dimecres, de setembre 27, 2006

Profiteroles

Els partits de futbol a St Feliu del Racó són una tradició molt arrelada a la colla del Pol. El més important de tots és el que es juga el dia de St Esteve (que ajuda a pair els dinars de Nadal) però al llarg de l'any se'n fan molts més. També és habitual organitzar un dinar per després del partit, ja sigui calçotada, arrossada o barbacoa.

En l'última ocasió, vaig portar de postres unes profiteroles fetes a casa, farcides de nata, de crema i de trufa. Estaven per llepar-se els dits!!


Un mica més i no me'n queda cap per portar al dinar...


Bon profit!

dimarts, de setembre 26, 2006

Tarta de préssecs, de nespres o del que sigui...

Avui proposo una recepta ideal per aprofitar els excessos de fruita. Els meus pares tenen arbres fruiters i, com que la fruita ve tota de cop, a vegades ens costa donar a l'abast amb tots els kilos de fruita que produeixen. Segur que a tots ens ha passat alguna vegada...


Aquesta tarta es pot fer amb qualsevol tipus de fruita, és fàcil i porta poca feina. Les fotos que he penjat són amb nespres i amb préssecs. Us animeu a provar-la amb altres fruites?

Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 1 làmina de pasta de full
  • 1kg de fruita
  • 2 ous
  • 200ml de nata líquida per muntar
  • 3 cullerades de sucre
  • 2 cullerades de farina
  • mermelada adient a la fruita
Preparació:

Extendre la pasta de full en un motlle de tarta i punxar-la bé per tal que la pasta de full no s'infli. Posar uns cigrons secs a dins (per evitar que s'infli) i coure-la al forn durant 20 minuts a 180º.
Pelar la fruita i tallar-la a daus o a grills d'una mida mitjana.
Batre amb el túrmix els ous, la nata, el sucre i la farina.
Treure el motlle del forn i buidar-lo de cigrons. Abocar la fruita dins el motlle i cobrir-la amb la barreja d'ous i nata. Tornar a posar-ho al forn a 180º durant 30 minuts.
Un cop freda, es pot abrillantar la tarta amb una mica de mermelada d'un gust adequat a la fruita del farcit.

Bon profit!

dimecres, de setembre 20, 2006

Pastís Cremós de Xocolata Blanca

Fa uns dies van venir a sopar uns amics escaladors, amb la intenció de compartir les fotografies fetes durant els nostres viatges a Sardenya. Aquesta illa és un paradís de l'escalada esportiva: quilòmetres i quilòmetres de parets espectaculars d'una roca calcària de qualitat excepcional.



Vaig pensar que mentre disfrutàvem recordant les escalades fetes aquestes últimes vacances, seria fantàstic degustar un pastís dolç amb una textura cremosa de xocolata blanca no apte pels poc llaminers.


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 200g de xocolata blanca
  • 300g de nata líquida per muntar
  • 40ml de licor de cirera
  • 3 rovells d'ou
  • 2 fulls de gelatina
  • 400g de cireres
  • 80g de sucre
  • 20g de mantega
  • pebre negre
  • melindros o galetes per la base
Preparació:

Desossar les cireres i saltar-les en una paella amb la mantega i el sucre. Afegir la meitat del licor i pebre negre mòlt al gust.
En uns motlles cilíndrics individuals (d'uns 8cm de diàmetre) fer una base amb els melindros esmicolats i emborratxar-los amb el suc de les cireres.
Posar la gelatina a remullar.
Fondre la xocolata al bany Maria. Afegir la gelatina remullada, el licor restant i els rovells d'ou. Incorporar delicadament la nata muntada. Repartir la mescla pels motlles, posant 3 o 4 cireres a dins.
Deixar refredar els pastissets a la nevera, desmotllar i decorar amb les cireres i el suc de la seva cocció.

