Després de les vacances, tot torna al seu ritme normal i es reprenen els costums habituals de durant l’any. La tradició de cada mes de fer una recepta de postres de la revista CUINA no en podia pas ser una excepció, de manera que aquesta és la que he triat pel mes de setembre:
Setembre és el mes de la verema i la secció Les postres de Jordi Roca ens ho recorda creant tres dolços amb el raïm i el vi com a protagonistes: moscats, macabeus i Pedro Ximénez es combinen amb roses, préssecs, móres i regalèssia en un homenatge a una de les collites més esperades de l’any. La compota de raïm simbolitza la relació que s’estableix a les vinyes entre els ceps i els rosers fent un maridatge de roses i raïm. El resultat és una copa refrescant, plena d’aromes i sabors que ens transporten al moment a una vinya a punt de veremar.
Un detall, però, pels que teniu la revista, hi ha un petit lapsus entre les fotos de dues receptes que estan intercanviades...
Aquí teniu la recepta:
Bon profit!
dijous, de setembre 17, 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
33 comentaris:
Una bona recepta per sorprendre a uns convidats de luxe
Bon profit
Ester
Ostres quina idea més original! Però on s'aconsegueix l'aigua de roses?
Petonets!
umm! que bo!!!
pren nota!
petonets
Es veu molt fresquet... Aquesta revista la he vist varies vegades però mai la he comprat. A veure si la propera vegada cau a les meves mans. Sempre que vaig a buscar receptes em decidieixo per la mateixa "Secretos de Cocina" però em fa rabia perque encara, tinc una pila de revistes a casa y no he fet res... Tindré que fer com tú, encara que sigui una recepta al mes. Jajajaja
Petons
María josé
Una combinació ben original, i el raïm que n' és de bo!!
Un petó! Beth
Mmmmm.... quina recepta més bona i bonica. Prenc nota de fer-la quan tingui de convidada a la meva mare`que l´hi agrada molt al raïm. Aquesta recepta la sorpendra.
Peton!
Mmmmm.... quina recepta més bona i bonica. Prenc nota de fer-la quan tingui de convidada a la meva mare`que l´hi agrada molt al raïm. Aquesta recepta la sorpendra.
Peton!
m'agrada molt aquest petit homenatge que li fas cada mes a la revita cuina.
La combinació d'aquesta recepta la trobo fascinant, m'ha sorprés l'ús de l'aigua de roses, jo la faig servir com a cosmètic... no serà la mateixa, no?
M'agrada molt aquesta recepte, la combinació est genial!
Petons
És una recepta per sorprendre, ja ho crec! I molt adequada per la tardor, ara que el raïm està al seu punt.
Maria Jose, t'animo de veritat a que compris la revista, no només per les receptes sino també per tots els altres articles que hi ha, val la pena, ja ho veuràs ;)
Laura i Eva, l'aigua de roses ha de ser comestible, la de cosmètics no val, eh? A les farmàcies en venen, però assegureu-vos que és la comestible ;)
M'encanten les receptes de temporada!
Quina cosa més elegant i diferent!
I, com sempre, les teves fotos són millors que les de la revista!
Temps enrere vaig estar buscant aigua de roses comestible, i em va costar molt. A tot arreu era per a ús extern.
Que bé que t'ha quedat el montatge de la copa !!!!
Felicitats !
petunets
Quina recepte més apetetitosa per aquest dijous tan plujós, almenys, aquí que no para de ploure des d'aquest matí... Em vindria molt de gust tastar-la. Enhorabona, perquè t'ha quedat exquisita!!! Petons guapa
Una copa elegante donde las haya, con una presentación de lujo.
Un beso.
Una elecció perfecta!!!
Quina recepta més elegant. Es bona de veritat, per recomanar per un postre?
Fa temps que no trobo a cap lloc l'aigua de roses. On la compres tu?
Nena, no entenc que et diu l'anònim, i tu?
Bona vesprada Gemma.
Una copa diferent, molt original i del temps, per a sorprendre a qualsevol invitat.
La presentació queda molt elegant.
Besets
Super adient en aquestes dates...com disfruto amb el moscatell! Sembla molt refrescant. Molt bona! Ara em toca a mi pensar en la recepta del setembre del CUINA...El cafè de nit van fer el pastís de formatge i mores que els va quedar genial!
T'ha quedat una presentació molt elegant. Jo també em vaig quedar sorprés amb l'explicació d'aquestes postres a la revista "Cuina" pel canvi de les fotos. A voltes passa. Besades
Gemma, aquesta recepta és d'aquelles per sorprendre als convidats! I queda molt elegant! I de ben segur que deliciosa! A banda, que fa servir fruita de temporada! Més complerta no pot ser! :)
Petons!
Molt bona la recepta! fresqueta i lleugera, ara, trobar l'aigua de roses no ho veig fàcil!
Felicitats per les receptes que vas posant, com sempre fantàstiques!
Ets una artista!
T'ha quedat millor la teva que la de la revista!!
PTNTS
Dolça
A mi l'aigua de roses no m'acaba de fer el pes... però se veu un postre ben fresquet :)
Em sembla molt bé que recuperis la tradició de la recepta mensual del CUINA, així veiem la teoria i la pràctica, encara que no la poguem tastar, je, je.
Fins aviat
Em sembla molt bé que recuperis la tradició de la recepta mensual del CUINA, així veiem la teoria i la pràctica, encara que no la poguem tastar, je, je.
Fins aviat
Ja vaig veure aquesta recepta i em va semblar molt bona. A més a casa dels meus pares tenen molt raim....T' ha quedat perfecte. No havia comprat mai aquesta revista i aquest mes la vaig comprar perque em van dir que sortia Olvan com a productor de nyàmeres i em fa fer gràcia, donçs les germanes Casabella van ser qui me les van donar per fer les receptes de nyàmeres.
¡Quina presentació!, i fer servir les roses li dona un toc de resturant estrella Michelin,jaja. Es perfecte per quedar d'allò més bé. Petons
És un veritable plaer entrar a la teva cuina, delectes casi tots els sentits.
Vaig a donar un tomb per veure que n’havia perdut.
Petons
Gemma quina bona pinta!!!
Petonets,
Nuria
Hola Gemma, una recepta lleugera i refrescant...i la teva foto molt més deliciosa que la original!!!! petonets
Publica un comentari a l'entrada