com m'alegra que hagis fet les natilles, t'...Gemma, com m'alegra que hagis fet les natilles, t'han quedat fabuloses!!! Molt millor que a mi!! jaja!!! Com sempre una presentaci� espectacular!!<BR/><BR/>I moltes felicitats per l'entrevista!! M'ha agradat molt con�xier les dues veus de les Gemmes!!! Ja es notava que us ho vau passar b� ja!! <BR/><BR/>Estic dacord amb tu i el tema Thermomix, amb els estris de tota la vida (ara super modernets) tamb� s'aconsegueixen fer moltes coses. Jo tampoc faig servir la Thermomix per tot, encara m'agrada cuinar com l'�via, per� per exemple el pa de pessic per les bases de pastissos queden perfectes amb aquesta m�quina!<BR/><BR/>Torno a felicitar-te perqu� quina pinta tenen les teves natilles!! ;)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57157026345311296102008-04-20T15:24:00.000+02:002008-04-20T15:24:00.000+02:00M'encanten les natilles i la pinya!!! han d'estar ...M'encanten les natilles i la pinya!!! han d'estar boníssimes! me l'apunto!Martunishttps://www.blogger.com/profile/07764839005693452633noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17012015330364440492008-04-20T14:55:00.000+02:002008-04-20T14:55:00.000+02:00Glòria i Ester, la recepta és de les que m'agraden...Glòria i Ester, la recepta és de les que m'agraden a mi i resulta molt lleugera de cara a l'estiu. A més, variant la pinya tens moltes receptes més! <BR/>Je je je, de famoses res, que van ser 10 minutets vistos i no vistos... però ens ho vam passar molt bé, vam seguir el consell de la Mireia: relaxeu-vos i disfruteu del moment. I ja ho crec que vam disfrutar!<BR/><BR/>Parella Vermella, com que us teníem enveja amb la vostra visita a Catalunya Ràdio (encara recordo els muffins de la Susi), amb la Gemma vam dir: cap a COMRàdio falta gent! ;) <BR/>No, ara en serio, agraïm molt el gest de la Mireia, està bé que es parli dels blogs de cuina, que som molts els que tenim aquesta afició, oi?<BR/><BR/>Joan, algun cop ho he pensat... però no, el guix i la calculadora també m'agraden molt :)<BR/>Saps què dic sempre jo? Que entre la feina i les aficions, sempre vaig tacada de blanc: o guix, o farina o magnesi!!!!!!<BR/>El tema thermomix és molt complicat... jo no la faig servir gaire, de fet, fa 1 mes que la tinc espatllada i fins ahir no la vaig portar a arreglar... Bàsicament, jo hi faig cremes de verdures a l'hivern (de carbassa, de fonoll...) i gaspatxos a l'estiu. No aconsello a ningú que se la compri, qualsevol túrmix amb els accessoris de varilles i picadora ja va bé! <BR/>Per cert, no sabia aquest costum de regalar whisky als futurs papàs, el trobo molt original :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com