tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post115952071307994569..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Index alfabèticGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger30125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-84645265444159033802010-02-05T23:18:16.773+01:002010-02-05T23:18:16.773+01:00Hola Gemma!
Ja l'he trobat, està a Brownie-Fl...Hola Gemma!<br /><br />Ja l'he trobat, està a Brownie-Flam.<br />Fins aviat!<br /><br />AmeliaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-17508340727352333262010-02-03T11:47:38.758+01:002010-02-03T11:47:38.758+01:00Hola Gemma!
Em dic Amelia i he descobert el teu bl...Hola Gemma!<br />Em dic Amelia i he descobert el teu blog. Simplement he de dir que m'encanta!!!!.<br /><br />He fet un parell de receptes i veient les fotos m'ha cridat l'atenció el pastís màgic...però no he trobat la recepta a l'índex! On està?<br /><br />Gràcies!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53072338442166295572009-12-10T16:22:51.428+01:002009-12-10T16:22:51.428+01:00aquets plats semblen molt bonsaquets plats semblen molt bonsAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-44766085505987612202009-10-30T16:05:55.430+01:002009-10-30T16:05:55.430+01:00Hola Gemma
Avui te copiat el tiramisú de te verd ...Hola Gemma <br />Avui te copiat el tiramisú de te verd i dir-te que a sigui’t un punt azo a la feina la gent <br />Els primer els a sorprès el color pero al tastar-lo no sabien dir si millor aquest o el tiramisú de sempre <br />Gracies Bon Cap desetmana<br /><br />GracielaGracielanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63502123455122337112009-06-15T08:20:41.677+02:002009-06-15T08:20:41.677+02:00A mi també m'agrada molt la cultura popular, s...A mi també m'agrada molt la cultura popular, sobretot el que fa referència a gastronomia :)<br />M'encantarà fer alguna de les receptes que em passis!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-67401351895418214742009-06-14T20:15:25.965+02:002009-06-14T20:15:25.965+02:00Hola Gemma,
Tens un blog intessantíssim. De casua...Hola Gemma,<br /><br />Tens un blog intessantíssim. De casualitat buscant una foto de les casques l'hi he trobat. <br /><br />Sóc una apassionada investigadora de la cultura popular. Des de fa anys faig recerca de cuina tradicional i ara n'estic fent un article. Més avant et passaré alguna recepta per si t'abelleix fer-la.<br /><br />Mercés,<br /><br />Maria J.Maria J.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-9118379668126268012009-06-14T20:15:19.002+02:002009-06-14T20:15:19.002+02:00Hola Gemma,
Tens un blog intessantíssim. De casua...Hola Gemma,<br /><br />Tens un blog intessantíssim. De casualitat buscant una foto de les casques l'hi he trobat. <br /><br />Sóc una apassionada investigadora de la cultura popular. Des de fa anys faig recerca de cuina tradicional i ara n'estic fent un article. Més avant et passaré alguna recepta per si t'abelleix fer-la.<br /><br />Mercés,<br /><br />Maria J.Maria J.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51935215762266765822009-03-22T16:09:00.000+01:002009-03-22T16:09:00.000+01:00Hola anònim :)De motlles de silicona n'hi ha de qu...Hola anònim :)<BR/>De motlles de silicona n'hi ha de qualitats molt diferents. En general, al principi tots van bé, però els de poca qualitat al cap de pocs usos s'enganxen. T'aconsello dues coses: comprar-lo de bona qualitat o, si ja el tens, untar-lo com els normals...Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60445029005146966422009-03-22T14:25:00.000+01:002009-03-22T14:25:00.000+01:00Hola Gemma:fa molt de temps que vull escriure't pe...Hola Gemma:<BR/><BR/>fa molt de temps que vull escriure't per felicitar-te i de rebot a tots els teus amics blogaries! Feu una enveja! Mica en mica estic fent-vos cas i vaig provant alguna de les receptes.