Bon profit!

diumenge, de setembre 17, 2006

Espai Sucre

El divendres vam anar a sopar a l'Espai Sucre amb el meu germà Arnau perquè no ens havíem vist des d'abans de les vacances i ens volíem explicar totes les novetats: pis nou, canvis de feina, vacances, cotxe nou, apartament a la Cerdanya...


Amb el Pol ja havíem estat a l'Espai Sucre en una ocasió, però era hivern i volíem provar-lo a l'estiu, ja que moltes postres són amb gelat.
Vam triar el gran menú de postres, que consisteix en 5 plats de postres de restaurant, plenes de gustos sorprenents i textures diferents. També vam fer el maridatge de vins, un per cada plat, amb una explicació tan del plat com del vi per part del cambrer.
Cal dir que, encara que siguin postres, el menú no és excessivament dolç ja que juga amb altres gustos com el picant, el fumat, l'àcid, les espècies, flors i herbes aromàtiques... El resultat final és un sopar-safari de gustos gens embafador.

I per acabar, un cafè amb pastes en consonància amb la resta del sopar:

dimarts, de setembre 12, 2006

Tarta marbre de moca

Aquesta tarta és el resultat de voler solucionar un accident que, com tots els aficionats a la cuina, tenim tan sovint.


Aquest divendres van venir a sopar el Raül i l'Encar i vaig fer la recepta de mousse de mocad'en Carlos Valencia. Però com que vaig utilitzar un motlle massa gran, em va quedar una tarta molt baixeta (gairebé ridícula) i vaig pensar que podia afegir una segona capa de cuajada per fer-la més alta... Però el resultat va ser que es van mesclar les dues capes i, com que de gust era bona, em va semblar que només li calia canviar el nom ;-)

No escric la recepta ja que us aconsello que feu l'original d'en Carlos Valencia. Això sí, dupliqueu totes les quantitats!!

diumenge, de setembre 10, 2006

Pa d'espècies

Aquest pa d'espècies és ideal per esmorzar. A França és un tipus de pa molt freqüent i es caracteritza pel seu gust de mel i d'espècies. Ja feia temps que tenia ganes de fer-ne i la recepta és molt senzilla. El millor de tot és la seva flexibilitat: enlloc de sucre Moscovado o Demerara es pot utilitzar sucre normal, enlloc de farina de sègol, farina normal i la barreja d'espècies pot ser al gust de cadascú.

Aquest pa el vaig fer aquest estiu per portar-lo a la Roureda, on la meva família passava uns dies de vacances i em va semblar que els agradaria prendre'n per esmorzar.


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 100g de mel
  • 50g de sucre Muscovado
  • 50g de sucre Demerara
  • 75g de mantega
  • 100g d'ous
  • 50g de llet
  • 120g de farina de blat
  • 120g de farina de sègol
  • ratlladura de pell de llimona
  • 20g d'espècies en pols (canyella, anís, gingebre, clau, comí, nou moscada...)
  • 10g de llevat en pols
Preparació:

Escalfar la llet i dissoldre-hi la mel, els sucres i les espècies. Deixar refredar una mica i afegir la mantega, els ous i la ratlladura de llimona. Afegir les farines tamisades, el llevat i barrejar bé. Abocar la barreja en un motlle tipus "plum cake" i coure-ho al forn durant 40 minuts, primer a 190º i al cap d'uns 15 minuts a 170º.

Bon profit!

divendres, de setembre 08, 2006

Fullat de Figues

Ara que és temps de figues, aquest pastís de pasta de full farcit amb figues és fabulós. El vaig fer el diumenge passat, que a Sabadell era Festa Major i vam quedar amb uns amics per berenar.


La recepta és d'en Carlos Valencia, que té unes receptes de postres espectaculars. El seu blog és magnífic i val la pena que us el mireu. Les presentacions que fa són genials!!!

Aquí us deixo un enllaç directe a la recepta d'avui. L'únic comentari que faig sobre la recpeta és que jo no vaig posar tant sucre a la crema pastissera...

