tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post116517065512625903..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Pastís de Tres XocolatesGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger41125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-31928713614784818242011-11-12T23:52:19.717+01:002011-11-12T23:52:19.717+01:00Hola gemma!!!!
Aquesta tarda he fet el pastis de t...Hola gemma!!!!<br />Aquesta tarda he fet el pastis de tres xocolates per regalar. A la pinta ha quedat perfecte i ha sigut curios fer les fulles. L'unic problema que quan he desmotllat el pastis, les capes no han quedat enganxades entre elles, serà que en lloc de posar cuallada es millor posar flam o no te res a veure? Demà en fare un per a mi<br />Gracies per el teu blocAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78330428441141185462010-02-19T20:59:45.479+01:002010-02-19T20:59:45.479+01:00Hola Gemma!
Fa temps que vaig descobrir el teu bl...Hola Gemma!<br /><br />Fa temps que vaig descobrir el teu blog i l'he anat xafardejant, (m'encanta!) però fins ara no m'he decidit a provar cap recepta. La setmana vinent és l'aniversari de la meva germana i m'he decidit pel pastís de 3 xocolates. El meu dubte és quines xocolates comprar. Al super he trobat la xocolata negra per fondre de la Nestlé, i ja he vist que de la blanca em serveix una teula qualsevol, però quina xocolata amb llet es necessita? Una teula qualsevol també?<br /><br />Moltes gràcies! Ja et diré com me'n surto!Edelweishttps://www.blogger.com/profile/11130787434801185929noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-47250592213005783502010-01-19T15:10:29.779+01:002010-01-19T15:10:29.779+01:00Hola a tothom!!
Jo vaig fer el pastis per l'an...Hola a tothom!!<br />Jo vaig fer el pastis per l'aniversari de la meva germana i va ser tot un exit....per mi gens dolç, molt original i bonissim!!! Gràcies per fer-me descobrir la recepta...RepetiremRosahttps://www.blogger.com/profile/02984817963640016431noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9803519119515590792009-10-22T14:30:47.757+02:002009-10-22T14:30:47.757+02:00Per mi també és massa dolç. Pots treure el sucre i...Per mi també és massa dolç. Pots treure el sucre i quallarà igual ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-11121529624360459702009-10-22T12:57:30.276+02:002009-10-22T12:57:30.276+02:00hola gemma,
He provat el teu pastis de 3 xocos i ...hola gemma,<br /><br />He provat el teu pastis de 3 xocos i m'ha cuatllat!!! no m'ho podia creure. Tot i així tan jo com els convidats varem concluir que era excessivament dolç. la propera vegada el faré sense posar sucre<br />creus que pot afectar a l'hora de que cuatli?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16348827905003011782009-03-10T21:30:00.000+01:002009-03-10T21:30:00.000+01:00He fet aquest pastís i he triunfat!!! Avui he entr...He fet aquest pastís i he triunfat!!! Avui he entrat per primera vegada al teu blog i estic entusiasmada, ets una artista!!!<BR/><BR/>CristinaCristinahttps://www.blogger.com/profile/08526059788077341840noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-4052656938753879092009-02-09T18:32:00.000+01:002009-02-09T18:32:00.000+01:00Hola Gemma,L'altre dia vaig intentar fer aquest pa...Hola Gemma,<BR/><BR/>L'altre dia vaig intentar fer aquest pastis tan bó, però va ser una mica desastre, la meva pregunta és: <BR/><BR/>La primera capa de xocolata , negra , em va quedar consistent però les altres dues em van quedar liquides i se'm van barrejar. Un cop la xocolata s'ha desfet al casso, la coloco de seguida a sobre la capa anterior? o m'espero una estona? <BR/>moltes gràciesAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14176332030078628662009-01-19T10:32:00.000+01:002009-01-19T10:32:00.000+01:00Hola anónimo,te servirá qualquier xocolate blanco,...Hola anónimo,<BR/>te servirá qualquier xocolate blanco, no es necesario que sea de cobertura.Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-86089099745745475862009-01-19T09:45:00.000+01:002009-01-19T09:45:00.000+01:00Hola GemmaAcabo de descubrir tu blog y la primera ...Hola Gemma<BR/>Acabo de descubrir tu blog y la primera receta que quiero hacer es el pastel tres chocolates ya tengo todos los ingredientes menos el chocolate blanco, me puedes decir el que tengo que comprar? como he leido que unos sirven para cobertura y otros no, estoy un poco liada.