<BR/>Vull fer-vos una pregunta en general a un problema,que tinc normalment-Quan utilitzo els motlles de silicona, sempre se m'enganxat tot. Ahir vaig fer el mousse de gelat d'avellana. Gemma, alguna idea que puc fer. <BR/>Bon diumenge!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74165407962863397822008-12-18T22:31:00.000+01:002008-12-18T22:31:00.000+01:00Gràcies pel teu comentari.Ho provaré. Amb el coula...Gràcies pel teu comentari.<BR/>Ho provaré. <BR/><BR/>Amb el coulant,crec que l'error ha estat que encara estava massa cru per dins (15 min de forn).<BR/><BR/>Ho provaré.<BR/>Una darrera consulta... els motlles de silicona són individuals? o tipus glassos de gel??<BR/><BR/>Merci i enhorabona pel teu treball al blog.Meritxellhttps://www.blogger.com/profile/04114410983107345141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51062597937924445282008-12-18T12:12:00.000+01:002008-12-18T12:12:00.000+01:00Hola Meritxell, benvinguda al blog!Les merengues j...Hola Meritxell, benvinguda al blog!<BR/>Les merengues jo les deixo molta estona al forn, fins que queden seques (com unes galetes cruixents), de manera que no s'abaixen gens... <BR/><BR/>Pels coulants, t'aconsello uns motlles de silicona individuals tipus flameres, van molt bé per desemotllar. <BR/>A veure si així et surten bé ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82229817355042241512008-12-17T00:40:00.000+01:002008-12-17T00:40:00.000+01:00Gemma,Després de setmanes seguint el teu blogg m'h...Gemma,<BR/><BR/>Després de setmanes seguint el teu blogg m'he animat a possar-ho en pràctica.<BR/>M'han quedat les postres força bunyol. No em resigno i ho vull tornar a provar.<BR/><BR/>He fet merengues (s'han desinflat) i coulant (que al desmotllar s'ha 'desestructurat' però com que jo no sóc Ferran Adrià ... no té merit.<BR/><BR/>Pel coulant he comprat uns motlles d'alumni tipus flam i els he untat amb mantega,però tot i així se m'ha trencat! <BR/><BR/>Em pots donar un consell??<BR/><BR/>MeritxellMeritxellhttps://www.blogger.com/profile/04114410983107345141noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57638378750911086262008-10-22T19:00:00.000+02:002008-10-22T19:00:00.000+02:00Gemma.... voldria posar un index al meu blog i no ...Gemma.... voldria posar un index al meu blog i no se com, podries indicar-me com fer-ho?Marisabelhttps://www.blogger.com/profile/05611638584440190013noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-64193503093558224622008-10-14T08:35:00.000+02:002008-10-14T08:35:00.000+02:00Gemma, una pregunta?Quan parles de base de pa de p...Gemma, una pregunta?<BR/>Quan parles de base de pa de pessic la fas tu prèviament o la compres feta? Si la compres, on la compres? Si la fas tu, ens pots indicar la recepta? Moltes gràcies i estic encantada amb el teu bloc i tots els enllaços que ens indiques, una veritable joia!<BR/>GemmaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-26419925461075702392008-10-13T09:38:00.000+02:002008-10-13T09:38:00.000+02:00Hola Gemma,Acabo de descobrir aquest blog tot busc...Hola Gemma,<BR/>Acabo de descobrir aquest blog tot buscant fórums de cuina i és fantàstic! També sóc aficionada a la cuina i precisament ahir vaig fer croquetes de pollastre i com que acabava de fer una xamfaina, enlloc de fer un sogregit de ceba i tomàquet hi vaig posar la xamfaina. Boníssim! Proveu-ho!<BR/><BR/>Salut!