Bon profit!

dissabte, de setembre 02, 2006

Cassoleta de llimona i maduixes

Per fi m'he decidit a crear el meu blog de cuina, amb la idea d'anar publicant les receptes elaborades en motiu d'ocasions especials.

Avui, per començar, es tracta d'una tarta que vaig fer per celebrar l'aniversari de la meva mare.


Aquí teniu la recepta:

Ingredients:
  • 200ml de suc de llimona
  • 4 ous
  • 200g de sucre
  • 200g de mantega
  • 2 fulls de gelatina
  • 1 làmina de pasta brisa
  • maduixes
Preparació:

Per fer la crema de llimona, posem la gelatina a hidratar en aigua freda. A part, posem un bol al bany Maria amb el sucre i el suc de llimona. Quan estigui a punt de bullir, hi afegim els ous i ho remenem fins que comenci a espessir. Afegim la mantega, ho barregem i ho traiem del foc. Escorrem la gelatina i la desfem a la crema de llimona. Deixem refredar la crema una mica.
Per fer la tartaleta, cobrim un motlle de tartes amb la pasta brisa. Per tal que no baixi la massa, posem uns cigrons secs a dins del motlle i ho coem al forn durant 15 minuts a 190º. Traiem la tartaleta del forn i la buidem de cigrons.
Posem la crema de llimona dins la tartaleta i la deixem refredar a la nevera per tal que cualli una mica. Tallem les maduixes a rodanxes i les col·loquem fent cercles a sobre la crema de llimona.
Finalment, si volem donar brillantor a la tarta, es pot pintar amb una mica de gelatina fosa en una mica d'aigua calenta.

Bon profit!

divendres, de setembre 01, 2006

Index temàtic


Postres de cullera
After eight de peres
Amanida de fruites amb gelatina d'ametlla
Canelons de torró de crema farcits de nata
Cheese cake de l'Oriol Balaguer
Compota de raïm blanc
Copa de cireres d'arboç amb natilles
Copa de natilles amb sorpresa de xocolata
Copa de xocolata
Crema catalana
Crema de cafè i xocolata

Crema de coco
Crema de fruita de la passió
Crema de Sant Josep
Crema de mandarina
Crema de préssec i llimona

Crema de taronja amb xocolata
Crema de xocolata

Cremós de iogurt amb salsa de fruits vermells
Creps de figa
Creps de gelat de vainilla amb salsa toffee
Creps de maduixa i cafè
Espuma de tiramisú
Fondue de xocolata
Gotet de xocolata, gerds i fava tonca
Iogurt casolà
Menjar blanc
Milfulles de xocolata
Mussaca dolça de maduixes
Natilles de pinya
Natilles de xocolata
Panqueques de dulce de leche
Peres amb cava
Petit Suisse de maduixa
Pinya baby farcida de crema catalana
Quallada de galetes Maria
Quallada de soja i cafè
Quinoa amb llet de soja
Sopa de carquinyolis
Sopa de te verd i menta amb cigrons ensucrats
Taronges farcides

Terrina de llet amb pinyons
Tiramisú
Tiramisú de te verd
Tiramisú de torró

Xuixo de plàtan

Coques
Banda de full amb cabell d'àngel
Coca de cabell d'àngel
Coca de llardons
Coca de Llavaneres
Coca de vidre
Gota caramel·litzada de fruits secs
Llufes de pasta de full
Pasta de full amb cabell d'àngel

Postres de safata
Baklava amb cabell d'àngel
Baklava de nous
Bombons de coco i iogurt
Bombons assortits
Bombons de dolç de llet

Bombons de massapà
Bombons glaçats

Borratxo de rom amb plàtan al caramel

Borratxos
Broquetes de fruita amb pernil ibèric
Bunyols de carbassa
Bunyols de poma
Bunyols de quaresma
Crestes de formatge i confitura de moniato
Figures de massapà
Flamets o "tocinillos de cielo"
Gelatina de nespres
Huesos de Santo
Mandarina ensucrada
Merengues amb cor de maracuyà
Minis cruixents de merenga
Mossegades cruixents de xocolata
Mossegades de coco
Neules farcides de mousse de torró
Orangetes i bombons de gingebre confitat
Orelletes de Carnestoltes
Panellets
Panellets diferents