<BR/>GraciasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84903192564408725532008-12-09T11:37:00.000+01:002008-12-09T11:37:00.000+01:00ei! vaig trobar el teu blog buscant receptes de pa...ei! vaig trobar el teu blog buscant receptes de pastissos i vaig acabar fent aquest. es bonissim! a tothom li va encantar. gracies per la recepta :)<BR/><BR/><BR/>gemmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18085897993052286922008-10-16T17:47:00.000+02:002008-10-16T17:47:00.000+02:00Merci!!Avui he anat a l'Eroski i allà sí que l'he ...Merci!!<BR/><BR/>Avui he anat a l'Eroski i allà sí que l'he trobat, a més n'hi havia moltíssims!! Per mi que es van quedar amb mi. Fijo que no en tenien i per no haver-me de dir que no n'havien demanat o algo em van dir que havien deixat de fabricar-los, que rancis, jeje, anda que...<BR/><BR/>Bé, merci per la comprovació, jeje!! Ara a veure què tal surt!!<BR/><BR/>Petons!!Laia Prat i Fontehttps://www.blogger.com/profile/07750408889769914410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74399517049687151322008-10-16T14:29:00.000+02:002008-10-16T14:29:00.000+02:00Alaiona, acabo d'entrar al super del corte inglés ...Alaiona, acabo d'entrar al super del corte inglés per comprovar-ho i allà sí que en tenen... He preguntat al "reponedor" i no en sabia res. M'estranya molt això que em dius!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10253894303109068402008-10-15T20:36:00.000+02:002008-10-15T20:36:00.000+02:00Hola!!Aquest diumenge vaig a dinar a casa la meva ...Hola!!<BR/><BR/>Aquest diumenge vaig a dinar a casa la meva germana ques estrena casa i m'agradaria portar aquest pastís. Avui he anat a comprar els ingredients però els sobres en pols de quallada Royal m'han dit que ja no els fan. És veritat? Sinó on els podria trobar, i si ho és, amb què ho puc fer?<BR/>Per cert, m'he comprat un pot de lemon curd i és boníssim!! <BR/><BR/>Petons!!Laia Prat i Fontehttps://www.blogger.com/profile/07750408889769914410noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-18670577528521213452008-09-28T20:16:00.000+02:002008-09-28T20:16:00.000+02:00Gemma, genial!!! hem provat la recepta aquest cap ...Gemma, genial!!! hem provat la recepta aquest cap de setmana, èxit total. He penjat la foto al nostre bloc. L'hem fet amb els nens!! quina passada.<BR/>Ets un geniJudithttps://www.blogger.com/profile/11823304144546822734noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53295849520026176632008-06-15T18:53:00.000+02:002008-06-15T18:53:00.000+02:00Hola Gemma!El pastís ha estat tot un èxit! Tant la...Hola Gemma!<BR/><BR/>El pastís ha estat tot un èxit! Tant la textura com el sabor i la presentació són perfectes! <BR/><BR/>Bravo! <BR/><BR/>LaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-14807214066739180952008-06-02T14:29:00.000+02:002008-06-02T14:29:00.000+02:00Hola Gemma! Moltes gràcies per revelar-me el secre...Hola Gemma! <BR/><BR/>Moltes gràcies per revelar-me el secret de les fulles de xocolata. Aquest cap de setmana prepararé el pastís per un sopar amb amics. Ah, no sóc la Lara del Jonqueres...<BR/><BR/>Ja t'explicaré com em queda la recepta!<BR/><BR/>;)<BR/><BR/>LaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-73079219535719518372008-06-01T16:59:00.000+02:002008-06-01T16:59:00.000+02:00Raül, no havia vist el teu comentari fins ara! Que...Raül, no havia vist el teu comentari fins ara! Que estrany, blogger sempre m'avisa quan tinc un comentari nou... De totes maneres, felicitats pel pastís, l'Encar devia estar ben contenta :) i felicitats a l'Encar de part meva! A veure quan quedem, eh?<BR/><BR/>Hola Lara! Ets la Lara del Jonqueres? ;)<BR/>Per fer les fulles de xocolata, has d'agafar fulles de veritat (grosses i amb nervis queden millor) i fondre xocolata (al bany maria o al microones). Amb un pinzell pintes de xocolata les fulles per la part dels nervis i les poses a la nevera. Quan la xocolata estigui presa, tornes a fer una altra capa i vas repetint les capes fins que la xocolata quedi prou gruixuda. Després treus la fulla amb cuidado de no trencar la xocolata i ja està! És entretingut però molt fàcil.