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51003478739995326942008-08-25T09:02:00.000+02:002008-08-25T09:02:00.000+02:00Hola, Acabo de descobrir aquest blog i em sembla m...Hola, Acabo de descobrir aquest blog i em sembla molt interessant i útil, de moment intentaré fer els carquinyolis i la coca de vidre.<BR/><BR/>Enhorabona pel blog!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-68168875945530774442008-08-20T13:12:00.000+02:002008-08-20T13:12:00.000+02:00Hola Gemma!Enhorabona pel teu blog! Et visito molt...Hola Gemma!<BR/>Enhorabona pel teu blog! Et visito molt sovint i m´encanten les receptes que fas. He llegit que t´agrada molt la nostra illa, Menorca, i que ens visites sovint, això està molt bé!<BR/>Pel que dieu de la coca bamba no és tan complicada com sembla, vaja, no més que fer un roscón de reis. I els pastissets i carquinyols, són ben fàcils per un crack com tu.<BR/>Si t´interessa alguna recepta menorquina en tinc al meu blog http://sacuinadenaroser.blogspot.com.<BR/>A reveure i segueix publicant receptes!!<BR/><BR/>Roser.Roserhttps://www.blogger.com/profile/13723265327656485445noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-32770658396583657492008-01-10T08:44:00.000+01:002008-01-10T08:44:00.000+01:00Hola Perucho! Benvinguda al blog!Moltes gr÷acies p...Hola Perucho! Benvinguda al blog!<BR/>Moltes gr÷acies per la recepta, llastima que he estat fora i no hi he sigut a temps...<BR/>Una pregunta: saps com farcir el tortell de massapa? Sempre veig receptews com la teva, mes tipiques del roscon de Reyes, que es farceix de nata un cop ja esta fet....<BR/>Moltes gracies!Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57524615943930397002007-12-28T19:49:00.000+01:002007-12-28T19:49:00.000+01:00Hola Gemma, He vingut a petar per casualitat al te...Hola Gemma, <BR/>He vingut a petar per casualitat al teu blog i m'ha encantat...jo tb tinc com a hobby la cuina...i estic molt contenta d'haver trobat aq pagina. He llegit q no t'acabaves d'atrevir a fer mases q portessin llevat de forner. De cara a reis t'animo a que fagis el Tortell de Reis, jo tinc una recepta bonissima per fer la massa de brioix amb la Thermomix:<BR/><BR/>ESPONJA O PIE<BR/>65-70 gr de leche<BR/>10 gr de levadura fresca<BR/>100 gr de harina de fuerza<BR/>MASA<BR/><BR/>300 gr de harina de fuerza<BR/>60+20 gr de mantequilla blanda<BR/>60 gr de azucar<BR/>2 huevos + agua hasta 150 cc<BR/>25 gr de levadura<BR/>7,5 gr de sal<BR/>Aromas: ralladura de limón, canela, vainilla,etc<BR/>1 cucharada de leche muy fria<BR/>OTROS INDREDIENTES<BR/><BR/>30 gr de almendra molida<BR/>30 gr de azucar<BR/>ralladura de limón<BR/>agua o clara de huevo batida<BR/>150-200 gr de fruta confitada<BR/>75 gr de piñones remojados con agua<BR/>azucar.<BR/>PREPARACION<BR/>Mezclar los ingredientes del pie o esponja y trabajarlo unos minutos hasta que quede una pasta fina y de consistencia media; tapar y dejar fermentar hasta que aumente su volumen más del doble (3-4-10..... horas a la nevera)<BR/>Introducir en el vaso de la thermomix: harina, sal, azucar, 20 gr de mantequilla, aromas y los huevos con el agua, programar:<BR/>15 s, v.4<BR/>añadir el pie fermentado y programar:<BR/>1,3m v.espiga<BR/>añadir la mantequilla blanda (60gr) a intérvalos y con la máquina en marcha y programar:<BR/>1m v.espiga<BR/>Incorporar la levadura desmenuzada con la máquina en marcha y programar:<BR/>1,30m v. espiga<BR/>Finalmente refrescar la masa con 1 cucharada de leche muy fria y programar:<BR/>1 m v. espiga<BR/><BR/><BR/>Espero que us animeu!!!!!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-54152959464160109542007-11-27T10:35:00.000+01:002007-11-27T10:35:00.000+01:00Quines casualitats :) T'has mirat TOTES les recept...Quines casualitats :) <BR/>T'has mirat TOTES les receptes? Quina feinada!