Pastissets de moniato i cabell d'àngel
Piononos de Santa Fe
Piruletes de xocolata
Pomes de sucre
Profiteroles
Profiteroles de crema i trufa

Prunes facides de xocolata i cafè
Rebosteria salada
Rotlle de fruits vermells i crema de mascarpone
Torró cruixent de blat de moro
Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony
Trufes de mascarpone i coco
Trufes de crema de castanyes a la vainilla
Trufes de xocolata
Uva i queso...

Mousse, bavareses i pannacottes
Bavaresa de maduixa amb crema cremada
Bavaresa de taronja
Bavaresa de torró de xixona
Bavarois de llimona i xocolata
Corona de xocolata i formatge quark

Delícia de maduixa
Espill de pinya

Mousse d'After Eight
Mousse d'avellana
Mousse de caramel i natilles
Mousse de formatge i lemon curd
Mousse de iogurt i formatge

Mousse de pera
Mousse de petit suisse

Mousse de poma
Mousse de préssec

Mousse de síndria
Mousse de torró amb sorpresa de xocolata

Mousse de torró i mascarpone amb xocolata blanca
Panna cotta amb salsa de maduixa
Panna cotta de toffee

Panna cotta light de iogurt amb sorpresa de taronja
Pastís amb fruites fresques de la Carme Ruscalleda
Pastís de mango amb agar-agar
Pastís de mousse de nabius
Pastís de mousse de préssec
Pastís de mousse de torró

Pastís mousse d'almívar de llet
Semifred de mango i llimona

Begudes i batuts
Batut de nespres
Batut de pinya

Cafè irlandès singularitzat
Còctel Alexander
Gaspatxo de tomàquet i maduixots
Orxata
Refresc de llima i llimona

Bescuits, magdalenes i pa de pessic
Bescuit amb glaça de xocolata
Braç de gitano de llimona
Brownie blanc amb maduixots
Brownie de xoclata i nous
Brownie - flam
Cake de pastanaga i festucs
Coc de llardons i torró de Xixona

Coca borratxa de pinya
Coca borratxa de préssec
Coca Carmelites Descalces
Coca de brioix i fruites confitades
Coca de xocolata al microones
Coca-flam amb salsa de gerds
Coca-flam de coco

Coulant de torró de xixona
Coulant de xocolata
Gugelhupf
Magdalenes
Melindros
Pa d'espècies
Pa de llet amb nous i panses
Pa de pessic amb most

Pa de pessic de castanyes i rom negre
Tortell de Reis


Pastissos i tartes
Cassoleta de llimona i maduixes
Clafoutis de nespres
Croustade amb fruits del bosc
Delícia d'arròs amb llet
Fullat de figues
Kremna Rezina
Milfulles de pera
Mona de Pasqua (Yema)
Mona de Pasqua (Sara)
Pastís de cafè gourmet
Pastís de carbassa
Pastís de coco, pinya i mascarpone
Pastís de crema i fruita

Pastís de crema i pinya
Pastís de llimona i mascarpone
Pastís de mató i confitura de codony

Pastís de músic
Pastís de petit suisse
Pastís de pinya
Pastís de pinya i coco

Pastís de plàtan i iogurt
Pastís de te matcha, coco i lemon curd

Pastís de torró i mascarpone
Pastís de yema cremada
Pastís ràpid de cafè i caramel
Pastís sablée de pinya
Pastís trifàsic de cafè, llet merengada i Baileys

Quiche dolça amb fruites
Tarta de crema i préssec
Tarta de llima
Tarta de merenga i fruita de la passió
Tarta de préssecs
Tarta de ricotta, coco i dulce de leche