<BR/>Ja m'explicaràs com t'ha quedat, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-39050540898513705932008-06-01T14:45:00.000+02:002008-06-01T14:45:00.000+02:00Hola Gemma!Segueixo molt sovint el teu blog, que m...Hola Gemma!<BR/><BR/>Segueixo molt sovint el teu blog, que m'encanta. Per primer cop m'he decidit a fer una de les teves receptes. He optat per la del pastís de 3 xocolates, que té molt bona pinta. M'agradaria, però, saber com es fan aquestes fulles de xocolata tan gracioses. <BR/><BR/>Moltíssimes gràcies i felicitats pel blog!<BR/><BR/>LaraAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-90660350969523852422008-05-26T08:25:00.000+02:002008-05-26T08:25:00.000+02:00Bé...Dissabte vaig fer aquest pastís per l'anivers...Bé...Dissabte vaig fer aquest pastís per l'aniversari de l'Encar, em va semblar fàcil, ràpid i amb molta xocolata :-)))<BR/>Doncs bé...tot perfecte. Vaig usar la variant que s'explica per aquí amunt amb pa de pessic i com que sóc un vago integral la xocolata de cadascuna de les capes la vaig fer amb la thermomix...i va quedar perfecte.<BR/>Tothom encantat.<BR/>Au, petons.<BR/>RaülAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-72059210792968792442008-02-08T15:36:00.000+01:002008-02-08T15:36:00.000+01:00Gràcies Gemma!Doncs no tinc termometre de cuina. P...Gràcies Gemma!<BR/><BR/>Doncs no tinc termometre de cuina. Potser si que hauria d'haver esperat més temps...<BR/><BR/>Demà ho torno a provar! Espero que em surti be!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-78651932035713856492008-02-05T17:57:00.000+01:002008-02-05T17:57:00.000+01:00Tsukilina, crec que no has escalfat prou la llet.....Tsukilina, crec que no has escalfat prou la llet... Tens termòmetre? Segurament no. Jo m'esperaria al davant del foc i quan vegis la primera bombolla de bullir, ho treus de seguida.<BR/>La base de galeta pots posar-la al forn si vols, a mi m'agrada més perquè queda més cruixent... Però no és obligatori, també queda bo sense anar al forn :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-7536616557323171862008-02-03T13:47:00.000+01:002008-02-03T13:47:00.000+01:00Hola Gemma!Avui he "intentat" fer aquest pastis i ...Hola Gemma!<BR/><BR/>Avui he "intentat" fer aquest pastis i el resultat ha estat desastros des del principi! :/ <BR/><BR/>Finalment també m'han quedat natilles. No se si es perquè ho he tingut poc temps al foc o no, però en quant la xocolata estava desfeta i li sortia una mica de fum ho he tret, pensant que ja estava i no han quallat cap de les tres capes... <BR/><BR/>Per cert, la base de galeta també s'ha de posar al forn com en el pastis de pinya i coco??Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-13901868977512986942007-07-12T11:20:00.000+02:002007-07-12T11:20:00.000+02:00Hola anònim! Crec que el motiu que es separin les ...Hola anònim! Crec que el motiu que es separin les capes és el que dius tu. No s'ha d'esperar gens entre capa i capa, només el temps qe trigues en fer la següent... És el temps necessari perquè una capa comenci a quallar i no es barregi amb l'altra, però encara està prou tova com perque s'enganxin una amb l'altra. <BR/>Aviam si t'animes a provar més receptes :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-24276675712657817172007-07-11T18:21:00.000+02:002007-07-11T18:21:00.000+02:00Hola gemma, m'acabo d'estrenar amb aixo dels blogs...Hola gemma, m'acabo d'estrenar amb aixo dels blogs de cuina, i de moment el teu m'ha encantat. La primera recepta que he provat ha estat el pastíss de tres xocolates i la veritat es que va sortir "molt be", em van quatllar les capes, i de gust era boníssim, pero... sempre hi ha un pero, a l'hora de tallar-lo se'm va desmontar tot! les tres capes em van quedar per separat! He pensat que potser vaig esperar massa entre capa i capa, que et sembla? Moltíssimes gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-25647888916691783592007-04-25T10:01:00.000+02:002007-04-25T10:01:00.000+02:00OLE!!!!!! M'alegro que t'hagi quedat bé! Ara ja et...OLE!!!!!! M'alegro que t'hagi quedat bé! Ara ja et pots treure el sobrenom d'Àngels-natilles, eh? ;-))) <BR/>Ànims a provar la mousse!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.com