tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post1102756872133224011..comments2023-10-29T14:19:15.923+01:00Comments on La cuina de casa: Bunyols de CarbassaGemmahttp://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-63820389680507617092011-03-13T17:26:31.900+01:002011-03-13T17:26:31.900+01:00Anit ferem aquest bunyols i van ser tot un èxit.
...Anit ferem aquest bunyols i van ser tot un èxit.<br /><br />Gracies per la recepta.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-57923801407970679492009-11-08T18:16:13.242+01:002009-11-08T18:16:13.242+01:00Hola Maite, la carbassa m'encanta! Si te'n...Hola Maite, la carbassa m'encanta! Si te'n sobren, a casa segur que les gastem, je je je...<br />Al blog tinc més coses amb carbassa a part dels bunyols: <br /><a href="http://lacuinadecasa.blogspot.com/2006/11/flam-de-carbassa.html" rel="nofollow">Flam de carbassa</a>, <a href="http://lacuinadecasa.blogspot.com/2006/11/gelat-de-carbassa.html" rel="nofollow">Gelat de carbassa</a>, <a href="http://lacuinadecasa.blogspot.com/2006/10/pasts-de-carbassa.html" rel="nofollow">Pastís de carbassa</a>.<br /><br />A veure si en proves alguna ;)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66515050365977193462009-11-08T14:16:52.105+01:002009-11-08T14:16:52.105+01:00Buscant com donar sortida a l'excedent de carb...Buscant com donar sortida a l'excedent de carbassa que tenen els meus pares, he anat a parar al teu blog... mare de Déu, quin goig de fotos !! Total, que m'he decidit pels bunyols i els probaré de fer aquesta setmana (ja estic tipa de la crema de carbassa que és l'única cosa que se fer). A veure si no m'atabalo a l'hora de fer el foradet...<br />MaiteAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-66712326981241093452008-12-29T15:57:00.000+01:002008-12-29T15:57:00.000+01:00Tant tu con jo fem la mateixa recepta , i mira que...Tant tu con jo fem la mateixa recepta , i mira que hi han circulant.<BR/><BR/>Bon profit i bon any<BR/><BR/>Des de Valencia un besset(petonet)<BR/><BR/>el meu blog: Pan y otras viandas.noradebon (Teresa)https://www.blogger.com/profile/05946948389636350736noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-74770969352432338682007-04-07T10:44:00.000+02:002007-04-07T10:44:00.000+02:00gemma,moltes gràcies!!! he buscat en els supers el...gemma,<BR/><BR/>moltes gràcies!!! he buscat en els supers el tema de la farina de força i mai ho he sabut veure!!! el meu marit diu que no he degut mirar tan bé després de veure la teva resposta!!! ho tornaré a mirar....i moltes gràcies!!!<BR/><BR/>tonaTonahttps://www.blogger.com/profile/01475568987213208542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-53907042192304568662007-03-29T10:08:00.000+02:002007-03-29T10:08:00.000+02:00Carles, és que l'Empordà queda una mica lluny de V...Carles, és que l'Empordà queda una mica lluny de València.. per això no has provat mai els bunyols de carbassa! Però s'assemblen bastant als bunyols de l'Empordà. ´<BR/><BR/>Tona, la farina de força s'utiliza en receptes on hi va llevat de forner: pa, briox, tortell de reis... La pots comprar a molts supers (Mercadona, Corte Inglés...) i ho diu en el mateix paquet: "harina de fuerza".<BR/><BR/>Marta, no he estat mai a València per falles... Ho tinc pendent! I ja saps, per cremar els bunyols: cap al gimnàs ;-)Gemmahttps://www.blogger.com/profile/03484103750873778280noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-46860761120169699402007-03-29T09:59:00.000+02:002007-03-29T09:59:00.000+02:00Ai que records d'aquestes falles. Jo sóc de Valénc...Ai que records d'aquestes falles. Jo sóc de Valéncia i la temporada de bunyols es nota a les meues caderes, jejeje.Martahttps://www.blogger.com/profile/16572040544704253757noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-82921385719565739542007-03-28T23:51:00.000+02:002007-03-28T23:51:00.000+02:00gemma,abans de res gràcies per aquest blogg tan pl...gemma,<BR/><BR/>abans de res gràcies per aquest blogg tan ple de dolces idees!!<BR/><BR/>m'agrada fer pastissos però mai m'he atrevit amb les receptes que diu 'farina de força', i ara veig que tu l'anomenes, em pots dir què és i on es troba??<BR/><BR/>moltes gràcies!! ja et vaig escriure una vegada per la recepta dels coulants que han tingut un èxit brutal.<BR/><BR/>gràcies altre cop!!<BR/><BR/>TonaTonahttps://www.blogger.com/profile/01475568987213208542noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-33742155.post-51196951789449408012007-03-28T17:48:00.000+02:002007-03-28T17:48:00.000+02:00Ostres!Mira que he provat coses en aquest món però...Ostres!<BR/>Mira que he provat coses en aquest món però brunyols de carbassa no pas encara.<BR/>Segur que n'han de ser bons. <BR/><BR/>Per cert, et felicito també per la fotografia: a vegades sembla que estirant la mà a la pantalla, puguis agafar qualsevol dels teus dolços :-))Carles Vilà i Campshttps://www.blogger.com/profile/10300967730740702497noreply@blogger.com