Tarta de Santiago

Tarta de Santiago amb compota de poma
Tarta marbre de moca
Tarta Tatin de mango
Tortell de crema de iogurt
Tortell de pasta choux
Zavihjaca cake

Melmelades i confitures
Confitura de moniato
Confitura de nespres i taronja a la vainilla

Flams

Flam amb pinya

Flam d'arròs amb llet i plàtan
Flam de cafè
Flam de cafè i nata
Flam de cafè sense lactosa

Flam de carbassa
Flam de coco amb puré de coco

Flam de formatge fresc
Flam de formatge de cabra cremós

Flam de mandarina
Flam de Moscat de Ribesaltes

Flam de ratafia
Flam de taronja
Flam de torró
Flam de xixona amb amaretto

Flam de xocolata blanca
Flam d'orxata light
Flam Pastisser

Galetes
Carquinyolis

Galetes blanc i negre
Galetes d'avellana i xocolata
Galetes de carbassa, avellanes i xocolata
Galetes de coco
Galetes de festucs, llima i lemon curd
Galetes de llimona
Galetes de xocolata i taronja

Galetes sablée de canyella
Gingerbread cookies
Teules amb taronja confitada
Teules de pipes i llimona
Tulipes amb gelat de tortell d'Olot

Gelats
Gelat de cafè
Gelat de carbassa
Gelat de iogurt grec i maduixes
Gelat de mandarina
Gelat de mango

Gelat de nespres
Gelat de plàtan

Gelat de strawberry cheesecake
Gelat de te verd
Gelat de xocolata amb llet de soja
Granissat de maduixa
Maduixes amb gelat de mango
Semifred d'amaretti i festucs

Pastissos de xocolata
Pastís cremós de xocolata blanca
Pastís de bombó Ferrero Rocher

Pastís de tres xocolates
Pastís de xocolata amb cireres confitades i amaretto

Pastís de xocolata i móra
Pastís de xocolates
Pastís per xocoaddictes
Pastís de moca i xocolata
Pastissets de taronja i xocolata
Pastissets individuals de xocolata
Tarta mousse de Nutella
Tarta toffee amb xocolata

Pastissos de formatge
Pastís de formatge
Pastís de formatge II
Pastís de formatge amb baileys

Pastís de formatge idiazabal amb poma
Pastís de formatge i lemon curd
Pastís de formatge i xocolata blanca
Pastís marbrejat de formatge i xocolata
Pastissets de formatge i xocolata blanca amb fruites del bosc

Pastissos de poma
Pastís de poma autre manière
Pastís de poma en creps sorpresa
Pastís de poma engrunat
Pastisset de poma


Púdings
Púding de magdalenes
Púding de plàtan i ametllats
Púding de poma i xocolata
Púding de taronja
Púding de Tortell de Reis
Púding de xocolata i brioixos de la Ruscalleda
Púding d'orxata, ensaïmades i dolç de préssec
Púding fred de fruites del bosc

Index alfabètic

A
After eight de peres
Amanida de fruites amb gelatina d'ametlla

B
Baklava amb cabell d'àngel
Baklava de nous
Banda de full amb cabell d'àngel
Bavaresa de maduixa amb crema cremada
Bavaresa de taronja
Bavaresa de torró de xixona
Bavarois de llimona i xocolata
Batut de nespres
Batut de pinya

Bescuit amb glaça de xocolata
Bombons de coco i iogurt
Bombons assortits
Bombons de dolç de llet

Bombons de massapà
Bombons glaçats
Borratxo de rom amb plàtan al caramel

Borratxos
Braç de gitano de llimona

Broquetes de fruita amb pernil ibèric
Brownie blanc amb maduixots
Brownie de xoclata i nous
Brownie - flam
Bunyols de carbassa
Bunyols de poma
Bunyols de quaresma

C
Cafè irlandès singularitzat
Cake de pastanaga i festucs
Canelons de torró de crema farcits de nata
Carquinyolis