<BR/>Amb aquests ingredients (i ous) pots fer el 90% de les receptes del blog... Tindràs feina per triar ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-5767956010220155202007-11-27T10:31:00.000+01:002007-11-27T10:31:00.000+01:00Per fi me mirat TOTES LES RECEPTES!! això si, cont...Per fi me mirat TOTES LES RECEPTES!! això si, continuament anava assecant-me la baba a mesura que veia les fotos.<BR/>No pot ser!!! m'agafarà alguna cosa veient tant dolç! i amb el règim que he de fer, això és una temptació.<BR/>M'encanta el dolç!! podries fer-me de tieta adoptiva, padrina o algo??pq em fessis postres tot sovint?<BR/><BR/>Aquesta setmana intentaré fer algún postre, he comprat gelatina, la vaig veure al súper i vaig pensar en tu...alguna cosa faré. Tinc nata, llet, farina, sucre i gelatina...xocolata...alguna cosa em sortirà! espero!<BR/>Per cert ja et vaig dir que m'havia traslladat a sabadell....doncs també tinc l'àvia de Vic :) quines quasualitats!<BR/><BR/>ja et diré que tal m'ha sortit!<BR/><BR/>fins aviat!<BR/>Marta<BR/>www.restaurantesacogedoresybaratos.blogspot.com0https://www.blogger.com/profile/09570330522472899738noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-60893673578876273552007-07-24T10:17:00.000+02:002007-07-24T10:17:00.000+02:00Hola Ivan!Això del psicoblog és un esport d'alt ri...Hola Ivan!<BR/>Això del psicoblog és un esport d'alt risc! Millor dedicar-se a l'esportiva ;-) Com tens la cama? Encara no deus poder escalar... Quina ràbia, jo estaria enfilant-me per les parets...<BR/>M'alegro que almenys t'entretinguis amb les meves postres, aviam si t'animes a fer-ne alguna :)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-10934357400266318182007-07-23T19:38:00.000+02:002007-07-23T19:38:00.000+02:00hola Gemma,jo que sempre he dit que els postres no...hola Gemma,jo que sempre he dit que els postres no eren el meu fort cuinant, doncs aquí hi tinc tota una batalla per endavant.sóc amic del pere PGB, si busques el meu nom per allà hi surto,anomenat i en fotos, sóc el que s'ha trinxat la cama a tossa de mar, depen de quan pugui tornar a escalar hem faré tot un especialista en postres, perque d'alguna manera haig de matar el mono, bé res més que he flipat amb les fotos dels postres, i ara amb aquesta caloreta, la hòstia me'n fotria uns quants, alé salut i peles, ivan. (sense peles no pots pillar el cotxe per anar a trepar)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-81034172609794645172007-07-18T15:03:00.000+02:002007-07-18T15:03:00.000+02:00Hola Francesc! Conec perfectament la teva web! Em ...Hola Francesc! Conec perfectament la teva web! Em sembla que no hi ha cap escalador que no la conegui :) Segur que tots hem escalat algun dia gràcies a la informació de kpujo... Està molt bé, felicitats!<BR/>La coca de Sant Joan que vols fer és la de brioix? Avui mateix una amiga m'ha dit que l'ha fet i li ha quedat molt bé... No crec que tinguis cap problema, sobretot si tens amassadora. Però si tens algun dubte, pregunta, eh?Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-16101466688408536422007-07-17T18:58:00.000+02:002007-07-17T18:58:00.000+02:00Tot i que Sant Joan ja està lluny, m'ha donat per ...Tot i que Sant Joan ja està lluny, m'ha donat per intentar fer la coca típica d'aquests dies, i buscant per internet he trovat el teu blog. La coca que hi ha fa molt bona pinta, intentaré fer-la aquesta mateixa setmana.<BR/>Hi ha algun pas especialment complicat a fer? Jo tinc una amasadora, des de fa poc temps, que encara estic provant.<BR/><BR/>He vist també les fotos d'escalada, Jo també escalo, sovint a Montserrat. Tinc una web força complerta, www.kpujo.com Si no la coneixes, visítala, tant sols de Montserrat.<BR/>FrancescAnonymousnoreply@blogger.com