Cassoleta de llimona i maduixes
Cheese cake de l'Oriol Balaguer

Clafoutis de nespres
Coc de llardons i torró de Xixona
Coca borratxa de pinya
Coca borratxa de préssec
Coca Carmelites Descalces
Coca de brioix i fruites confitades
Coca de cabell d'àngel
Coca de llardons
Coca de Llavaneres
Coca de vidre
Coca de xocolata al microones
Coca-flam amb salsa de gerds
Coca-flam de coco
Còctel Alexander

Compota de raïm blanc
Confitura de moniato
Confitura de nespres i taronja a la vainilla
Copa de cireres d'arboç amb natilles
Copa de natilles amb sorpresa de xocolata
Copa de xocolata
Corona de xocolata i formatge quark

Coulant de torró de xixona
Coulant de xocolata
Crema catalana

Crema de cafè i xocolata
Crema de coco
Crema de fruita de la passió
Crema de Sant Josep
Crema de mandarina
Crema de préssec i llimona

Crema de taronja amb xocolata
Crema de xocolata
Cremós de iogurt amb salsa de fruits vermells
Creps de figa
Creps de gelat de vainilla amb salsa toffee
Creps de maduixa i cafè
Crestes de formatge i confitura de moniato
Croustade amb fruits del bosc


D
Delícia d'arròs amb llet
Delícia de maduixa

E
Espill de pinya
Espuma de tiramisú

F
Figures de massapà
Flam amb pinya

Flam d'arròs amb llet i plàtan
Flam de cafè
Flam de cafè i nata
Flam de cafè sense lactosa

Flam de carbassa
Flam de coco amb puré de coco

Flam de formatge fresc
Flam de formatge de cabra cremós

Flam de mandarina
Flam de Moscat de Ribesaltes

Flam de ratafia
Flam de taronja
Flam de torró
Flam de xixona amb amaretto

Flam de xocolata blanca
Flam d'orxata light
Flam Pastisser
Flamets o "tocinillos de cielo"
Fondue de xocolata
Fullat de figues

G
Galetes blanc i negre
Galetes d'avellana i xocolata
Galetes de carbassa, avellanes i xocolata
Galetes de coco
Galetes de festucs, llima i lemon curd
Galetes de llimona
Galetes de xocolata i taronja

Galetes sablée de canyella
Gaspatxo de tomàquet i maduixots
Gelat de cafè
Gelat de carbassa
Gelat de iogurt grec i maduixes
Gelat de mandarina
Gelat de mango

Gelat de nespres
Gelat de plàtan

Gelat de strawberry cheesecake
Gelat de te verd
Gelat de xocolata amb llet de soja
Gingerbread cookies
Gelatina de nespres
Gota caramel·litzada de fruits secs
Gotet de xocolata, gerds i fava tonca
Granissat de maduixa
Gugelhupf

H
Huesos de Santo

I
Iogurt casolà

K
Kremna Rezina

L
Llufes de pasta de full

M
Maduixes amb gelat de mango
Magdalenes

Mandarina ensucrada
Melindros
Menjar blanc
Merengues amb cor de maracuyà

Milfulles de pera
Milfulles de xocolata
Minis cruixents de merenga
Mona de Pasqua (Yema)
Mona de Pasqua (Sara)
Mossegades cruixents de xocolata
Mossegades de coco
Mousse d'After Eight
Mousse d'avellana
Mousse de caramel i natilles
Mousse de formatge i lemon curd
Mousse de iogurt i formatge

Mousse de pera
Mousse de petit suisse

Mousse de poma
Mousse de préssec

Mousse de síndria
Mousse de torró amb sorpresa de xocolata

Mousse de torró i mascarpone amb xocolata blanca
Mussaca dolça de maduixes


N
Natilles de pinya
Natilles de xocolata
Neules farcides de mousse de torró

O
Orangetes i bombons de gingebre confitat
Orelletes de Carnestoltes
Orxata

P
Pa d'espècies
Pa de llet amb nous i panses
Pa de pessic amb most

Pa de pessic de castanyes i rom negre
Panna cotta amb salsa de maduixa
Panna cotta de toffee
Panna cotta light de iogurt amb sorpresa de taronja
Panellets
Panellets diferents

Panqueques de dulce de leche
Pasta de full amb cabell d'àngel
Pastís amb fruites fresques de la Carme Ruscalleda
Pastís cremós de xocolata blanca
Pastís de bombó Ferrero Rocher

Pastís de cafè gourmet
Pastís de carbassa
Pastís de coco, pinya i mascarpone
Pastís de crema i fruita
Pastís de crema i pinya
Pastís de formatge
Pastís de formatge II
Pastís de formatge amb baileys
Pastís de formatge i lemon curd
Pastís de formatge i xocolata blanca
Pastís de formatge idiazábal amb poma
Pastís de llimona i mascarpone
Pastís de mango amb agar-agar
Pastís de mató i confitura de codony
Pastís de moca i xocolata
Pastís de mousse de nabius

Pastís de mousse de préssec
Pastís de mousse de torró
Pastís de músic

Pastís de petit suisse
Pastís de pinya
Pastís de pinya i coco

Pastís de plàtan i iogurt
Pastís de poma autre manière
Pastís de poma en creps sorpresa
Pastís de poma engrunat
Pastís de te matcha, coc i lemon curd
Pastís de torró i mascarpone
Pastís de tres xocolates
Pastís de xocolata amb cireres confitades i amaretto

Pastís de xocolata i móra
Pastís de xocolates
Pastís de yema cremada
Pastís marbrejat de formatge i xocolata
Pastís mousse d'almívar de llet
Pastís per xocoaddictes

Pastís ràpid de cafè i caramel
Pastís sablée de pinya
Pastís trifàsic de cafè, llet merengada i Baileys
Pastisset de poma
Pastissets de formatge i xocolata blanca amb fruites del bosc
Pastissets de moniato i cabell d'àngel
Pastissets de taronja i xocolata
Pastissets individuals de xocolata
Peres amb cava
Petit Suisse de maduixa
Pinya baby farcida de crema catalana
Piononos de Santa Fe
Piruletes de xocolata
Pomes de sucre
Profiteroles
Profiteroles de crema i trufa

Prunes farcides de xocolata i cafè
Púding de magdalenes
Púding de plàtan i ametllats
Púding de poma i xocolata
Púding de taronja
Púding de Tortell de Reis
Púding de xocolata i brioixos de la Ruscalleda
Púding d'orxata, ensaïmades i dolç de préssec
Púding fred de fruites del bosc

Q
Quallada de galetes Maria
Quallada de soja i cafè
Quinoa amb llet de soja
Quiche dolça amb fruites

R
Rebosteria salada
Refresc de llima i llimona
Rotlle de fruits vermells i crema de mascarpone


S
Semifred d'amaretti i festucs
Semifred de mango i llimona
Sopa de carquinyolis
Sopa de te verd i menta amb cigrons ensucrats

T
Taronges farcides
Tarta de crema i préssec
Tarta de llima
Tarta de merenga i fruita de la passió
Tarta de préssecs
Tarta de ricotta, coco i dulce de leche

Tarta de Santiago
Tarta de Santiago amb compota de poma
Tarta marbre de moca
Tarta mousse de Nutella

Tarta Tatin de mango
Tarta toffee amb xocolata
Terrina de llet amb pinyons
Teules amb taronja confitada
Teules de pipes i llimona
Tiramisú
Tiramisú de te verd
Tiramisú de torró
Torró cruixent de blat de moro
Tortell de crema de iogurt
Tortell de pasta choux
Tortell de Reis
Triangles de pasta fil·lo amb mató i codony
Trufes de mascarpone i coco
Trufes de crema de castanyes a la vainilla
Trufes de xocolata
Tulipes amb gelat de tortell d'Olot

U
Uva i queso...

X
Xuixo de plàtan

Z
Zavihjaca cake